on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Ο Πλέζουρας σήμερα το απόγευμα διαγράφηκε από μέλος!!!!! :o :o :o
Ναι ήταν αθυρόστομος!!!!
Ναι ήταν εγωιστής!!!!!
Ναι ήταν αγενής!!!!
Ναι ήταν.......ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ!!!!!
Αλλά ήταν και εξέχων μέλος της "κοινότητάς" μας!!!!
Ήταν ειλικρινής!!!!
Ήταν παίχτης με όλη την σημασία της λέξεως!!!!
Ήταν έγκυρος και πολύτιμος "πληροφοριοδότης"!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ πάνω απ'όλα!!!!!!
Ζητώ την επιστροφή του και την άρση της διαγραφής του εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί και αφού πρώτα δηλώσει με την σειρά του ότι θα προσέχει τα γραφόμενά του από εδώ και μπρος!!!!!
Δηλ. θα "παίζει" με τους κανόνες του σάϊτ!!!!!
Καλώ τα έμπειρα μέλοι, να πάρουν ανοιχτά θέση!!!!
κλάαααααααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Την πολιτική του μαγαζιού την καθορίζουν οι ιδιοκτήτες...αν του ρίξεις μερικές προειδοποιήσεις ότι δεν γουστάρεις την συμπεριφορά του για το φόρουμ σου και δεις ότι συνεχίζει τότε τον μπανάρεις!Ξαφνική ευαισθησία μετά από 3 χρόνια δεν έχει λογική...αλλα με γενικότερη συμπεριφορά εδω και καιρό. Δεν τολμουσες να γραψεις διαφορετικη αποψη και το διδυμο στην επεφτε μεχρι να πεις κίμινο.
Να επιστρέψει ο Πλέζουρας,συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω ποστ του Γέοπα
εεεεεεεε χμ, γκούχουάλλος κλαιει που εχασε τον κολλητό του.
περαστικά!
xaxaxaαααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες ο πλέζουρας θα επιστρέψει μόνο εάν εξαγοράσει το σάιτ.
κάνε τις αναγωγές σου.
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Την πολιτική του μαγαζιού την καθορίζουν οι ιδιοκτήτες...αν του ρίξεις μερικές προειδοποιήσεις ότι δεν γουστάρεις την συμπεριφορά του για το φόρουμ σου και δεις ότι συνεχίζει τότε τον μπανάρεις!Ξαφνική ευαισθησία μετά από 3 χρόνια δεν έχει λογική...
Hρθε κι ο περσονας, γουσταρωωωωωωω. Εχω φτιαξει μια κανατα φραπε, θα τον απολαυσω διαβαζοντας το συγκεκριμενο θεμα. Ελπιζω να μην απογοητευτω
Αυτό κατάλαβα κι εγώ απ τα λίγα που διάβασα.αααααααααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες ο πλέζουρας θα επιστρέψει μόνο εάν εξαγοράσει το σάιτ.
κάνε τις αναγωγές σου.
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εεεεεεεε χμ, γκούχου
στην πραγματική ζωή νομίζω πως μπορούνε ακόμα να βρίσκονται
Πραγματική ζωή ?εεεεεεεε χμ, γκούχου
στην πραγματική ζωή νομίζω πως μπορούνε ακόμα να βρίσκονται
ποιος να σαι ρε μεγαλε!αναρωτιεμαιΒλέπω ότι προχώρησε πολύ το θεματάκι από χτές.
Βλέπω ακόμα ότι κάποια παιδάκια ψάχνουν εναγωνίως να βρουν ποιος είμαι
Ψάξτε ψάξτε δε θα το βρείτε....κανένας δεν είμαι πέρα ενα απλό παλιό μέλος που πεθύμησα το φορουμ που κάποτε ήταν η παρέα μας.
Αυτό και μόνο.
Τοτε που ο μόνος που έβριζε ήταν ο λαπλας και καμιά φορα κι ο γεροαριων, τοτε που γελουσαμε με τη γραφι του πιτσι, τους μυθους του ντουρασελ, τα ποστ των ακροδεξιών σαν τον τζερμαον, τη σοβαρότητα του ενφορσερ, τις ύσηχες και ομορφες κουβέντες του γουορ, τις ατελειωτες κουβέντες για τα στριπ όταν δεν τις γαμουσε ο μαλακολειν....κλπ κλπ....
Δεν πειράζει, καλό είναι που έστω κι αργά ξυπνησες αντισθενη, αν και όλα σχεδόν τα παλιά μέλη έχουν φύγει....
αλλά ο πλε επαναλαμβάνω δεν ήταν μόνος του.
Ήταν μια μεγάλη κλίκα που έβριζε συστηματικά κάθε αντίθετη αποψη, με τον γνωστό μοντ, τον εκ κυπρου φανφάρα, τον παντοφλάκια και αλλους ακόμα λοχαγους που απ' ότι βλέπω έσκασαν μύτη ένας ένας σήμερα...
Καλή συνέχεια σε όλους σας
κλαίω.
χωρίς πι μι στον πλέζουρα και το μπου πώς θα τον βρω τώρα;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε μαλάκα πέτρο πόσο ανάρχιδος μπορεί να είσαι να μιλάς για ηθική και νόμους όταν χαίρεσαι που αποχωρούν με αλλωνών αρχίδια αυτοί που δε μπορείς να φτάσεις και να πολεμήσεις;