Επισκέπτης
Ρε όσο ψάχνεις τόσο βρίσκεις,μετά ο πλε έφταιξε κ έπρεπε να πληρώσει!!!Υπάρχει ασφαλώς μέση λύση . Αλλά τι λες για την σελίδα αυτή . Θα ήθελα να αούσω την άποψη σου ...
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Ρε όσο ψάχνεις τόσο βρίσκεις,μετά ο πλε έφταιξε κ έπρεπε να πληρώσει!!!Υπάρχει ασφαλώς μέση λύση . Αλλά τι λες για την σελίδα αυτή . Θα ήθελα να αούσω την άποψη σου ...
Ε μαλακίες τί να σου πω. Έσβησα μερικά χοντρά.Υπάρχει ασφαλώς μέση λύση . Αλλά τι λες για την σελίδα αυτή . Θα ήθελα να αούσω την άποψη σου ...
οκ...Ε μαλακίες τί να σου πω. Έσβησα μερικά χοντρά.
Θα πω συγγνώμη. Νομίζω το είπα έμμεσα. Σε όλα τα μέλη που έχει σκυλοβρίσει/τραμπουκίσει/προσβάλει τόσο καιρό ο πρέζουρας και δεν έκανα τίποτα.θα σου πω εγω αλλα περιμενω πρωτα να ακουσω ενα συγνωμη του αντισθενη προς τον πλεζουρα
Γιατί τέτοια επιλεκτική ανοχή αλήθεια τόσο καιρό;;;Θα πω συγγνώμη. Νομίζω το είπα έμμεσα. Σε όλα τα μέλη που έχει σκυλοβρίσει/τραμπουκίσει/προσβάλει τόσο καιρό ο πρέζουρας και δεν έκανα τίποτα.
Φίλε δεν έχεις άδικο. Το είπα. Δε φταίει κανείς άλλος εκτός από μένα που δεν έκανα τπτ τόσο καιρό. Τα άλλα που λες δεν ισχύουν. Απλά τύχαινε να είναι φίλος ανθρώπων που εκτιμώ πολύ. Αυτό. Τπτ παραπάνω. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ και υπάρχουν αυτά. Ήταν λάθος μου όμως. Το ξαναλέω.αντισθενη αν ηθελες να ειχες δικιο στην ολη φαση να τον εκανες ban οταν εβριζε μανες και οικογενοιες αλλα τοτε εισασταν τα φιλαρακια που βγαινατε για ποτο μαζι προφανως καπου χαλασε η δουλεια μεταξυ σας και εψαχνες ευκαιρια να τον σουταρεις και ξαφνικα εγινε ο παιδερας
ξερω εγω μπορει να τα χαλασατε στα ποσοστα αλλα μην παιζετε με την νοημοσυνη μας στο τελος κολος και βρακι θα γινετε παλι καλο βραδυ
Απάντησα στο φίλο kompe γι' αυτό...Γιατί τέτοια επιλεκτική ανοχή αλήθεια τόσο καιρό;;;
Το είδα ντάξει.Απάντησα στο φίλο kompe γι' αυτό...
Θα πω συγγνώμη. Νομίζω το είπα έμμεσα. Σε όλα τα μέλη που έχει σκυλοβρίσει/τραμπουκίσει/προσβάλει τόσο καιρό ο πρέζουρας και δεν έκανα τίποτα.
goal!Μια απορία μόνο...
Γιατι το συγκεκριμμένο θρεντ είναι ενδιαφέρον για 55+ μέλη και (μόνο) σε 8-9 επισκέπτες;
![]()
Ἡ ζωὴ ἐφάνη λῖαν γενναιόδωρος πρὸς ὑμᾶς κ. Boldemort!Ειναι τοτε που θα θυμαμαι νοσταλγικα τον πρωτο μου αγοραιο
πεοντα που ειχα ριξει στην κ.κ Βανεσσα.
Με τη διαγραφή του πλε φαντάζομαι θ'ανέβει και το επίπεδο χωρίς μπινελίκια και τα συναφή..
Τι να λέμε ρε μάγκες? Με γεια σας με χαρά σας..
Τέτοια μπινελίκια πι εξ έχουμε ρίξει και έχουμε φάει πολλοί εδώ μέσα!Μπαίνουμε ή παρακολουθούμε και άλλα φόρουμ και ξέρουμε καλά ότι όσοι δεν θέλουνε να ακούγεται ούτε κιχ στα μαγαζιά τους είναι πανεύκολο!Εδώ η πολιτική του φόρουμ καλώς ή κακώς είναι διαφορετική και είναι ολοφάνερο ότι το μπαν δεν έχει σχέση με μια φράση ή με κάποια μπινελίκια...