alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Καλα.δε νομιζω τακη.
Καλα.δε νομιζω τακη.
Το πληρωμενο εννοειται...... ΔΕΝ με ενδιαφερει ασχετα αν πηγαινω 15-20 φορες τον χρονο και αν....Δεν σε ενδιαφερει το sex ή το ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ sex ?
ναι δεν μας βλεπεις ρε λαιφακο.Ειναι συγκινητικη....μεχρι δακρυων δλδ....η προσπαθεια των γυναικων που γινεται να μαs βαλουν στον σωστο δρομο τουs......Στην τελικη δεν θεμε ρε.....Αs μαθουν να ζουν μ αυτο, αλλοιωs ο Ζαλογγοs περιμενει για μια ακομη ριψη....Φιλικα παντα
το ποσοστό απιστίας στους γάμους ακουμπά το 80% έως και 87% – και για τα δυο φύλα.
εχμμμ..βασικα στα @@ μου.ουτε δικοι μου γκομενοι ειστε ουτε των φιλων μου...Ειναι συγκινητικη....μεχρι δακρυων δλδ....η προσπαθεια των γυναικων που γινεται να μαs βαλουν στον σωστο δρομο τουs......Στην τελικη δεν θεμε ρε.....Αs μαθουν να ζουν μ αυτο, αλλοιωs ο Ζαλογγοs περιμενει για μια ακομη ριψη....Φιλικα παντα
Ακουω να χτυπας το πατουσακι σου νευρικα στο πατωμα...ανι δεν μας βλεπεις ρε λαιφακο.
ιδρωσαμε και κλαιμει απο τα νευρα μας που δεν το καταφεραμε.
ντελιβερα εισαι αγαπουλης.Σε δικαιώνει στα νούμερα σε αδικεί στο φύλο?
Να αρχίσω να λέω πάλι για την ακρίβεια της στατιστικής ή θα φάμε το απόγευμά μας οπότε χέσ'το?....... χέσ'το.......
Σε δικαιώνει στα νούμερα σε αδικεί στο φύλο?
Να αρχίσω να λέω πάλι για την ακρίβεια της στατιστικής ή θα φάμε το απόγευμά μας οπότε χέσ'το?....... χέσ'το.......
ναι δεν μας βλεπεις ρε λαιφακο.
ιδρωσαμε και κλαιμει απο τα νευρα μας που δεν το καταφεραμε.
ειμαι αραγμενη στον καναπε,την διπλανη ακους μαλλον.. :-*Ακουω να χτυπας το πατουσακι σου νευρικα στο πατωμα...
Σωστα. Ωχ...ειρωνικά το λες?ντελιβερα εισαι αγαπουλης.
δεν εχεις δικαιωμα να μιλας για κερατο αν εισαι κατω των 25.
ντελιβερα εισαι αγαπουλης.
δεν εχεις δικαιωμα να μιλας για κερατο αν εισαι κατω των 25.
Ακουω να χτυπας το πατουσακι σου νευρικα στο πατωμα...
Αυτο, ή μηπως ειναι καποια πισω μου και κοιταει τι γραφω?????ειμαι αραγμενη στον καναπε,την διπλανη ακους μαλλον.. :-*
ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Χτύπα το πατουσάκι σου νευρικά στο πάτωμα κι άσε με εμένα.
Προσπαθώ να πιάσω το νήμα της κουβέντας από την αρχή και παράλληλα να παρακολουθώ την εξέλιξη.
Μεταξύ άλλων διάβασα ότι είναι ΟΚ ο άντρας να ξενογαμεί και δεν έγινε και τίποτα ρε αδερφέ στην τελική ενώ η γυναίκα όχι,γιατί τι θα πει ο κόσμος.
Όλοι ξενογαμάνε και ξενογαμιούνται. Και όποιος δε το βλέπει γύρω του τι να πω....
Άλλο το ένα όμως άλλο το άλλο
η λουκ ποιο πανω γιατι σε ειπε τακη?Οτι ειμαστε εντελως οφφ-τοπικ, το εχει καταλαβει κανενας?