Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο θανατος του καθενος οταν ερθει εκεινη η ωρα ειναι κατι που δε φερνει πισω οτι ζωη και να εζησες.
Εκεινη τη στιγμη θα ειναι απλα σαν να μην τη εζησες ποτε και δε θα σε βοηθησει σε κατι.
Ο Κανταφι πχ εζησε πολυ ευτιχισμενος, αλλα 1000% την ωρα που τον ειχε αρπαξει το πληθος και αρχισε να τον λυντσαρει θα προτιμουσε να ειχε ανταλλαξει αυτη τη ζωη που ειχε ζησει, ωστε να μην του τυχαινε τετοιος θανατος.
Οχι ρε τύπε. Προτιμω να ζησω μεσα στη χλιδη επι 40 χρονια σαν τον Κανταφι, και στο τελος ας με κοψουν κομματακια. Τι ειναι καλυτερο δηλαδη, να ζησω μια μετρημενη αδιαφορη ζωη και στο τελος απλως να πεθανω  στα 95 μου κατακοιτος, ανημπορος, μεσα στα κάτουρα και τα σκατα μου και με αλτσχαιμερ?Τι ειπες τωρα?

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
Οσον αφορα το θεμα δεν αναφερθηκε το σημαντικοτερο : οτι ο Ελληνας δεν ξερει να οδηγαει.
Το προβλημα πρεπει να λυθει απο τη ριζα του, δηλαδη τις σχολες οδηγησης και τα διπλωματα.
Να σε ξεζουμιζουν στα μαθηματα, να σε μαθαινουν να οδηγας σοβαρα και απαιτητικα και οι εξετασεις να ειναι αυστηροτατες και φυσικα αδιαβλητες. Και ανα τακτα διαστηματα να υπαρχει επανεξεταση.
Τωρα δινουν διπλωματα σε ανθρωπους που στην κυριολεξια δε ξερουν να οδηγανε.
Και το αλλο ειναι το οτι επειδη καποιος εχει χρηματα να αγορασει υπερβολικα γρηγορο και ακριβο αυτοκινητο, δε σημαινει οτι εχει τις ικανοτητες να το οδηγησει, ουτε καν οτι εχει στοιχειωδεις ικανοτητες να οδηγησει και απλο αυτοκινητο.
Για το συμβαν δεν εχει να κανει αν ηταν πλουσιο παιδι με ακριβο αυτοκινητο, αλλα γεγονος ειναι οτι λογικα υπηρξε υπερεκτιμηση δυνατοτητας, και φυσικα τετοια συμπεριφορα , ειναι αυτοκτονικη-δολοφονικη.
Ακομη ενα παραδειγμα, του πως ο νεοελληνας εχει καταφερει να μετατρεψει ενα μεσο μετακινησης σε δολοφονικο οργανο.

Συμβαίνει και αυτό, αλλά πιστεύω οι περισσότεροι ξέρουν να οδηγούν όμως δεν οδηγούν σωστά. Επομένως νομίζω είναι περισσότερο θέμα κανόνων-ποινών και νοοτροπίας παρά γνώσης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι ρε τύπε. Προτιμω να ζησω μεσα στη χλιδη επι 40 χρονια σαν τον Κανταφι, και στο τελος ας με κοψουν κομματακια. Τι ειναι καλυτερο δηλαδη, να ζησω μια μετρημενη αδιαφορη ζωη και στο τελος απλως να πεθανω  στα 95 μου κατακοιτος, ανημπορος, μεσα στα κάτουρα και τα σκατα μου και με αλτσχαιμερ?Τι ειπες τωρα?

και γιατι ντε και καλα η αλλη επιλογη απο το να σε κοψουν κομματακι ειναι να πεθανεις κατακοιτος και ανημπορος?
Το αν προτιμας να πεθανεις οπως ο Κανταφι ( αφου εχεις ζησει τη ζωη του ), δεν εχει κανενα κυρος να το πεις τωρα. Να το πεις η να το σκεφτεις αν - ω μη γενοιτο- εχεις το ιδιο η παρομοιο τελος η τελος παντων ενα κακο τελος, εκεινη τη στιγμη ( που μακαρι να μην υπαρξει ποτε φυσικα ).
Οχι απο τον καναπε σου με το ουισκακι σου στο σαλονακι σου γραφοντας στο bourdela.com
Θυμισου τον Κροισο το βασιλια των Λυδων. Πουλουσε παρομοια μαγκια στο Σολωνα. Οταν λιγο αργοτερα ο Κυρος ο βασιλιας των Περσων διελυσε το βασιλειο του, σκοτωσε τους δικους του κατεστρεψε το παλατι του και τα παντα και απλα τον εσυρε σα το σκυλο και τον εβαλε στα ξυλα να τον κανει φλαμπε,αυτος σαλταρε και φωναξε το ονομα του Σολωνα.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Οχι ρε τύπε. Προτιμω να ζησω μεσα στη χλιδη επι 40 χρονια σαν τον Κανταφι, και στο τελος ας με κοψουν κομματακια. Τι ειναι καλυτερο δηλαδη, να ζησω μια μετρημενη αδιαφορη ζωη και στο τελος απλως να πεθανω  στα 95 μου κατακοιτος, ανημπορος, μεσα στα κάτουρα και τα σκατα μου και με αλτσχαιμερ?Τι ειπες τωρα?
συμφωνω με τον fidele.
το χρημα τυπε δεν είναι το παν,λες να ζησεις μεχρι τα 40 τι θα δεις από τη ζωη σχολειο στρατο πηδημα αντε και γαμο και τελος γιατι να μην ζησεις μεχρι τα 90 να δεις και παιδια να μεγαλωνουν να δεις τα εγγονια σου αλλα και τον εαυτο σου να αλλαζει σταδια.

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
827
Πόντοι
81
Όταν αγοραζεις ακριβα παιχνίδια σε αμυαλα παιδακια αυτά συμβαινουν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συμβαίνει και αυτό, αλλά πιστεύω οι περισσότεροι ξέρουν να οδηγούν όμως δεν οδηγούν σωστά. Επομένως νομίζω είναι περισσότερο θέμα κανόνων-ποινών και νοοτροπίας παρά γνώσης.

Ειναι και γνωσης. Δε ξερουν να οδηγουν συν και το υπολοιπο. Ξερω να οδηγαω δε σημαινει γκαζι φρενο αντε και καμια μαγκια. Σημαινει να εχεις απολυτο ελεγχο του οχηματος ανα πασα στιγμη.Οταν λεω ανα πασα ακομη και στη δυσκολη και να εχεις προβλεψη για τη συμπεριφορα αλλων οδηγων ως παραγοντα του δρομου.
Και η νοοτροπια θεμα γνωσης ειναι καθως δειχνει οτι δεν εχεις καταλαβει τι κανεις και πως το κανεις. Νομιζεις οτι ειναι σωστο και ασφαλες αυτο που κανεις αλλιως δε το κανεις.

nikoschios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
397
Πόντοι
280
Ρε παιδιά, γιατί δεν λέμε αυτό που έγινε; Είπε το παιδάκι έχω 500PS ιπποδύναμη. Για να δούμε πόσα πιάνει; Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε κάνει, απλά είχαμε κουβάδες όταν τα αρχίδια μας ήταν πιο μεγάλα από τα μυαλά μας. Τώρα λέμε για παιδεία και μαλακίες. …κι εγώ έκλεψα του πατέρα μου την Mercedes S430 όταν ήμουν 19 με φρέσκο δίπλωμα. (Για καλή μου τύχη μεγάλωσα στην Αμερική και εκεί 1 μίλι να πας παραπάνω από το κανονικό σε γαμάνε.)  Με σταμάτησε ένας μαύρος μπάτσος και μου την έκανε την κωλοτρυπίδα…. περνουσε αυγό χωρίς να σπάσει.  Δεν έφτανε το πρόστιμο που έφαγα για την υπερβολική ταχύτητα, αλλά έφαγα και ξύλο (από την μάνα μου) παρακαλώ. Ποιος βουτηρομπεμπές  και δεν εννοώ μόνο τα πλουσιόπαιδα και τα μαλακισμένα οι λαικούρες/κάγκουρες έχει φάει ξύλο; Κανείς. Παιδεία, παιδεία, παιδεία ο Ιαβέρης μιλάει και εμείς στ αρχίδια μας. Κρίμα όλοι για μια μαλακία. Κρίμα….
This machine has no brain
Please use your own

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Το ατυχημα αυτο παντως συνιστα ενα απο τα απειρα σημαδια υπερ της υπαρξης μνημονιων
στην χωρα για τα επομενα πολλα χρονια
ΣΕ μια χωρα σαν τη Γερμανια(π.χ.) 5 λεπτα μετα τα διοδια το εν λογω αμαξι που ετρεχε
με 200-250χλμ (κατα παραβαση του οριου στο συγκεκριμενο τμημα) θα ειχε ξακριστει στα επομενα
5 λεπτα στο επομενο παρκινγκ απο γερμανικο polizei που θα το καταδιωκε με 300χλμ!!
Παιδια το σκηνικο αυτο το εχω δει πριν καποια χρονια, οδηγωντας σε γερμανικο αυτομπαν (αν θυμαμαι καλα προς φρακνφουρτη)
στην μεσαια λωριδα, κ ετριβα τα ματια μου.Εννοειται οτι ο τυπας παρεδωσε το διπλωμα του για τουλαχιστον 6μηνες κ δεν
ξερω κ τι αλλες επιπτωσεις (οικονομικες κ μη) μπορει ναχε.
Κ καπως ετσι διευθετουνται τετοια ζητηματα σ'ενα σοβαρο κρατος (κατι που δεν ειμαστε εμεις βεβαια)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
συμφωνω με τον fidele.
το χρημα τυπε δεν είναι το παν,λες να ζησεις μεχρι τα 40 τι θα δεις από τη ζωη σχολειο στρατο πηδημα αντε και γαμο και τελος γιατι να μην ζησεις μεχρι τα 90 να δεις και παιδια να μεγαλωνουν να δεις τα εγγονια σου αλλα και τον εαυτο σου να αλλαζει σταδια.
Νομιζω δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα. Μιλουσαμε για ποιοτητα ζωης σαν ανταλλαγμα με φρικτο ή μη θανατο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το ατυχημα αυτο παντως συνιστα ενα απο τα απειρα σημαδια υπερ της υπαρξης μνημονιων
ΣΕ μια χωρα σαν τη Γερμανια(π.χ.) 5 λεπτα μετα τα διοδια το εν λογω αμαξι που ετρεχε
με 200-250χλμ (κατα παραβαση του οριου στο συγκεκριμενο τμημα) θα ειχε ξακριστει στα επομενα
5 λεπτα στο επομενο παρκινγκ απο γερμανικο polizei που θα το καταδιωκε με 300χλμ!!
Παιδια το σκηνικο αυτο το εχω δει πριν καποια χρονια, οδηγωντας σε γερμανικο αυτομπαν (αν θυμαμαι καλα προς φρακνφουρτη)
στην μεσαια λωριδα, κ ετριβα τα ματια μου.Εννοειται οτι ο τυπας παρεδωσε το διπλωμα του για τουλαχιστον 6μηνες κ δεν
Κ καπως ετσι διευθετουνται τετοια ζητηματα σ'ενα σοβαρο κρατος (κατι που δεν ειμαστε εμεις βεβαια)
Επειδη στην γερμανια τυπε δεν εχουν κυβερνησει ποτε το πασοκ και η νδ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ημασταν δεξια λωριδα και λεω στον οδηγο ( σε γερμανικη Αutobahn) εφοσον ειχε κολλησει να κανει μια προσπεραση απο δεξια για λιγο και να ξαναμπει μπας και ξεκολησουμε.
Λεει εισαι καλα? Ουτε καν να το διανοηθει. Αν δε σε πιασει καμερα, θα σε δωσουν οι αλλοι οδηγει και παρακατω θα σε σταματησουν και θα σου κοψουν τον κωλο.
Δεν εχουν καταντησει πεδιο μαχης βεβαια τους δρομους τους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επειδη στην γερμανια τυπε δεν εχουν κυβερνησει ποτε το πασοκ και η νδ.

Eπειδη οι γερμανοι πολιτες δε θα ψηφιζαν ποτε πασοκ και νεα δημοκρατια για να ξεκολαλιζουν τους φορους των συμπολιτων τους.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Οι χιλιαδες νεκροί στην άσφαλτο το χρόνο δεν έχουν αξία για τους μπούφους "αριστερούληδες" !!!ΟΙ λαικιστές μιλάνε για ταξικό δυστύχημα λογω "έπαρσης" με την πόρσε ,λες και αυτοι οι χιλιαδες που σκοτωθηκαν ή προκαλεσαν ατυχηματα με μηχανακια, με πειραγμενα punto ,με χαλασμενα φορτηγα κλπ δεν  ειχαν καμμια "επαρση"!!! :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι χιλιαδες νεκροί στην άσφαλτο το χρόνο δεν έχουν αξία για τους μπούφους "αριστερούληδες" !!!ΟΙ λαικιστέςμιλάνε για ταξικό δυστύχημα λογω "έπαρσης" με την πόρσε ,λες και αυτοι που σκοτωθηκαν ή προκαλεσαν ατυχηματα με μηχανακια και φιατ πουντο δεν  ειχαν "επαρση"!!!

Οι χιλιαδες νεκροι στην ασφαλτο ειναι το νουμερο ενα εθνικο-κοινωνικο θεμα της χωρας.
Η οικονομια, οι τουρκοι, οι λαθρομεταναστες , η εγκληματικοτητα ερχονται πολυ πιο πισω. Ενα θεμα που εχει υπερδιπλασιους νεκρους απο ολους τους πολεμους στους οποιους εχει συμμετασχει το ελληνικο κρατος ειναι το σημαντικοτερο.
Τι να τις κανεις τις συνταξεις και τα λεφτα την αναπτυξη, αν γινεται αυτη σφαγη που σημειωτεον αφηνει και τραυματιες, αναπηρους κλπ?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Ημασταν δεξια λωριδα και λεω στον οδηγο ( σε γερμανικη Αutobahn) εφοσον ειχε κολλησει να κανει μια προσπεραση απο δεξια για λιγο και να ξαναμπει μπας και ξεκολησουμε.
Λεει εισαι καλα? Ουτε καν να το διανοηθει. Αν δε σε πιασει καμερα, θα σε δωσουν οι αλλοι οδηγει και παρακατω θα σε σταματησουν και θα σου κοψουν τον κωλο.
Δεν εχουν καταντησει πεδιο μαχης βεβαια τους δρομους τους

μιλαμε για κινηματογραφικη καταδιωξη
αλλη κουλτουρα λαου, τι να λεμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι χιλιαδες νεκροι στην ασφαλτο ειναι το νουμερο ενα εθνικο-κοινωνικο θεμα της χωρας.
Η οικονομια, οι τουρκοι, οι λαθρομεταναστες , η εγκληματικοτητα ερχονται πολυ πιο πισω. Ενα θεμα που εχει υπερδιπλασιους νεκρους απο ολους τους πολεμους στους οποιους εχει συμμετασχει το ελληνικο κρατος ειναι το σημαντικοτερο.
Τι να τις κανεις τις συνταξεις και τα λεφτα την αναπτυξη, αν γινεται αυτη σφαγη που σημειωτεον αφηνει και τραυματιες, αναπηρους κλπ?
Νομιζω ομως οτι οι νεκροι απο τροχαια στην Ελλαδα εχουν μειωθει κατα 70% απο το 2000. Αρα μηπως ειμαστε σε καλο δρομο κατα καποιον τροπο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μιλαμε για κινηματογραφικη καταδιωξη
αλλη κουλτουρα λαου, τι να λεμε
Τωρα θα πεταχτουν καποιοι και θα πουν οπως τις προαλλες οτι οι Γερμανοι ειναι δουλικός και υπάκουος λαος ενω εμεις ειμαστε ανεξαρτητοι και δεν μπαινουμε σε κουτακια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νομιζω ομως οτι οι νεκροι απο τροχαια στην Ελλαδα εχουν μειωθει κατα 70% απο το 2000. Αρα μηπως ειμαστε σε καλο δρομο κατα καποιον τροπο?

Ισχυει φυσικα εχει γινει μεγαλη προοδος. Αλλα τα νουμερα ειναι ακομη υψηλα. Υπαρχουν πολλα περιθωρια, γιατι πολυ απλα ηταν παρα πολυ μεγαλο το νουμερο πριν το 2000.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Τωρα θα πεταχτουν καποιοι και θα πουν οπως τις προαλλες οτι οι Γερμανοι ειναι δουλικός και υπάκουος λαος ενω εμεις ειμαστε ανεξαρτητοι και δεν μπαινουμε σε κουτακια.

καλα παπαριες
στον τομεα οδικη ασφαλεια κ οδικα δικτυα ειναι αξεπεραστοι

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
οι Γερμανοι ειναι δουλικός και υπάκουος λαος ενω εμεις ειμαστε ανεξαρτητοι και δεν μπαινουμε σε κουτακια.

ιπποτη  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom