dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Φίλε, είμαι 52 ετών και την καύλα του γκαζιού την έχω ξεπεράσει πριν πολλά χρόνια με μοτοσυκλέτες. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα μας.
Οι γόνοι των πλουσίων επιχειρηματιών, εφοπλιστών κλπ που δεν έχουν κοπιάσει για τίποτα στη ζωή τους, σε αντίθεση με τους πατεράδες τους που οι περισσότεροι είναι αυτοδημιούργητοι, έχουν μιά φοβερή έπαρση & αλαζονεία στην ζωή, που φτάνει στα όρια της Υβρεως, με την αρχαιοελληνική έννοια της λέξης. Πάρτε παράδειγμα την συμπεριφορά του Αγγλούπα μέχρι να μπει στην στενή. Τα ίδια πάνω κάτω έκανε, μόνο που δεν είχε προκαλέσει κάποιο σοβαρό τροχαίο...
Αλήθεια, θυμάται κανείς την περίπτωση ενός νεαρού, γόνου "καθώς πρέπει οικογένειας", ο οποίος είχε προκαλέσει με το ακριβό αυτοκίνητο του μέσα σε διάστημα 2-3 ετών δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα? Την πρώτη φορά την έβγαλε λάδι, και το ίδιο θα γινόταν και την 2η φορά, αλλά έπεσαν επάνω του τα ΜΜΕ και τους ξεμπρόστιασαν. Αν θυμάται κάποιος λεπτομέρειες, ας μας πει. Τα ατυχήματα είχαν γίνει νομίζω στην παραλιακή, εποχή 2000-2005.
ο αγλουπας πως τα περναει στην φυλακη?