Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. Το κοριτσάκι τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. [size=12pt]Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα [/size]και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?

Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα, ε;
Προλαβαίνουμε να το κρύψουμε;  :2funny:

κυρια ή εν δυναμει κυρια δε θα'ταν εδω μεσα γλ..
αντε με το καθε τσιρκο...

Έλεος με τα τσιτάτα ρε...
Δηλαδή κύριο σε κάνει η συμετοχή ή μη στο φόρουμ του bou; :tickedoff:

Επισκέπτης
εδώ μεσα αγαπάνε όσες ...ηδάνε μόνο, αρα εκ του αποτελέσματος συμπεραίνω οτι δεν έπαιξε τίποτα μέχρι τώρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω παντως αν δεν εχω πηδηξει μια γυναικα δε μπορω να την αντιπαθησω  :dunno:

παντα κατι θα βρισκω πανω της να χαρακτηρισω χαριτωμενο και συμπαθητικο  :think:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ποιά σεμεδάκια, Kengel askήσεις μαθαίνουν εξελίσουν την τέχνη :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Την αληντισσα, συναντιούνται τα Σάββατα και πλεκουν σεμεδάκια

Ναι μιας και είπες σεμεδάκια...αλιντισσα αν κοπέλαρα μου θες,  ενημερωσε με να σου στείλλω με μειλ τα πμ μου. Μετά θα φτιάξουμε ωραίο σεμέν μαζί με τα δικά σου. Το σεμέν θα το αφιερώσω στον παραλίμνιο που άνοιξε το θρεντ.:2funny:

Επισκέπτης
Ναι μιας και είπες σεμεδάκια...αλιντισσα αν κοπέλαρα μου θες,  ενημερωσε με να σου στείλλω με μειλ τα πμ μου. Μετά θα φτιάξουμε ωραίο σεμέν μαζί με τα δικά σου. Το σεμέν θα το αφιερώσω στον παραλίμνιο που άνοιξε το θρεντ.:2funny:
:- :- :-

τσουυυυυυυυυυζειιιιιιιιιιιιιιιι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Δεν παιζεις τιμια. Τα π.μ. ειναι αυστηρα προσωπικα και δεν τα βγαζουμε στη φορα.

Επισκέπτης
Μετα λυπης διαπιστωνω οτι δεν εχουν τοποθετηθει επι του θεματος ο ενας και μοναδικος Παιχτουρας και ο δασκαλος arcans. Πιστευω οτι ο λογος τους εχει βαρυνουσα σημασια και τους παρακαλω να παρουν θεση.

Επισκέπτης
Τελικα η erinal εμφανιστηκε για να ξανα-χαθει. Ο δασκαλος arcans και ο ενας και μοναδικος παιχτουρας δεν εχουν ακομα τοπεθετηθει δημοσια για το θεμα. Αυτο σε συνδιασμο με την εξαφανιση του παιχτουρα απο το φορουμ με κανει να πιστευω οτι αυτοι οι 5 που ψηφισαν οτι τα εφτιαξε μαζι του......μαλλον εχουν δικιο. Δεν μενει τιποτα αλλο, απο το να αναφωνησω ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ το εφαγε ο παιχτουρας..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom