Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
λιγο με νοιάζει. Δικο του το μαγαζι: οποιον θελει κάνει μοντ, όποιον θελει μπανάρει, όποτε θελει μπαναρει.
Οσοι το επαιζαν μάγκες του στυλ "κανω οτι γουσταρω εδω μεσα" ας κλαψουν το χαμό του φιλικου τους νικ.
Φυσικά και κάνει ότι θέλει αλλά είναι πολύ εύκολο να κάνουν ότι θέλουν και όσοι μπαίνουν αν βλέπουν να γίνονται στο σάιτ κουλά...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Καλημεριζω τα πληθη.
Απ τα πολλα ενδειαφεροντα  ποσταρισματα.. ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΑ

Ο Πλέζουρας σήμερα το απόγευμα διαγράφηκε από μέλος!!!!! :o :o :o
Ναι ήταν αθυρόστομος!!!!
Ναι ήταν εγωιστής!!!!!
Ναι ήταν αγενής!!!!
Ναι ήταν.......ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ!!!!!
Αλλά ήταν και εξέχων μέλος της "κοινότητάς" μας!!!!
Ήταν ειλικρινής!!!!
Ήταν παίχτης με όλη την σημασία της λέξεως!!!!
Ήταν έγκυρος και πολύτιμος "πληροφοριοδότης"!!!!!
Ήταν ΓΝΗΣΙΟΣ πάνω απ'όλα!!!!!!
Ζητώ την επιστροφή του και την άρση της διαγραφής του εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί και αφού πρώτα δηλώσει με την σειρά του ότι θα προσέχει τα γραφόμενά του από εδώ και μπρος!!!!!
Δηλ. θα "παίζει" με τους κανόνες του σάϊτ!!!!!
Καλώ τα έμπειρα μέλοι, να πάρουν ανοιχτά θέση!!!!

κάτι δεν πάει και πολύ καλά σε αυτήν την ιστορία...
άλλωστε σε πάρα πολλές περιπτώσεις μέσα στο σάιτ εκτοξεύονται καντήλια που και άθεος να είσαι λες ήμαρτον, αλλά δεν είδα να διαγράφεται κανείς από αυτούς...
στην τελική η επίμαχη φράση του πλέζουρα όπως παρατέθηκε μεμονωμένα πέραν της μαλακίας να αστειεύεσαι με τέτοια θέματα, κάνει μπαμ ότι ελέχθη ως -απαράδεκτος μεν- αστεϊσμός...
μάλλον αφορμή περίμεναν και τους την έδωσε...

παραθιχτηκαν οι διαφημιζομενες νταρια & κυρα λιτσα ε???
σωστο..
3 μαγαζια η μια & αλλα 9(τα φανερα)η αλλη,ποσο μας κανει???

δεν του αρεσε του ζουζουνα η κριτικη για την ντονα???

ουτε του κωστακη(πρωην μισελ)αυτη για την κυπρια & τα υπολοιπα ανηλικα που σπρωχνει???

ο αποτυχημενος νταβατζακος τασος ζοριστηκε για το χεσιμο στην μπαζολα τζουλιεν(που πριν απ αυτον γαμαγε ο παραγωγος)???

ο μοντερατορας αντρεουγκ μαζι με τον αδελφο του alkis petinis γιατι αραγε τραβανε τοσο ζορι & μου εκαναν ομαδικες επιθεσεις???

ο νταβατζακος που σπρωχνει την μαιρη,θιχτηκε & αυτος με το αρνητικο μου ποστ στο θρεντ της???

κατα τ αλλα εγω ειμαι ο αληταμπουρας & τωρα παιδεραστης..
ποσο χαζομαλακες μπορει να εισαστε για να βρειτε τοσο αστεια δικαιολογια???
για συνεχιστε ρε νουμερα..
Υ.Γ να συνεχισω & εγω???

αντισθενη ποσο μαλακας μπορει να εισαι ρε αγορακι μου???
ετσι με μετρησες ρε τρυπα αυτες τις 2 φορες που ηπιαμε μαζι ενα ποτο(παρεα με αλλα μελη)???
& ας πουμε οτι δεν ειμαι του επιπεδου σου..
το σκεφτηκες καλα πριν κανεις την παπαρια της χρονιας???
οταν εβριζα ολα τα μουνια που εγραφαν για εσενα & τον αλεξ τα μυρια οσα,ημουν καλος ε???
να συνεχισω???
θες πραγματικα να παιξεις τοπι μαζι μου???
Υ.Γ στα εχουν χωσει ηδη αρκετοι αλλα το ποστ του τσολια ξεσκεπαζει την πληρη υποκρισια σου..
κριτικη σκεψη μηδεν..
πιωμενος εισαι???

Κύριοι...

Κανείς σοβαρός και νοήμων άνθρωπος δεν θα μπορούσε να συμπεράνει από το επίμαχο ποστ ότι ο πλε επιδοκιμάζει τέτοιες πρακτικές...
Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτό το site δεν το διαβάζουν μόνο νοήμονες και σίγουρα όχι μόνο καλοπροαίρετοι...
Απ' ό,τι κατάλαβα, το επίμαχο ποστ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και όχι ο μόνος λόγος που μπαναρίστηκε ο πλε, όχι για πρώτη φορά απ' ό,τι θυμάμαι...
Σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα που τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή...

Τώρα, για το θέμα των νταβάδων- προμότερς, είμαι στο site 4,5 χρόνια και όλο για τέτοια ακούω...
Είναι μια πολύ εύκολη κατηγορία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεκμηρίωση...
Και φυσικά η ιστορία ότι οι αντμιν και οι μοντ κάνουν πόλεμο σε κάποια μέλη επειδή πολεμάνε κατά δήλωσή τους τους προμότερς είναι τόσο παλιά όσο και το σάιτ...
Προσωπικά έχω διαπιστώσει την ύπαρξη προμότερς αλλά και ντημοτερς (που γράφουν εσκεμμένα λίβελους για κοπέλες, άλλοτε για προφανείς και άλλοτε για όχι και τόσο προφανείς λόγους) οι οποίοι έπαιρναν τον πούλο μόλις γίνονταν αντιληπτοί (μιλάμε πάντοτε για το δημόσιο φόρουμ, αν κάποιος έκανε προμόσιον με πμ άντε να τον πάρεις χαμπάρι)...
Αυτό που δεν έχω διαπιστώσει είναι το σάιτ να χαρίζεται σε πουτάνες, διαφημιζόμενες ή μη για κριτικές...
Μπορεί να αιθεροβατώ, μπορεί να έχω σε μεγάλη υπόληψη αδικαιολόγητα ορισμένους εδω μέσα αλλά δεν θυμάμαι να κόπηκε κριτική επειδή ήταν αρνητική...
Τώρα, αν κάποιοι είναι γαλαντόμοι στις κριτικές τους δεν τους κάνει απαραίτητα προμότερς αλλά ούτε και αυτούς που τσακίζουν κάποια κορίτσια, τους κάνει αντικειμενικούς...

Αυτά τα ολίγα.

Επισκέπτης
κλαίω.
χωρίς πι μι στον πλέζουρα και το μπου πώς θα τον βρω τώρα;

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε μαλάκα πέτρο πόσο ανάρχιδος μπορεί να είσαι να μιλάς για ηθική και νόμους όταν χαίρεσαι που αποχωρούν με αλλωνών αρχίδια αυτοί που δε μπορείς να φτάσεις και να πολεμήσεις;

Ετσι σε θελω!!! Χωσεεεεεεεε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επεσε τηλαφωνικό ΄κλάαααααααααμα προφανως.
"περσονούλη με μπαναρανε.."

και μπηκε ως άλλος ζορο εδω μέσα να καθαρίσει!

αααααααααααααααααααχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
δεσποινίς αγάμητη ον δε σέλφ έχω να μιλήσω με τον πλέζουρα εδώ και 3 εβδομάδες.......

πόσο ξαφτιλίζεστε να ξέρατε...

ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑ.........

ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ;

αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ετοιμαστείτε όλοι οι ανύπαρκτοι/ανύπαρκτες να κάνετε πάρτυ που σβηστηκε κι άλλος ένας μαλακας από ένα φόρουμ.

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κλαίω.
χωρίς πι μι στον πλέζουρα και το μπου πώς θα τον βρω τώρα;

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε μαλάκα πέτρο πόσο ανάρχιδος μπορεί να είσαι να μιλάς για ηθική και νόμους όταν χαίρεσαι που αποχωρούν με αλλωνών αρχίδια αυτοί που δε μπορείς να φτάσεις και να πολεμήσεις;
χέσε με ρε μαλάκα και συ

τόσο ξεφτύλα πια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάμε μπανάκι όλοι παρέα??

ρε μαλάκα παιδική χαρά θα το κάνουμε;

ο καθένας με τον τρόπο του.....
μη σκας.
καλό του έκανε του πρεζάκια.
περισσότερο χαλιόταν εδώ μέσα παρα πέρναγε καλά.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Βλέπω ότι προχώρησε πολύ το θεματάκι από χτές.
Βλέπω ακόμα ότι κάποια παιδάκια ψάχνουν εναγωνίως να βρουν ποιος είμαι  :grin:
Ψάξτε ψάξτε [glow=red,2,300]δε θα το βρείτε[/glow]....κανένας δεν είμαι πέρα ενα απλό παλιό μέλος που πεθύμησα το φορουμ που κάποτε ήταν η παρέα μας.
Αυτό και μόνο.
Τοτε που ο μόνος που έβριζε ήταν ο λαπλας και καμιά φορα κι ο γεροαριων, τοτε που γελουσαμε με τη γραφι του πιτσι, τους μυθους του ντουρασελ, τα ποστ των ακροδεξιών σαν τον τζερμαον, τη σοβαρότητα του ενφορσερ, τις ύσηχες και ομορφες κουβέντες του γουορ, τις ατελειωτες κουβέντες για τα στριπ όταν δεν τις γαμουσε ο μαλακολειν....κλπ κλπ....

Δεν πειράζει, καλό είναι που έστω κι αργά ξυπνησες αντισθενη, αν και όλα σχεδόν τα παλιά μέλη έχουν φύγει....
αλλά ο πλε επαναλαμβάνω δεν ήταν μόνος του.
Ήταν μια μεγάλη κλίκα που έβριζε συστηματικά κάθε αντίθετη αποψη, με τον γνωστό μοντ, τον εκ κυπρου φανφάρα, τον παντοφλάκια και αλλους ακόμα λοχαγους που απ' ότι βλέπω έσκασαν μύτη ένας ένας σήμερα...

Καλή συνέχεια σε όλους σας  :knockinb:
τι στοιχημα πας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χέσε με ρε μαλάκα και συ

τόσο ξεφτύλα πια?

λογάριθμους ξέρεις;
στη θέση του χι βάζεις τους μήνες αγαμίας.

κάνε τις αναγωγές σου.
ααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχχααχα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
2 λεπτά πάω σε άλλο θρεντ και έχουν προστεθεί 30 ποστ :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε πόση ωρα απ τη στιγμή που θα γίνεις επισκέπτης θα φτιαξεις ενα νέο κλώνο?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

να θυμηθούμε πόσο πέρασε από τότε που διαγράφτηκες με το παλιό και μπήκες με το νέο;

δε σου φτάνε που εχεις ήδη γίνει ρόμπα;
θες κι άλλο;
πόσο ακόμα;

ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχχα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move][size=99pt]Roxala=on the road[/size]

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom