Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.428
Πόντοι
2.356
Ποντάρω οτι ο μπαρμπας τα εχασε και νομιζε οτι ηταν κανονικά στην λωρίδα του ενω αυτος πήγαινε καρφωμένος στο παρκινγκ.
Ισως αποκοιμήθηκε η να ειχε ανεβάσει πιεση, να ειχε πεσει σε λήθαργο και να μην ειχε σωστή αντίληψη του τι γινόταν τριγύρω του (το εχει παθει συγγενείς μου για αυτο το γραφω).
Το να είχε μείνει η μισή καρότσα της νταλίκας εκτός πάρκινγκ επειδή δε χωρούσε, δεν το εξετάζουμε καθόλου, έτσι;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.428
Πόντοι
2.356
Να σημειωθεί πως αυτός ο τύπος θα εκτίσει και τα 7 χρόνια και κάτι μήνες αφού του επέβαλλαν ολική έκτιση ποινής.
Επίσης υπάρχει και το δικαστήριο για τον παππού που πέθανε οπότε τα χρόνια θα ανέβουν.
Το μόνο παρήγορο είναι πως ζήτησε ο ίδιος να ΜΗΝ του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.
Δεν είναι χέστης Έλληνας τύπε.
Είναι Σλάβος με αρχίδια!

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.398
Πόντοι
9.931
Το να είχε μείνει η μισή καρότσα της νταλίκας εκτός πάρκινγκ επειδή δε χωρούσε, δεν το εξετάζουμε καθόλου, έτσι;
Και παλι ρε τυπε ποσο εξω ειχε μεινει η νταλικα;; Αντε να ηταν λιγο στην ΛΕΑ, τι δουλειά ειχε ο παππούς να οδηγεί στην ΛΕΑ;;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.525
Πόντοι
456
επισης θα του επαιρναν το διπλωμα δια παντος, και θα του εκαναν αμεση, δευσμεση καταθεσεων ,και κατασχεση ,
Επειδή το άκουσα με τα αυτιά μου, θες να σου πω τι είπε οδηγός μηχανής όταν του ζήτησαν δίπλωμα και είπε στον τροχαίο ότι του το πήραν και μετά ο τροχαίος τον ρώτησε γιατί οδηγάει χωρίς δίπλωμα;
"Κι εγώ με τα πόδια θα πηγαίνω να πάρω τα φάρμακα στο φαρμακείο όταν αρρωσταίνω";
Το περίεργο είναι ότι τον άφησαν να φύγει...
Αυτός τι πρόστιμο πρέπει να πάρει; Κι αν δεν έχει περιουσιακά στοιχεία;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.638
Πόντοι
41.813

Χωρις κράνος και με μεγάλη ταχύτητα...
Ας πρόσεχε και τα ήθελε και τα έπαθε.
Δεν τον λυπάμαι καθόλου.
Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα ότι κάνει παράνομα προσπέραση πάνω σε διπλή διαχωριστική λωρίδα
Γυρευε πόσο θα είχε πιει κιόλας.
Καλά να πάθει λοιπόν κι ας γίνομαι κακός.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.757
Πόντοι
456
Ας πρόσεχε και τα ήθελε και τα έπαθε.
Δεν τον λυπάμαι καθόλου.
Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα ότι κάνει παράνομα προσπέραση πάνω σε διπλή διαχωριστική λωρίδα
Γυρευε πόσο θα είχε πιει κιόλας.
Καλά να πάθει λοιπόν κι ας γίνομαι κακός.
σημαντικο , δεν φορουσαν κρανος ..δεν λεει ποπτε κανεις απο τα μεσα ενημερωσης μετα ,αν φορουσαν θα επιζουσαν ..ετσι μπας και καταλαβουν οσοι οδηγουν μηχανη ,πως το κεφαλι μας δεν ειναι πιο σκληρο απο την ασφαλτο τη κολονα η τη λαμαρινα ενος αυτοκινητου .Επισης γιατι τρεχουν μεσα στη πολη σαν τρελοι , οπως φαινεται το αυτοκινητο στα δεξια σταματησε , ας παραβιασε το αλλο το στοπ , αν κινουνταν με την ιδια ταχυτητα με το αλλο αυτοκινητο , απλως το πολυ να ελεγαν α τη μαλακω βγηκε απο το στοπ χωρις να ελεγξει προσεκτικα , και τωρα ολα καλα.Αυτα εχω προσεξει εγω απο τα 16 μου επανω σε μηχανακια και μηχανη ,και στα 58 μου δεν εχω σπασει ουτε νυχι απο τη μηχανη.Οταν οδηγας μηχανη ,πρεπει παντα να λες εγω πως να μην πεσω ,πως να μην εμπλακω σε ατυχημα , γιατι αν πχ μεινεις αναπηρος σε καροτσακι επειδη ειχες ας πουμε προτεραιοτητα και δεν προσεξες μηπωα βγει καποιος που δεν εχει .Το οτι ας πουμς δικαιωνεσαι και δικαστικος καλπ , θα κανει να σηκωθεις ξανα απο το καροτσακι Θα επρεπε ολοι οσοι πανε για να βγαλουν διπλωμα για διτροχο να περνανε υποχρεωτικα απο επισκεψη στο ΚΑΤ, με ειδικο γιατρο και εκπαιδευτη που να τους εξηγει πως συνεβει το ταδε ατυχημα η καποιος τροπος με βιντεο ωστε να καταλαβουμε ολοι ποσο ευκολα μπορει να χαθει μια ανθρωπινη στιγμη σε ενα κλασμα δευτερολεπτου .Κανονικα αυτα διδασκονται στα δημοτικα στις χωρες που ειναι οντως πολιτισμενες ,σαν μαθημα οδικης συμπεριφορας , εδω ειμαστε αλλο επιπεδο βλαχιας μαγκιας κλανιας κλπ δεν τα εχουμε αναγκη αυτα ειμαστε Ελληναρες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Και εγώ ένας από εσάς είμαι στον συλλογισμό, όποιος πάει γυρεύοντας... Σίγουρα πάλι ευτυχώς, που δεν σκοτώθηκε και κάποιος άλλος, είτε πεζός είτε σε όχημα/μηχανή, από αυτή τους την ενέργεια.

Σκεφτείτε όμως ρε τύποι ότι και εμείς κάναμε μαλακίες όταν ήμασταν μικροί, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Πόσες φορές θα είχαμε σκοτωθεί αρκετοί, αν δεν ήταν άλλοι ψυχραιμότεροι να προλάβουν για εμάς πριν εμάς ή δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας(σε όσους χαμογέλασε η τύχη, δηλαδή) .

Μια μάνα γέννησε αυτά τα παιδιά, σήμερα κλείσαν δύον σπίτια μαζί. Μην μιλήσω καν για το τι σημαίνει για την χώρα να χάνονται νέοι, πάνω που αρχίζουν στην ζωή τους ως ενήλικοι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.645
Πόντοι
12.756
σημαντικο , δεν φορουσαν κρανος ..δεν λεει ποπτε κανεις απο τα μεσα ενημερωσης μετα ,αν φορουσαν θα επιζουσαν ..ετσι μπας και καταλαβουν οσοι οδηγουν μηχανη ,πως το κεφαλι μας δεν ειναι πιο σκληρο απο την ασφαλτο τη κολονα η τη λαμαρινα ενος αυτοκινητου .Επισης γιατι τρεχουν μεσα στη πολη σαν τρελοι , οπως φαινεται το αυτοκινητο στα δεξια σταματησε , ας παραβιασε το αλλο το στοπ , αν κινουνταν με την ιδια ταχυτητα με το αλλο αυτοκινητο , απλως το πολυ να ελεγαν α τη μαλακω βγηκε απο το στοπ χωρις να ελεγξει προσεκτικα , και τωρα ολα καλα.Αυτα εχω προσεξει εγω απο τα 16 μου επανω σε μηχανακια και μηχανη ,και στα 58 μου δεν εχω σπασει ουτε νυχι απο τη μηχανη.Οταν οδηγας μηχανη ,πρεπει παντα να λες εγω πως να μην πεσω ,πως να μην εμπλακω σε ατυχημα , γιατι αν πχ μεινεις αναπηρος σε καροτσακι επειδη ειχες ας πουμε προτεραιοτητα και δεν προσεξες μηπωα βγει καποιος που δεν εχει .Το οτι ας πουμς δικαιωνεσαι και δικαστικος καλπ , θα κανει να σηκωθεις ξανα απο το καροτσακι Θα επρεπε ολοι οσοι πανε για να βγαλουν διπλωμα για διτροχο να περνανε υποχρεωτικα απο επισκεψη στο ΚΑΤ, με ειδικο γιατρο και εκπαιδευτη που να τους εξηγει πως συνεβει το ταδε ατυχημα η καποιος τροπος με βιντεο ωστε να καταλαβουμε ολοι ποσο ευκολα μπορει να χαθει μια ανθρωπινη στιγμη σε ενα κλασμα δευτερολεπτου .Κανονικα αυτα διδασκονται στα δημοτικα στις χωρες που ειναι οντως πολιτισμενες ,σαν μαθημα οδικης συμπεριφορας , εδω ειμαστε αλλο επιπεδο βλαχιας μαγκιας κλανιας κλπ δεν τα εχουμε αναγκη αυτα ειμαστε Ελληναρες
Σωστος!!

Αλλά αυτο συμβαίνει οταν δίνεις σε Ουγγανους επικίνδυνα εργαλεία , στο συγκεκριμένο μεταφορικό μέσο.

Οι πολιτες της χώρας αυτης ειναι ενα mix μαγκιας, ωχ αδερφισμου, σταρχιδισμου, στην πουτσα μου ολοι οι αλλοι, ειμαι ανικητος , ειμαι αθάνατος , ο Θεος να βαλει το χερι του , εχω εικόνισμα κάτω απο την σέλα δεν θα πεθάνω ποτέ , εμενα με πιασατε αλλα ολοι οι αλλοι κυκλοφορουν ελευθεροι.

Οσο χανονται και πεθαινουν μονο αυτα τα ζώα και δεν παιρνουν μαζι τους και κανα αθώο που περπατουσε νομιμα στο πεζοδρόμιο ή οδηγουσε νόμιμα και σωστα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΣ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.757
Πόντοι
456
Σωστος!!

Αλλά αυτο συμβαίνει οταν δίνεις σε Ουγγανους επικίνδυνα εργαλεία , στο συγκεκριμένο μεταφορικό μέσο.

Οι πολιτες της χώρας αυτης ειναι ενα mix μαγκιας, ωχ αδερφισμου, σταρχιδισμου, στην πουτσα μου ολοι οι αλλοι, ειμαι ανικητος , ειμαι αθάνατος , ο Θεος να βαλει το χερι του , εχω εικόνισμα κάτω απο την σέλα δεν θα πεθάνω ποτέ , εμενα με πιασατε αλλα ολοι οι αλλοι κυκλοφορουν ελευθεροι.

Οσο χανονται και πεθαινουν μονο αυτα τα ζώα και δεν παιρνουν μαζι τους και κανα αθώο που περπατουσε νομιμα στο πεζοδρόμιο ή οδηγουσε νόμιμα και σωστα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΣ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
πολυ αισιοδοξο σε βρισκω ,, δυστυχως βγαινουν συνεχως νεες γενιες που εχουν σκατα στο κεφαλι τους παρολιγον πριν 3 ωρες να πεσει πανω μου , ενα πατινι μεσα στη πολη που εγω πηγαινα με 25 χλμ με το ποδηλατο 3.000 ευρω ποιοτητας και απιστευτα φρενα που εκκοβα να μην πηγαινω τοσο γρηγορα και ο αλλος ο τριμαλακας με το πατινι πηγε απο πισω να πεσει επανω μου 10 μετρα πριν τη διαβαση που περναγαν 3 ατομα ,και με εβρισε το 15χρονο γιατι εκοψα ..ετσι μου ερχονταν να τον βουτηξω και να του βαραω τα σκατα που εει για κεφαλι κατω ..αι σιχτιρι πια βαρεθηκα να βλεπω να σκοτωνονται ανευ λογου απο τη μαλακια που τους δρρνει

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
567
Πόντοι
81
Προσπάθησε να ελέγξεις την μαλακία , αν μπορείς.

Είχα φίλο, ηλεκτρολόγο αεροσκαφών, που φορούσε ΠΑΝΤΑ κράνος, και τον θερίσανε στην Βάρης-Κορωπίου.
Αφησε πίσω γυναίκα και 2 παιδιά σχολείου
Ο μπάτσος στο Ασυνομικό τμημα έλεγε στην γυναίκα, να πάρει την έκθεση γιατί μπορεί να άλλαζε από τον εργολάβο πουχε αφήσει μια λακούβα να.
Είχε βρέξει και η λακούβα δεν φαινότανε.

ΥΓ
Κι επειδή είσαι παλιός μηχανόβιος
Πως αντιμετωπίζεις τον τύπο που περνάει με κόκκινο ?
1 μήνα σε νοσοκομεία και 2 σε κέντρο αποκατάστασης, ευτυχώς είμαι όρθιος ..

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.645
Πόντοι
12.756
πολυ αισιοδοξο σε βρισκω ,, δυστυχως βγαινουν συνεχως νεες γενιες που εχουν σκατα στο κεφαλι τους παρολιγον πριν 3 ωρες να πεσει πανω μου , ενα πατινι μεσα στη πολη που εγω πηγαινα με 25 χλμ με το ποδηλατο 3.000 ευρω ποιοτητας και απιστευτα φρενα που εκκοβα να μην πηγαινω τοσο γρηγορα και ο αλλος ο τριμαλακας με το πατινι πηγε απο πισω να πεσει επανω μου 10 μετρα πριν τη διαβαση που περναγαν 3 ατομα ,και με εβρισε το 15χρονο γιατι εκοψα ..ετσι μου ερχονταν να τον βουτηξω και να του βαραω τα σκατα που εει για κεφαλι κατω ..αι σιχτιρι πια βαρεθηκα να βλεπω να σκοτωνονται ανευ λογου απο τη μαλακια που τους δρρνει
αυτο ειναι το κακο της φύσης τυπε , οτι αργει πολυ να κανει τον "κυκλο" της , παει με τους δικους της χρόνους.

Αν βοηθουσε και λιγο το κρατος πχ , αν σου ελεγε οτι αμα πατησεις μηχανακι που δεν φοράνε κράνος δεν εχεις καμία επίπτωση φταις δεν φταις ή να σου εδινε και καμιά εκπτωση στην εφορία ή κανα κουπονι efood σε ενα μηνα το πολυ θα ειχε μεινει ο μισος πληθυσμος στην χώρα ..

Βεβαια θα βοηθουσε και πολυ να επιτρεψουν την οπλοφορία - οπλοχρησία , θα βελτιωθουν κατα πολυ οι χρόνοι

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.648
Πόντοι
10.411
OP
OP