Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ξερει κανενας τωρα ποσο καιρο θα παρει να ξαναλειτουργησουν εκει οι τουαλετες στην εθνικη οδο γιατι θα πρεπει να το γνωριζουν οι οδηγοι και να μην εχουμε και αλλα τροχαια !
Μαζέψτε τον καραγκιόζη ρε κάποιος !! Έλεος !!

Επισκέπτης
Το κυριότερο είναι η έλλειψη παιδείας. Ο δάσκαλος που με μάθαινε μου είπε => το βασικότερο για την ασφάλεια σου είναι να προσέξεις τη μαλακία που θα κάνει ο άλλος και γενικά τηρώ τον Κ.Ο.Κ. όποτε οδηγώ. Θυμάμαι ένα μ**νί της λάσπης οδηγό του ΚΤΕΛ όπου οδηγούσα στην ευθεία της Κυπαρισσίας (όσοι την ξέρουν μετά το Μεμί). Πήγαινα με 70.......
Που κανονικά πρέπει να πας με 50 κατοικημένη περιοχή.......
Τέσπα το μ**νί μου κολλάει από πίσω.......
Ήταν απόγευμα κι ελεύθερος ο δρόμος πατάω λίγο γκάζι φθάνω 90 (κακώς βέβαια) κι αυτός πάλι μου κόλλησε.....
Φθάνοντας στο ύψος της Αστυνομίας άρχισα να μειώνω σταδιακά......
Ο φίλος μου δίπλα με συγκράτησε γιατί ήμουν νευριασμένος κι ήθελα να κατέβω στο ΚΤΕΛ να πιάσω αυτό το μ**νί και να του ζητούσα το λόγο........
Γιατί κανονικά οι επαγγελματίες οδηγοί πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Και πόσο μάλλον αυτοί που μεταφέρουν ένα σωρό άτομα. Εγώ μπορεί να είμαι @@ρας, εσύ ρε μ**νί που κουβαλάς 40+ άτομα πρέπει να κολλάς πίσω από τον κάθενα;

Όσο για το θέμα, με λίγα λόγια, τι να πεις, κρίμα στον πατέρα που έχασε την οικογένεια του. Άντε τώρα αυτός να προσπαθήσει να ζήσει να κάνει τι;;;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Το κυριότερο είναι η έλλειψη παιδείας. Ο δάσκαλος που με μάθαινε μου είπε => το βασικότερο για την ασφάλεια σου είναι να προσέξεις τη μαλακία που θα κάνει ο άλλος και γενικά τηρώ τον Κ.Ο.Κ. όποτε οδηγώ. Θυμάμαι ένα μ**νί της λάσπης οδηγό του ΚΤΕΛ όπου οδηγούσα στην ευθεία της Κυπαρισσίας (όσοι την ξέρουν μετά το Μεμί). Πήγαινα με 70.......
Που κανονικά πρέπει να πας με 50 κατοικημένη περιοχή.......
Τέσπα το μ**νί μου κολλάει από πίσω.......
Ήταν απόγευμα κι ελεύθερος ο δρόμος πατάω λίγο γκάζι φθάνω 90 (κακώς βέβαια) κι αυτός πάλι μου κόλλησε.....
Φθάνοντας στο ύψος της Αστυνομίας άρχισα να μειώνω σταδιακά......
Ο φίλος μου δίπλα με συγκράτησε γιατί ήμουν νευριασμένος κι ήθελα να κατέβω στο ΚΤΕΛ να πιάσω αυτό το μ**νί και να του ζητούσα το λόγο........
Γιατί κανονικά οι επαγγελματίες οδηγοί πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Και πόσο μάλλον αυτοί που μεταφέρουν ένα σωρό άτομα. Εγώ μπορεί να είμαι @@ρας, εσύ ρε μ**νί που κουβαλάς 40+ άτομα πρέπει να κολλάς πίσω από τον κάθενα;

Όσο για το θέμα, με λίγα λόγια, τι να πεις, κρίμα στον πατέρα που έχασε την οικογένεια του. Άντε τώρα αυτός να προσπαθήσει να ζήσει να κάνει τι;;;
τα γνωστα του ελληναρα οδηγου.ολοι σουμαχερ.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τρικαλινός μου είσαι ρε Σλαβόσπορε !! Έτσι εξηγείται η ψυχασθένειά σου σκατόβλαχε, τυρί !! χαχαχα

Δείξε μας ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από το προσωπείο...

Λαθρεπιβάτη Σαρακηνέ.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Παίζει να είσαι και Ρουμανόβλαχος ρε τυρί !!  :2funny: :2funny:     www.trikalavoice.gr/news/2013/01/22/trikalinoi-blaxoi-sti-thessaloniki]http://www.trikalavoice.gr/news/2013/01/22/trikalinoi-blaxoi-sti-thessaloniki[/url]

Το παρατσούκλι τους είναι κασέρια !! Παίζει και η γκόμενα που λέει ότι γάμησε να είναι καμιά κατσίκα, εφόσον αν πάει πουτάνα μαζί σου θα κατηγορηθεί για κτηνοβασία !!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Παίζει να είσαι και Ρουμανόβλαχος ρε τυρί !!  :2funny: :2funny:     www.trikalavoice.gr/news/2013/01/22/trikalinoi-blaxoi-sti-thessaloniki]http://www.trikalavoice.gr/news/2013/01/22/trikalinoi-blaxoi-sti-thessaloniki[/url]

Το παρατσούκλι τους είναι κασέρια !! Παίζει και η γκόμενα που λέει ότι γάμησε να είναι καμιά κατσίκα, εφόσον αν πάει πουτάνα μαζί σου θα κατηγορηθεί για κτηνοβασία !!

Δεν βλέπω να εμπλουτίζεις το ρεπερτόριό σου...

Κανένα έγχορδο, ως μαγκρεμπιανός, εκτός από το πουλάκι σου βέβαια, παίζεις;  :)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
κοψτε τις μαλακιες ρε
μιλαμε για σοβαρο θεμα εδω
δεν ξερω τι να αγορασω αυριο απο τα jumbo για να βοηθησω την επιχειρηση αυτες τις δυσκολες ωρες

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
κοψτε τις μαλακιες ρε
μιλαμε για σοβαρο θεμα εδω
δεν ξερω τι να αγορασω αυριο απο τα jumbo για να βοηθησω την επιχειρηση αυτες τις δυσκολες ωρες

Θήκη για φραπέ θα αγόραζε ο Μουνάρ, ως λάτρης της Φραπεδούπολης...  :jerking:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μην βάζεις γάλα στον φραπέ σου και ξοδεύεσαι...

Τόσο σπέρμα ρίχνεις για τις μπουγατσόκωλες. Μην το χαραμίζεις.  :jerking:
Καλή η Ισπανίδα κατσίκα που γάμησες στα Τρίκαλα? Πρόσεχε μην πάθεις προστατήτιδα...Το άλλο σου προφίλ τι έγινε ? Το παράτησες ?? Βαράς μαλακία ??

Επισκέπτης
τα γνωστα του ελληναρα οδηγου.ολοι σουμαχερ.
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Βέβαια κι εγώ έκανα μαλακία που πάτησα λίγο γκάζι φθάνοντας τα 90, έπρεπε να συνέχιζα με 70 που και πάλι αν έσκαγε κάποιος αστυνομικός με έγραφε......

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καλή η Ισπανίδα κατσίκα που γάμησες στα Τρίκαλα? Πρόσεχε μην πάθεις προστατήτιδα...

Στο σημείο αυτό προσκαλώ τον μύστη T.Lee #Nippon να εντοπίσει το ορθογραφικό μαργαριτάρι...  :)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Βέβαια κι εγώ έκανα μαλακία που πάτησα λίγο γκάζι φθάνοντας τα 90, έπρεπε να συνέχιζα με 70 που και πάλι αν έσκαγε κάποιος αστυνομικός με έγραφε......

φιλε στην θεση σου θα μειωνα ακομα ταχυτητα
με 40 θα τον πηγαινα γαμιωντας τον πουστη

λοιπον τις βραδυνες εξοδους θελω να τις κοψω γιατι βλεπω κατι οδηγους και μου σηκωνεται η τριχα

τωρα παλι πριν 3-4 μερες ενα πουτανας γιος με μια bmw παμπαλαια αριστερη λωριδα πηγαινε γαμιωνταςςς αναβοσβηνε φωτα σε οποιον ηθελε να κανει στην ακρη για να περασει

αλλαζε λωριδες για πλακα χωρις φλας χωρις τιποτα

και πηγαινε σαν μουρλος γενικα

λοιπον την επομενη φορα που σε εμενα προσωπικα θα σκασει πουτανας γιος αριστερη λωριδα και θα αρχισει να αναβοσβηνει φωτα οχι μονο δεν θα κανω στην ακρη

αλλα γαμιωντας θα μειωσω και αλλο ταχυτητα

με τα μουνοπανα

καλυτερα βεβαια να αποφευγευεται η οδηγηση το βραδυ γιατι υπαρχουνε πολλοι runar εκει εξω που οδηγανε τιγκα στα ψυχολογικα και δεν ξερουμε απο που θα μας ερθει :cheesy:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
φιλε στην θεση σου θα μειωνα ακομα ταχυτητα
με 40 θα τον πηγαινα γαμιωντας τον πουστη

λοιπον τις βραδυνες εξοδους θελω να τις κοψω γιατι βλεπω κατι οδηγους και μου σηκωνεται η τριχα

τωρα παλι πριν 3-4 μερες ενα πουτανας γιος με μια bmw παμπαλαια αριστερη λωριδα πηγαινε γαμιωνταςςς αναβοσβηνε φωτα σε οποιον ηθελε να κανει στην ακρη για να περασει

αλλαζε λωριδες για πλακα χωρις φλας χωρις τιποτα

και πηγαινε σαν μουρλος γενικα

λοιπον την επομενη φορα που σε εμενα προσωπικα θα σκασει πουτανας γιος αριστερη λωριδα και θα αρχισει να αναβοσβηνει φωτα οχι μονο δεν θα κανω στην ακρη

αλλα γαμιωντας θα μειωσω και αλλο ταχυτητα

με τα μουνοπανα

καλυτερα βεβαια να αποφευγευεται η οδηγηση το βραδυ γιατι υπαρχουνε πολλοι runar εκει εξω που οδηγανε τιγκα στα ψυχολογικα και δεν ξερουμε απο που θα μας ερθει :cheesy:
Εδώ υπάρχουν και ψυχοπαθείς σαν εσένα που γελάνε με τροχαία δυστυχήματα και νεκρούς, στα δικά μου "ψυχολογικά" θα κολλήσουμε ??

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom