Διαγραμμένο μέλος 218053
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 887
- Πόντοι
- 301
Κανονίζουμε όποτε θεςΕιμαι ενας απο αυτους
...μου αρεσει να γαμανε την κοπελα μου μπροστα μου
Κανονίζουμε όποτε θεςΕιμαι ενας απο αυτους
Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση σε τοπικ με τέτοια θέματα είναι οι αντωνυμίες που χρησιμοποιείτε.Ειμαι ενας απο αυτους
Εδώ που το έγραψες τύπε μου θα λάβεις τουλάχιστον 100πμΕιμαι ενας απο αυτους
Η κοπέλα σου τι λέει...έχει γίνει η μόνο σαν σκέψη?Ειμαι ενας απο αυτους
Απόλυτα σωστός!!Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση σε τοπικ με τέτοια θέματα είναι οι αντωνυμίες που χρησιμοποιείτε.
Ο ένας βρίσκει απαράδεκτο και μη φυσιολογικό να ΤΟΥ γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του.
Ο άλλος βρίσκει έξτρα καυλωτικό να ΤΟΥ γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του.
Όπου του, βαλτε σου ή μου αναλογα με το ποστ.
Τις γυναίκες σας με γονική παροχή, κληρονομιά, δωρεά ή αγορά τις πήρατε;
Περίπτωση η συμμετοχή της να είναι αυτόβουλη ενέργεια υπάρχει; Ή απλά είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που το διαχειρίζεστε αναλόγως;
Το μου αρέσει ή δε μου αρέσει να γαμιέται η γυναίκα μου μπροστά μου, δεν υπάρχει καν στη λογική σας;
Δεν είστε ζευγάρι; Δε λειτουργείτε μαζί; Δεν το κάνετε για να ευχαριστήσετε ο ένας τον αλλον και να ικανοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας; Την πάτε ή δεν την πάτε να ΣΑΣ τη γαμήσουν; Οπως πχ πάτε το σκυλο σας βόλτα;
Γενικό το σχόλιο φίλε μου, όχι προσωπικό.
Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση σε τοπικ με τέτοια θέματα είναι οι αντωνυμίες που χρησιμοποιείτε.
Ο ένας βρίσκει απαράδεκτο και μη φυσιολογικό να ΤΟΥ γαμάνε τη γυναίκα του μπροστά του.
Περίπτωση η συμμετοχή της να είναι αυτόβουλη ενέργεια υπάρχει; Ή απλά είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που το διαχειρίζεστε αναλόγως;
Το μου αρέσει ή δε μου αρέσει να γαμιέται η γυναίκα μου μπροστά μου, δεν υπάρχει καν στη λογική σας;
Δεν είστε ζευγάρι; Δε λειτουργείτε μαζί; Δεν το κάνετε για να ευχαριστήσετε ο ένας τον αλλον και να ικανοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας; Την πάτε ή δεν την πάτε να ΣΑΣ τη γαμήσουν; Οπως πχ πάτε το σκυλο σας βόλτα;
Εχοντας στο ενεργητικο μου πανω απο 100 γαμησια πλεον,μπορω να πω πως δε μου αρεσει να μπαινει κατι πισω μου(δοκιμασμενο strap on 2-3φορες),επισης ενω σαν ιδεα με καυλωνε απιστευτα να γλυψω πουτσο σε τριο με γυναικα,στην πραξη ημουν κυριως κοντα στην γυναικα και η πιπα μου φανηκε αδιαφορη σαν να γλυφω strap on...Τυπε η συνέχεια παίζει να είναι αυτός να γ@μαει εσένα και να σας βλέπει η δικιά του.
Εννοείς με ζευγάρια, παρτούζες κλπ ή 100 στο σύνολο;;;;Εχοντας στο ενεργητικο μου πανω απο 100 γαμησια πλεον,
Συνολικα...στη μεχρι τωρα ζωη μου,με το 99% των γαμησιων να ειναι με κοπελες του χωρου.Εννοείς με ζευγάρια, παρτούζες κλπ ή 100 στο σύνολο;;;;
Μόνο 100γαμισιαΕχοντας στο ενεργητικο μου πανω απο 100 γαμησια πλεον,μπορω να πω πως δε μου αρεσει να μπαινει κατι πισω μου(δοκιμασμενο strap on 2-3φορες),επισης ενω σαν ιδεα με καυλωνε απιστευτα να γλυψω πουτσο σε τριο με γυναικα,στην πραξη ημουν κυριως κοντα στην γυναικα και η πιπα μου φανηκε αδιαφορη σαν να γλυφω strap on...
Δεν βλεπω ερωτικα τους αντρες στην καθημερινοτητα,μου ειναι αδιαφοροι.
Παραπανω...αλλα δεν τα εχω μετρησει κιολας να σου πω την αληθεια.Μόνο 100γαμισια
Ειληκρινα.. ο Σπαλιαρας πως εφτασε τα 4000 γαμησια?Εντάξει @aiolosanemos50 !!! Είναι νεαρός ο φίλος!!!
Σου εύχομαι να φτάσεις το Σπαλιάρα τύπε @Tomy17 !!!
Άμα είσαι ο Σπαλ και είσαι από τα 17 σου μέσα στη showbiz και στα κόλπα με μοντέλα, πούστηδες, θείτσες κλπ κλπ, ευκολάκι!!!!Ειληκρινα.. ο Σπαλιαρας πως εφτασε τα 4000 γαμησια?
Πιθανον τροπος του λεγειν να ηταν οι 4000 γυναικες...
Κάτσε να μετρήσω!!!!!Μετράμε τα γαμισια....όπως παλιά που μετρούσα τα παγωτά ....και τα μπάνια
όταν η κτητική αντωνυμία δεν είναι στο πρώτο ενικό ή πληθυντικό (όπως δηλαδή η γυναίκα μου) σημαίνει ότι αναφέρεσαι σε όλους εκτός από εσένα (να του γαμάνε τη γυναίκα του, δηλαδή του οποιουδήποτε τρίτου).Ένα πράγμα που μου κάνει εντύπωση σε τοπικ με τέτοια θέματα είναι οι αντωνυμίες που χρησιμοποιείτε.
Η διατύπωση "μου αρέσει να ΜΟΥ γαμάνε τη γυναίκα μου μπροστά μου" είναι κατά τη γνώμη μου ξεκάθαρα εγωιστική.όταν η κτητική αντωνυμία δεν είναι στο πρώτο ενικό ή πληθυντικό (όπως δηλαδή η γυναίκα μου) σημαίνει ότι αναφέρεσαι σε όλους εκτόςά από εσένα (να του γαμάνε τη γυναίκα του, δηλαδή του οποιουδήποτε τρίτου).
Νομίζω ότι όσοι συμμετέχουν τη συζήτηση έχουν καταλάβει ότι μιλάμε για συναινετική πράξη. Δηλαδή η γυναίκα απολαμβάνει το σεξ με τρίτο άτομο και ο σύντροφος απολμαβάνει το μάτι. Χωρίς τη συναίνεση και των δύο απλά δε γίνεται.
Μην τα παρεξηγείς όλα, όταν μπαίνει η κτητική αντωνυμία για μία σύντροφο δε σημαίνει ότι εξομοιώνεται με ένα άψυχο αντικείμενο (η γυναίκα μου, η τηλεόρασή μου). Σημαίνει ότι με αυτήν είμαστε ζευγάρι για αυτό την ξεχωρίζω από τις άλλες.