lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα γραφτεί και 2η Παντελιάδα τώρα αν είναι ο γιος του Jumbo. Ποιος οδηγούσε, ποιος τον παρέσυρε, τι του ρίξαν στο ποτό
Oσο χρονων και να είναι ,είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!τυπε δεν είναι με τιποτα για γελια, ποσο χρονων εισαι?
Σε ποια χώρα υπάρχει τέτοιος περιοριστής ρε φίλε;Έχεις αναρωτηθεί γιατί ενώ είναι απλούστατο να ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικός περιοριστής ταχύτητας στα πχ 150 ονομαστικά χαω σε όλα τα αμάξια που κυκλοφορούν πχ στην Ελλάδα, παρ όλα αυτά επιτρέπουν να πωλούνται αυτοκίνητα με τελικές 10δες χιλόμετρα παραπάνω από τα ανώτατα κατά κοκ επιτρεπτά όρια?
Και οι αλλοι οδηγοι λεει εβριζαν την αστυνομια και την πυροσβεστικη επειδη αργησαν. Οταν συμβει το κακο, ολοι θελουν εναν αστυνομικο δίπλα τους. Οταν ολα ειναι καλα, νιωθουν καταπιεση.
κι άλλο θανατηφορο τροχαιο κοντα στη πατρα.
Μεθυσμένοι ολοι μπηκαν στα αμαξια μετα τα καρναβαλια και θερισαν.
Καρναβαλι ολη η χωρα :S
5 χιλιαρικα μονο για τις ζαντες εδωσα
παω να τις γυρισω πισω να παει να γαμηθει το κωλοαμαξο
το θεμα ειναι και πεζος μπορεις να πας για ψοφο
1 στους 4 που σκοτωνονται δεν ειναι απο οδηγηση
γαμανε και τους πεζους !!!
με λιγα λογια ο μονος τροπος να μην εχεις κανεναν απολυτως κινδυνο ειναι να κατσεις σπιτι σου !!!
αλλοι εδώ μεσα σχολιαζουν on Line το survivor, αλλοι τα 'χουν παρει με το τροχαιο, κι η αννουλα 110 ψαχνει για πελατες ...
ότι να ΄ναι :S :S :S
Ε ναι, τι?αλλοι εδώ μεσα σχολιαζουν on Line το survivor, αλλοι τα 'χουν παρει με το τροχαιο, κι η αννουλα 110 ψαχνει για πελατες ...
αλλοι εδώ μεσα σχολιαζουν on Line το survivor, αλλοι τα 'χουν παρει με το τροχαιο, κι η αννουλα 110 ψαχνει για πελατες ...
τυπε επειδη σε κοβω λιγο αλαφροισκιωτο
κοιτα μην παρεις κανα ανθρωπακο στο λαιμο σου σαν το κωλοπαιδο με το πορσικο σημερα
ακριβως ρε τυπεγιατι να μην τρεξει ρε τυπε? μπουρδελο κρατος, μπορει να οδηγήσεις από τις σερρες μεχρι την καλαματα και να μην δεις τροχονομο στο δρομο.
Αλλα απο τις καμερες δεν εβλεπαν τον παλαβο? στα αρχιδια τους, τα διοδια να εισπρατουν 50 ευρω πηγαινε ελα αθηνα καλαματα >
Εγώ τυπε είμαι ξάπλα στον καναπέ με το τάμπλετ στα χέρια και πιο κάτω μία Ρουμάνα μου ρουφάει το καυλί μου. Μπορεί να ανεβάσω φωτο.
Κι αν γινει σεισμος και πεσει το σπιτι και σε πλακωσει τύπε?5 χιλιαρικα μονο για τις ζαντες εδωσα
παω να τις γυρισω πισω να παει να γαμηθει το κωλοαμαξο
το θεμα ειναι και πεζος μπορεις να πας για ψοφο
1 στους 4 που σκοτωνονται δεν ειναι απο οδηγηση
γαμανε και τους πεζους !!!
με λιγα λογια ο μονος τροπος να μην εχεις κανεναν απολυτως κινδυνο ειναι να κατσεις σπιτι σου !!!