σημαντικο , δεν φορουσαν κρανος ..δεν λεει ποπτε κανεις απο τα μεσα ενημερωσης μετα ,αν φορουσαν θα επιζουσαν ..ετσι μπας και καταλαβουν οσοι οδηγουν μηχανη ,πως το κεφαλι μας δεν ειναι πιο σκληρο απο την ασφαλτο τη κολονα η τη λαμαρινα ενος αυτοκινητου .Επισης γιατι τρεχουν μεσα στη πολη σαν τρελοι , οπως φαινεται το αυτοκινητο στα δεξια σταματησε , ας παραβιασε το αλλο το στοπ , αν κινουνταν με την ιδια ταχυτητα με το αλλο αυτοκινητο , απλως το πολυ να ελεγαν α τη μαλακω βγηκε απο το στοπ χωρις να ελεγξει προσεκτικα , και τωρα ολα καλα.Αυτα εχω προσεξει εγω απο τα 16 μου επανω σε μηχανακια και μηχανη ,και στα 58 μου δεν εχω σπασει ουτε νυχι απο τη μηχανη.Οταν οδηγας μηχανη ,πρεπει παντα να λες εγω πως να μην πεσω ,πως να μην εμπλακω σε ατυχημα , γιατι αν πχ μεινεις αναπηρος σε καροτσακι επειδη ειχες ας πουμε προτεραιοτητα και δεν προσεξες μηπωα βγει καποιος που δεν εχει .Το οτι ας πουμς δικαιωνεσαι και δικαστικος καλπ , θα κανει να σηκωθεις ξανα απο το καροτσακι Θα επρεπε ολοι οσοι πανε για να βγαλουν διπλωμα για διτροχο να περνανε υποχρεωτικα απο επισκεψη στο ΚΑΤ, με ειδικο γιατρο και εκπαιδευτη που να τους εξηγει πως συνεβει το ταδε ατυχημα η καποιος τροπος με βιντεο ωστε να καταλαβουμε ολοι ποσο ευκολα μπορει να χαθει μια ανθρωπινη στιγμη σε ενα κλασμα δευτερολεπτου .Κανονικα αυτα διδασκονται στα δημοτικα στις χωρες που ειναι οντως πολιτισμενες ,σαν μαθημα οδικης συμπεριφορας , εδω ειμαστε αλλο επιπεδο βλαχιας μαγκιας κλανιας κλπ δεν τα εχουμε αναγκη αυτα ειμαστε Ελληναρες