Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Επισκέπτης
Παιδια επειδη δεν εισασταν μπροστα,καλο θα ειναι να μην λετε πραγματα χωρις να ξερετε.ο αναλ εχει ψυχολογικα προβληματα και τα βαζει με ολον τον κοσμο στο σαιτ,η τουλαχιστον με οσους δεν συμφωνουν,
απο εκει και περα ομως,δεν φταιει η μανα κανενος εδω μεσα,για να την βριζει.

:2funny: :2funny: :2funny:

Πως και συμφωνήσαμε εμείς;;;; Για δες,.,..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τυπε μαλλον κατα την απουσια του βρηκε τον θεο :2funny:
εκανε προσευχες ολη μερα :2funny:
πάτερ γκομένιος, μεγάλη η χάρη του

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε μαλλον κατα την απουσια του βρηκε τον θεο :2funny:
εκανε προσευχες ολη μερα :2funny:

ο παλιος γνωστος σατανας ειναι. ανοιξα το λινκ που μου ειπε να κανω και κολλαει το πισι τωρα. τυπε αν δε καταφερω να ξαναμπω θελω να κανεις γνωστη την ιστορια μου  :S

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ειλικρινά,δεν απρακολούθησα το τι έγινε.....αλλά η συνολική εικόνα που έχω για τον γκάστεζ,όσα χρόνια τον ξέρω είναι θετική........για τον άναλ πάλι είναι αρνητική,αν και μερικές φορές όταν δεν έβριζε ήταν καλός......και αν κάτι έγινε,που λέτε περί προσωπικού.....ο γκάστεζ θα το είπε πάνω στα νεύρα του......δεν είναι και δύσκολο να σε κάνει να βρίσεις,κάποιος σαν τον άναλ

Τοτε πανω στα νευρα του και ο αναλ του εβρισε την μανα του.
Πλακα μου κανεις τωρα μωρε?
Στο χτεσινο το σκηνικο το μαλακισμενο ο γκαστεζ φταιει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Με την καμια.μην επιμενεις.

Επισκέπτης

Μπορεί στο χθέσινο σκηνικό να ε΄φταιγε όντως ο γκάστεζ.....αλλά γενικότερα δε φταίει ο γκάστεζ αλλά ο άναλ εξάιτίας  του τρόπου που γράφει εδώ μέσα.....ας πρόσεχε,να μην την πάταγε......

Επισκέπτης
Παιδια επειδη δεν εισασταν μπροστα,καλο θα ειναι να μην λετε πραγματα χωρις να ξερετε.ο αναλ εχει ψυχολογικα προβληματα και τα βαζει με ολον τον κοσμο στο σαιτ,η τουλαχιστον με οσους δεν συμφωνουν,
απο εκει και περα ομως,δεν φταιει η μανα κανενος εδω μεσα,για να την βριζει.
τον ξερεις εσυ τον αναλ και λες οτι εχει ψυχολογικα?μηπως δε σηκωνει η κραση σας βρισιδια?καλυτερα να ειναι καποιος πουστης δηλαδη οπως ο γκαστεζ?να μιλαει για τα προσωπικα του αλλου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
απο το συγκεκριμενο παπαρα παντως εχω σιγουρα μεγλυτερα αρχιδια.
προς τον κυριο με τα μπιφτεκια.σχεδον καθε μερα ειμαι εκει.γι'αυτο φερνω κι αυτο το κλιμα της επικειμενης επαναστασης(ζωγραφιζω ομως σημερα)
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Μπορεί στο χθέσινο σκηνικό να ε΄φταιγε όντως ο γκάστεζ.....αλλά γενικότερα δε φταίει ο γκάστεζ αλλά ο άναλ εξάιτίας  του τρόπου που γράφει εδώ μέσα.....ας πρόσεχε,να μην την πάταγε......

Ενταξει θα με κανεις να αρχισω να χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο.
Δεν υπαρχεις λεμε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Eιμαστε στο Bourdela , συνηθείστε το . για τα νικ μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε για μια αληθινη προσωπικοτητα κ εναν χαρακτηρα που δεν γνωριζουμε οχι . τον αναλακο τον ξερω χρονια. δεν θα τον δικαιολογησω ουτε θα τον υπερασπιστω , ξερει να το κανει μονος του με τον τροπο που επιλεγει τοσα χρονια . αν ειναι τοσο μαγκας οπως λετε ο μοντ επειδη ημουνα μεσα κ το ειδα το θεματακι ας εκανε ban τον αναλ αλλα ας εκανε και ενα mute τον ευατο του ...

Επισκέπτης
το γεγονος οτι ο γκαστεζ εκμεταλευτηκε τη θεση που εχι(μην ξερασω τωρα αλλα λεμε)και δεν μοιταριστηκε εστω για τις μαλακιες που ειπε?γαργαρα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τον ξερεις εσυ τον αναλ και λες οτι εχει ψυχολογικα?μηπως δε σηκωνει η κραση σας βρισιδια?καλυτερα να ειναι καποιος πουστης δηλαδη οπως ο γκαστεζ?να μιλαει για τα προσωπικα του αλλου?
δεν ηταν σωστο και μαλακια του γκαστεζ το ξαναλεω,ειδικα σε γυναικα να μιλησει ετσι.δεν τον ξερω αλλα δεν νομιζω να ειναι και δυσκολο να καταλαβεις,αν τον παρακολουθησεις και λιγο...
με βρισιδια και ψεματα,προσπαθει να αμυνθει οταν στριμωχνεται.αν εσυ το θεωρεις ενταξει,δικαιωμα σου.

Επισκέπτης

Μα,να βρίζει τον κόσμο εδώ μέσα άνευ λόγου;;;;; :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτό κάνει ο άναλ.......ψάξε μία τα ποστ του,.....από παλιά  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο παλιος γνωστος σατανας ειναι. ανοιξα το λινκ που μου ειπε να κανω και κολλαει το πισι τωρα. τυπε αν δε καταφερω να ξαναμπω θελω να κανεις γνωστη την ιστορια μου  :S
τυπε αν χαλασε ο υπολογιστης σου στειλε στον μορτη να στον φτιαξει :grin:
nerd46422fm3.jpg

μονο που ειναι εβραιος :2funny:
URL]]

Επισκέπτης
δεν ηταν σωστο και μαλακια του γκαστεζ το ξαναλεω,ειδικα σε γυναικα να μιλησει ετσι.δεν τον ξερω αλλα δεν νομιζω να ειναι και δυσκολο να καταλαβεις,αν τον παρακολουθησεις και λιγο...
με βρισιδια και ψεματα,προσπαθει να αμυνθει οταν στριμωχνεται.αν εσυ το θεωρεις ενταξει,δικαιωμα σου.
το γεγονος οτι ο αναλ μιλησε ετσι στον παπαρα για να υπερσπιστει τη γυναικα που λες δε σε νοιαζει?μονο τα βρισιδια βλεπετε ρε γαμω?οχι αυτα που λεει?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Eιμαστε στο Bourdela , συνηθείστε το . για τα νικ μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε για μια αληθινη προσωπικοτητα κ εναν χαρακτηρα που δεν γνωριζουμε οχι . τον αναλακο τον ξερω χρονια. δεν θα τον δικαιολογησω ουτε θα τον υπερασπιστω , ξερει να το κανει μονος του με τον τροπο που επιλεγει τοσα χρονια . αν ειναι τοσο μαγκας οπως λετε ο μοντ επειδη ημουνα μεσα κ το ειδα το θεματακι ας εκανε ban τον αναλ αλλα ας εκανε και ενα mute τον ευατο του ...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom