Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν προσεχατε τα ποσταρισματα του αναλ χαντερ ηταν σχεδον ολα βρισιες σε αλλα μελη και χωρις μαλιστα να τον προκαλουν. Οποτε δε νομιζω να εχει αδικο ο γκαστεζ που του εδωσε πουλο. Δυομιση τρεις η ωρα το βραδι και να καθετε να βριζει και να πουλαει μαγκια στο internet ποσο καμμενος μπορει να ειναι καποιος ?

Αν πρόσεχες τα ποσταρίσματα του άναλ χάντερ θα έβλεπες ότι πέρα από βρισιές, είχαν και ουσία. Κάποιες φορές πρέπει να βλέπεις μέσα από τις λέξεις και να μη στέκεσαι απλά στις βρισιές.
Άδικο έχει ο Γκαστέζ.

Επισκέπτης
Πάμε όλοι μαζί να δοξάσουμε τον γκάστεζ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ζήτω ο γκάστεζ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τον θέλουμε και για άντμιν!!!

Επισκέπτης
από κει και πέρα δεν βλέπω γιατί να σκάει κανείς τόσο πολύ για την ιντερνετική του περσόνα (γενικά μιλάω)
αν θες να μιλησουμε σοβαρα ανηψουδι να σου πω.αν εθιγε την ιντερνετικη του περσονα δε θα με ενοιαζε και καθολου.και για τη δικη μου ιντερνετικη περσονα δεν εχουν ειπωθει λιγα αλλα σκασιλα μου.αυτο που εκανε ο γκαστεζ-τον οποιο δεν τον ξερω ουτε ως ιντερνετικη περσονα-ηταν επιεικως απαραδεκτο.εβγαλε στη φορα καποια πραγματα για τη δρομα,που ειναι και αμφιβολο κατα ποσο ειναι αληθινα,και ο αναλ ειχε τα κοτσια να του την πει.κι αυτος ειπε κατι επι προσωπικου,κατι για την αληθινη ζωη του αναλ και οχι την ιντερνετικη του περσονα.αυτο και μονο με κανει εξαλλη και να τον θεωρω σκατανθρωπο.συν το οτι δεν εκρυψα ποτε οτι τον αναλ τον συμπαθω.εχω ξαναπει.πισω απο τις βρισιες βλεπεις ενα παιδι με ορθη σκεψη.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν πρόσεχες τα ποσταρίσματα του άναλ χάντερ θα έβλεπες ότι πέρα από βρισιές, είχαν και ουσία. Κάποιες φορές πρέπει να βλέπεις μέσα από τις λέξεις και να μη στέκεσαι απλά στις βρισιές.
Άδικο έχει ο Γκαστέζ.
:)

Επισκέπτης
αν θες να μιλησουμε σοβαρα ανηψουδι να σου πω.αν εθιγε την ιντερνετικη του περσονα δε θα με ενοιαζε και καθολου.και για τη δικη μου ιντερνετικη περσονα δεν εχουν ειπωθει λιγα αλλα σκασιλα μου.αυτο που εκανε ο γκαστεζ-τον οποιο δεν τον ξερω ουτε ως ιντερνετικη περσονα-ηταν επιεικως απαραδεκτο.εβγαλε στη φορα καποια πραγματα για τη δρομα,που ειναι και αμφιβολο κατα ποσο ειναι αληθινα,και ο αναλ ειχε τα κοτσια να του την πει.κι αυτος ειπε κατι επι προσωπικου,κατι για την αληθινη ζωη του αναλ και οχι την ιντερνετικη του περσονα.αυτο και μονο με κανει εξαλλη και να τον θεωρω σκατανθρωπο.συν το οτι δεν εκρυψα ποτε οτι τον αναλ τον συμπαθω.εχω ξαναπει.πισω απο τις βρισιες βλεπεις ενα παιδι με ορθη σκεψη.

Ο γκάστεζ είναι ξηγημένο άτομο.......και μάγκας.....τον ξέρω καλύτερα και από σένα και από τη δρόμα,και από τη βέλβυ,κτλ.... ;) ;) ;) ;)

Και ο άναλ φυσικά δεν είναι άγιος.....άσχετα αν έχει ορθή ή μη σκέψει,πρέπει να μαζέψει το στόμα του....διότι δεν είναι εδώ γήπεδο για να βρίζει ο καθένας και να μιλάει όπως θέλει......κάνω λάθος;;;; :think:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ο γκάστεζ είναι ξηγημένο άτομο.......και μάγκας.....τον ξέρω καλύτερα και από σένα και από τη δρόμα,και από τη βέλβυ,κτλ.... ;) ;) ;) ;)

Και ο άναλ φυσικά δεν είναι άγιος.....άσχετα αν έχει ορθή ή μη σκέψει,πρέπει να μαζέψει το στόμα του....διότι δεν είναι εδώ γήπεδο για να βρίζει ο καθένας και να μιλάει όπως θέλει......κάνω λάθος;;;; :think:

Θα το ξαναπω,ο γκαστεζ ειναι ενα ξηγημενο μουνοπανο και τιποτα αλλο,τωρα για το ποσο μαγκας ειναι αυτο φαινεται απο τον τροπο που ενεργει:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερω και ενα αλλο καλο ανεκδοτο να το πω και αυτο?

Κοιτα που θα φαω και εγω κανενα μιουτ τωρα και θα γελαμε :birdman:

Επισκέπτης
Άδικο έχει ο Γκαστέζ.

E τοτε μπορουσε να ειναι πιο κοσμιος και να μη βριζει για να μη χανετε η ουσια. Και ο πλεζουρ ειχε πολυ δικιο σε αυτα που εγραφε αλλα ο τροπος που τα εγραφε τον εκανε να το χανει.

Επισκέπτης
Και προπαντώς...ο γκάστεζ έδειξε μπόλικη υπομονή,αν τον πρασίνησε/κιτρίνησε ο ίδιος της άλλες φορές.......δίοτι ο μέσος μοντ,που σέβεται τον εαυτό του ένα.....άτομο (nickname) σαν το(ν) anal_hunter θα τον είχε πετάξει κλωτσηδόν.....ε όπως και να το κάνουμε.....βρισιές είναι αυτές......είπαμε να φερόμαστε κόσμια :grin:

Επισκέπτης
Και προπαντώς...ο γκάστεζ έδειξε μπόλικη υπομονή,αν τον πρασίνησε/κιτρίνησε ο ίδιος της άλλες φορές.......δίοτι ο μέσος μοντ,που σέβεται τον εαυτό του ένα.....άτομο (nickname) σαν το(ν) anal_hunter θα τον είχε πετάξει κλωτσηδόν.....

Συμφωνω απολυτα μαζι σου και αυτο με κανει και ανησυχω.......

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και προπαντώς...ο γκάστεζ έδειξε μπόλικη υπομονή,αν τον πρασίνησε/κιτρίνησε ο ίδιος της άλλες φορές.......δίοτι ο μέσος μοντ,που σέβεται τον εαυτό του ένα.....άτομο (nickname) σαν το(ν) anal_hunter θα τον είχε πετάξει κλωτσηδόν.....ε όπως και να το κάνουμε.....βρισιές είναι αυτές......είπαμε να φερόμαστε κόσμια :grin:
που νομιζεις οτι εισαι;;;;
εχουν υπαρξει απειρα ποστ με βαριες προσβολλες που δεν ειχαν βρισιες...
εχει δικιο η βελβυ.ας κοιταμε κ λιγο την ουσια.

Επισκέπτης
Θα το ξαναπω,ο γκαστεζ ειναι ενα ξηγημενο μουνοπανο και τιποτα αλλο,τωρα για το ποσο μαγκας ειναι αυτο φαινεται απο τον τροπο που ενεργει:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερω και ενα αλλο καλο ανεκδοτο να το πω και αυτο?

Κοιτα που θα φαω και εγω κανενα μιουτ τωρα και θα γελαμε :birdman:

Ενώ ο αναλάκος είναι άγιος.....έχει και φωτοστέφανο να πούμε..... :rockon: :rockon: :rockon:

Πάντως τον γκάστεζ δε τον ξέρεις καλά.......άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω :sunglasses:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

λοιπον,λες μαλακιες επειδη δεν ξερεις τι ακριβως εχει παιχτει.

Το μουνοπανακι (βλ γκαστεζ) οσες φορες του εχει κανει μιουτ του το εχει κανει γιατι εχουν βριστει μεταξυ τους.
Αφου ειναι καλος μοντ και αντικειμενικος και παπαρια μαντολες γιατι δεν του εκανε μιουτ οταν εβριζε οπως λετε ολους τους υπολοιπους? :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.267
Πόντοι
25.467
τι συμπαθεια να εχω στο αρχιδι το σαπιο που χρησιμοποιει προσωπικα στοιχεια για να βρισει?
τωρα θα βγαλω το αχτι μου για ολο το μισογυνισμο που τους δερνει εδω μεσα :grin:

Αγαπημένη;

Επισκέπτης
που νομιζεις οτι εισαι;;;;
εχουν υπαρξει απειρα ποστ με βαριες προσβολλες που δεν ειχαν βρισιες...
εχει δικιο η βελβυ.ας κοιταμε κ λιγο την ουσια.

Χεσ'την ουσία....από τη στιγμή που είναι γύρω-γύρω περιτυλιγμένη με βρισιές να τη βράσεις την ουσία....

Είναι σαν να έχεις ένα μπαούλο πασαλλειμένο με σκατά από πάνω μέχρι κάτω,και μέσα στο μπαούλο να υπάρχουν ένα εκατομμύριο δολλάρια...εσύ θα πήγαινες να το ανοίξεις (εκ πρώτης όψεος);;;;

Και στο κάτω-κάτω....ο περισσότερος κόσμος που μπαίνει εδώ,μπορεί να παρεξηγηθεί με τα ποσταρίσματα του άναλ...... ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι ΑΑ.....αρχικά ήταν warned....μετά έγινε moderated,μετά muted...και τώρα έγινε banned....ετελείωσε άδοξα η καριέρα του.....αλλά ελπίζω το πάθημα να του γίνει μάθημα,μπας και μάθει λίγο....σαβουάρ βιβρ :rockon:
URL]] ;D

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ενώ ο αναλάκος είναι άγιος.....έχει και φωτοστέφανο να πούμε..... :rockon: :rockon: :rockon:

Πάντως τον γκάστεζ δε τον ξέρεις καλά.......άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω :sunglasses:

Ουτε τον ξερω και ουτε και θελω να τον μαθω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Είναι σαν να έχεις ένα μπαούλο πασαλλειμένο με σκατά από πάνω μέχρι κάτω,και μέσα στο μπαούλο να υπάρχουν ένα εκατομμύριο δολλάρια...εσύ θα πήγαινες να το ανοίξεις (εκ πρώτης όψεος);;;;
ΝΑΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom