Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
σεμνα κε ταπινα σαν το γιανι το γαλατι
αριμπα να παρουμε τι ψαρου
να τιν νακιρικσομε νεκσαρτιτο καρτιδιο

Επισκέπτης
σεμνα κε ταπινα σαν το γιανι το γαλατι
αριμπα να παρουμε τι ψαρου
να τιν νακιρικσομε νεκσαρτιτο καρτιδιο
ψησε σαλεπι να πιω να ζεσταθω
να βουτηξω στα παγωμενα νερα
να κολυμπησω σα το δελφινακι

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελικα η erinal εμφανιστηκε για να ξανα-χαθει. Ο δασκαλος arcans και ο ενας και μοναδικος παιχτουρας δεν εχουν ακομα τοπεθετηθει δημοσια για το θεμα. Αυτο σε συνδιασμο με την εξαφανιση του παιχτουρα απο το φορουμ με κανει να πιστευω οτι αυτοι οι 5 που ψηφισαν οτι τα εφτιαξε μαζι του......μαλλον εχουν δικιο. Δεν μενει τιποτα αλλο, απο το να αναφωνησω ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ το εφαγε ο παιχτουρας..............
Ο Παιχτουρας δεν εχει σχεση με την Ερι.........Οι γυναικες σιγα-σιγα εξαφανιζονται απο δω μεσα γιατι μερικοι απο μας, το παιζουμε μαγκες και τις κραζουμε..... και τωρα, αυτοι οι μαγκες κλαινε που τα κοριτσια δεν γραφουν πια...πως να γραφουν οταν καποιοι.... δεν σεβονται τα γυναικεια μελη και τα κραζουν????????????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο Παιχτουρας δεν εχει σχεση με την Ερι.........Οι γυναικες σιγα-σιγα εξαφανιζονται απο δω μεσα γιατι μερικοι απο μας, το παιζουμε μαγκες και τις κραζουμε..... και τωρα, αυτοι οι μαγκες κλαινε που τα κοριτσια δεν γραφουν πια...πως να γραφουν οταν καποιοι.... δεν σεβονται τα γυναικεια μελη και τα κραζουν????????????
πες τα... :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Χωρίσαμε; και μου το λες έτσι απο το σαιτ;  :2funny: :2funny:

Όσο για την εξαφάνιση των γυναίκων....δεν ειναι επι του παρόντος.. ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Χωρίσαμε; και μου το λες έτσι απο το σαιτ;  :2funny: :2funny:

Τα είχες με τον παιχτούρα???Είναι αλήθεια ότι  :fuck2: 3 φορές την ημέρα...κάθε μέρα??? :think: :think:
Σε...ξεπάτωσε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Ή μας πουλάει παραμύθι εδώ μέσα??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τα είχες με τον παιχτούρα???Είναι αλήθεια ότι  :fuck2: 3 φορές την ημέρα...κάθε μέρα??? :think: :think:
Σε...ξεπάτωσε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Ή μας πουλάει παραμύθι εδώ μέσα??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:΄
Μα τι λες... υπάρχει άτομο έδω μέσα που να πουλάει παραμύθια;; Εδω μέσα λέγονται ΜΟΝΟ αλήθειες. Πώς σου πέρασε απο το μυαλό κάτι διαφορετικό; :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ερι καβλίαρα μου γουστάρεις που σου άνοιξαν θρεντ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μα τι λες... υπάρχει άτομο έδω μέσα που να πουλάει παραμύθια;; Εδω μέσα λέγονται ΜΟΝΟ αλήθειες. Πώς σου πέρασε απο το μυαλό κάτι διαφορετικό; :2funny:

:happy: :tooth: :bounce-glasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βλεπει εμενα που ειμαι φιλαληθης..... :sunglasses: :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ερι καβλίαρα μου γουστάρεις που σου άνοιξαν θρεντ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι ήταν όνειρο ζωής.
Το επόμενο όνειρο ζωής μου είναι να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης, να κατέβω στον λευκό πύργο και να κράτω σημαία ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ TV ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το επόμενο όνειρο ζωής μου είναι να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης, να κατέβω στον λευκό πύργο και να κράτω σημαία ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ TV ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. :rockon: :rockon: :rockon:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Kαι εγώ μαζί σου καβλίαρα μου ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
ερι εσενα ποσο σε χουνε σπασει οι ψωλες που τρως ολη μερα? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom