Επισκέπτης
με εχετε παρεξηγησει !!!!
εεεεεεε......παντα.......εγινες κ εσυ ''κρυφη'' (παρουσια) στο site....μπραβο μαλακοκλειν εχεις καλη μνημη!
Παιδες μετα τις συγκινητικες σας εκκλισεις για επιστροφη μου και της γενικοτερης εξαρτησης μου απο την καφεινη και την συνεχη απορροφηση της απο τον οργανισμο μου αποφασισα να αναθεωρησω(το αρθρο 17.ν1658/2005 περι φραπεδολαγνειας και να επιστρεψω δριμυτερος για παρτη σας...........so VASOS is back!!!!
εεεεεεε......παντα.......εγινες κ εσυ ''κρυφη'' (παρουσια) στο site....
.....
(oσο για το μαλακοκλειν......αλλος εχει τ'ονομα κ αλλος τη χαρη.....).....
αν την εχεις μεγαλη....βαλτη εκει που ξερεις...εσενα θα φτανει....και αλλος την μεγαλη πουτσα!μαλακοκλειν,ε μαλακοκλειν!
Xαλαρωσε κ ασχολεισου με οποιον ασχολειται μαζι σου....καληνυχτα σου...Ρε Λακοβιτς Μακλειν παλι θα μας ζαλιζεις τα καραμπαλικια???Οσο για το κρυφη δεν χρειαζεται να μας υπενθυμισεις οτι εισαι
Ειμαι πολυ συγκινημενος φιλε που επεστρεψες στο φορουμ!
Παω να παρω τηλ ολους τους γνωστους μου να το διαλαλησω!
Θα γραψω και στα αλλα φορουμ για αυτο το γεγονος!
Μην ακους τι σου λενε οι κακοηθειες μερικων εδω μεσα!
Η επιστροφη σου εδωσε νεα πνοη παλι!
Παω να παρω ενα πακετο χαρτομαντηλα γιατι μου τελειωσαν παλι!
Αχ τι μας κανεις με τα καμωματα σου,αλλα χαλαλι!
Αμα σου ξαναρθει να φυγεις παλι καλο ειναι να μη το κανεις μια και εξω φτιαξε καλυτερα και ενα Poll να δεις τις προτιμησεις.
Οχι τιποτα αλλο αλλα τετοια κενα δεν καλυπτονται κατ εμε!
Καλως ηρθες!
αν την εχεις μεγαλη....βαλτη εκει που ξερεις...εσενα θα φτανει....
Xαλαρωσε κ ασχολεισου με οποιον ασχολειται μαζι σου....καληνυχτα σου...
Ειμαι πολυ συγκινημενος φιλε που επεστρεψες στο φορουμ!
Παω να παρω τηλ ολους τους γνωστους μου να το διαλαλησω!
Θα γραψω και στα αλλα φορουμ για αυτο το γεγονος!
Μην ακους τι σου λενε οι κακοηθειες μερικων εδω μεσα!
Η επιστροφη σου εδωσε νεα πνοη παλι!
Παω να παρω ενα πακετο χαρτομαντηλα γιατι μου τελειωσαν παλι!
Αχ τι μας κανεις με τα καμωματα σου,αλλα χαλαλι!
Αμα σου ξαναρθει να φυγεις παλι καλο ειναι να μη το κανεις μια και εξω φτιαξε καλυτερα και ενα Poll να δεις τις προτιμησεις.
Οχι τιποτα αλλο αλλα τετοια κενα δεν καλυπτονται κατ εμε!
Καλως ηρθες!
εχεις συνηθισει τα μπαν κ μιλας σαν να κλανεις ετσι ?????Δεν μιλας μωρη μακαντρεσα ετσι τρεχα στη μαμα και στο μπαμπα
ασε τον να απειλει δν τρεχει τπτ.....οσο για το αν ειναι σοβαρα αυτα που λεγονται....πολλες φορες εν μεσω χιουμορ βγαινουν οι μεγαλυτερες αληθειες...photographer προσεχε τις απειλες σου στα μελη του φορουμ,μη παιρνεις σοβαρα το τι λεγεται τοσο εδω μεσα,αλλιως καποιος μπορει να σου χαλασει τη φωτογραφικη σου και δεν αξιζει..
photographer προσεχε τις απειλες σου στα μελη του φορουμ,μη παιρνεις σοβαρα το τι λεγεται τοσο εδω μεσα,αλλιως καποιος μπορει να σου χαλασει τη φωτογραφικη σου και δεν αξιζει..
Φιλε επειδη ακριβως δεν το παιρνω σοβαρα ποσταρα το εν λογω ποστ!
Μαλλον δεν καταλαβες το χιουμορ μου,δεν αφορα μονο εσενα αφορα σε οτι μου δημιουργει γελιο καθε φορα.
Πιστεψε με δεν παιρνω τιποτα σοβαρα απο οτι εγραψες..
μην κρυβεσαι πισω απ το δακτυλο σου.....κ δη το μικρο....βασο τουλαχιστον εσυ ζητας συγγνωμη και εχεις μια ταπεινοτητα!!καποιοι αλλοι δεν ξερουν καν τις λεξεις αυτες!!