Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ε δεν μπορω βαρεθηκα,ειναι σαν τη συζητηση με τις ελεηνιδες.
λες και που το λεει ο αλλος εδω μεσα οτι ετσι ειναι κοριτσια οοοολοι σας κερατωνουμε,εμενα με επεισε...
βασικα εχεις δικιο...μαλακια μου....που οδηγει η πρωινη βαρεμαρα γαμω την πουτανα μου!!! :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Η δυστυχια των ανθρωπων γυρω μου εξαρταται απο το που τοποθετω το γεννητικο μου οργανο και οχι απο το τι μπορω να τους παρεχω και το πως τους φερομαι?
αλεκο κανε οτι θες.
εγω απλα παρεθεσα τη γνωμη μου,δεν παιζει να αλληλοπειστουμε

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οι φίλοι δεν αποτελούν κριτήριο τέτοιων θεμάτων.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει που λένε.

Κι εμένα οι φίλοι μου δεν κερατώνουν. Δε λέει κάτι αυτό.

Ανάλογα το τι άνθρωπος είσαι ανάλογους ανθρώπους συνήθως επιλέγεις να έχεις δίπλα σου, που κάποια εκ των χαρακτηριστικών τους εφαρμόζονται και στην ερωτική τους ζωή.

Αν είσαι ξενοπηδήκουλας πολυ πιθανόν οι φίλοι σου να είναι και αυτοί (όχι με την ακρίβεια του "είμαι ψαράς οπότε είναι και οι φίλοι για να πηγαίνουμε μαζί" αλλά μία σημαντική εγκυρότητα την έχει).
Χμμμμ εγω δεν ημουνα τοτε, εγινα μετα, οποτε το ομοιος ομοιω καταρριπτεται. Αν εισαι ανω τον 30-35 τα λογια σου εχουν βαρος, αν εισαι κατω απο κει μην εισαι τοσο σιγουρος για το τι ειναι σωστο και τι λαθος. Αν δε εισαι αγαπουλινος, θα το μετανιωσεις πικρα mark my words
Φιλικα παντα και χωρις διαθεση προσβολης ή αντιπαραθεσης

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εισαι κ συ στο 10% που θελει αλλα φοβαται; :think:
Ότι έχω υπάρξει άπιστος έχω υπάρξει (δεν είμαι και άγιος δα. Σημ όταν λέω άπιστος εννοώ ότι τον έχω δώσει ΚΑΙ αλλού και όχι ότι έχω κάνει παράλληλη σχέση. Εδώ μερικές φορές δεν άντεχα την μία θα είχα και δεύτερη. Είπαμε  :jerking: όχι μεγαλο :jerking:). Αλλά το θέμα είναι γιατί κάποιος ξενογαμάει ενώ (το τονίζω) βρίσκεται σε μία σοβαρή σχέση και όχι έχει ένα μουνι (ή έναν πούτσο ότι γουστάρει παίρνει ο καθένας) και απλώς ρίχνει τα φλώκια του (για τις γυναίκες δε ξέρω τι ρίχνουν  :<); Για μένα η απάντηση είναι πολύ απλή. Γιατί αυτός/αυτή που είναι μαζί στο κρεββάτι (κυρίως) απλά δεν τον/την ικανοποιεί και ψάχνει κάτι άλλο. Μπορεί βέβαια να είναι και άλλος ο λόγος (έντονες προστριβές, έλλειψη επικοινωνίας κτλπ). Αλλά για μένα όταν σε μια σχέση το τι γίνεται στο κρεββάτι (στο πάτωμα,στη καρέκλα στη πολυθρόνα, στο πλυντήριο, στο μπαλκόνιο στη ταράτσα όπου την βρίσκει ο καθένας/η κάθεμια) είναι πολύ συμαντικό στο να θεωρηθεί μια σχέση υγιείς ή όχι.
Πχ. Προσωπικα έχω ξενογαμίσει γιατί από εκεί που γινόταν , φτάσαμε να καταλλήξη σε μουσική δωματιού. Ανιαρό. Και (κακώς βέβαια) ξενοπήδηξα. Και επειδή είδα ότι ήθελα να συνεχίσω να ξενοπηδάω το έληξα. Βέβαια μετά έμαθα πως και η κοπέλα ξενοπήδαγε (ξενοπηδιόταν). Στράβωσα; Πολύ. Αλλά μετά ηρέμησα και το κατάλαβα.
Και κάτι τελευταίο και δε νομίζω πως είναι ανάγκη να το γράψω. ΟΛΟΙ ξενογαμάνε και ξενογαμιούνται. Εκτός και εάν νομίζεται ότι στους γαμιστρώνες είναι οι πουτάνες που γαμιούνται με πελάτες, ούτε προνόμιο του ενός ούτε του άλλου φύλου είναι. Είναι όμως ΛΑΘΟΣ να γίνεται όταν βρισκόμαστε σε σχέση/γάμο. Αλλά από την άλλοι δεν είμαστε και θεοί! :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Η δυστυχια των ανθρωπων γυρω μου εξαρταται απο το που τοποθετω το γεννητικο μου οργανο και οχι απο το τι μπορω να τους παρεχω και το πως τους φερομαι?
ωραια.τοτε οταν ξενοπηδας λεγε το στην γυναικα/κοπελα σου .
δε νομιζω να την πειραξει αφου την αγαπας,δε σημαινει τπτ και της προσφερεις τα παντα.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Το πώς τους φέρεσαι εμπεριέχει και το πού βάζεις το παπάρι σου.

Και πολλά άλλα πολύ πιο σημαντικά ζητήματα αλλά και αυτό.

Όπου θες βάλ'το και δε λέω φυσικά ότι όποιος ξενοπηδάει δεν είναι καλός πατέρας. Αλλά μην υπερβάλουμε παρακαλώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
καντε οτι θελετε μονο προσεχετε που πηδατε μη κολλησετε και τιποτα στον συντροφο..
κουμανταδορο δεν εβαλε κανεις κανεναν στα τετοια του ουτε χρειαζετε να απαλυνετε τις τυψεις σας που ξενοπηδατε με το να το δικαιολογητε εδω μεσα...
ημαρτον πια..
Εχμ, πού διεκρινες τυψεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ασχετο....

Αν εγω δηλαδη πω οτι δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου το σεξ θα με παρετε με τις πετρες ?
Οχι, καθε αλλο. Απο σενα ειδικα που εχω παρακολουθησει κατα καιρους τις αποψεις σου, θα το πιστεψω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε λαιφ...το οτι εχει απειρα θεματα περαν των μπουρδελων κ των αθλητικων απο μενα το ακους;σε σοκαρα;;;με δουλευεις;;;;
τι σχεση αυτο που λες;;;;;

To μονο θεμα που ισωs να σ ενδιαφερει παντα κατα την αποψη μου ειναι αυτο με τιs γοβεs................
Εκτοs κι αν με πεισειs οτι σ ενδιαφερουν τα αθλητικα....ΑΕΚ η ΠΑΟ??
Οσο για πολιτικη.............μπινελικια ριχνουμε ολοι :grin:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
φυσικα κ το παραδεχονται.δεν εμαθα απο σας οτι πατε σε μπουρδελα.και οι 2 κολλητοι μου μου ειχαν πει οτι πανε σε μπουρδελα και μαλιστα ο ενας με εβαλε να ψαξω εδω γ κωλομπαρα στο κιλκις. :grin:

δε το κανουν ΟΛΟΙ.εκει ειναι η ενσταση μου.το 90% ειναι ακυρο.

αυτη ειναι η γνωμη μου.
οι εξαιρεσεις δεν ειναι ελαχιστοτατες οπως λες ψηλε μου...

:dunno:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εσυ εισαι γυναικα ομως :rolleyes: Σε γυναικες δεν το παραδεχεσαι ποτε, μην κοιτας τωρα που ειμαστε ανωνυμοι. Σου μιλαω μπεσα, ουτε ενας δεν υπαρχει που να μην το κανει. Οι ελαχιστοτατες εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα και αφορουν κυριως "αβγαλτους" ή πιτσιρικαδες που πιστευουν στον αιωνιο ερωτα (θα τους περασει με τον καιρο)
Αστο βρε φιλε.
Αυτες τωρα απο αντιδραση, ειναι ικανες να κανουν το συνηγορο των...ανδρων, οτι δεν ξενοπηδανε, μονο και μονο για να πανε κοντρα στο αυτονοητο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κερατωμα..........μεγαλη κουβεντα.

Πολλοι απο εμας (ανδρες)υποστηριζουν πως το πληρωμενο sex δεν ειναι κερατο.

Ισως ναι, ισως και οχι.
Το ναι παει στο παραγωντα οτι δεν υπαρχει συναισθημα, αλλα προκειται μονο για σαρκικη εκτονωση.
Το οχι, στο οτι δεν παει να πηγαινεις με μια αλλη υναικα απο την συντροφο σου.
θα ηθελα ομως να ρωτησωκατι τις αγαπητες κυριες του site.
τι θα προτιμουσαν?
ο συντροφος τους να ειχε απλα μια εκτονωση με μια ιεροδουλη, ή να ειχε συνεχως στο μυαλο του, χωρις να κανει ακτι σεξουαλικο με μια κονη γνωστη τους, συναδελφο, κλπ κλπ.

Μην προτρεξετε να μου επιτε τιποτα απο τα δυο  :grin:

Απο την αλλη θα μου πουν τι θα ελεγα εαν η συντροφος μου εκανε μια "ατασθαλεια"  μιας βραδιας.
Δυστυχως ή ευτυχως μπουρδελα/studio κπ για κοπελες δεν υπαρχουν.

Και εχω μαθει (ισως λανθασμενα) οτι μια κοπελα για αν κανει sexμε ενα ανδρα εστω κι στο ελαχιστο πρεπει να υπαρχει και λιγο συναισθημα........

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Χμμμμ εγω δεν ημουνα τοτε, εγινα μετα, οποτε το ομοιος ομοιω καταρριπτεται. Αν εισαι ανω τον 30-35 τα λογια σου εχουν βαρος, αν εισαι κατω απο κει μην εισαι τοσο σιγουρος για το τι ειναι σωστο και τι λαθος. Αν δε εισαι αγαπουλινος, θα το μετανιωσεις πικρα mark my words
Φιλικα παντα και χωρις διαθεση προσβολης ή αντιπαραθεσης

Είμαι κάτω των 30-35, τα λόγια μου έχουν μια χαρά βάρος, και δε μίλησα για το τι είναι σωστό και λάθος.

Είπα απλά ότι το να λες ότι το 90% ξενοπηδάει είναι αυθαιρεσία.

Δεν είμαι αγαπουλίνος, το αντίθετο μάλιστα. Ίσως θα ήταν καλύτερο να είχα τη δική σου λογική στο θέμα του κερατώματος, και για μένα και για κάποιες τριγύρω μου.

Το ότι λέει κάποιος ότι οι ξενοπηδήκουλες δεν είναι 90% δεν τον κάνει ούτε πιστό, ούτε αγαπούλη, ούτε αδερφή, ούτε ψητό στο φούρνο με πατάτες.

Μην μπερδεύουμε τα πράγματα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
To μονο θεμα που ισωs να σ ενδιαφερει παντα κατα την αποψη μου ειναι αυτο με τιs γοβεs................
Εκτοs κι αν με πεισειs οτι σ ενδιαφερουν τα αθλητικα....ΑΕΚ η ΠΑΟ??
Οσο για πολιτικη.............μπινελικια ριχνουμε ολοι :grin:
φιλε μου...εχει θεματα μουσικης απειρα.τηλεορασης ταινιων απειρα.υγειας.γενικα θεματα απο κατασκευες μεχρι εκπαιδευση σκυλου.
με γοβες φορεματα αντρες,κουτσομπολια...και αλλα πολλα που βαριεμαι να γραφω.(την πολιτικη δε την βαζω γτ δε παιρνω μερος ποτε αλλα οτι με ενδιαφερει το διαβαζω)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κερατωμα..........μεγαλη κουβεντα.

Πολλοι απο εμας (ανδρες)υποστηριζουν πως το πληρωμενο sex δεν ειναι κερατο.

Ισως ναι, ισως και οχι.
Το ναι παει στο παραγωντα οτι δεν υπαρχει συναισθημα, αλλα προκειται μονο για σαρκικη εκτονωση.
Το οχι, στο οτι δεν παει να πηγαινεις με μια αλλη υναικα απο την συντροφο σου.
θα ηθελα ομως να ρωτησωκατι τις αγαπητες κυριες του site.
τι θα προτιμουσαν?
ο συντροφος τους να ειχε απλα μια εκτονωση με μια ιεροδουλη, ή να ειχε συνεχως στο μυαλο του, χωρις να κανει ακτι σεξουαλικο με μια κονη γνωστη τους, συναδελφο, κλπ κλπ.

Μην προτρεξετε να μου επιτε τιποτα απο τα δυο  :grin:

Απο την αλλη θα μου πουν τι θα ελεγα εαν η συντροφος μου εκανε μια "ατασθαλεια"  μιας βραδιας.
Δυστυχως ή ευτυχως μπουρδελα/studio κπ για κοπελες δεν υπαρχουν.

Και εχω μαθει (ισως λανθασμενα) οτι μια κοπελα για αν κανει sexμε ενα ανδρα εστω κι στο ελαχιστο πρεπει να υπαρχει και λιγο συναισθημα........
τιμια και μπεσα σου λεω πως αυτο δεν ειναι απολυτο.
αφου το εχω κανει εγω θα το εχει κανει και αλλη.. ;) (καταλαβες πιστευω!)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ωραια.τοτε οταν ξενοπηδας λεγε το στην γυναικα/κοπελα σου .
δε νομιζω να την πειραξει αφου την αγαπας,δε σημαινει τπτ και της προσφερεις τα παντα.
Οχι βεβαια, δεν θα το πω ακριβως επειδη αποκλειεται να συμμερισθει τις αποψεις μου.
Κανενα πιο σοβαρο επιχειρημα καλο μου?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Και τότε που βρέθηκαν όλες οι ιερόδουλες?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom