Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φώναξε και για τη δικαιολογία, ναι

αλλά ε, μου φαίνεται πολύ κάπως να φωνάζει ότι του πετάνε και λάσπη, από τη στιγμή που "με τους δικούς του νόμους" κι αυτός χαρακτηρίζει άλλους.
ουφ, τουλάχιστον κατάλαβες τι λέω, δεν τα λέω παράξενα  :sunglasses:

ναι ενταξει αλλο να χαρακτηριζεις με το νου σου μια συνθηκη με την δικη σου ηθικη και αλλο να παιρνεις μια φραση απομονωμενη και να χαρακτηριζεις με σκοπο να δικαιολογησεις μια κινηση σου... σκεψου εχει διαφορα.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Για δείτε αυτή τη σελίδα , που συνεχιζόταν έτσι πριν για αρκετές σελίδες , και ρωτώ εδώ , όχι να πέσουν μπαν , γιατί δεν σβήστηκαν τα συγκεκριμένα ποσταρίσματα που αναφέρονταν σε γονείς και σπίτια ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κύριοι...

Κανείς σοβαρός και νοήμων άνθρωπος δεν θα μπορούσε να συμπεράνει από το επίμαχο ποστ ότι ο πλε επιδοκιμάζει τέτοιες πρακτικές...
Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτό το site δεν το διαβάζουν μόνο νοήμονες και σίγουρα όχι μόνο καλοπροαίρετοι...
Απ' ό,τι κατάλαβα, το επίμαχο ποστ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και όχι ο μόνος λόγος που μπαναρίστηκε ο πλε, όχι για πρώτη φορά απ' ό,τι θυμάμαι...
Σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα που τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή...

Τώρα, για το θέμα των νταβάδων- προμότερς, είμαι στο site 4,5 χρόνια και όλο για τέτοια ακούω...
Είναι μια πολύ εύκολη κατηγορία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεκμηρίωση...
Και φυσικά η ιστορία ότι οι αντμιν και οι μοντ κάνουν πόλεμο σε κάποια μέλη επειδή πολεμάνε κατά δήλωσή τους τους προμότερς είναι τόσο παλιά όσο και το σάιτ...
Προσωπικά έχω διαπιστώσει την ύπαρξη προμότερς αλλά και ντημοτερς (που γράφουν εσκεμμένα λίβελους για κοπέλες, άλλοτε για προφανείς και άλλοτε για όχι και τόσο προφανείς λόγους) οι οποίοι έπαιρναν τον πούλο μόλις γίνονταν αντιληπτοί (μιλάμε πάντοτε για το δημόσιο φόρουμ, αν κάποιος έκανε προμόσιον με πμ άντε να τον πάρεις χαμπάρι)...
Αυτό που δεν έχω διαπιστώσει είναι το σάιτ να χαρίζεται σε πουτάνες, διαφημιζόμενες ή μη για κριτικές...
Μπορεί να αιθεροβατώ, μπορεί να έχω σε μεγάλη υπόληψη αδικαιολόγητα ορισμένους εδω μέσα αλλά δεν θυμάμαι να κόπηκε κριτική επειδή ήταν αρνητική...
Τώρα, αν κάποιοι είναι γαλαντόμοι στις κριτικές τους δεν τους κάνει απαραίτητα προμότερς αλλά ούτε και αυτούς που τσακίζουν κάποια κορίτσια, τους κάνει αντικειμενικούς...

Αυτά τα ολίγα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
4.Η σεξουαλική ζωή είναι ταυτισμενή με την ενηλικίωση ή έστω την ηλικία πολύ κοντά σε αυτή(16,17)

5.Εεε λογικό να σου φαίνεται αστείο όταν ζει σε κράτος μπουρδέλο όπου τα πάντα αν πληρώνεις επιτρέπονται.

4. Ι) ενηλικιωση=18

ΙΙ) σεξ κοινη συνεναιση=16

5. πλεον ζουμε σε εναν κοσμο σιχαμενο, βρωμικο στα θεμελια... με θλιβει σαν αντρα και δη σαν ανθρωπο...κριμα που με τα χρονια αντι να συμμορφωνομαστε γινομαστε ακομα πιο χαλια...η τανα η εξελιξη θελει χαρακτηρα για να μεινεις ανεπαφος...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
το αιτιολογησα..
εχω τις δικους μου νομους..
αν εσεις γουσταρετε να γαματε πιπινια που κανουν αγγαρεια & "δουλευουν" με το ζορι,εισαστε αξιοι της μοιρας σας..

Πάλι διαστρέφεις και πάλι πετάς λάσπη.

Η γραμμή μου είναι ξεκάθαρη, το είχα δηλώσει στο παρελθόν και το επανάλαβα εξ αιτίας της συζήτησης:

Και για να τελειώνει η ιστορία.

Η γραμμή που ακολουθώ (και θεωρώ ότι πρέπει να ακολουθεί ο κάθε ένας που ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα αλλά δεν μπορώ να επιβάλω) είναι:

1) Αν το άλλο μέρος δηλώσει ευθέως ή αν έχω βάσιμη υποψία ότι είναι κάτω από  το όριο των 18 τότε το ρωτάω και αν δεν πεισθώ σηκώνομαι και φεύγω ή/και καταγγέλω στις αρχές.
2) Αν το άλλο μέρος δηλώσει ευθέως ή αν έχω βάσιμη υποψία ότι η προσφορά σεξουαλικών υπηρεσιών είναι αποτέλεσμα εξαναγκασμού και όχι ελεύθερης βούλησης σηκώνομαι και φεύγω ή/και καταγγέλω στις αρχές
3) Αν δω φανερά σημάδια σωματικής βίας στο άλλο μέρος σηκώνομαι και φεύγω ή/και καταγγέλω στις αρχές.
4) Μαυρούλες Αφρικής/ Αϊτής ανεξαρτήτου ηλικίας δεν παίρνω διότι δεν είμαι σίγουρος αν τις έχεις δεμένες με ξόρκια ο μάγος της φυλής.
5) Φοιτήτριες ΤΕΙ που έχουν βγει στο κλαρί διότι θέλουν να κάνουν διακοπές στην Μύκονο ευχαρίστως θα πάρω  ακόμη και αν είναι πρωτοετείς και δεν έχουν γαμηθεί παρά μόνον μία φορά.
6) Δεν έχω ξεπαρθενέψει καμμία.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085
καληνυχτα κοριτσια..
δεν προκειται να ασχοληθω αλλο..
ξερω οτι διαφορα ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ξαφνικα θα "θυμηθουν" διαφορα..
στο καυλι μου..
Υ.γ να δω οταν θα μπουν οι πραγματικοι παιχτες τι μαλακιες θα γραφουν για να αντικρουσουν το κραξιμο..
ε ρε γλεντια..
Να δεις πόσο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ θα είναι αυτά που θα επινοήσουν/υπονοήσουν ψέματα και αθλιότητες που ξέρουν ότι δεν ισχύουν για να "την πουν" σε κάποιον που τους μπάναρε επειδή ύστερα από χρόνια τραμπουκισμών έκλεισαν την καριέρα τους με το "να γαμήσω κανά παιδικό κωλαράκι". Αυτά και εδώ είμαστε και θα τα δούμε. Πλέζουρας banned λοιπόν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι ενταξει αλλο να χαρακτηριζεις με το νου σου μια συνθηκη με την δικη σου ηθικη και αλλο να παιρνεις μια φραση απομονωμενη και να χαρακτηριζεις με σκοπο να δικαιολογησεις μια κινηση σου... σκεψου εχει διαφορα.

έχει

αλλά σου είπα πού κάνω τον διαχωρισμό εγώ
είναι άλλο να φωνάζεις επειδή σε χαρακτηρίζουν
και άλλο να φωνάζεις επειδή προβάλλουν δικαιολογία για τον πούτσο

τεσπα, δίνουμε βάση σε διαφορετικό διαχωρισμό
μου αρκεί που κατάλαβα τι λες και κατάλαβες τι λέω  :cheesy:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Για δείτε αυτή τη σελίδα , που συνεχιζόταν έτσι πριν για αρκετές σελίδες , και ρωτώ εδώ , όχι να πέσουν μπαν , γιατί δεν σβήστηκαν τα συγκεκριμένα ποσταρίσματα που αναφέρονταν σε γονείς και σπίτια ...

Επισκέπτης
Γενικά η διαγραφή του πλε είναι κωμικοτραγική σε ένα μαγαζί που είναι ότι δηλώνει: μπουρδέλο.

Διαλέξτε: τάξη πλήρης ή αταξία,μέση λύση δεν γίνεται να υπάρχει.-

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Tελευταιο σχολιο πανο σε αυτο το θέμα για σημερα...

Πλε vs αντι ιν ριαλ βερσιον....
:grin: :grin: :grin: :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Πιστεύω και εγώ ότι πρέπει να τεθούν κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες . Υπάρχουν όρια ? Αν , ναι , ποιά είναι ? Γιατί ο πλέζουρας έκανε κάτι χειρότερο σήμερα απο αυτό που έβαλα δυό φορές παραπάνω ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
εχεις δικαιο λεμε ρε..
γαμα κοριτσακια που κανουν καταναγκαστικα εργα..
κανενα προβλημα..

Πότε εγώ είπα κάτι τέτοιο;;;

Είδες λοιπόν ποιός έχει το πρόβλημα;;;

Πώς από αυτά που λέω φθάνεις στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι υποστηρίζω τις μη-συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις πληρωμένες ή μή;;;;

Αυτός όμως είναι βιασμός και όχι παιδεραστία.

Φταίμε μετά εμείς επειδή εσύ δεν μπορείς να διακρίνεις τις δύο διαφορετικές έννοιες;

Και καλά δεν το καταλαβαίνεις, πρέπει όμως να χαρακτηρίζεις ως παιδεραστές όσους δεν συμφωνούν μαζί σου;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
4. Ι) ενηλικιωση=18

ΙΙ) σεξ κοινη συνεναιση=16

5. πλεον ζουμε σε εναν κοσμο σιχαμενο, βρωμικο στα θεμελια... με θλιβει σαν αντρα και δη σαν ανθρωπο...κριμα που με τα χρονια αντι να συμμορφωνομαστε γινομαστε ακομα πιο χαλια...η τανα η εξελιξη θελει χαρακτηρα για να μεινεις ανεπαφος...

17 δεν ειναι?  :think: :think:

στην Ολλανδια ειναι 16

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λύσσαξε και ο βολτέρ τώρα για το ποιος είναι παιδέρας...

συγκεντρωθείτε ρε πούστη μου  :headbang:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538