Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο γκαζ χτες εκανε επιθεση προς την δρομα βγαζοντας οτι στελνει πμ σε μελη με σκοπο το σεξ.(απο που το εμαθε αν υσχιει η οχι δε με αφορα.απλα αναπαραγω τι ειπωθηκε.)
του την ειπε ο αναλ.του την ειπε ο γκαζ.του την ειπε ο αναλ.αναλ μιουτ κ μετα μπαν.ποστ με βρισιες καπουτ.

δηλαδη ο αναλ εβρισε τον γκαστεζ αφου ειχε νωριτερα πει αυτα για την δρομα? ντεφακτο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
η συμπραξη δε γινεται για τον αναλακο καλε μου.εναντια στα κρυφοπουστρακια γινεται.που δε γουσταρουν ουτε τις γυναικες ουτε τους αντρες με αρχιδια εδω μεσα.

αχ αυτο το στομα μου σημερα.ποσα τρωω για εξυβριση?θα αναλαβετε την υπερασπιση μου? :grin:
Και το ρωτατε???
Σημερα ειστε τοσο λαμπερη!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
15
Πόντοι
366
δηλαδη ο αναλ εβρισε τον γκαστεζ αφου ειχε νωριτερα πει αυτα για την δρομα? ντεφακτο?
αυτα γ την δρομα μου ειπαν οτι δεν εχουν σβηστει.ειναι στο πως πουτανογαματε οι παντρεμενοι.πηγαινε να δεις μονος σου γ να εχεις αποψη.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

οχι,ο αναλ δεν τον εβρισε απλα του την ειπε,το μουνοπανο ειπε κατι προσωπικο για τον αναλ και εκει πανω ο αναλ τον εβρισε

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
η συμπραξη δε γινεται για τον αναλακο καλε μου.εναντια στα κρυφοπουστρακια γινεται.που δε γουσταρουν ουτε τις γυναικες ουτε τους αντρες με αρχιδια εδω μεσα.

αχ αυτο το στομα μου σημερα.ποσα τρωω για εξυβριση?θα αναλαβετε την υπερασπιση μου? :grin:

Ηρέμησε Madame Roland, κράτα το επαναστατικό σου πνεύμα για πιο επικοδομητικά πράγματα, κατέβα στο σύνταγμα ας πούμε!  :fuck2:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

αν δεν βάλεις ένα κόμμα θα θεωρήσω ότι έχεις αρχίδια :huh:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παραήταν χοντρά όσα ειπώθηκαν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τυπος αναλ εχει ξαναφαει μπαν,ειναι ατιθασος και αθυροστομος
pesta_brwmostome.jpg

λογικα θα βγει σε λιγες μερες

υπαρχει λινκ με τα βρισιδια? :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Αν προσεχατε τα ποσταρισματα του αναλ χαντερ ηταν σχεδον ολα βρισιες σε αλλα μελη και χωρις μαλιστα να τον προκαλουν. Οποτε δε νομιζω να εχει αδικο ο γκαστεζ που του εδωσε πουλο. Δυομιση τρεις η ωρα το βραδι και να καθετε να βριζει και να πουλαει μαγκια στο internet ποσο καμμενος μπορει να ειναι καποιος ?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
>:( πάντως απο την μέχρι τώρα πορεία μου εδώ μέσα εχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι επιστρέφουν με κλωνάκι ,οπότε μην κάνουμε και μνημόσυνα τζάμπα! :dunno: :

πάντως αθυρόστομος και λίγο εριστικό παλλικάρι είναι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom