Επισκέπτης
βογγας απο πονο η απο ηδονη?με ηξερες και απο τον στρατο πουστροκλωνε?[glow=red,2,300]αχαχαχαχαχαχαχαχαχ[/glow]
βογγας απο πονο η απο ηδονη?με ηξερες και απο τον στρατο πουστροκλωνε?[glow=red,2,300]αχαχαχαχαχαχαχαχαχ[/glow]
καλ'ε''εε'ε'ε'ε'ε,' ο Γιαννάκηηηηηςςςςςςτι εννοεις?
δεν εχει αναγκη αυτη! ολγουειζ ολ δε ταιμAνοιξτε ενα και για την [glow=red,2,300]Quard[/glow] ρε σεις , εχει καιρο να γραψει .
Α και να για το Agrimi , μου χει λειψει το μωρο
καθισες και διαβασες σε εναν δυο μηνες που εχεις στο σαιτ τα 12000 μηνυματα μου απο τον ιουνη και εβγαλες συμπερασμα για την εξελιξη του νικ μου προς το χειροτερο?να σε κερασω κατι αν ειναι ...φανατικε μου αναγνωστη...τι εννοεις?
:- :- :-καθισες και διαβασες σε εναν δυο μηνες που εχεις στο σαιτ τα 12000 μηνυματα μου απο τον ιουνη και εβγαλες συμπερασμα για την εξελιξη του νικ μου προς το χειροτερο?να σε κερασω κατι αν ειναι ...φανατικε μου αναγνωστη...
καψουράκος, καψουράκος, και όχι μόνο για Κουάρ αλλά χαθήκαν τα κορίτσια μας , Αλλιντισα Σεξούλα,Aνοιξτε ενα και για την Quard ρε σεις , εχει καιρο να γραψει .
Α και να για το Agrimi , μου χει λειψει το μωρο
κυρια ή εν δυναμει κυρια δε θα'ταν εδω μεσα γλ..
αντε με το καθε τσιρκο...
Συναδελφοι πουτανιαριδες και μη. Εχαθει παλι η erinal απο το φορουμ. Ποιος ο λογος που δεν γραφει πλεον ?
ερι πές μας πόσο, να κλείσει το στόμα του επιτέλους. κ βάλε κ μια ολόσωμη αν έχεις πρόχειρη
καλα τοσο πολυ σε πειραξε αυτο που ειπε? :S :S :SΘα ασχοληθώ για μια φορά μαζί σου. Γιατί το χεις ανάγκη όπως φαίνεται. Απλα μην το συνηθίσεις γιατι μετα θα σε γράψω και θα χτυπιέσαι σαν χταποδάκι φρέσκο στα βραχια ετοιμο για βράσιμο...
Ας υποθέσουμε λοιπον οτι δεν είμαι κυρια και είμαι τσίρκο.. Μπορω λοιπον και μου επιτρέπει η θέση μου να σε ονομάσω κακομοίρη. Ως κακομοιρης εχεις δυο σταθερες. Η πρώτη ειναι οτι εχεις θλίψη και η δεύτερο οργή, οπότε και δικαιολογείται η έντονη αντιδρασή σου σε κάτι που σου ειναι αδιάφορο και δεν σε αφορά.
Το θέμα είναι όμως ως κακομοίρης είσαι κύριος; ;) Γιατι αν δεν είσαι τότε είμαστε 2-2 και δεν έχεις Λόγο.
Συχνά οι ιαχές και οι άναθρες κραυγές φόβου ειναι δείγμα αποσταθεροποιησης .. να προσέχεις.. :-*
Θα ασχοληθώ για μια φορά μαζί σου. Γιατί το χεις ανάγκη όπως φαίνεται. Απλα μην το συνηθίσεις γιατι μετα θα σε γράψω και θα χτυπιέσαι σαν χταποδάκι φρέσκο στα βραχια ετοιμο για βράσιμο...
Ας υποθέσουμε λοιπον οτι δεν είμαι κυρια και είμαι τσίρκο.. Μπορω λοιπον και μου επιτρέπει η θέση μου να σε ονομάσω κακομοίρη. Ως κακομοιρης εχεις δυο σταθερες. Η πρώτη ειναι οτι εχεις θλίψη και η δεύτερο οργή, οπότε και δικαιολογείται η έντονη αντιδρασή σου σε κάτι που σου ειναι αδιάφορο και δεν σε αφορά.
Το θέμα είναι όμως ως κακομοίρης είσαι κύριος; ;) Γιατι αν δεν είσαι τότε είμαστε 2-2 και δεν έχεις Λόγο.
Συχνά οι ιαχές και οι άναθρες κραυγές φόβου ειναι δείγμα αποσταθεροποιησης .. να προσέχεις.. :-*
Πριν λίγες μέρες πόσταρε...το θυμάμαι καλά....
Αλλά το συνηθίζει, εξαφανίζεται για λίγο καιρό και μετα ξανά προς τη δόξα τραβά
Μπορεί και να μην προλαβαίνει, άλλωστε, να μπαίνει συνέχεια στο φόρουμ...
καλα τοσο πολυ σε πειραξε αυτο που ειπε? :S :S :S
οταν το σοβαρευεις χανεται η μαγεια..Θα ασχοληθώ για μια φορά μαζί σου. Γιατί το χεις ανάγκη όπως φαίνεται. Απλα μην το συνηθίσεις γιατι μετα θα σε γράψω και θα χτυπιέσαι σαν χταποδάκι φρέσκο στα βραχια ετοιμο για βράσιμο...
τους θαυμαστες σου???
οταν το σοβαρευεις χανεται η μαγεια..
γιατι ξενερωνεις τους θαυμαστες σου???
εδώ μεσα αγαπάνε όσες ...ηδάνε μόνο, αρα εκ του αποτελέσματος συμπεραίνω οτι δεν έπαιξε τίποτα μέχρι τώρααπο την ψηφοφορια βλεπω ολοι συμπαθούν την ερι.. ;)