Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ποσο χρονων ηταν ο γιος του ιδιοκτητη τζαμπο?

γνωριζει κανενας?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
υ.γ θελω να πω 2 περιστατικα που μου συνεβησαν σημερα και πραγματικα αν ειχα πατησει γκαζι θα ειχα γινει αλοιφη

περναω με την bmw που ανετα πιανει τα 100 αλλα παω σαν κοτα με 50-60 μεσαια λωριδα και σμαρτακι μαυρο περναει καθετα την βουλιαγμενης με κοκκινο !!!

αν πηγαινα με 80-100 το ειχα κανει αλοιφη αυτον και εμενα μαζι.

και μετα καπακια στον επομενο καθετο δρομο σκουτερακι χωρις κρανος ο τυπος παλι περασε με κοκκινο

αν πηγαινα με 80-100 παλι θα τον ειχα χτυπησει

γενικα δεν ειναι να οδηγας

επειδη κανω αρκετα πουτανιλικια το βραδυ αναγκαζομαι και οδηγαω και σχεδον καθε βραδυ βλεπω τρακαρισμενα αμαξια στην βουλιαγμενης

μαγκες εγω προσωπικα εχω κωλοχεστει πανω μου και παω συνεχεια με 60 στην μεσαια λωριδα
για να μην πω 40 στο τελος
80-100 μέσα στην πόλη ρε βλάκα;

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Κι αν γινει σεισμος και πεσει το σπιτι και σε πλακωσει τύπε?

αλεξ το θεμα ειναι να μην προκαλεις την τυχη σου συνεχεια

και με 60 χιλιομετρα την ωρα μπορεις να σκοτωθεις

οπως και με 40

η πληθωρα των ατυχηματων που γινονται στον δρομο ειναι σε γειτονιες μεσα με ταχυτητες μικροτερες των 60 χιλιομετρων με τους περισσοτερους νεκρους

το θεμα ειναι τι μπορουμε εμεις να κανουμε για να ελατωσσουμε την πιθανοτητα να μας κατσει στραβη

παντα ζωνη

ακομα και πρασινο να εχει κοιταμε δεξια αριστερα μην περναει κανας πουτανας γιος μηχανοβιος με κοκκινο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

κατω των 60 χιλιομετρων εγραψα

ξυπνα

αν ειπα 80 ητανε τυπογραφικο

μην μας φας κιολας

εχω δει ολα τα βιντεο του ιαβερη και πιστεψε με το εχω ψαξει το θεμα.

αν εχεις ορεξη να παιξεις το πουλακι σου πες το μου.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έτσι μπράβο. Όσο ό Έλληνάρας, τρέχει σάν παλαβός, προσπερνάει σάν παλαβός, πίνει σάν νά μήν ύπάρχει αύριο, σκέφτεται ότι αύτά τά παθαίνουν άλλοι όδηγοί γιατί αύτός είναι ό καλύτερος τού χωριού, όδηγάρα άμα λάχει να'ουμ, όσο δέν ύπάρχει άστυνόμευση, όσο δέν ύπάρχουν έπιπτώσεις, όσο τά πρόστιμα είναι χαμηλά καί σβήνονται, όσο έπιστρέφονται πινακίδες γιά τίς γιορτές, όσο δέν ύπάρχει δικαιοσύνη, όσο δέν ύπάρχουν καταναγκαστικά έργα, όσο δέν ύπάρχει παιδεία, αύτά θά γίνονται.
:thumbsup:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

τα μαλακιστηρια που περασανε με κοκκινο βλεπω δεν λες τιποτα

βουλιαγμενης εχεις δει τι γινεται στο υψος του club 22 ?
πως πανε εκει ?

80 χιλιομετρα για πλακα...του γαμανε την μανα

αν πηγαινα εγω ετσι σημερα θα ειχα σκοτωσει μηχανοβιο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
λοιπον εγω λεω να αφησετε τις μαλακιες και να ξεστραβωθειτε λιγο με τα βιντεο του ιαβερη
εγω το αμαξι το εχω κωλοφτιαξει κυριως για τα γκομενακια και κανενα καμακι στον δρομο
η ταχυτητα δεν με ενδιαφερει καθολου
αλλα αν θελετε να μαθετε εστω τα βασικα δειτε τα βιντεο του ιαβερη
παντως το καλοκαιρακι θα το εχω ανοιξει cabrio και πιστευω να πεφτουν το ενα γκομενακι μετα το αλλο

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Σε ποια χώρα υπάρχει τέτοιος περιοριστής ρε φίλε;
Μην αρχίσουμε τις μαλακίες τώρα.

Έγραψα "πχ" ... σε καμία χώρα φίλε ... διότι ενώ ο ηλεκτρονικός περιοριστής ταχύτητας είναι απλούστατο να υλοποιηθεί τεχνικά, οι κυβερνήσεις τον δικαιολογούν μόνον επί εδάφους τεχνικών μελετών δυναμικής ευστάθειας και αεροδυναμικής οχήματος πχ στα 250χαω και μόνον ΕΦΟΣΟΝ το κρίνει  ο κατασκευαστής.

Διότι αν το έκαναν θα κατέρρεε η αγορά των γρήγορων και των supercars σε χρόνο dt ... το κάθε κράτος λοιπόν ενδιαφέρεται για την ζωή των πολιτών του ΜΟΝΟΝ στο βαθμό που δεν θίγει τα συμφέροντα των αυτοκινητοβιομηχανιών ...  Συνεπώς η πιπίλα περί αστυνόμευσης είναι απλά υπεκφυγή αφού ενώ το πρόβλημα μπορεί να καταπολεμηθεί στην ρίζα του ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται να το κάνει εκεί από τους δήθεν αρμόδιους κρατικού φορείς.

Και αυτά τα γράφει γκαζόκαβλος που έχει χώσει περιούσιες σε αγορές και μετατροπές "γρήγορων" ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι να μην τρεξει ρε τυπε? μπουρδελο κρατος, μπορει να οδηγήσεις από τις σερρες μεχρι την καλαματα και να μην δεις τροχονομο στο δρομο.

Αλλα απο τις καμερες δεν εβλεπαν τον παλαβο? στα αρχιδια τους, τα διοδια να εισπρατουν 50 ευρω πηγαινε ελα αθηνα καλαματα  >:(

και τι μπορεί να κάνει αυτός που βλέπει την κάμερα πέρα από το να ειδοποιήσει ένα περιπολικό το οποίο φυσικά δεν μπορεί να την προλάβει ???

εδώ ο τραλαλάκης μας περηφανεύεται ότι τον έγραψε κάμερα και πήγε στο τμημα το δίπλωμα της μάνας του και είπε ότι οδηγούσε αυτή στα 90 της...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τι είναι αυτά ρε μάγκες.. Το βλέπω και μου ρχεται να κλάψω! Απίστευτο πραγματικά!

φιλε σορρυ που στο λεω
αλλα καθε μερα εχουμε

5 νεκρους απο τροχαια
5 τετραπληγικους
5 απλα αναπηρους
και 5 ελαφρα τραυματιες

χαλαρωσε

ειναι επειδη το συγκεκριμενο το βγαλανε στην φορα

καθε μερα επρεπε να φοραμε μαυρα

οσο η πολιτεια κοιμαται τον υπνο του δικαιου αυτα θα συνεχιζονται

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
... όσο δέν ύπάρχει άστυνόμευση, όσο δέν ύπάρχουν έπιπτώσεις, όσο τά πρόστιμα είναι χαμηλά καί σβήνονται, όσο έπιστρέφονται πινακίδες γιά τίς γιορτές, όσο δέν ύπάρχει δικαιοσύνη, όσο δέν ύπάρχουν καταναγκαστικά έργα, όσο δέν ύπάρχει παιδεία, οσο θα υπαρχει συριζα που χει διαλυσει την αστυνομια, αύτά θά γίνονται.

:S

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Επι ποσα χρονια γκρινιαζαμε για τους κωλοδρομους οτι ειναι καρμανιολες. Και αντε σιγα σιγα γιναν καποιοι δρομοι της προκοπης. Αλλα και σε αυτους θύματα μετραμε. θυμηθειτε το φορτηγο στην εγνατια περυσι. Αφου απο οδηγικη παιδεια ειμαστε υπο το μηδεν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom