You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 201
Είναι λογικό να αρνηθεί κ να πεί όχι στις πρώτες κουβέντες. Καμμία γυναίκα στον κόσμο (πλην ελάχιστον εξαιρέσεων) θα δεχόταν αμέσως. Αν σε ενδιαφέρει τότε θέλει υπομονή κ επιιμονή.Είμαι 33 είναι 34 έχουμε μια τέλεια σεξουαλική ζωή αλλά τελευταία με τρελενει η φάση του cuckold. Προσπάθησα αρχικά να της το περάσω σαν έλα ρε αγάπη μου να κάνουμε ένα τρίο αλλά είναι κάθετη καλά για τα σινεμά της Αθήνας η τα swinger club κάθετη επίσης. Καμία ιδέα? Δεν της φέρνει αηδία η ιδέα με πάνω από έναν καθώς οπότε βάζουμε τσοντουλα προτιμάμε τα gangbang σεναρια
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.814
- Πόντοι
- 3.506
Ναι.Σύμφωνα με την καύλα λοπόν. Το να σου γαμάνε την γυναίκα δηλαδή κι εσύ να το βλέπεις, απο την στιγμή που αρέσει και στους δύο, είναι αποδεκτό και σεβαστό;
Matikaiola
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Θελει καποιο ζευγαρι;
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.078
- Πόντοι
- 1.056
Φυσικά!!Σύμφωνα με την καύλα λοπόν. Το να σου γαμάνε την γυναίκα δηλαδή κι εσύ να το βλέπεις, απο την στιγμή που αρέσει και στους δύο, είναι αποδεκτό και σεβαστό;
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Αυτό ποιος το έχει καθορίσει;Φυσικά!!
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Το ότι δεν είναι αποδεκτό ποιός το έχει καθορίσει;Αυτό ποιος το έχει καθορίσει;
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Θα πάμε κι εκεί, μην βιάζεσαι. Απάντησέ μου πρώτα εσύΤο ότι δεν είναι αποδεκτό ποιός το έχει καθορίσει;
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Εσύ οφείλεις να απαντήσεις πρώτος, γιατί εσύ άνοιξες την κουβέντα και το όρισες πρώτος ως μη αποδεκτό και μη σεβαστό .Θα πάμε κι εκεί, μην βιάζεσαι. Απάντησέ μου πρώτα εσύ
Ποιός λοιπόν το καθορίζει;
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Θα μου αρεσε να γαμησω την γυναικα καποιου και αυτος να βλεπει...
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Αποφεύγεις. Οκ, καταλαβαίνω ότι δυσκολεύεσαι.Εσύ οφείλεις να απαντήσεις πρώτος, γιατί εσύ άνοιξες την κουβέντα και το όρισες πρώτος ως μη αποδεκτό και μη σεβαστό .
Ποιός λοιπόν το καθορίζει;
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Χρεώνεις σε μένα αυτό που κάνεις εσύ;Αποφεύγεις. Οκ, καταλαβαίνω ότι δυσκολεύεσαι.
Ωραίος!
Άμα αποφασίσεις να απαντήσεις εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 201
Για να ξεκαθαρίζει το θέμα. Όταν 2 ενήλικοι άνθρωποι συμφωνούν να κάνουν οτιδήποτε σεξουαλικό τότε είναι απολύτως φυσιολογικό κ αποδεκτό από τους ίδιους. Δεν θα ρωτήσουν ούτε εμένα ούτε εσένα, ούτε κ κανέναν άλλο. Απλά τα πράγματα φίλε μου.Αυτό ποιος το έχει καθορίσει;
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Οτιδήποτε; και η νεκροφιλία αποδεκτή;Για να ξεκαθαρίζει το θέμα. Όταν 2 ενήλικοι άνθρωποι συμφωνούν να κάνουν οτιδήποτε σεξουαλικό τότε είναι απολύτως φυσιολογικό κ αποδεκτό από τους ίδιους. Δεν θα ρωτήσουν ούτε εμένα ούτε εσένα, ούτε κ κανέναν άλλο. Απλά τα πράγματα φίλε μου.
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Φιλαράκι, το ερώτημα το έχω θέσει λίγο πιο πάνω, Ψάξε, μην βαριέσαιτελικά ρε Μακεδόνα έχεις κάποιο ερώτημα ή μόνο τρολάρεις;
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.237
- Πόντοι
- 3.846
Άντε να σε πάρω από το νηπιαγωγείο, να σε πάω πανεπιστήμιο.Οτιδήποτε; και η νεκροφιλία αποδεκτή;
- Οι ατομικές ελευθερίες του κάθε ανθρώπου σταματάνε εκεί που αρχίζουν οι ελευθερίες του άλλου. Ο νεκρός μπορεί να μη νιώθει αλλά αυτός και οι δικοι του αξίζουν σεβασμό.
Άρα λοιπόν άλλο το μου αρέσει να κάνω ανταλλαγές ,να βλέπω άλλον να γαμάει τη γυναίκα μου και άλλο να βιάζω ,να εκμεταλλεύομαι παιδιά ,να κακοποιώ μια γυναίκα χωρίς τη θέλησή της.
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 201
Οτιδήποτε; και η νεκροφιλία αποδεκτή;
Η μαλακία που σε δέρνει είναι αποδεκτή?Φιλαράκι, το ερώτημα το έχω θέσει λίγο πιο πάνω, Ψάξε, μην βαριέσαι
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Ρε συ, ξέρεις πολύ καλά ότι όταν αναφέρομαι στην νεκροφιλία, εννοώ να γαμάς μία, με την συγκατάθεσή της φυσικά, μέσα σε φέρετρο, με ανάλογο περιβάλλον. Δεν θα βοηθήσει να σου πω έναν πολύ μεγάλον ηθοποιό του παρελθόντος που γάμαγε έτσι την κυρία εφοπλιστού γυναίκα του. Μάλλον εγώ πρέπει να σε πάω στην πρώτη δημοτικούΆντε να σε πάρω από το νηπιαγωγείο, να σε πάω πανεπιστήμιο.
- Οι ατομικές ελευθερίες του κάθε ανθρώπου σταματάνε εκεί που αρχίζουν οι ελευθερίες του άλλου. Ο νεκρός μπορεί να μη νιώθει αλλά αυτός και οι δικοι του αξίζουν σεβασμό.
Άρα λοιπόν άλλο το μου αρέσει να κάνω ανταλλαγές ,να βλέπω άλλον να γαμάει τη γυναίκα μου και άλλο να βιάζω ,να εκμεταλλεύομαι παιδιά ,να κακοποιώ μια γυναίκα χωρίς τη θέλησή της.
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
ναι αδελφε ειναι αποδεκτο ...Ρε συ, ξέρεις πολύ καλά ότι όταν αναφέρομαι στην νεκροφιλία, εννοώ να γαμάς μία, με την συγκατάθεσή της φυσικά, μέσα σε φέρετρο, με ανάλογο περιβάλλον. Δεν θα βοηθήσει να σου πω έναν πολύ μεγάλον ηθοποιό του παρελθόντος που γάμαγε έτσι την κυρία εφοπλιστού γυναίκα του. Μάλλον εγώ πρέπει να σε πάω στην πρώτη δημοτικού
οπως αποδεκτο ειναι αν με την συναινεση του αλλου τον γαμας μεσα σε σκυλοσπιτο
μεσα σε βαρκα
μεσα σε ανσασερ
με στολη μπατσου
με στολη κουνελιου ...
ολα ειναι αποδεκτα οταν υπαρχει συναινεση και σεβασμος
το πως καυλωνει ο αλλος δεν ειναι δικο μου θεμα ... ουτε δικο σου
για την ακριβεια απορω γιατι ρωτας ολες αυτες τις μαλακιες ? σου αρεσει να γαμας σε φερετρο και ψαχνεις να δεις αν ειναι φυσιολογικο ?