μου ελεγε προχτες ενας γνωστος και μου φανηκε αληθης...." ειμαι πριν καιρο στη Στουτγαρδη στο κεντρο. ενας δικος μας ελληναρας εχει παρκαρει πανω σε πεζοδρομιο. εκτος του οτι ηρθαν γερανοι κλπ και το μαζεψαν αμεσως,συνελλαβαν τον τυπο και δε του εριξαν μονο προστιμα κλπ, αλλα τον πηγαν σε ψυχιατρειο για εξετασεις κοκ να δουν αν στεκει καλα.τοσο περιεργο τους φανηκε"
κριμα για τα νεαρα παιδια που εφυγαν, αν και μαλλον εκαναν μαλακιες στο δρομο, κριμα. ακομη περισσοτερο για την κοπελα και το παιδακι,πρεπει να τους κυνηγαγε ο θανατος πραγματικα,μεγαλη γκαντεμια. αν π.χ. κατα τυχη το παληκαρι ειχε παρκαρει λιγο πιο κατω,κοντα στη πορτα που πηγε για κατουρημα η 2-3 μετρα πιο δεξια η αριστερα,ισως ηταν αλλη η καταληξη.
προς αντι,μοντς κλπ......ετυχε να δω τελευταια αναφορες και βρισιδια σε μανουλες. αυτα κανονικα δεν απαγορευονται,διαγραφονται τα μελη κοκ η κανω λαθος? επειδη δεν ειμαστε ολοι πιτσιρικια και ψυχραιμοι εδω μεσα,ειναι θεμα χρονου να γινει κανα χοντρο σκηνικο....
και τελος,
ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της ομαδας ΔΙΑΣ, για χτες το απογευμα στο Φλοισβο στη παραλιακη ,για τη βοηθεια που μας εδωσαν στο σκηνικο που εγινε, για την ανθρωπια,την ευγενεια και την αποτελεσματικοτητα τους !!! παντα ορθιοι