ρε φιλε δεν υπαρχει κανενα κλικαδορικο κλιμα...απλα γνωριμια ή φιλια καποιων ατομων εδω μεσα!παρτο οπως θες.....το προβλημα αλλου ειναι!οτι δεν εχεις ταπεινωση μεσα σου(τουλαχιστον ετσι δειχνει η συμπεριφορα σου) και ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να δεις παραπερα......και σαν αποδειξη της δικης μου ταπεινωσης και δικου μου χαρακτηρα ζητησα να διαγραφουν ολα τα ποστ μου στα οποια σε χλευασα σαν ενδειξη καλης θελησης....δεν απαιτω να κανεις και εσυ το ιδιο...ετσι και αλλιως δεν με ενοχλει καθολου!οκ?
1.δν χρειαζεται να μου λες τι υπαρχει κ τι οχι....κρινω μονος μου καλως ή κακως...σωστα ή λανθασμενα...
2.προβλημα δν υπαρχει....εγω απλα απαντω....
3.ταπεινωση ???? ταπεινοτητα θες να πεις ετσι ???
4.να ειμαι ταπεινος κ μη εγωιστης για ποιο λογο ???? μεσα σ'ενα φορουμ το οποιο ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικη ζωη μου...μπορω να διαμορφωσω οποιο προφιλ γουσταρω κ αυτο του εξυπνου ειρωνα μου παει γαντι....διαφωνεις ???
5.οταν χλευαζες κ εγραφες δν σκεφτηκες οτι δν ειναι μερος του χαρακτηρος κ της καλης καρδιας σου ??? (καποτε ειπαν...μην κανεις κατι για το οποιο θα μετανοιωσεις αργοτερα....)....
6.αυτο μας ελλειπε να απαιτεις.....
Τελικα ο λογος που γραφω κ θα συνεχισω να το κανω καθε φορα που κατι δν μου αρεσει ειναι ο εξης....
We shall show mercy, but we shall not ask for it.....