!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
κε μενα μονδΑν σας λείπω να με κάνετε μονδ ;)
κε μενα μονδΑν σας λείπω να με κάνετε μονδ ;)
εγω δεν ψηνομαικε μενα μονδ
γιατι νοντακο?εγω δεν ψηνομαι
γιατι νοντακο?
ψησε σαλεπι να πιω να ζεσταθωσεμνα κε ταπινα σαν το γιανι το γαλατι
αριμπα να παρουμε τι ψαρου
να τιν νακιρικσομε νεκσαρτιτο καρτιδιο
Ο Παιχτουρας δεν εχει σχεση με την Ερι.........Οι γυναικες σιγα-σιγα εξαφανιζονται απο δω μεσα γιατι μερικοι απο μας, το παιζουμε μαγκες και τις κραζουμε..... και τωρα, αυτοι οι μαγκες κλαινε που τα κοριτσια δεν γραφουν πια...πως να γραφουν οταν καποιοι.... δεν σεβονται τα γυναικεια μελη και τα κραζουν????????????Τελικα η erinal εμφανιστηκε για να ξανα-χαθει. Ο δασκαλος arcans και ο ενας και μοναδικος παιχτουρας δεν εχουν ακομα τοπεθετηθει δημοσια για το θεμα. Αυτο σε συνδιασμο με την εξαφανιση του παιχτουρα απο το φορουμ με κανει να πιστευω οτι αυτοι οι 5 που ψηφισαν οτι τα εφτιαξε μαζι του......μαλλον εχουν δικιο. Δεν μενει τιποτα αλλο, απο το να αναφωνησω ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ το εφαγε ο παιχτουρας..............
πες τα...Ο Παιχτουρας δεν εχει σχεση με την Ερι.........Οι γυναικες σιγα-σιγα εξαφανιζονται απο δω μεσα γιατι μερικοι απο μας, το παιζουμε μαγκες και τις κραζουμε..... και τωρα, αυτοι οι μαγκες κλαινε που τα κοριτσια δεν γραφουν πια...πως να γραφουν οταν καποιοι.... δεν σεβονται τα γυναικεια μελη και τα κραζουν????????????
Ο Παιχτουρας δεν εχει σχεση με την Ερι.........Οι γυναικες σιγα-σιγα εξαφανιζονται απο δω μεσα γιατι μερικοι απο μας, το παιζουμε μαγκες και τις κραζουμε..... και τωρα, αυτοι οι μαγκες κλαινε που τα κοριτσια δεν γραφουν πια...πως να γραφουν οταν καποιοι.... δεν σεβονται τα γυναικεια μελη και τα κραζουν????????????
Χωρίσαμε; και μου το λες έτσι απο το σαιτ;
Τα είχες με τον παιχτούρα???Είναι αλήθεια ότι 3 φορές την ημέρα...κάθε μέρα???
Σε...ξεπάτωσε???
Ή μας πουλάει παραμύθι εδώ μέσα???
΄
Μα τι λες... υπάρχει άτομο έδω μέσα που να πουλάει παραμύθια;; Εδω μέσα λέγονται ΜΟΝΟ αλήθειες. Πώς σου πέρασε απο το μυαλό κάτι διαφορετικό;
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oΤα είχες με τον παιχτούρα???Είναι αλήθεια ότι 3 φορές την ημέρα...κάθε μέρα???
Σε...ξεπάτωσε???
βλεπει εμενα που ειμαι φιλαληθης.....΄
Μα τι λες... υπάρχει άτομο έδω μέσα που να πουλάει παραμύθια;; Εδω μέσα λέγονται ΜΟΝΟ αλήθειες. Πώς σου πέρασε απο το μυαλό κάτι διαφορετικό;
Ερι καβλίαρα μου γουστάρεις που σου άνοιξαν θρεντ
Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι ήταν όνειρο ζωής.
Το επόμενο όνειρο ζωής μου είναι να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης, να κατέβω στον λευκό πύργο και να κράτω σημαία ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ TV ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι ήταν όνειρο ζωής.
Το επόμενο όνειρο ζωής μου είναι να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης, να κατέβω στον λευκό πύργο και να κράτω σημαία ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ TV ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ερι εσενα ποσο σε χουνε σπασει οι ψωλες που τρως ολη μερα?Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι ήταν όνειρο ζωής.