Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Ενώ εσύ που ξέρεις,πες μου και μένα να μάθω,που το παίζεις εξυπνακιας.
βασικα δεν το παιζω εξυπνακιας αλλα εχω γνωρισει 2 φορες τετοια ζευγαρια. εχω μια μικρη εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα και οι συζηγοι μια χαρα μπορουσαν να λειτουργησουν ερωτικα απλα το ειχαν σαν φαντασιωση και το εκαναν πραξη.

Sweetgirl

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
615
Πόντοι
81
βασικα δεν το παιζω εξυπνακιας αλλα εχω γνωρισει 2 φορες τετοια ζευγαρια. εχω μια μικρη εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα και οι συζηγοι μια χαρα μπορουσαν να λειτουργησουν ερωτικα απλα το ειχαν σαν φαντασιωση και το εκαναν πραξη.
Οκ, άμα είναι απλά για να περνάνε καλά,σαν παράνομο ζευγάρι, η σαν σχέση χωρίς μέλλον με προοπτική να περνάμε μόνο για πήδημα,συμφωνώ. Όταν έχεις σοβαρή σχέση ,δεν γουστάρεις τρίτο και τέταρτο άτομο στο κρεββάτι σου για να το καθιερώσουμε σαν συχνή βάση.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Οκ, άμα είναι απλά για να περνάνε καλά,σαν παράνομο ζευγάρι, η σαν σχέση χωρίς μέλλον με προοπτική να περνάμε μόνο για πήδημα,συμφωνώ. Όταν έχεις σοβαρή σχέση ,δεν γουστάρεις τρίτο και τέταρτο άτομο στο κρεββάτι σου για να το καθιερώσουμε σαν συχνή βάση.
το cuckloding μπορει να ειναι μια απλη ερωτικη φαντασιωση μεχρι και τροπος ζωης που αγγιζει το bdsm. δηλαδη να υπαρχει μια διαφορετικη σχεση μεταξυ του ζευγαρια, η σχεση της κυριαρχιας και της υποταγης οπου ο συζηγος εξαναγκαζεται να βλεπει τη γυναικα του να πηγαινει με αλλους αντρες και αυτος να παρακολουθει μεχρι και να τους υπηρετει.

Sweetgirl

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
615
Πόντοι
81
το cuckloding μπορει να ειναι μια απλη ερωτικη φαντασιωση μεχρι και τροπος ζωης που αγγιζει το bdsm. δηλαδη να υπαρχει μια διαφορετικη σχεση μεταξυ του ζευγαρια, η σχεση της κυριαρχιας και της υποταγης οπου ο συζηγος εξαναγκαζεται να βλεπει τη γυναικα του να πηγαινει με αλλους αντρες και αυτος να παρακολουθει μεχρι και να τους υπηρετει.
Γιατί τόσο ανίκανος θα είναι ερωτικά;Ε, τότε να γίνει και Τάσος,αφού θα είναι έτσι κι ας βγάλει και την δικιά του στο κλαρί να τα οικονομησουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τσάτσος,ήθελα να γραψω

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Γιατί τόσο ανίκανος θα είναι ερωτικά;Ε, τότε να γίνει και Τάσος,αφού θα είναι έτσι κι ας βγάλει και την δικιά του στο κλαρί να τα οικονομησουν

Τσάτσος,ήθελα να γραψω
δεν ειναι θεμα ανικανοτητας στον ερωτικο τομεα, το bdsm ειναι τροπος ζωης και οχι καθαρα και μονο ερωτικης εκφρασης. υπαρχουν γυναικες κυριαρχες(dominatrixes) και αντρες υποτακτικοι-σκλαβοι(subs-slaves) που το ζουν αυτο καθημερινα και ειναι μια χαρα ερωτευμενο ζευγαρι. εχω γνωρισει τετοιο ζευγαρι αν και δεν εγινε με τη συζηγο απλα μια γνωριμια. οπως η ανταλλαγη ζευγαριων και ερωτικων συντροφων υπαρχει (swinging) ετσι υπαρχει και το cuckloding που μπορει να το συναντησεις και μεσα στο swinging. στην μια περιπτωση ειναι ερωτικη φαντασιωση στην αλλη τροπος ζωης. οπως και να εχει σε καμια περιπτωση δεν δημιουργει τον κανονικα της ερωτικης ανικανοτητας του συζηγου.

Sweetgirl

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
615
Πόντοι
81
Όλες οι γνώμες δεκτές μέχρι ένα όριο.Παν μέτρον αριστον

me96mine

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2015
Like
40
Πόντοι
0
Σε εμένα πάντως ο άντρας του ζευγαριού συμμετείχε πάντα. Το σίγουρο είναι ότι το γουστάρουν όλοι πάντως . Και το cuckold super και το μάτι. Ότι γουστάρει το ζευγάρι.

Sweetgirl

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
615
Πόντοι
81
Σε εμένα πάντως ο άντρας του ζευγαριού συμμετείχε πάντα. Το σίγουρο είναι ότι το γουστάρουν όλοι πάντως . Και το cuckold super και το μάτι. Ότι γουστάρει το ζευγάρι.
Σημασία έχει όσο αναφορά το swinging,που κάποιος μύστης έθεσε νωρίτερα ,ότι καλό είναι ο ένας άντρας που θέλει να συμμετέχει με την δικιά του σε περίπτωση που είναι παντρεμένοι,ας συμμορφωθεί με τους όρους της στο παιχνίδι και κατόπιν συμφωνίας και με τα άλλα ζευγάρια ,για να μην υπάρχουν παραφωνίες και αντί να κρατήσει το γάμο τους ,τον διαλύσει εντελώς,γιατί ενδεχομένως ο άντρας κάνει σαν λιγουρης στις άλλες.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Σημασία έχει όσο αναφορά το swinging,που κάποιος μύστης έθεσε νωρίτερα ,ότι καλό είναι ο ένας άντρας που θέλει να συμμετέχει με την δικιά του σε περίπτωση που είναι παντρεμένοι,ας συμμορφωθεί με τους όρους της στο παιχνίδι και κατόπιν συμφωνίας και με τα άλλα ζευγάρια ,για να μην υπάρχουν παραφωνίες και αντί να κρατήσει το γάμο τους ,τον διαλύσει εντελώς,γιατί ενδεχομένως ο άντρας κάνει σαν λιγουρης στις άλλες.
Τυπισσα τι σ αρεσει περισσοτερο, το swinging ή η cuckold φαση?? Μου φαινεσαι πολυ εμπειρη και στα 2.

Sextoys

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2022
Like
71
Πόντοι
0
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.Εκανα και εγώ κάποια λάθη όταν συναντιομασταν με ζευγάρια όχι βέβαια μεγάλα για να ανοίξω πληγές αλλά θα μπορούσε η κατάσταση να περπάταγε καλύτερα εάν μερικές φορές δεν έσπρωχναν με βιασύνη κάποιες περιπτώσεις

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.Εκανα και εγώ κάποια λάθη όταν συναντιομασταν με ζευγάρια όχι βέβαια μεγάλα για να ανοίξω πληγές αλλά θα μπορούσε η κατάσταση να περπάταγε καλύτερα εάν μερικές φορές δεν έσπρωχναν με βιασύνη κάποιες περιπτώσεις
Εσπρωχνα

Dickthegreek69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
εγώ είμαι swinger... έχω πολλές εμπειρίες με γκόμενα παλαιότερα... δεν είχα πρόβλημα να τη πηδάνε...γιατί πήδαγα και εγω άλλες... έτσι ειναι το swinging.... και τώρα έχω γκόμενα που μπορώ να κάνω παρτούζες κ.τ.λ... και βέβαια αν κάποιο ζευγάρι ψάχνετε και έχει ωραία γυναίκα χίλιες φορές να δώσω σε αυτούς τα 100 γιατί ξέρω ότι γουστάρουν και αυτοί την παρτούζα και περνάνε καλά... παρά να το δώσω σε ένα μαλακισμένο 20χρονο που θα έρθει να με ξεπετάξει... εγώ προσωπικά και προσφέρω... και ζητάω...
Inbox πως μιλάμε ;

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Γενικά θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά ζευγάρια πλέον στην Αθήνα που το κάνουν.
Νομίζω ότι υπάρχει και έλλειψη σε κατάλληλους γαμιάδες. Εννοώ σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν τη φάση και με σεβασμό βοηθούν το ζευγάρι να περάσει καλά.

me96mine

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2015
Like
40
Πόντοι
0
Δεν είμαστε όλοι έτσι. σίγουρα τα Λιγουρία και οι δήθεν γαμηκουλες είναι πολύ αλλά κάποιοι είμαστε όντως σοβαροί. Τεσπά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom