gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πως θα περναω ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο?πολυ πουτσιλα βρωμαει το φορουμ....πατερ μου...αχαχαχαχαχαχαχακι εσενα τί σε νοιαζει ? εχεις μουνι ?
πως θα περναω ευχαριστα τον ελευθερο μου χρονο?πολυ πουτσιλα βρωμαει το φορουμ....πατερ μου...αχαχαχαχαχαχαχακι εσενα τί σε νοιαζει ? εχεις μουνι ?
εσυ απο το κακο στο χειροτερο πας παιδι μου....δεν μιλαν ετσι σε μια κιουρια....για κανε μας και μια δικη σου περιγραφη....υποβαθμισμένη σπερμαποθήκη χαμηλής ποιοτητας είσαι. και ψυχοπαθής.
εσυ να δεις πως πας απ το κακο στο χειροτεροεσυ απο το κακο στο χειροτερο πας παιδι μου....δεν μιλαν ετσι σε μια κιουρια....για κανε μας και μια δικη σου περιγραφη....
κυρια ή εν δυναμει κυρια δε θα'ταν εδω μεσα γλ..εσυ απο το κακο στο χειροτερο πας παιδι μου....δεν μιλαν ετσι σε μια κιουρια....για κανε μας και μια δικη σου περιγραφη....
ποιο κοριτσακι και συ ρε μλκ ειναι μεγαλη!Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. [glow=red,2,300]Το κοριτσάκι[/glow] τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?
ποιο κοριτσακι και συ ρε μλκ ειναι μεγαλη!
kakομοίρη μου αυτό το αβατάρ το είχα για κάτι μήνες, πρόσεχε το γιατί τρώει πολλές μπανάνες!!!!!!Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. Το κοριτσάκι τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?
Είστε ζώα ρε πούστη μου. Και ύστερα κλαίγεστε για τις Ελλεηνίδες. Εσείς τις καλιεργείτε. Το κοριτσάκι τώρα θα έχει φουσκώσει σαν παγώνι ρε μαλάκες. Καλά σας κάνουν. Σε λίγο και οι ξένες θα πάρουν χαμπάρι τι χαϊβάνια κυκλοφορούν σε αυτή τη γαμοχώρα και καλά εσείς, εμείς τι χρωστάμε που θα μας πάρει και εμάς η μπάλα?
με ηξερες και απο τον στρατο πουστροκλωνε?αχαχαχαχαχαχαχαχαχεσυ να δεις πως πας απ το κακο στο χειροτερο
Συγκεκριμενα κλαιω απο ευτυχια... Δεν υπάρχει νομίζω πλεον πιο σημαντικό πράγμα για μένα.
Είμαι ο χειρότερος σου εφιάλτης.
Εντάξει μη χύσεις κιόλας.
ο εαυτο σου ειναι ο εφιαλτης. εσενα και οποιασδηποτε αλλης ψυχοπαθους.
τι εννοεις?με ηξερες και απο τον στρατο πουστρο[glow=red,2,300]κλωνε[/glow]?αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ερι πές μας πόσο, να κλείσει το στόμα του επιτέλους. κ βάλε κ μια ολόσωμη αν έχεις πρόχειρηΠόσο μεγάλη? Δε θα ναι και σα την Πελοπόνησσο.
ερι πές μας πόσο, να κλείσει το στόμα του επιτέλους. κ βάλε [glow=red,2,300]κ[/glow] μια ολόσωμη αν έχεις πρόχειρη