Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καθισες και διαβασες σε εναν δυο μηνες που εχεις στο σαιτ τα 12000 μηνυματα μου απο τον ιουνη και εβγαλες συμπερασμα για την εξελιξη του νικ μου προς το χειροτερο?να σε κερασω κατι αν ειναι ...φανατικε μου αναγνωστη...

Επισκέπτης
καθισες και διαβασες σε εναν δυο μηνες που εχεις στο σαιτ τα 12000 μηνυματα μου απο τον ιουνη και εβγαλες συμπερασμα για την εξελιξη του νικ μου προς το χειροτερο?να σε κερασω κατι αν ειναι ...φανατικε μου αναγνωστη...
:- :- :-

ασχημη η κατασταση σου :- :- :-

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Aνοιξτε ενα και για την Quard ρε σεις , εχει καιρο να γραψει .
Α και να για το  Agrimi , μου χει λειψει το μωρο   :cheesy:
καψουράκος, καψουράκος, και όχι μόνο για Κουάρ αλλά χαθήκαν τα κορίτσια μας , Αλλιντισα Σεξούλα,
μαριάννα (τσουρέκια καμμένα) Κλώνος τί εγινε ρε παιδιά????? αρχείζω να ωοιώθω μόνος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κυρια ή εν δυναμει κυρια δε θα'ταν εδω μεσα γλ..
αντε με το καθε τσιρκο...

Θα ασχοληθώ για μια φορά μαζί σου. Γιατί το χεις ανάγκη όπως φαίνεται. Απλα μην το συνηθίσεις γιατι μετα θα σε γράψω και θα χτυπιέσαι σαν χταποδάκι φρέσκο στα βραχια ετοιμο για βράσιμο...
Ας υποθέσουμε λοιπον οτι δεν είμαι κυρια και είμαι τσίρκο.. Μπορω λοιπον και μου επιτρέπει η θέση μου να σε ονομάσω κακομοίρη. Ως κακομοιρης εχεις δυο σταθερες. Η πρώτη ειναι οτι εχεις θλίψη και η δεύτερο  οργή, οπότε και δικαιολογείται η έντονη αντιδρασή σου σε κάτι που σου ειναι αδιάφορο και δεν σε αφορά.
Το θέμα είναι όμως ως κακομοίρης είσαι κύριος; ;)  Γιατι αν δεν είσαι τότε είμαστε 2-2 και δεν έχεις Λόγο.

Συχνά οι ιαχές και οι άναθρες κραυγές φόβου ειναι δείγμα αποσταθεροποιησης .. να προσέχεις.. :-*

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Συναδελφοι πουτανιαριδες και μη. Εχαθει παλι η erinal απο το φορουμ. Ποιος ο λογος που δεν γραφει πλεον ?

Πριν λίγες μέρες πόσταρε...το θυμάμαι καλά....
Αλλά το συνηθίζει, εξαφανίζεται για λίγο καιρό και μετα ξανά προς τη δόξα τραβά :rockon:

Μπορεί και να μην προλαβαίνει, άλλωστε, να μπαίνει συνέχεια στο φόρουμ... :think:

Επισκέπτης
Θα ασχοληθώ για μια φορά μαζί σου. Γιατί το χεις ανάγκη όπως φαίνεται. Απλα μην το συνηθίσεις γιατι μετα θα σε γράψω και θα χτυπιέσαι σαν χταποδάκι φρέσκο στα βραχια ετοιμο για βράσιμο...
Ας υποθέσουμε λοιπον οτι δεν είμαι κυρια και είμαι τσίρκο.. Μπορω λοιπον και μου επιτρέπει η θέση μου να σε ονομάσω κακομοίρη. Ως κακομοιρης εχεις δυο σταθερες. Η πρώτη ειναι οτι εχεις θλίψη και η δεύτερο  οργή, οπότε και δικαιολογείται η έντονη αντιδρασή σου σε κάτι που σου ειναι αδιάφορο και δεν σε αφορά.
Το θέμα είναι όμως ως κακομοίρης είσαι κύριος; ;)  Γιατι αν δεν είσαι τότε είμαστε 2-2 και δεν έχεις Λόγο.

Συχνά οι ιαχές και οι άναθρες κραυγές φόβου ειναι δείγμα αποσταθεροποιησης .. να προσέχεις.. :-*
καλα τοσο πολυ σε πειραξε αυτο που ειπε? :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

καλα τσουζει τοσο πολυ?

Επισκέπτης
Πριν λίγες μέρες πόσταρε...το θυμάμαι καλά....
Αλλά το συνηθίζει, εξαφανίζεται για λίγο καιρό και μετα ξανά προς τη δόξα τραβά :rockon:

Μπορεί και να μην προλαβαίνει, άλλωστε, να μπαίνει συνέχεια στο φόρουμ... :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο ακυρος!!χαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τυπε ελεος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

οταν το σοβαρευεις χανεται η μαγεια..
γιατι ξενερωνεις τους θαυμαστες σου???

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ωχ, μαλάκες, εδώ είναι...
Κι εγώ μιλάω για εξαφάνιση :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Όχι απλά δε χάνεται αλλά λιώνει με τις ώρες στο τσατ  :birdman:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
H αληθεια πονα παντα,ή για να'μαι ακριβεστερος,σχεδον παντα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom