The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.262
- Πόντοι
- 25.467
Ναι σας είχα κατηγορήσει......εσείς το εφαρμόετε σε υπερβολικό βαθμό....και αυτό είναι που το χαλάει
Abusus non tollit usum.
Ναι σας είχα κατηγορήσει......εσείς το εφαρμόετε σε υπερβολικό βαθμό....και αυτό είναι που το χαλάει
Παιδια επειδη δεν εισασταν μπροστα,καλο θα ειναι να μην λετε πραγματα χωρις να ξερετε.ο αναλ εχει ψυχολογικα προβληματα και τα βαζει με ολον τον κοσμο στο σαιτ,η τουλαχιστον με οσους δεν συμφωνουν,
απο εκει και περα ομως,δεν φταιει η μανα κανενος εδω μεσα,για να την βριζει.
πάτερ γκομένιος, μεγάλη η χάρη τουτυπε μαλλον κατα την απουσια του βρηκε τον θεο
εκανε προσευχες ολη μερα
τυπε μαλλον κατα την απουσια του βρηκε τον θεο
εκανε προσευχες ολη μερα
Ειλικρινά,δεν απρακολούθησα το τι έγινε.....αλλά η συνολική εικόνα που έχω για τον γκάστεζ,όσα χρόνια τον ξέρω είναι θετική........για τον άναλ πάλι είναι αρνητική,αν και μερικές φορές όταν δεν έβριζε ήταν καλός......και αν κάτι έγινε,που λέτε περί προσωπικού.....ο γκάστεζ θα το είπε πάνω στα νεύρα του......δεν είναι και δύσκολο να σε κάνει να βρίσεις,κάποιος σαν τον άναλ
Με την καμια.μην επιμενεις.Τοτε πανω στα νευρα του και ο αναλ του εβρισε την μανα του.
Πλακα μου κανεις τωρα μωρε?
Στο χτεσινο το σκηνικο το μαλακισμενο ο γκαστεζ φταιει
Τοτε πανω στα νευρα του και ο αναλ του εβρισε την μανα του.
Πλακα μου κανεις τωρα μωρε?
Στο χτεσινο το σκηνικο το μαλακισμενο ο γκαστεζ φταιει
πάτερ γκομένιος, μεγάλη η χάρη του
τον ξερεις εσυ τον αναλ και λες οτι εχει ψυχολογικα?μηπως δε σηκωνει η κραση σας βρισιδια?καλυτερα να ειναι καποιος πουστης δηλαδη οπως ο γκαστεζ?να μιλαει για τα προσωπικα του αλλου?Παιδια επειδη δεν εισασταν μπροστα,καλο θα ειναι να μην λετε πραγματα χωρις να ξερετε.ο αναλ εχει ψυχολογικα προβληματα και τα βαζει με ολον τον κοσμο στο σαιτ,η τουλαχιστον με οσους δεν συμφωνουν,
απο εκει και περα ομως,δεν φταιει η μανα κανενος εδω μεσα,για να την βριζει.
Με την καμια.μην επιμενεις.
απο το συγκεκριμενο παπαρα παντως εχω σιγουρα μεγλυτερα αρχιδια.
προς τον κυριο με τα μπιφτεκια.σχεδον καθε μερα ειμαι εκει.γι'αυτο φερνω κι αυτο το κλιμα της επικειμενης επαναστασης(ζωγραφιζω ομως σημερα)
Μπορεί στο χθέσινο σκηνικό να ε΄φταιγε όντως ο γκάστεζ.....αλλά γενικότερα δε φταίει ο γκάστεζ αλλά ο άναλ εξάιτίας του τρόπου που γράφει εδώ μέσα.....ας πρόσεχε,να μην την πάταγε......
το γεγονος οτι ο γκαστεζ εκμεταλευτηκε τη θεση που εχι(μην ξερασω τωρα αλλα λεμε)και δεν μοιταριστηκε εστω για τις μαλακιες που ειπε?γαργαρα?Μπορεί στο χθέσινο σκηνικό να ε΄φταιγε όντως ο γκάστεζ.....αλλά γενικότερα δε φταίει ο γκάστεζ αλλά ο άναλ εξάιτίας του τρόπου που γράφει εδώ μέσα.....ας πρόσεχε,να μην την πάταγε......
δεν ηταν σωστο και μαλακια του γκαστεζ το ξαναλεω,ειδικα σε γυναικα να μιλησει ετσι.δεν τον ξερω αλλα δεν νομιζω να ειναι και δυσκολο να καταλαβεις,αν τον παρακολουθησεις και λιγο...τον ξερεις εσυ τον αναλ και λες οτι εχει ψυχολογικα?μηπως δε σηκωνει η κραση σας βρισιδια?καλυτερα να ειναι καποιος πουστης δηλαδη οπως ο γκαστεζ?να μιλαει για τα προσωπικα του αλλου?
τον ξερεις εσυ τον αναλ και λες οτι εχει ψυχολογικα?μηπως δε σηκωνει η κραση σας βρισιδια?καλυτερα να ειναι καποιος πουστης δηλαδη οπως ο γκαστεζ?να μιλαει για τα προσωπικα του αλλου?
Κλάαααμαααα!!!!!Μα,να βρίζει τον κόσμο εδώ μέσα άνευ λόγου;;;;;
Αυτό κάνει ο άναλ.......ψάξε μία τα ποστ του,.....από παλιά ;)
τυπε αν χαλασε ο υπολογιστης σου στειλε στον μορτη να στον φτιαξειο παλιος γνωστος σατανας ειναι. ανοιξα το λινκ που μου ειπε να κανω και κολλαει το πισι τωρα. τυπε αν δε καταφερω να ξαναμπω θελω να κανεις γνωστη την ιστορια μου :S
το γεγονος οτι ο αναλ μιλησε ετσι στον παπαρα για να υπερσπιστει τη γυναικα που λες δε σε νοιαζει?μονο τα βρισιδια βλεπετε ρε γαμω?οχι αυτα που λεει?δεν ηταν σωστο και μαλακια του γκαστεζ το ξαναλεω,ειδικα σε γυναικα να μιλησει ετσι.δεν τον ξερω αλλα δεν νομιζω να ειναι και δυσκολο να καταλαβεις,αν τον παρακολουθησεις και λιγο...
με βρισιδια και ψεματα,προσπαθει να αμυνθει οταν στριμωχνεται.αν εσυ το θεωρεις ενταξει,δικαιωμα σου.
Eιμαστε στο Bourdela , συνηθείστε το . για τα νικ μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε για μια αληθινη προσωπικοτητα κ εναν χαρακτηρα που δεν γνωριζουμε οχι . τον αναλακο τον ξερω χρονια. δεν θα τον δικαιολογησω ουτε θα τον υπερασπιστω , ξερει να το κανει μονος του με τον τροπο που επιλεγει τοσα χρονια . αν ειναι τοσο μαγκας οπως λετε ο μοντ επειδη ημουνα μεσα κ το ειδα το θεματακι ας εκανε ban τον αναλ αλλα ας εκανε και ενα mute τον ευατο του ...