Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.312
- Πόντοι
- 2.036
Η μαλακία που σε δέρνει είναι αποδεκτή?
Ρε κάτι μάγκες της πούτσας...Η μαλακία που σε δέρνει είναι αποδεκτή?
Η μαλακία που σε δέρνει είναι αποδεκτή?
Ρε κάτι μάγκες της πούτσας...Η μαλακία που σε δέρνει είναι αποδεκτή?
Όντως μπορεί να είναι μαλακίες αλλά θέλω να δω μέχρι που είναι το φυσιολογικό και που ξεκινάει το αφύσικο και η διαστροφή. Γιατί υπάρχουν κι αυτά. Τέλος πάντων, μου κάνει μεγάλη εντύπωση να σου γαμάνε την γυναίκα κι εσύ να κοιτάς. Οκ λοιπόν, κανένα πρόβλημα κι όπως λέει κι ο λαόςναι αδελφε ειναι αποδεκτο ...
οπως αποδεκτο ειναι αν με την συναινεση του αλλου τον γαμας μεσα σε σκυλοσπιτο
μεσα σε βαρκα
μεσα σε ανσασερ
με στολη μπατσου
με στολη κουνελιου ...
ολα ειναι αποδεκτα οταν υπαρχει συναινεση και σεβασμος
το πως καυλωνει ο αλλος δεν ειναι δικο μου θεμα ... ουτε δικο σου
για την ακριβεια απορω γιατι ρωτας ολες αυτες τις μαλακιες ? σου αρεσει να γαμας σε φερετρο και ψαχνεις να δεις αν ειναι φυσιολογικο ?
Δεν υπαρχει διαστροφη στο σεξ !Όντως μπορεί να είναι μαλακίες αλλά θέλω να δω μέχρι που είναι το φυσιολογικό και που ξεκινάει το αφύσικο και η διαστροφή. Γιατί υπάρχουν κι αυτά. Τέλος πάντων, μου κάνει μεγάλη εντύπωση να σου γαμάνε την γυναίκα κι εσύ να κοιτάς. Οκ λοιπόν, κανένα πρόβλημα κι όπως λέει κι ο λαός
"Μακρυά απ' τον κώλο σου κι ας είναι μια πιθαμή"...
Υποθέτω είναι φυσιολογικό να σε γαμάει κι εσένα κάποιος με την στολή του κλόουν ε; Το αναφέρω γιατί την έχεις εύκολη την προσβολή, μόνο πίσω από το γαμημένο το πληκτρολόγιο πάντα...Δεν υπαρχει διαστροφη στο σεξ !
Ολα ειναι αποδεκτα αν δεν επηρρεαζουν τις ελευθεριες και την προσωπικοτητα του αλλου ....
αυτο που για εσενα ειναι διαστροφη ... για αλλους ειναι φυσιολογικο .. .
οπως και αυτο που για εσενα ειναι φυσιολογικο ... για αλλους ειναι διαστροφη ...
τα ορια τα θετει το ζευγαρι !
απο εκει και περα ο καθενας μας κανει οτι τον ευχαριστει ....
το να μην σου αρεσει το τριο ειναι φυσιολογικο
το να σου αρεσει και αυτο φυσιολογικο
ξερεις που ξεκινανε τα προβληματα ?
οταν δεν εισαι ειλικρινης με τον συντροφο σου ...
πες της/του θελω να σε γαμησω με στολη κλοουν (τυχαιο το παραδειγμα αλλα μου ταιριζει για εσενα αδελφε)
μπορει να θελει και εκεινη ...
αν δεν θελει ... δυστυχως μενει στη φαντασιωση σου ...
Αντε τις καλημερες μου ... αυτα τα ποστ κυριακη παιδια ! να εχουμε χρονο :p
Φίλε μου, το φυσιολογικο και το μη φυσιολογικό βρίσκονται μέσα στο μυαλό του καθενός, με εξαίρεση τις ηθικές αξίες που μπορεί να χαρακτηρίζουν το σύνολο μιας κοινωνίας ή κάποιες κοινά αποδεκτές διατάξεις του ποινικού κώδικα. Η παιδεραστία δεν είναι φυσιολογική στον δυτικό κόσμο. Η ομοφυλοφιλία είναι. Η νεκροφιλία δεν είναι. Το να γαμιέται κάποιος με στολή κλόουν που αναφέρεις, είναι. Ο βιασμός δεν είναι. Η ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία, από τη στιγμή που δεν λαμβάνουν χώρα πχ στην κουζίνα ενός εστιατορίου, είναι. Μπορεί σε εμένα να φέρνει αηδία η σκέψη και μόνο, αλλά δεν μου πέφτει λόγος από τη στιγμή που ο άλλος ή η άλλη το κάνει και γουστάρει.Υποθέτω είναι φυσιολογικό να σε γαμάει κι εσένα κάποιος με την στολή του κλόουν ε; Το αναφέρω γιατί την έχεις εύκολη την προσβολή, μόνο πίσω από το γαμημένο το πληκτρολόγιο πάντα...
Συμφωνώ εν μέρει αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν και τα όρια. Οι προηγμένες κοινωνίες τα έχουν καταστήσει σαφή με αυστηρό τρόπο. Θα σου πω και κάτι άλλο. Δεν είμαι ούτε πουριτανός, ούτε συντηριτικός. Έχω πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ μου αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αξιοπρέπεια την δική μου αλλά και των γυναικών που η κακιά τους μοίρα τις έφερε στον δρόμο μου. Όχι φίλε μου καλέ, δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε αποδεκτό να δέχεσαι να σου γαμάνε οι άλλοι μπροστά σου την μητέρα των παιδιών σου. Αξιοπρέπεια φιλαράκι, αξιοπρέπεια και ανδρισμός κι ας μην το καταλαβαίνουν τα αρωδτάκια εδώ μέσα. Και κάτι ακόμη. Για να μην το αποδέχονται οι πολλοί, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τους λίγους. Τους ελάχιστους.Φίλε μου, το φυσιολογικο και το μη φυσιολογικό βρίσκονται μέσα στο μυαλό του καθενός, με εξαίρεση τις ηθικές αξίες που μπορεί να χαρακτηρίζουν το σύνολο μιας κοινωνίας ή κάποιες κοινά αποδεκτές διατάξεις του ποινικού κώδικα. Η παιδεραστία δεν είναι φυσιολογική στον δυτικό κόσμο. Η ομοφυλοφιλία είναι. Η νεκροφιλία δεν είναι. Το να γαμιέται κάποιος με στολή κλόουν που αναφέρεις, είναι. Ο βιασμός δεν είναι. Η ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία, από τη στιγμή που δεν λαμβάνουν χώρα πχ στην κουζίνα ενός εστιατορίου, είναι. Μπορεί σε εμένα να φέρνει αηδία η σκέψη και μόνο, αλλά δεν μου πέφτει λόγος από τη στιγμή που ο άλλος ή η άλλη το κάνει και γουστάρει.
Και όχι, ούτε εμένα με φτιάχνει η σκέψη του cuckolding ή γενικά του τρίο ή του swing με τη γυναίκα μου να συμμετέχει. Αλλά από τη στιγμή που κάποιοι γουστάρουν, δικαίωμα τους και μαγκιά τους.
Την καλημέρα μου.
ωραιος ρε φιλεΔεν υπαρχει διαστροφη στο σεξ !
Ολα ειναι αποδεκτα αν δεν επηρρεαζουν τις ελευθεριες και την προσωπικοτητα του αλλου ....
αυτο που για εσενα ειναι διαστροφη ... για αλλους ειναι φυσιολογικο .. .
οπως και αυτο που για εσενα ειναι φυσιολογικο ... για αλλους ειναι διαστροφη ...
τα ορια τα θετει το ζευγαρι !
απο εκει και περα ο καθενας μας κανει οτι τον ευχαριστει ....
το να μην σου αρεσει το τριο ειναι φυσιολογικο
το να σου αρεσει και αυτο φυσιολογικο
ξερεις που ξεκινανε τα προβληματα ?
οταν δεν εισαι ειλικρινης με τον συντροφο σου ...
πες της/του θελω να σε γαμησω με στολη κλοουν (τυχαιο το παραδειγμα αλλα μου ταιριζει για εσενα αδελφε)
μπορει να θελει και εκεινη ...
αν δεν θελει ... δυστυχως μενει στη φαντασιωση σου ...
Αντε τις καλημερες μου ... αυτα τα ποστ κυριακη παιδια ! να εχουμε χρονο :p
αλλα να γμας κωλο μεσα στα σκατα το θεωρεις αποδεκτο? μια και εχεις κανει πολλα χιλιομετρα οπως λες, εκτος αν στα χλμ δεν περιλαμβανεται πρωκτικοΣυμφωνώ εν μέρει αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν και τα όρια. Οι προηγμένες κοινωνίες τα έχουν καταστήσει σαφή με αυστηρό τρόπο. Θα σου πω και κάτι άλλο. Δεν είμαι ούτε πουριτανός, ούτε συντηριτικός. Έχω πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ μου αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αξιοπρέπεια την δική μου αλλά και των γυναικών που η κακιά τους μοίρα τις έφερε στον δρόμο μου. Όχι φίλε μου καλέ, δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε αποδεκτό να δέχεσαι να σου γαμάνε οι άλλοι μπροστά σου την μητέρα των παιδιών σου. Αξιοπρέπεια φιλαράκι, αξιοπρέπεια και ανδρισμός κι ας μην το καταλαβαίνουν τα αρωδτάκια εδώ μέσα. Και κάτι ακόμη. Για να μην το αποδέχονται οι πολλοί, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τους λίγους. Τους ελάχιστους.
Σημ: Την στολή του κλόουν δεν την ανέφερα εγώ. Άλλος το είπε για να το παίξει μπεργκέτης...
Εδώ άλλοι γαμάνε αντρικό κώλο και μας ψήνουν ότι είναι φυσιολογικό.αλλα να γμας κωλο μεσα στα σκατα το θεωρεις αποδεκτο? μια και εχεις κανει πολλα χιλιομετρα οπως λες, εκτος αν στα χλμ δεν περιλαμβανεται πρωκτικο
Και μετά λες ότι δε θεωρείς τον εαυτό σου συντηρητικό.Συμφωνώ εν μέρει αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν και τα όρια. Οι προηγμένες κοινωνίες τα έχουν καταστήσει σαφή με αυστηρό τρόπο. Θα σου πω και κάτι άλλο. Δεν είμαι ούτε πουριτανός, ούτε συντηριτικός. Έχω πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ μου αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αξιοπρέπεια την δική μου αλλά και των γυναικών που η κακιά τους μοίρα τις έφερε στον δρόμο μου. Όχι φίλε μου καλέ, δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε αποδεκτό να δέχεσαι να σου γαμάνε οι άλλοι μπροστά σου την μητέρα των παιδιών σου. Αξιοπρέπεια φιλαράκι, αξιοπρέπεια και ανδρισμός κι ας μην το καταλαβαίνουν τα αρωδτάκια εδώ μέσα. Και κάτι ακόμη. Για να μην το αποδέχονται οι πολλοί, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τους λίγους. Τους ελάχιστους.
Σημ: Την στολή του κλόουν δεν την ανέφερα εγώ. Άλλος το είπε για να το παίξει μπεργκέτης...
τοτε τι θεωρεις φυσιολογικο? πεος σε μουνι και τελος? φαντασιωσεις και γενικα ολα αυτα τα θεωρεις λαθος-ανωμαλιες-παραξενιες?Εδώ άλλοι γαμάνε αντρικό κώλο και μας ψήνουν ότι είναι φυσιολογικό.
Πέρα από την πλάκα, ε δεν είμαστε και φυσιολογικοί όταν γαμάμε κώλο. Το νού σου, γυναικείο εννοώ.
Αξιοπρέπεια, ανδρισμός, φυσιολογικό, σεβασμός, αποδεκτό. Και αυτά τα ορίζουν οι πολλοί τελικά και όχι τα λίγα αρρωστάκια εδώ μέσα.Συμφωνώ εν μέρει αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν και τα όρια. Οι προηγμένες κοινωνίες τα έχουν καταστήσει σαφή με αυστηρό τρόπο. Θα σου πω και κάτι άλλο. Δεν είμαι ούτε πουριτανός, ούτε συντηριτικός. Έχω πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ μου αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αξιοπρέπεια την δική μου αλλά και των γυναικών που η κακιά τους μοίρα τις έφερε στον δρόμο μου. Όχι φίλε μου καλέ, δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε αποδεκτό να δέχεσαι να σου γαμάνε οι άλλοι μπροστά σου την μητέρα των παιδιών σου. Αξιοπρέπεια φιλαράκι, αξιοπρέπεια και ανδρισμός κι ας μην το καταλαβαίνουν τα αρωδτάκια εδώ μέσα. Και κάτι ακόμη. Για να μην το αποδέχονται οι πολλοί, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τους λίγους. Τους ελάχιστους.
Τυπε η συνέχεια παίζει να είναι αυτός να γ@μαει εσένα και να σας βλέπει η δικιά του.Θα μου αρεσε να γαμησω την γυναικα καποιου και αυτος να βλεπει...
η κοπρολαγνεια και η ουρολαγνεια μπορει να ειναι ελευθερες επιλογες, και εμεις ομως ελευθερα μπορουμε να κοροιδευουμε οποιον τρωει σκαταΦίλε μου, το φυσιολογικο και το μη φυσιολογικό βρίσκονται μέσα στο μυαλό του καθενός, με εξαίρεση τις ηθικές αξίες που μπορεί να χαρακτηρίζουν το σύνολο μιας κοινωνίας ή κάποιες κοινά αποδεκτές διατάξεις του ποινικού κώδικα. Η παιδεραστία δεν είναι φυσιολογική στον δυτικό κόσμο. Η ομοφυλοφιλία είναι. Η νεκροφιλία δεν είναι. Το να γαμιέται κάποιος με στολή κλόουν που αναφέρεις, είναι. Ο βιασμός δεν είναι. Η ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία, από τη στιγμή που δεν λαμβάνουν χώρα πχ στην κουζίνα ενός εστιατορίου, είναι. Μπορεί σε εμένα να φέρνει αηδία η σκέψη και μόνο, αλλά δεν μου πέφτει λόγος από τη στιγμή που ο άλλος ή η άλλη το κάνει και γουστάρει.
Και όχι, ούτε εμένα με φτιάχνει η σκέψη του cuckolding ή γενικά του τρίο ή του swing με τη γυναίκα μου να συμμετέχει. Αλλά από τη στιγμή που κάποιοι γουστάρουν, δικαίωμα τους και μαγκιά τους.
Την καλημέρα μου.
Όπως κοροϊδεύουμε τους Ασιάτες που τρώνε έντομα ή όπως μας κοροϊδεύουν οι Εβραίοι που τρώμε γουρούνια. Περί ορέξεως.η κοπρολαγνεια και η ουρολαγνεια μπορει να ειναι ελευθερες επιλογες, και εμεις ομως ελευθερα μπορουμε να κοροιδευουμε οποιον τρωει σκατα