Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
μαλακιστιρι ειναι το μουνι της μανα σου...
ιδρωνει μαλακα γιατι οδηγαω μηχανη...εισαι ασχετος και εισαι ο μονος που ειδες το ατυχημα την περασμενη εβδομαδα και γελαγες...κωλοβλαχε....σε γαμαω παντα και οπου θες
πουτσα αναρχιδι

οχι θα κατσω να φοραω τα μαυρα επειδη καθε μερα να σου υπενθυμισω ηλιθιε εχουμε 5 νεκρους 5 τετραπληγικους 5 παραπληγικους και 30 τραυματιες .

μηπως θες να πηγαινω και στις κηδειες τους ρε μαλακα να λεω συλληπητηρια ?

αν εσυ θες να εισαι σαν κλαμμενη χηρα καθε μερα δικαιωμα σου φλωρακο

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ερχεται πισω η 13χρονη???

να ευχηθω να συμβει το ιδιο στο παιδι σου....αλλα ευτυχως η αστικη ευθυνη θα τον καταστρεψει.

παλι καλα
Εγώ εύχομαι να ψοφήσεις εσύ προσωπικά. Σε ένοιαξε η 13χρονη τώρα, λαϊκιστη.

Αλλά λέω αλλά καταλαβαίνεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
οχι θα κατσω να φοραω τα μαυρα επειδη καθε μερα να σου υπενθυμισω ηλιθιε εχουμε 5 νεκρους 5 τετραπληγικους 5 παραπληγικους και 30 τραυματιες .

μηπως θες να πηγαινω και στις κηδειες τους ρε μαλακα να λεω συλληπητηρια ?

αν εσυ θες να εισαι σαν κλαμμενη χηρα καθε μερα δικαιωμα σου φλωρακο
σαλτα γαμησου...σε βαριεμε....γελαγες οταν ειδες το ατυχημα και τωρα το παιζεις ειδικος....
ειμαι σιγουρος οτι οσο ξερεις να γαμας τοσο ξερεις και να οδηγας....
σαλτα γαμησου τωρα εισαι μικρος για τον πουτσο μου

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
σαλτα γαμησου...σε βαριεμε....γελαγες οταν ειδες το ατυχημα και τωρα το παιζεις ειδικος....
ειμαι σιγουρος οτι οσο ξερεις να γαμας τοσο ξερεις και να οδηγας....
σαλτα γαμησου τωρα εισαι μικρος για τον πουτσο μου

σε κατουραω φλωρακο

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Και μη ξεχνάμε ότι μερικες φορές υπάρχει και η υπαιτιότητα πεζού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο πιτσιρικας αφαιρεση ζωη. η ζωη αυτη δεν θα αναστηθει μετα απο 5 χρονια. η ζωη παρθηκε για παντα. δεν γινεται να εξαγοραζεται ή να μπαινει για 5 χρονια ενω σκοτωσες ανθρωπο.

Θανατο στο υπαιτιο.

για αυτο λεω οβερ εντ αουτ, γιατι οι νομοι εδω ειναι προσβλητικοι.

συνοπτικα λοιπον, θανατο στους υπαιτιους....δολοφονους, βιαστες, ληστες...

αν υπηρχαν τετοιοι νομοι και εφαρμοζονταν, πως θα συμπεριφεροταν αραγε ο κοσμος??

θα γινομασταν κοινωνια επιτελους

για αυτο ξαναλεω
ΘΑΝΑΤΟΣ στους υπαιτιους
Σε ποια χωρα υφισταται θανατικη ποινη για τροχαιο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε παπαρα δικηγορε.....το θεμα δεν ειναι μονο τι λενε τα κωλοβιβλια ρε πουστη γιαυτο στην λεω...
καλημερα και απο εμενα
Δεν ειπα τι λενε τα βιβλια βρε τύπε, τι προβλεπει ο νομος απαντησα στον τραμουντανα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Δεν ειπα τι λενε τα βιβλια βρε τύπε, τι προβλεπει ο νομος απαντησα στον τραμουντανα.
ναι ρε και αυτο λεει και ο ανθρωπος...με την ξερολιαση που υπαρχει στην ελλαδα αυτο θα επρεπε να γινετε.
καποια μουνακια ειδαν το ατυχημα και γελαγανε...αυτοι ειμαστε και μετα το παιζουμε και ιαβερηδες

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ρε παπαρα δικηγορε.....το θεμα δεν ειναι μονο τι λενε τα κωλοβιβλια ρε πουστη γιαυτο στην λεω...
καλημερα και απο εμενα

μηπως θες να αλλαξεις και το συνταγμα ρε μουνοπανο ?

τραβα στην βουλη γινε πολιτικος και μην μας πρηζεις τον πουτσο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
καλημερα και απο εμενα

το θεμα ειναι οτι λες βλακειες και δεν ξερεις τι λες.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μου ελεγε προχτες ενας γνωστος και μου φανηκε αληθης...." ειμαι πριν καιρο στη Στουτγαρδη στο κεντρο. ενας δικος μας ελληναρας εχει παρκαρει πανω σε πεζοδρομιο. εκτος του οτι ηρθαν γερανοι κλπ και το μαζεψαν αμεσως,συνελλαβαν τον τυπο και δε του εριξαν μονο προστιμα κλπ, αλλα τον πηγαν σε ψυχιατρειο για εξετασεις κοκ να δουν αν στεκει καλα.τοσο περιεργο τους φανηκε" :grin:

κριμα για τα νεαρα παιδια που εφυγαν, αν και μαλλον εκαναν μαλακιες στο δρομο, κριμα. ακομη περισσοτερο για την κοπελα και το παιδακι,πρεπει να τους κυνηγαγε ο θανατος πραγματικα,μεγαλη γκαντεμια. αν π.χ. κατα τυχη το παληκαρι ειχε παρκαρει λιγο πιο κατω,κοντα στη πορτα που πηγε για κατουρημα η 2-3 μετρα πιο δεξια η αριστερα,ισως ηταν αλλη η καταληξη.

προς αντι,μοντς κλπ......ετυχε να δω τελευταια αναφορες και βρισιδια σε μανουλες. αυτα κανονικα δεν απαγορευονται,διαγραφονται τα μελη κοκ η κανω λαθος? επειδη δεν ειμαστε ολοι πιτσιρικια και ψυχραιμοι εδω μεσα,ειναι θεμα χρονου να γινει κανα χοντρο σκηνικο....

και τελος,
ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της ομαδας ΔΙΑΣ, για χτες το απογευμα στο Φλοισβο στη παραλιακη ,για τη βοηθεια που μας εδωσαν στο σκηνικο που εγινε, για την ανθρωπια,την ευγενεια και την αποτελεσματικοτητα τους !!! παντα ορθιοι :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της ομαδας ΔΙΑΣ, για χτες το απογευμα στο Φλοισβο στη παραλιακη ,για τη βοηθεια που μας εδωσαν στο σκηνικο που εγινε, για την ανθρωπια,την ευγενεια και την αποτελεσματικοτητα τους !!! παντα ορθιοι :hi:
Δωσε ινφο τύπε

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
μαγκες το θεμα ειναι απλο.
Οσο υπαρχουνε ακομα ατομα με ΙQ χελωνας σαν τον troubakh τα τροχαια οχι μονο θα συνεχιζονται αλλα θα υπαρχει και ρυθμος αυξησης τους ! κατα τουλαχιστον 30% τον χρονο.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Απλα να αναφερω οτι το κυριο προβλημα στην Ελλαδα δεν ειναι οι νομοι οπως πιστευει ο καθε αγραμματος troubakhs

Αλλα η μη εφαρμογη τους.

Το συνταγμα και οι νομοι μια χαρα ειναι.

Σιγουρα ρολο παιζει και η κριση για αυτο αλλωστε εχουμε και αυξηση των τροχαιων ατυχηματων κατα 60% μετα το 2010 που αρχισανε τα μνημονια για τον προφανη λογο οτι ενας αστυνομικος αν δει καποιον μεθυσμενο που παει με 1000 το βραδυ δεν θα κατσει να ασχοληθει γιατι παιρνει ενα μισθο πεινας 600 ευρω.

Οποτε σου λεει γιατι να ρισκαρω την ζωη μου για τον μαλακα κατσε παρε τα 600 και κανε μοκο.

Αλλα αυτο ειναι απλα μια πτυχη του προβληματος , οι χαμηλοι μισθοι δηλαδη.

Η ριζα του προβληματος για την μη εφαρμογη των νομων ειναι πολυ βαθυτερη και δεν εχει να κανει αποκλειστικα με την παιδεια του Ελληνα οσο με την ελλειψη κινδυνου που τον διακατεχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom