ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Η οδήγηση γρήγορου αμαξιού αφότου οδηγήσεις γρήγορη μηχανή είναι σαν να γαμάς με τα ρούχα και πάνω από κουβέρτα ...
αυτό το έλεγα σε κατι παιοφίλους, ρε σεις με τις μαλακιες που καναμε κατα τυχη ζουμε σήμερα...
Εχω φάει σκασιές εγώ, έχω πέσει με μηαχνακι πάνω σε αυτοκίνητο και μετωπικά και στο πλάι...
ο πιτσιρικας αφαιρεση ζωη. η ζωη αυτη δεν θα αναστηθει μετα απο 5 χρονια. η ζωη παρθηκε για παντα. δεν γινεται να εξαγοραζεται ή να μπαινει για 5 χρονια ενω σκοτωσες ανθρωπο.
Θανατο στο υπαιτιο.
Και μη ξεχνάμε ότι μερικες φορές υπάρχει και η υπαιτιότητα πεζού.
Αν ήταν κάποιος συγγενής σου το θύμα δεν νομίζω να είχες την ίδια άποψηΤο πας μακριά.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ.
Αν καταδικάζονται σε θάνατο αυτοί που σκοτώνουν κόσμο σε ΤΡΟΧΑΙΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 17Ν , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΥΡΩΣΗ.
Αν ήταν κάποιος συγγενής σου το θύμα δεν νομίζω να είχες την ίδια άποψη
Η πεζή στο ατύχημα που είχε γίνει κομμάτια στην παραλιάκη πριν 20 χρόνια,
εφταιγε 100% . Πέρασε σε σκοτεινό σημείο , τελείως εκτος διαβάσεως ... και ήταν και κουφή-μουγγή.
Σε πολιτισμένη χώρα, αν πατήσει κάποιος πεζό σε αυτοκινητόδρομο
δεν πάει καν σε δικστήριο.
Όπως δεν πάει στο δικαστήριο στο τέξας, όποιος ξαπλώσει αυτούς που μπαίνουν σπίτι του απρόσκλητοι.
Αν ήταν κάποιος συγγενής σου το θύμα δεν νομίζω να είχες την ίδια άποψη
φιλε ο weber ητανε αν δεν κανω λαθος οδηγος formula 1
καθησανε πισω απο το λεοφωρειο και πηγαινανε με 40-50
τρελο στορυ
οσο για την προηγουμενη ερωτηση σου για την καυλα που βγαζει η μηχανη
δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι λες
εχω ακουσει και αλλους μηχανοβιους να λενε ακριβως τα ιδια
ποσο πορωση ειναι...και οτι μιλανε για κατι απιστευτο...
απλα οσο απιστευτη εμπειρια και να ειναι ειδικα στην Ελλαδα να μου λειπει πραγματικα.
Μολις τωρα γυρισα απο εξοδο και ειδα τουλαχιστον 10 παραβασεις.
κοκκινα περνανε...στοπ παραβιαζουνε...του μουνιου το καγκελο...οτι του καπνισει του καθενα κανει...
οποτε αυτοκινητο για παντα...ανεκαθεν ημουν του αυτοκινητου ποσο μαλλον τωρα ...
πρεπει να ειναι τρελος καποιος να οδηγαει μηχανακι στην Ελλαδα...καλα χωρις κρανος δεν το συζηταω...εκει χαιρετας
ασχετο (ή όχι), δεν ξερω αν μιλας για αυτο, απλα το θυμηθηκα
θυμαται κανεις περιπτωση γιου προεδρου φαρμακευτικης που σκοτωσε 2 πεζες γυναικες παραλιακη και επισης αλλον πεζο που εφτασε η σωρος του μεχρι τεντα πολυκατοικιας; ίσως συνεβησαν αναποδα χρονικως
το θετω ομως με αυτες τις αποκρουστικες λεπτομερειες, γιατι δειχνει οτι ΔΕΝ τιμωρηθηκε, και ανεξαρτητα απο την τιμωρια που ελαβε ή που επρεπε να λαβει και χωρις να γνωριζω ομολογω την υπαιτιοτητα των πεζων, ποιος απο εδω θα διαμελιζε ανθρωπο σε τροχαιο και μετα θα ετρεχε με το αμαξι με ταχυτητα τετοια ωστε να ξαναδιαλυσει πεζο που εστω λεμε εστω πεταχτηκε καπως αποτομα; γνωριζει κανεις λεπτομερειες;
Το αυτοκίνητο στα χέρια ενός μαλάκα είναι όπλο απασφαλισμένο. Και ο φόνος είναι φόνος άσχετα με τη όπλο έγινε.η δικαιοσυνη πρεπει να παιρνει αποφασεις με βαση την λογικη
και οχι με βαση το συναισθημα
προφανως αν ηταν δικος σου συγγενης το θυμα οχι απλα θανατο αλλα και πολλα αλλα θα ηθελες να κανεις.
αλλα εδω λεμε τι ειναι το σωστο
οχι τι θελει να κανει ο καθε συγγενης ενος θυματος
3)Μηχανή που τσακίστηκε πάνω σε πόρτα σταματημένου ΙΧ.
Ευθύνη στον οδηγό του ΙΧ που δεν τσέκαρε πριν ανοίξει την πόρτα ...
Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ... ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!!!!!!!!
Και μόνο επίσης το ότι βλέπεις μηχανόβιους σε κεντρικότατους δρόμους πχ Ποσειδώνος, Κηφισίας, Καβάλας να κάνουνε σφήνες με ταχύτητα χωρίς κράνος καταλαβαίνεις τι μυαλά κουβαλάνε...
Το ότι οδηγούν στο ... ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ και επειδή έχουν αναμμένο το ... φως
ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΗ ;;;
ή και να ... σταματούν ;;;
Σε τέτοιες περιπτώσεις, έπρεπε όταν τους πατάνε αυτοκίνητα,
να χρεώνεται η οικογένεια το κόστος καθαρίσματος του δρόμου.
Όποιος οδηγεί συνειδητά , για πολύ , στο αντίθετο ρεύμα,
δεν έχει δικαίωμα ΟΧΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΕΙ .
μια απο αυτες τις μερες μα τον θεο εναν τετοιο πουστη θα τον ακολουθησω και θα του κανω την μουρη κρεας πραγματικα.
ενας πιτσιρικας ητανε ουτε 25 δεν ητανε.
Είναι γνωστό ότι οι χειρότεροι οδηγοί στην Ελλάδα είναι οι μηχανόβιοι. Δεν λέω ότι οι οδηγοί ΙΧ, φορτηγών, ταξιτζίδες είναι οδηγάρες, απλά οι μηχανόβιοι κάνουν ΟΛΕΣ τις παραβάσεις του κώδικα.
Ο μηχανόβιος και με κοκκινο θα περασει πολύ πιο εύκολα από ΙΧ και αναστροφή θα κάνει οπουδηποτε βρει και 200 ζιγκ ζαγκ για να μπει μπροστά στο φανάρι και πεζοδρόμιο θα ανέβει επίσης εύκολα και σε απαγορευτικό/αντίθετο ρεύμα θα θα μπει χωρίς να κάνει στην άκρη επειδή "χωράτε και οι δύο".
Και μόνο επίσης το ότι βλέπεις μηχανόβιους σε κεντρικότατους δρόμους πχ Ποσειδώνος, Κηφισίας, Καβάλας να κάνουνε σφήνες με ταχύτητα χωρίς κράνος καταλαβαίνεις τι μυαλά κουβαλάνε...
Εκεί όμως που ο μηχανόβιος είναι μάστιγα είναι στην επαρχία. Δεν είναι μόνο το κράνος που δεν υπάρχει για έναν επαρχιωτη οδηγό μηχανής αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ότι δεν υπάρχει ούτε δίπλωμα...
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για ΙΧ στην επαρχία με τον πατέρα βάζει με καμάρι το 15χρονο γιο στο αμάξι...
Σίγουρα το να αφαιρεις ζωές για κάποια ιδεολογία είναι πολύ χειρότερο από όλα, καμία αντίρηση. Αλλά και ο κάθε κάφρος που τρέχει με 150 όταν το όριο είναι 50 φέρει βαριά ευθύνη.Και δυστυχώς στην Ελλάδα αυτή η ευθύνη δεν του αποδιδεται σε περίπτωση που εμπλακι σε τροχαίο και θέριση 3-4.Τώρα λέμε μαλακίες ;
Συγκρίνεται το να σκοτωθεί κάποιος σε τροχαίο
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕ Η "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ"
και να κόψει τα πόδια ενός ανθρώπου με τις σφαίρες από το 45άρι
και να πεθάνει μετά από μερικά χρόνια από ψυχολογικά ;;;
Στα τροχαία υπάρχει βλακεία, αλλά δεν υπάρχει προσχεδιασμός και προμελέτη.
Και δεν μπορεί να φταίνε πάντα όσοι έχουν το ισχυρότερο ... όχημα!!!
Συχνά φταίνε και οι πεζοί που σκοτώνονται
ενώ με τα μηχανάκια .... φταίνε πάρα πολύ συχνά οι οδηγοί τους.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
Με έχουν χτυπήσει σταματημένο από πίσω , τουλάχιστον 10 φορές!
Ποτέ δεν έπαθα τίποτε.
Στη χειρότερη είχα πάθει ζημιά μπρος πίσω, σπασμένοι προφυλακτήρες, φτερά κτλ.
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 10 ή ΘΑ ειχα σκοτωθεί
ή θα ήμουν σακάτης. Τώρα μου έκλασαν τα αρχίδια.
Σε πολύ σωστό δρόμο η απόφαση του αρείου πάγου για τα μηχανάκια και τη ... δίηθηση !!!!!
Έχω ακούσει κατά καιρούς
ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ.
Παραδείγματα ;;;
1)Μηχανή που έπεσε πίσω από αυτοκίνητο σε κινηση !!!
Έριξαν ευθύνη στον οδηγού του ΙΧ , επειδή είχε.... βελτιωμένα φρένα !!!
2)Μηχανή που έπεσε πίσω από σταματημένο αυτοκίνητο !!!
Ευθύνη στο αμάξι επειδή δεν πρόλαβε να βάλει στοπ !!!!!!!!!
3)Μηχανή που τσακίστηκε πάνω σε πόρτα σταματημένου ΙΧ.
Ευθύνη στον οδηγό του ΙΧ που δεν τσέκαρε πριν ανοίξει την πόρτα ...
Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ... ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!!!!!!!!
Έλεος πια ....
Το ότι οδηγούν στο ... ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ και επειδή έχουν αναμμένο το ... φως
ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΗ ;;;
ή και να ... σταματούν ;;;
Σε τέτοιες περιπτώσεις, έπρεπε όταν τους πατάνε αυτοκίνητα,
να χρεώνεται η οικογένεια το κόστος καθαρίσματος του δρόμου.
Όποιος οδηγεί συνειδητά , για πολύ , στο αντίθετο ρεύμα,
δεν έχει δικαίωμα ΟΧΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΕΙ .
Με αυτά πας για μεγάλα μπλεξίματα.
Πολύ μεγάλα όμως.