inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ο γκαστεζ;
και τον ειχα για ξηγημενο
![]()
Ναι ναι...
Ξηγημενο μουνοπανο ειναι
ο γκαστεζ;
και τον ειχα για ξηγημενο
![]()
ηρεμησε πουλακι μου.Ναι ναι...
Ξηγημενο μουνοπανο ειναι![]()
:o :o :oακριβως γ αυτο εξεπλαγην κ γω χτες με την επιθεση προς την δρομα.
Ναι ναι...
Ξηγημενο μουνοπανο ειναι![]()
ηρεμησε πουλακι μου.
γεια σου αριστειδη![]()
ακριβως γ αυτο εξεπλαγην κ γω χτες με την επιθεση προς την δρομα.
Ομολογω οτι τετοια συμπραξη ελλεεινιδων για τον αναλακο δεν την περιμενα!!!!![]()
![]()
παμε ολες μαζι.ελλεηνιδες ενωμενες ποτε νικημενες
σορρυυυυυυυυυ....δεν ειχα γνωση....Δεν γινεται,εχουμε προηγουμενα με το καθικι
ασε καλε κι εσυ να εχω συμμαχο στο βρισιδι.μια φορα μου βγηκε κι εμενα.ασε με να το χαρω.ηρεμησε πουλακι μου.
Αυτά που είπε το μπλε ανθρωπάκι χτες για τη δρόμα δεν τα έμαθε από πρώτο χέρι, κάποια βουτηρομπεμπεδάκια καμαρώνουν για τις κατακτήσεις τους σε μπουρδελοσάιτ!
Απλά σε αυτό το φόρουμ όταν γράψεις την λέξη "άντρας" βγάζει αστεράκια σαν να είναι αντίπαλο σάιτ!![]()
δε γινεται.
Ομολογω οτι τετοια συμπραξη ελλεεινιδων για τον αναλακο δεν την περιμενα!!!!
ο γκαζ χτες εκανε επιθεση προς την δρομα βγαζοντας οτι στελνει πμ σε μελη με σκοπο το σεξ.(απο που το εμαθε αν υσχιει η οχι δε με αφορα.απλα αναπαραγω τι ειπωθηκε.)ενημερωστε με λιγο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τι εγινε γιατι εχω να πω και γω πραματακια που θα φανε καποιοι μπαν. δικαια πραματα ;)
Ομολογω οτι τετοια συμπραξη ελλεεινιδων για τον αναλακο δεν την περιμενα!!!!
ποσο μαλακας πρεπει να εισαιΑυτά που είπε το μπλε ανθρωπάκι χτες για τη δρόμα δεν τα έμαθε από πρώτο χέρι, κάποια βουτηρομπεμπεδάκια καμαρώνουν για τις κατακτήσεις τους σε μπουρδελοσάιτ!![]()
η συμπραξη δε γινεται για τον αναλακο καλε μου.εναντια στα κρυφοπουστρακια γινεται.που δε γουσταρουν ουτε τις γυναικες ουτε τους αντρες με αρχιδια εδω μεσα.Ομολογω οτι τετοια συμπραξη ελλεεινιδων για τον αναλακο δεν την περιμενα!!!!
ελα και εσυ στο δρομο που χαραξαμεο γκαζ χτες εκανε επιθεση προς την δρομα βγαζοντας οτι στελνει πμ σε μελη με σκοπο το σεξ.(απο που το εμαθε αν υσχιει η οχι δε με αφορα.απλα αναπαραγω τι ειπωθηκε.)
του την ειπε ο αναλ.του την ειπε ο γκαζ.του την ειπε ο αναλ.αναλ μιουτ κ μετα μπαν.ποστ με βρισιες καπουτ.
ο γκαζ χτες εκανε επιθεση προς την δρομα βγαζοντας οτι στελνει πμ σε μελη με σκοπο το σεξ.(απο που το εμαθε αν υσχιει η οχι δε με αφορα.απλα αναπαραγω τι ειπωθηκε.)
του την ειπε ο αναλ.του την ειπε ο γκαζ.του την ειπε ο αναλ.αναλ μιουτ κ μετα μπαν.ποστ με βρισιες καπουτ.