Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 384K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ακριβως γ αυτο εξεπλαγην κ γω χτες με την επιθεση προς την δρομα.

Αυτά που είπε το μπλε ανθρωπάκι χτες για τη δρόμα δεν τα έμαθε από πρώτο χέρι, κάποια βουτηρομπεμπεδάκια καμαρώνουν για τις κατακτήσεις τους σε μπουρδελοσάιτ!  :idiot:
Απλά σε αυτό το φόρουμ όταν γράψεις την λέξη "άντρας" βγάζει αστεράκια σαν να είναι αντίπαλο σάιτ! :fuck2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ενημερωστε με λιγο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τι εγινε γιατι εχω να πω και γω πραματακια που θα φανε καποιοι μπαν. δικαια πραματα  ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
15
Πόντοι
366
Αυτά που είπε το μπλε ανθρωπάκι χτες για τη δρόμα δεν τα έμαθε από πρώτο χέρι, κάποια βουτηρομπεμπεδάκια καμαρώνουν για τις κατακτήσεις τους σε μπουρδελοσάιτ!  :idiot:
Απλά σε αυτό το φόρουμ όταν γράψεις την λέξη "άντρας" βγάζει αστεράκια σαν να είναι αντίπαλο σάιτ! :fuck2:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε δε μπορω....δε ξερω ποια μουρη εισαι αλλα ο τροπος σου γαμει κ δερνει....

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ομολογω οτι τετοια συμπραξη ελλεεινιδων για τον αναλακο δεν την περιμενα!!!!

Κατσε,τωρα ετοιμαζουμε και πορεια :2funny: :2funny: :2funny:

Μηπως να ανοιξουμε ενα θρεντ για την επιστροφη του αναλ? :cool2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
15
Πόντοι
366
ενημερωστε με λιγο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τι εγινε γιατι εχω να πω και γω πραματακια που θα φανε καποιοι μπαν. δικαια πραματα  ;)
ο γκαζ χτες εκανε επιθεση προς την δρομα βγαζοντας οτι στελνει πμ σε μελη με σκοπο το σεξ.(απο που το εμαθε αν υσχιει η οχι δε με αφορα.απλα αναπαραγω τι ειπωθηκε.)
του την ειπε ο αναλ.του την ειπε ο γκαζ.του την ειπε ο αναλ.αναλ μιουτ κ μετα μπαν.ποστ με βρισιες καπουτ.

ΕΝΤΙΤ:ΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΧΝΑΩ η ειπα κατι λαθος ας με διορθωσουν.συγγνωμη.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποσο μαλακας πρεπει να εισαι
και να εκθετης καποια
και να ξεμπροστιαζεις
μηπως ζηλευε;

Επισκέπτης
Ομολογω οτι τετοια συμπραξη ελλεεινιδων για τον αναλακο δεν την περιμενα!!!!
η συμπραξη δε γινεται για τον αναλακο καλε μου.εναντια στα κρυφοπουστρακια γινεται.που δε γουσταρουν ουτε τις γυναικες ουτε τους αντρες με αρχιδια εδω μεσα.

αχ αυτο το στομα μου σημερα.ποσα τρωω για εξυβριση?θα αναλαβετε την υπερασπιση μου? :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.177
Πόντοι
6.035
ο γκαζ χτες εκανε επιθεση προς την δρομα βγαζοντας οτι στελνει πμ σε μελη με σκοπο το σεξ.(απο που το εμαθε αν υσχιει η οχι δε με αφορα.απλα αναπαραγω τι ειπωθηκε.)
του την ειπε ο αναλ.του την ειπε ο γκαζ.του την ειπε ο αναλ.αναλ μιουτ κ μετα μπαν.ποστ με βρισιες καπουτ.
ελα και εσυ στο δρομο που χαραξαμε :birdman:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελιωσα με την περιγραφη σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom