Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.266
Πόντοι
25.467
Όχι ΑΑ.....αρχικά ήταν warned....μετά έγινε moderated,μετά muted...και τώρα έγινε banned....ετελείωσε άδοξα η καριέρα του.....αλλά ελπίζω το πάθημα να του γίνει μάθημα,μπας και μάθει λίγο....σαβουάρ βιβρ :rockon:

Συμφωνώ και επαυξάνω. Άν και (άν ενθυμίστε) με είχατε κατηγορήσει δι΄αυτό.

Επισκέπτης
Χεσ'την ουσία....από τη στιγμή που είναι γύρω-γύρω περιτυλιγμένη με βρισιές να τη βράσεις την ουσία....

Είναι σαν να έχεις ένα μπαούλο πασαλλειμένο με σκατά από πάνω μέχρι κάτω,και μέσα στο μπαούλο να υπάρχουν ένα εκατομμύριο δολλάρια...εσύ θα πήγαινες να το ανοίξεις (εκ πρώτης όψεος);;;;

Και στο κάτω-κάτω....ο περισσότερος κόσμος που μπαίνει εδώ,μπορεί να παρεξηγηθεί με τα ποσταρίσματα του άναλ...... ;)
η ουσια ειναι το θεμα.εσυ προτιμας να ειναι σουπερ το μπαουλο και μεσα να εχει σκατα δηλαδη?ποιος προτιμαει να του μεινουν τα σκατα απο το ενα εκατομμυριο?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
E τοτε μπορουσε να ειναι πιο κοσμιος και να μη βριζει για να μη χανετε η ουσια. Και ο πλεζουρ ειχε πολυ δικιο σε αυτα που εγραφε αλλα ο τροπος που τα εγραφε τον εκανε να το χανει.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έχεις άδικο. Μην επιμένεις.

Επισκέπτης
λοιπον,λες μαλακιες επειδη δεν ξερεις τι ακριβως εχει παιχτει.

Το μουνοπανακι (βλ γκαστεζ) οσες φορες του εχει κανει μιουτ του το εχει κανει γιατι εχουν βριστει μεταξυ τους.
Αφου ειναι καλος μοντ και αντικειμενικος και παπαρια μαντολες γιατι δεν του εκανε μιουτ οταν εβριζε οπως λετε ολους τους υπολοιπους? :jerking:

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι,που λέμε....

Ναι αλλά δεν ξέρεις τι έχει μέσα....παίρνεις μεγάλο ρίσκο

Επισκέπτης
η ουσια ειναι το θεμα.εσυ προτιμας να ειναι σουπερ το μπαουλο και μεσα να εχει σκατα δηλαδη?ποιος προτιμαει να του μεινουν τα σκατα απο το ενα εκατομμυριο?

Εγώ ποτέ δεν ανοίγω μπαούλα,είτε έιναι έτσι είτε αλλιώς....δε παίρνω ρίσκο.......μπορεί να έχει εκατομμύρια....αλλά μπορεί να έχει μέσα κανένα πιτ-μπουλ να με γαμήσει :2funny:

Επισκέπτης
ρε κιθαρουλη αφου δεν ξερεις τι εγινε λεμε
ο τυπος εκανε τρελη πουστια.ελεεινη συμπεριφορα.κι αν ειναι τοσο καλος οσο λες τοτε ακομα χειροτερα γι'αυτον.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ποσο "ενταξει" ειναι ενας μοντ ο οποιος καθεται και λεει παπαριες για μελη του φορουμ ?  :jerking:

Δεν ξερω πως στο διαολο οριζονται οι αρμοδιοτητες ενος μοντ , αυτο που πιστευω οτι ειναι σωστο , ειναι τουλαχιστον να κρατανε ουδετερη σταση και να μην λενε μαλακιες δημοσια για πραγματα που μπορουν να προσβαλουν καποιο μελος .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε κατι παιζει εδω. δεν ειναι ο αβραμης που ξερω αυτος  :think:
τυπε μαλλον κατα την απουσια του βρηκε τον θεο :2funny:
εκανε προσευχες ολη μερα :2funny:

Συνημμένα

• 001.jpg
    001.jpg
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
ο τυπος εκανε τρελη πουστια.ελεεινη συμπεριφορα.κι αν ειναι τοσο καλος οσο λες τοτε ακομα χειροτερα γι'αυτον.

Ειλικρινά,δεν απρακολούθησα το τι έγινε.....αλλά η συνολική εικόνα που έχω για τον γκάστεζ,όσα χρόνια τον ξέρω είναι θετική........για τον άναλ πάλι είναι αρνητική,αν και μερικές φορές όταν δεν έβριζε ήταν καλός......και αν κάτι έγινε,που λέτε περί προσωπικού.....ο γκάστεζ θα το είπε πάνω στα νεύρα του......δεν είναι και δύσκολο να σε κάνει να βρίσεις,κάποιος σαν τον άναλ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Παιδια επειδη δεν εισασταν μπροστα,καλο θα ειναι να μην λετε πραγματα χωρις να ξερετε.ο αναλ εχει ψυχολογικα προβληματα και τα βαζει με ολον τον κοσμο στο σαιτ,η τουλαχιστον με οσους δεν συμφωνουν,
απο εκει και περα ομως,δεν φταιει η μανα κανενος εδω μεσα,για να την βριζει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ποσο "ενταξει" ειναι ενας μοντ ο οποιος καθεται και λεει παπαριες για μελη του φορουμ ?  :jerking:

Δεν ξερω πως στο διαολο οριζονται οι αρμοδιοτητες ενος μοντ , αυτο που πιστευω οτι ειναι σωστο , ειναι τουλαχιστον να κρατανε ουδετερη σταση και να μην λενε μαλακιες δημοσια για πραγματα που μπορουν να προσβαλουν καποιο μελος .
σε αυτο σημφωνω,ηταν λαθος αυτο που εκανε για την δρομουλα.

Επισκέπτης
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έχεις άδικο. Μην επιμένεις.

Μαναρακι οταν καποιος βριζει και προσπαθει να πουλησει μαγκια σ΄ενα φορουμ ξερεις τι σημαινει ? Οτι απλα ο τυπος δεν εχει ζωη και προσπαθει μεσα απο ενα nickname να αποκτησει υποσταση. Αυτο ηταν ο αναλ χαντερ. Τον γκαστεζ εσυ μπορει να μην τον συμπαθεις, εγω δεν τον ξερω, αλλα απο τα γραφομενα του φαινεται σοβαρος, δεν βριζει και ξερει να κανει πλακα οποτε χρειαστει. Δεν ξερω τι παιχτηκε χτες βραδι, δεν μπαινω στο internet τα βραδια γιατι δεν εχω pc σπιτι μου, αλλα δε νομιζω να πηρε τον πουλο μονο για αυτα που γραφτηκαν χτες. Πιθανον να του τα ειχαν μεζεμενα και απλα χτες να ξεχυλησε το ποτηρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom