Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Οτι ειμαστε εντελως οφφ-τοπικ, το εχει καταλαβει κανενας?

Ναι.

Ε το πολύ πολύ να πέσει σκούπα.

Σιγά το νόημα που βγάλαμε άλλωστε και αν χαθούν τα ποστ σβήσει η αλήθεια.  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτά τα δύο προσπαθούμε να διαχωρίσουμε τόση ώρα γκρεγκ αλλά μάταια......
Τι προσπαθούμε να διαχωρίσουμε δεν έχω καταλάβει (δεν είμαι δα και χαρακτηριστικό παράδειγμα έξυπνου άντρα) ;!!!
Το αν είναι προνόμιο των αντρών ΜΟΝΟ να ξενογαμάνε και οι γυναίκες να κάτσουν σταα αυγά (έτσι το έμαθα να το γράφω -για τους νεότερους το λέω) γιατί η γυναίκα είναι η βιτρίνα της οικογένειας; Μα αυτή είναι άποψη του 1980 (και πολύ λέω) και πίσω.
ΕΔΙΤ (γαμώ το νετ της Κίνας γαμώ) :Ή αν ΚΑΙ οι ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τι προσπαθούμε να διαχωρίσουμε δεν έχω καταλάβει (δεν είμαι δα και χαρακτηριστικό παράδειγμα έξυπνου άντρα) ;!!!
Το αν είναι προνόμιο των αντρών ΜΟΝΟ να ξενογαμάνε και οι γυναίκες να κάτσουν σταα αυγά (έτσι το έμαθα να το γράφω -για τους νεότερους το λέω) γιατί η γυναίκα είναι η βιτρίνα της οικογένειας; Μα αυτή είναι άποψη του 1980 (και πολύ λέω) και πίσω.

Τα εξής θέματα έχουν τεθεί

1. Αν ο άντρας ορθώς ξενογαμεί και η γυναίκα πρέπει να κάθεται στα αυγά της.

2. Αν οι άντρες ξενογαμούν σε ποσοστό 90%.

3. Αν είναι σωστό ή λάθος και βλαβερό για την οικογένεια να ξενογαμεί ο άντρας.

4. Αν ο άντρας απλά βάζει σε μια τρύπα την ληψώ του ενώ η γυναίκα θέλει και συναίσθημα.

5. Αν ο Δημήτρης πρέπει να φάει πέτρες γιατί δεν του αρέσει το σεξ.

Αυτά μπλεγμένα μεταξύ πολλών ποστ.  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λακης κ σοισιξ :cheesy:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τα εξής θέματα έχουν τεθεί

1. Αν ο άντρας ορθώς ξενογαμεί και η γυναίκα πρέπει να κάθεται στα αυγά της.

2. Αν οι άντρες ξενογαμούν σε ποσοστό 90%.

3. Αν είναι σωστό ή λάθος και βλαβερό για την οικογένεια να ξενογαμεί ο άντρας.

4. Αν ο άντρας απλά βάζει σε μια τρύπα την ληψώ του ενώ η γυναίκα θέλει και συναίσθημα.

5. Αν ο Δημήτρης πρέπει να φάει πέτρες γιατί δεν του αρέσει το σεξ.

Αυτά μπλεγμένα μεταξύ πολλών ποστ.  :2funny:
1. Κακώς ξενογαμεί ο άντρας. Και αν ο άντρας ξενογαμεί τότε ΚΑΚΩΣ η γυναίκα κάθεται στα αυγά της. Σύρε κυρά μου και γαμίσου μπας και γαμίσουμε και εμείς καμιά νοικοκυρούλα να βγάλουμε και γούστα λέμε. Δεν τον βλέπεις τον αχαιρευτο τον άντρα σου; Δηλαδή τι έχουν οι άλλες που δε το έχεις εσύ;
2. Ότι ξενογαμούν ξενογαμού. Το ποσοστό δε το ξέρω όμως. Πάντως στους γαμιστρώνες δεν είναι ΜΟΝΟ πουτάνες με πελάτες. Είναι και παράνομα ζευγάρια. Ούτε ο Λυκαβητός και η Πανεπιστημιουπολη γέμιζαν (δε ξέρω τώρα τι γίνεται) με ζευγάρια που δεν είχαν που να πάνε να γαμηθούν.
3. Β-Λ-Α-Β-Ε-Ρ-Ο. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
4. Και όταν η γυναίκα γαμιέται και λέει "ξέσκισέ με πουτσαρά μου, πέτα μου τη μήτρα στα βράχια" το συναίσθημα μιλάει; Για να ξέρω.
5. Και εμένα δε μου αρέσουν τα χόρτα. Περί ορέξεως....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
1. Κακώς ξενογαμεί ο άντρας. Και αν ο άντρας ξενογαμεί τότε ΚΑΚΩΣ η γυναίκα κάθεται στα αυγά της. Σύρε κυρά μου και γαμίσου μπας και γαμίσουμε και εμείς καμιά νοικοκυρούλα να βγάλουμε και γούστα λέμε. Δεν τον βλέπεις τον αχαιρευτο τον άντρα σου; Δηλαδή τι έχουν οι άλλες που δε το έχεις εσύ;
2. Ότι ξενογαμούν ξενογαμού. Το ποσοστό δε το ξέρω όμως. Πάντως στους γαμιστρώνες δεν είναι ΜΟΝΟ πουτάνες με πελάτες. Είναι και παράνομα ζευγάρια. Ούτε ο Λυκαβητός και η Πανεπιστημιουπολη γέμιζαν (δε ξέρω τώρα τι γίνεται) με ζευγάρια που δεν είχαν που να πάνε να γαμηθούν.
4. Και όταν η γυναίκα γαμιέται και λέει "ξέσκισέ με πουτσαρά μου, πέτα μου τη μήτρα στα βράχια" το συναίσθημα μιλάει; Για να ξέρω.

:thumbsup:

ΥΓ. Το ξέσκισέ με πουτσαρά μου πάντως βρίθει συναισθήματος... :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
:thumbsup:

ΥΓ. Το ξέσκισέ με πουτσαρά μου πάντως βρίθει συναισθήματος... :2funny:
Σωστα, το συναισθημα πρεπει να ειναι μουγκο ή εστω να εκφραζεται το πολυ με ενα "ναι ναι αγαπη μου συνεχισε".
Μού πεσε ηδη.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

:smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom