Κύριοι...
Κανείς σοβαρός και νοήμων άνθρωπος δεν θα μπορούσε να συμπεράνει από το επίμαχο ποστ ότι ο πλε επιδοκιμάζει τέτοιες πρακτικές...
Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτό το site δεν το διαβάζουν μόνο νοήμονες και σίγουρα όχι μόνο καλοπροαίρετοι...
Απ' ό,τι κατάλαβα, το επίμαχο ποστ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και όχι ο μόνος λόγος που μπαναρίστηκε ο πλε, όχι για πρώτη φορά απ' ό,τι θυμάμαι...
Σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα που τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή...
Τώρα, για το θέμα των νταβάδων- προμότερς, είμαι στο site 4,5 χρόνια και όλο για τέτοια ακούω...
Είναι μια πολύ εύκολη κατηγορία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεκμηρίωση...
Και φυσικά η ιστορία ότι οι αντμιν και οι μοντ κάνουν πόλεμο σε κάποια μέλη επειδή πολεμάνε κατά δήλωσή τους τους προμότερς είναι τόσο παλιά όσο και το σάιτ...
Προσωπικά έχω διαπιστώσει την ύπαρξη προμότερς αλλά και ντημοτερς (που γράφουν εσκεμμένα λίβελους για κοπέλες, άλλοτε για προφανείς και άλλοτε για όχι και τόσο προφανείς λόγους) οι οποίοι έπαιρναν τον πούλο μόλις γίνονταν αντιληπτοί (μιλάμε πάντοτε για το δημόσιο φόρουμ, αν κάποιος έκανε προμόσιον με πμ άντε να τον πάρεις χαμπάρι)...
Αυτό που δεν έχω διαπιστώσει είναι το σάιτ να χαρίζεται σε πουτάνες, διαφημιζόμενες ή μη για κριτικές...
Μπορεί να αιθεροβατώ, μπορεί να έχω σε μεγάλη υπόληψη αδικαιολόγητα ορισμένους εδω μέσα αλλά δεν θυμάμαι να κόπηκε κριτική επειδή ήταν αρνητική...
Τώρα, αν κάποιοι είναι γαλαντόμοι στις κριτικές τους δεν τους κάνει απαραίτητα προμότερς αλλά ούτε και αυτούς που τσακίζουν κάποια κορίτσια, τους κάνει αντικειμενικούς...
Αυτά τα ολίγα.