Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υποβαθμισμένη σπερμαποθήκη χαμηλής ποιοτητας είσαι. και ψυχοπαθής.
εσυ απο το κακο στο χειροτερο πας παιδι μου....δεν μιλαν ετσι σε μια κιουρια....για κανε μας και μια δικη σου περιγραφη....

monkey business

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. Το κοριτσάκι τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εσυ απο το κακο στο χειροτερο πας παιδι μου....δεν μιλαν ετσι σε μια κιουρια....για κανε μας και μια δικη σου περιγραφη....
κυρια ή εν δυναμει κυρια δε θα'ταν εδω μεσα γλ..
αντε με το καθε τσιρκο...

Επισκέπτης
Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. [glow=red,2,300]Το κοριτσάκι[/glow] τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?
ποιο κοριτσακι και συ ρε μλκ :2funny: :2funny: ειναι μεγαλη!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. Το κοριτσάκι τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?
kakομοίρη μου αυτό το αβατάρ το είχα για κάτι μήνες, πρόσεχε το γιατί τρώει πολλές μπανάνες!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Συγκεκριμενα κλαιω απο ευτυχια...  Δεν υπάρχει νομίζω πλεον πιο σημαντικό πράγμα για μένα.  :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παντως η επιλογη του να τα φτιαξε με τον παιχτουρα απο που μας προεκυψε για να χουμε καλο ρωτημα?ξερει κατι ο παραλιμνιος ?αχαχαχαχαχα

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Aνοιξτε ενα και για την Quard ρε σεις , εχει καιρο να γραψει .
Α και να για το  Agrimi , μου χει λειψει το μωρο   :cheesy:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
απο την ψηφοφορια βλεπω ολοι συμπαθούν την ερι..  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom