Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. Το κοριτσάκι τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. [size=12pt]Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα [/size]και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?
Ναι μιας και είπες σεμεδάκια...αλιντισσα αν κοπέλαρα μου θες, ενημερωσε με να σου στείλλω με μειλ τα πμ μου. Μετά θα φτιάξουμε ωραίο σεμέν μαζί με τα δικά σου. Το σεμέν θα το αφιερώσω στον παραλίμνιο που άνοιξε το θρεντ.
Ναι μιας και είπες σεμεδάκια...αλιντισσα αν κοπέλαρα μου θες, ενημερωσε με να σου στείλλω με μειλ τα πμ μου. Μετά θα φτιάξουμε ωραίο σεμέν μαζί με τα δικά σου. Το σεμέν θα το αφιερώσω στον παραλίμνιο που άνοιξε το θρεντ.
Μετα λυπης διαπιστωνω οτι δεν εχουν τοποθετηθει επι του θεματος ο ενας και μοναδικος Παιχτουρας και ο δασκαλος arcans. Πιστευω οτι ο λογος τους εχει βαρυνουσα σημασια και τους παρακαλω να παρουν θεση.
Τελικα η erinal εμφανιστηκε για να ξανα-χαθει. Ο δασκαλος arcans και ο ενας και μοναδικος παιχτουρας δεν εχουν ακομα τοπεθετηθει δημοσια για το θεμα. Αυτο σε συνδιασμο με την εξαφανιση του παιχτουρα απο το φορουμ με κανει να πιστευω οτι αυτοι οι 5 που ψηφισαν οτι τα εφτιαξε μαζι του......μαλλον εχουν δικιο. Δεν μενει τιποτα αλλο, απο το να αναφωνησω ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ το εφαγε ο παιχτουρας..............