Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ο καθενας το κοντο του και το μακρι του εδω μεσα
λες και δεν ξερουμε τι θα γινει στο τελος σαν δυο 15(φτου κακα) χρονα ερωτευμενα συμπεριφερονται και οι 2 οχι δεν εγινε ετσι εγινε γιουβετσι.
αντισθενη αν ηθελες να ειχες δικιο στην ολη φαση να τον εκανες ban οταν εβριζε μανες και οικογενοιες αλλα τοτε εισασταν τα φιλαρακια που βγαινατε για ποτο μαζι προφανως καπου χαλασε η δουλεια μεταξυ σας και εψαχνες ευκαιρια να τον σουταρεις και ξαφνικα εγινε ο παιδερας
ξερω εγω μπορει να τα χαλασατε στα ποσοστα αλλα μην παιζετε με την νοημοσυνη μας στο τελος κολος και βρακι θα γινετε παλι καλο βραδυ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085
θα σου πω εγω αλλα περιμενω πρωτα να ακουσω ενα συγνωμη του αντισθενη προς τον πλεζουρα
Θα πω συγγνώμη. Νομίζω το είπα έμμεσα. Σε όλα τα μέλη που έχει σκυλοβρίσει/τραμπουκίσει/προσβάλει τόσο καιρό ο πρέζουρας και δεν έκανα τίποτα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085
αντισθενη αν ηθελες να ειχες δικιο στην ολη φαση να τον εκανες ban οταν εβριζε μανες και οικογενοιες αλλα τοτε εισασταν τα φιλαρακια που βγαινατε για ποτο μαζι προφανως καπου χαλασε η δουλεια μεταξυ σας και εψαχνες ευκαιρια να τον σουταρεις και ξαφνικα εγινε ο παιδερας
ξερω εγω μπορει να τα χαλασατε στα ποσοστα αλλα μην παιζετε με την νοημοσυνη μας στο τελος κολος και βρακι θα γινετε παλι καλο βραδυ
Φίλε δεν έχεις άδικο. Το είπα. Δε φταίει κανείς άλλος εκτός από μένα που δεν έκανα τπτ τόσο καιρό. Τα άλλα που λες δεν ισχύουν. Απλά τύχαινε να είναι φίλος ανθρώπων που εκτιμώ πολύ. Αυτό. Τπτ παραπάνω. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ και υπάρχουν αυτά. Ήταν λάθος μου όμως. Το ξαναλέω.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Θα πω συγγνώμη. Νομίζω το είπα έμμεσα. Σε όλα τα μέλη που έχει σκυλοβρίσει/τραμπουκίσει/προσβάλει τόσο καιρό ο πρέζουρας και δεν έκανα τίποτα.

Αυτό είναι σωστό , αλλά ήταν ανεκτό μέχρι τώρα . Τώρα λοιπόν αλλάζουν οριστικά οι κανόνες του παιχνιδιού ? Για παράδειγμα , όποιος βρίζει , τι ακριβώς , θα σβήνονται τα ποστ του , θα μπανάρεται , τι θα γίνεται ?

Έχω επιμείνει και άλλη φορά ότι χρειάζονται απλοί και σοιχειώδεις κανόνες που να είναι γνωστοί εκ των προτέρων σε όλους . Δεν θα γίνουμε κοσμοπόλιταν , αλλά απο την άλλη πρέπει να αποφευχθεί τελικά κάποιοι να λύσουν τις διαφορές τους που ξεκίνησαν απο βρισίδια εδώ μέσα , με μαχαίρια έξω ...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε διαγράψατε αυτό το Τοτέμ του φορουμ;
προτείνω, ο επόμενος που θα φτάσει τόσες χιλιάδες ώρες online, να τον προτείνουμε για το guinness  :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Καλημέρες!

Μαλακίες στο τετράγωνο.

Ποιος έβρισε και ποιος δεν έβρισε.

Ποιος βρίστηκε και ποιος δε βρίστηκε.

Απορώ, η αλήθεια είναι, για το κατά πόσο μπορεί καποιος να παρεξηγηθεί για ιντερνετικά μπινελίκια ή να αρχίζει τα "κανόνισε να βρεθούμε να σσσσσσσουπώ!" και άλλα τέτοια.

Βρίστηκαν μανάδες, θεοί, χριστοί, παναγίες και άγια δισκοπότηρα. Κάτι τρέχει στα γύφτικα κατ'εμέ. Κατ'άλλους όχι. Οκ.

Από κει και πέρα αυτό που αντιλαμβάνομαι ως πρόβλημα είναι το να σε ξέρουν προσωπικά 5-10 άτομα από το φόρουμ και να ακουστεί βρώμα για σένα όπως έγινε με τον πλε. Εκει ναι εντοπίζω πρόβλημα γιατί αφορά πρόσωπο κι όχι νικ.

Τον πλε το γουστάρω. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές με τα λεγόμενά του (όχι με αυτά που ενοχλούν συνήθως δλδ μολότοφ, βρισίδια και λοιπά) αλλά όταν γράφει, γράφει.

Και τον άντι τον έχω {ή τον είχα(θα το δείξει ο καιρός)} σε εκτίμηση κι αυτό μου κάνει μια κάποια εντύπωση.

Το μαγαζί δικό του είναι συμφωνώ.

Κλείνοντας όμως προσωπικά πιστεύω αυτό:

Βάσει των κανόνων του site, το ότι ο πλε διαγράφηκε σήμερα κι όχι νωρίτερα μπορεί να ήταν λάθος... Τυχαίο όμως δεν ήταν!

Αυτά από μένα.

Επισκέπτης
Τι βλεπουν τα μισανοιχτα ματια μου πρωι-πρωι ? O ple φευγει......ο Κωστας ερχετε ? Δεν συμφωνω με τη διαγραφη του πλεζουρα αλλα δεν τη βρισκω και αδικη. Ο τυπος αν και μου ηταν συμπαθης, το ειχε παραγαμησει με τις κοντρες και τις βρισιες. Οπως και να 'χει, παλι μαζι μας θα ειναι.  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τέτοια μπινελίκια πι εξ έχουμε ρίξει και έχουμε φάει πολλοί εδώ μέσα!Μπαίνουμε ή παρακολουθούμε και άλλα φόρουμ και ξέρουμε καλά ότι όσοι δεν θέλουνε να ακούγεται ούτε κιχ στα μαγαζιά τους είναι πανεύκολο!Εδώ η πολιτική  του φόρουμ καλώς ή κακώς είναι διαφορετική και είναι ολοφάνερο ότι το μπαν δεν έχει σχέση με μια φράση ή με κάποια μπινελίκια...

Επισκέπτης
Βρέθηκε η ρίζα του κακού στο σάϊτ τώρα?
Με τη διαγραφή του πλε φαντάζομαι θ'ανέβει και το επίπεδο χωρίς μπινελίκια και τα συναφή..
Τι να λέμε ρε μάγκες? Με γεια σας με χαρά σας..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Με τη διαγραφή του πλε φαντάζομαι θ'ανέβει και το επίπεδο χωρίς μπινελίκια και τα συναφή..
Τι να λέμε ρε μάγκες? Με γεια σας με χαρά σας..

όσο υπάρχεις εσυ δεν φοβάμαι για την έλλειψη μπινελικιών.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τέτοια μπινελίκια πι εξ έχουμε ρίξει και έχουμε φάει πολλοί εδώ μέσα!Μπαίνουμε ή παρακολουθούμε και άλλα φόρουμ και ξέρουμε καλά ότι όσοι δεν θέλουνε να ακούγεται ούτε κιχ στα μαγαζιά τους είναι πανεύκολο!Εδώ η πολιτική  του φόρουμ καλώς ή κακώς είναι διαφορετική και είναι ολοφάνερο ότι το μπαν δεν έχει σχέση με μια φράση ή με κάποια μπινελίκια...

αλλα με γενικότερη συμπεριφορά εδω και καιρό. Δεν τολμουσες να γραψεις διαφορετικη αποψη και το διδυμο στην επεφτε μεχρι να πεις κίμινο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλημέραααααααααααααααααααααα

έλειψα για προσωπικούς λόγους πουστάκια καμμιά βδομάδα και έγινα ο νο1 πλέον. δοξάστε με.....

και τι μαθαίνω ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ;

ότι είναι Π Α Ι Δ Ε Ρ Α Σ  Ο  Π Λ Ε;

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Π Ο Σ Ο  Α Ν Α Ρ Χ Ι Δ Α  Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Σ Μ Ε Ν Α    Π Ο Υ Σ Τ Α Κ Ι Α  Ε Ι Σ Τ Ε?

ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΜΠΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Νο1 ο gl

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom