LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Την αληντισσα, συναντιούνται τα Σάββατα και πλεκουν σεμεδάκιαποιους?
Την αληντισσα, συναντιούνται τα Σάββατα και πλεκουν σεμεδάκιαποιους?
μμμμμμμμ πως το θες!!εχω σκοπό να κάνω το θρεντακι να χτυπήσει κόκκινο...
Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. Το κοριτσάκι τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. [size=12pt]Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα [/size]και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?
κυρια ή εν δυναμει κυρια δε θα'ταν εδω μεσα γλ..
αντε με το καθε τσιρκο...
δεν πλεκονται αυτα ρεΤην αληντισσα, συναντιούνται τα Σάββατα και πλεκουν [glow=red,2,300]σεμεδάκια[/glow]
Την αληντισσα, συναντιούνται τα Σάββατα και πλεκουν σεμεδάκια
βγαλε τα pm φορα παρτιδα να σκασουν οι οχτροι σου..Κάτσε ..μην βιάζεσαι... το παιχνίδι παίζεται αλλου και η μπάλα χτύπησε 2 φορές δοκάρι.. ;)
μμμμμμμμ πως το θες!!
ρομπα εγινες!ΡΟΜΠΑ!δεν το μαζευεις τωρα
βγαλε τα pm φορα παρτιδα να σκασουν οι οχτροι σου..
εγω παντως αν δεν εχω πηδηξει μια γυναικα δε μπορω να την αντιπαθησωεδώ μεσα αγαπάνε όσες ...ηδάνε μόνο, αρα εκ του αποτελέσματος συμπεραίνω οτι δεν έπαιξε τίποτα μέχρι τώρα
Την αληντισσα, συναντιούνται τα Σάββατα και πλεκουν σεμεδάκια
:- :- :-Ναι μιας και είπες σεμεδάκια...αλιντισσα αν κοπέλαρα μου θες, ενημερωσε με να σου στείλλω με μειλ τα πμ μου. Μετά θα φτιάξουμε ωραίο σεμέν μαζί με τα δικά σου. Το σεμέν θα το αφιερώσω στον παραλίμνιο που άνοιξε το θρεντ.
κι εσενα τί σε νοιαζει ? εχεις μουνι ?
Ναι μιας και είπες σεμεδάκια...αλιντισσα αν κοπέλαρα μου θες, ενημερωσε με να σου στείλλω με μειλ τα πμ μου. Μετά θα φτιάξουμε ωραίο σεμέν μαζί με τα δικά σου. Το σεμέν θα το αφιερώσω στον παραλίμνιο που άνοιξε το θρεντ.
Aνοιξτε ενα και για την Quard ρε σεις , εχει καιρο να γραψει .
Α και να για το Agrimi , μου χει λειψει το μωρο
το δουλευει και ο λιακοπουλος το θεμα!....Θα aνοιξω και για αυτες αφου πρωτα λυσουμε το μυστηριο erinal..........
ερι πές μας πόσο, να κλείσει το στόμα του επιτέλους. κ βάλε κ μια ολόσωμη αν έχεις πρόχειρη