Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τοτε στην ολυμπιαδα, στα εγκαινια της γεφυρας ριου αντιρριου,φεραμε τον παγκοσμιο πρωταθλητη ραλλυ(ονομα δε συγκρατησα) να κοψει την κορδελα. τον παραλαμβανουμε απο το βενιζελος και φευγουμε για πατρα. μετα την κορινθο,λεει στον οδηγο,βλεπεις αυτο το λεωφορειο? πηγαινε απο πισω του και μην προσπερνας. του λεει ο οδηγος ...μα θα αργησουμε κυριε ταδε. δεν πειραζει απαντα αυτος,κανε αυτο που σου λεω. φτανουν πατρα και τον ρωτησαν "μα γιατι? εσυ παγκοσμιος πρωταθλητης κοκ". και ανταπαντα " πρωταθλητης ειμαι,οχι τρελλος". στην επιστροφη απο τα εγκαινια απαιτησε να γυρισει αθηνα με ελικοπτερο :boobies:

φιλε ο weber ητανε αν δεν κανω λαθος οδηγος formula 1
καθησανε πισω απο το λεοφωρειο και πηγαινανε με 40-50

τρελο στορυ

οσο για την προηγουμενη ερωτηση σου για την καυλα που βγαζει η μηχανη
δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι λες
εχω ακουσει και αλλους μηχανοβιους να λενε ακριβως τα ιδια
ποσο πορωση ειναι...και οτι μιλανε για κατι απιστευτο...

απλα οσο απιστευτη εμπειρια και να ειναι ειδικα στην Ελλαδα να μου λειπει πραγματικα.
Μολις τωρα γυρισα απο εξοδο και ειδα τουλαχιστον 10 παραβασεις.
κοκκινα περνανε...στοπ παραβιαζουνε...του μουνιου το καγκελο...οτι του καπνισει του καθενα κανει...

οποτε αυτοκινητο για παντα...ανεκαθεν ημουν του αυτοκινητου ποσο μαλλον τωρα ...

πρεπει να ειναι τρελος καποιος να οδηγαει μηχανακι στην Ελλαδα...καλα χωρις κρανος δεν το συζηταω...εκει χαιρετας

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Οποιοσδήποτε έχει οδηγήσει γρήγορη μηχανή αλλά και γρήγορο αμάξι θα σου πει ότι την αίσθηση επιτάχυνσης και "σύνδεσης" με τον δρόμο/χώρο που σου δίνει η μηχανή ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αυτοκίνητο δεν μπορεί να στην δώσει ... Το επίπεδο δυσκολίας φυσικά είναι πολλαπλάσια υψηλότερο στην περίπτωση της μηχανής, όπως και τα ρίσκα ... παρόλαυτα για κάποιον που αρέσκεται στο γρήγορο γκάζι η μηχανή είναι μονόδρομος αφού με τα χρήματα που κοστίζει ένα φθηνό μέσο μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο αγοράζεις μηχανή (+ λάστιχα + εξοπλισμό ασφαλείας) επιδόσεων αντίστοιχων με σουπερκαρ αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ...

Η οδήγηση γρήγορου αμαξιού αφότου οδηγήσεις γρήγορη μηχανή είναι σαν να γαμάς με τα ρούχα και πάνω από κουβέρτα ...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οποιοσδήποτε έχει οδηγήσει γρήγορη μηχανή αλλά και γρήγορο αμάξι θα σου πει ότι την αίσθηση επιτάχυνσης και "σύνδεσης" με τον δρόμο/χώρο που σου δίνει η μηχανή ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αυτοκίνητο δεν μπορεί να στην δώσει ... Το επίπεδο δυσκολίας φυσικά είναι πολλαπλάσια υψηλότερο στην περίπτωση της μηχανής, όπως και τα ρίσκα ... παρόλαυτα για κάποιον που αρέσκεται στο γρήγορο γκάζι η μηχανή είναι μονόδρομος αφού με τα χρήματα που κοστίζει ένα φθηνό μέσο μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο αγοράζεις μηχανή (+ λάστιχα + εξοπλισμό ασφαλείας) επιδόσεων αντίστοιχων με σουπερκαρ αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ...

Η οδήγηση γρήγορου αμαξιού αφότου οδηγήσεις γρήγορη μηχανή είναι σαν να γαμάς με τα ρούχα και πάνω από κουβέρτα ...

σωστος φιλε
ειχα750 gsx r
Κ ενας φιλος ειχε s 2000  honda
Ε καμια σχεση
αλλη φαση τελειως η μηχανη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.111
Πόντοι
6.256
Το μεγαλο γελιο ειναι που οι ταριφες της αθηνας φοβουνται το μανιακο δολοφονο
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ οδηγουν ολη μερα χωρις ζωνη ασφαλειας,
Μιλαμε για λαο που εχει τη μαλακια στο dna του.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Δεν ασχολουμαστε. Δεν ειχε πορσε.

Τυπε τα θανατηφορα ατυχηματα τα προκαλουνε μονο πλούσιοι- καπιταλιστες.  :S :S :S

καθολου πλακα
τα τροχαια δεν προκαλουνται ποτε απο ατομα της εργατικης ταξης

ξερεις γιατι ???

γιατι τα ατομα της εργατικης ταξης δεν εχουν λεφτα να φουλαρουν το αγωνιστικο να καψει 100 ευρω βενζινα σε 100χλμ για να τρεξουν

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Τυπε τα θανατηφορα ατυχηματα τα προκαλουνε μονο πλούσιοι- καπιταλιστες.  :S :S :S
τυπε λες να πουμε στον μουνοβαγονο ότι τροχαια γινονται και με 50χλμ/ωρα ή θα τον σοκαρουμε μεσημεριάτικα... :-

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
φιλε ο weber ητανε αν δεν κανω λαθος οδηγος formula 1
καθησανε πισω απο το λεοφωρειο και πηγαινανε με 40-50

τρελο στορυ

απλα οσο απιστευτη εμπειρια και να ειναι ειδικα στην Ελλαδα να μου λειπει πραγματικα.
Μολις τωρα γυρισα απο εξοδο και ειδα τουλαχιστον 10 παραβασεις.
κοκκινα περνανε...στοπ παραβιαζουνε...του μουνιου το καγκελο...οτι του καπνισει του καθενα κανει...

οποτε αυτοκινητο για παντα...ανεκαθεν ημουν του αυτοκινητου ποσο μαλλον τωρα ...

πρεπει να ειναι τρελος καποιος να οδηγαει μηχανακι στην Ελλαδα...καλα χωρις κρανος δεν το συζηταω...εκει χαιρετας
σου απαντησε μια χαρα το μελος centrino ειδα. το γκαζι ειναι καυλα καμια φορα, η ταχυτητα ηδονη και πανω σε μια μηχανη την νοιωθεις περισσοτερο μια που εισαι απροστατευτος και εχεις απευθειας επαφη με τον αερα.
καλα κανεις και προσεχεις,αν μπορεις συνεχισε το :rockon: το μελος jimmy.m ειδα που ειπε 15 χρονια ντιλιβερι,χαρα στην υπομονη του,ο τυπος ειναι ηρωας :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Οποιοσδήποτε έχει οδηγήσει γρήγορη μηχανή αλλά και γρήγορο αμάξι θα σου πει ότι την αίσθηση επιτάχυνσης και "σύνδεσης" με τον δρόμο/χώρο που σου δίνει η μηχανή ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αυτοκίνητο δεν μπορεί να στην δώσει ...

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
για την ατακα...
στα λοιπα δεν συμφωνω,η αισθηση της μηχανης ειναι.... το κοιμητηριο.... *P *P *P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε μηχανη εχω ανεβει μια φορα. Συνεπιβατης.
Κάναμε Χιλτον-Μαρουσι σε 6 λεπτα.
Ακομη θυμαμαι οτι ενιωθα οτι εζησα κατα τύχη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Σε μηχανη εχω ανεβει μια φορα. Συνεπιβατης.
Κάναμε Χιλτον-Μαρουσι σε 6 λεπτα.
εγω ειχα απο τα 19 μεχρι τα 23...νιωθω οτι ζω κατα τυχη!!!!! :helpplea:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
αυτό το έλεγα σε κατι παιοφίλους, ρε σεις με τις μαλακιες που καναμε κατα τυχη ζουμε σήμερα...
Εχω φάει σκασιές εγώ, έχω πέσει με μηαχνακι πάνω σε αυτοκίνητο και μετωπικά και στο πλάι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτό το έλεγα σε κατι παιοφίλους, ρε σεις με τις μαλακιες που καναμε κατα τυχη ζουμε σήμερα...
Εχω φάει σκασιές εγώ, έχω πέσει με μηαχνακι πάνω σε αυτοκίνητο και μετωπικά και στο πλάι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom