FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Κουλης- ματακια foreverΑστους να παίξουν μπαλίτσα! Κάποιες φορές νομίζω είμαι σε φόρουμ της ΝΔ.
Τους απολαμβάνω με τις μαλακίες που λένε
Κουλης- ματακια foreverΑστους να παίξουν μπαλίτσα! Κάποιες φορές νομίζω είμαι σε φόρουμ της ΝΔ.
Τους απολαμβάνω με τις μαλακίες που λένε
...για πες "χορτοπιτα" να δω κατι!Αιγάλεω και γύρω περιοχή έχει κανένα ανρα που θέλει να του γαμαει την γινεκα του 23χρονος και να τον βλέπουν αν ναι ας στείλει μηνημα
Αδερφέ αν ισχύουν αυτά που λες βρηκα αδερφή ψυχήΑπλά δεν μπορείς να βρεις εύκολα κάποιον ο οποίος θα είναι εντάξει σαν άνθρωπος ώστε να προχωρήσουμε ομαλά και σωστά για μια σταθερή ερωτικη σχέση και λόγω του ότι είμαστε άπειροι σε αυτό σχετικά είναι δύσκολο
Έλα φίλε εδώ είμαιΑδερφέ αν ισχύουν αυτά που λες βρηκα αδερφή ψυχή
Είσαι εδώ ;
Εννοείται πως ισχύουν. Οτι είναι να γίνει πρέπει να γίνετε σωστάΑδερφέ αν ισχύουν αυτά που λες βρηκα αδερφή ψυχή
Είσαι εδώ ;
Έχεις δίκιο.Το έζησα και εγώ μερικές φορές και μου άρεσε πολύ να την βλέπω να λιώνει στην αγκαλιά του εραστή.Παιδιά το έχουμε κάνει 2 φορές και είναι απόλαυση. Προσωπικά γουστάρω πολύ να την βλέπω να μου την πηδαει κάποιος σταθερός και εχεμυθος. Γουστάρω να βλέπω την καυλα της. Μέχρι εκεί. Οχι να έχω επαφή εγώ με τον άλλον άνδρα
Και συνεχίζετε να το κάνετε?Εμείς προσωπικά είμαστε ένα ζευγάρι που γουσταραμε και το δοκιμάσαμε.
Το εχεις κάνει;Είναι τρελήη φάση που γίνεται με ανδρόγυνο, την ανοίγεις καλά μπαίνει αυτός και μετά και οι δύο
Τι ηλικίες είστε;Έχεις δίκιο.Το έζησα και εγώ μερικές φορές και μου άρεσε πολύ να την βλέπω να λιώνει στην αγκαλιά του εραστή.
Τυπε αν σας αρεσει να σας παιρνουν ματι, εμεις εδω ειμαστε.Εμείς προσωπικά είμαστε ένα ζευγάρι που γουσταραμε και το δοκιμάσαμε.
Δε νομιζω να υπαρχει ανδρας που απολαμβανει να του πηδανε τη γυναικα μπροστα του.
Αν καποιος συμφωνει σε κατι τετοιο ή θελει να πηδηξει τη γυναικα του γαμια ή δεν του σηκωνεται και προκειμενου η γυναικα του να γκομενιζει ανεξελεγκτα, ριχνει τον εγωισμο του και δεχεται να του τη γαμανε μπροστα του.
Το αντιθετο (γυναικα να γουσταρει να βλεπει τον ανδρα της να γαμαει καποια αλλη) ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα απο άποψη πρακτικη και ψυχολογιας. Η γυναικα, αν ποτέ ξεπεράσει την εμφυτη ζήλεια της, είναι πολυ πιο ανοιχτη στα παντα, μα στα παντα - ο ανδρας εχει εμφυτο τον εγωισμο μην του γαμανε τη γυναικα καιδεν μορεινα τον αποβαλει οικειοθελως με τιποτα...
Γυναίκα που να δηλώνει σε site ελάτε να με γαμήσετε λίγο δύσκολο, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη. Θα πάει να κάτσει σε ένα μπαρ μόνη της και θα κάνουν ουρά οι υποψήφιοι. Ακόμη πιο ξεκούραστη λύση, διαλέγει ένα φίλο από facebook - μήνυμα ,τέλος.Προτάσεις αποκλειστικά από καβλιάρηδες ,μόνους άνδρες, που θέλαν να γαμήσουν .
Μεγάλος ψωλόκαμπος αυτή η χώρα. Ολόκληρη .
Συμφωνώ απόλυτα,μαζί σου,πολύ σωστά τα γράφεις.Ετσι είναι.Δε νομιζω να υπαρχει ανδρας που απολαμβανει να του πηδανε τη γυναικα μπροστα του.
Αν καποιος συμφωνει σε κατι τετοιο ή θελει να πηδηξει τη γυναικα του γαμια ή δεν του σηκωνεται και προκειμενου η γυναικα του να γκομενιζει ανεξελεγκτα, ριχνει τον εγωισμο του και δεχεται να του τη γαμανε μπροστα του.
Το αντιθετο (γυναικα να γουσταρει να βλεπει τον ανδρα της να γαμαει καποια αλλη) ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα απο άποψη πρακτικη και ψυχολογιας. Η γυναικα, αν ποτέ ξεπεράσει την εμφυτη ζήλεια της, είναι πολυ πιο ανοιχτη στα παντα, μα στα παντα - ο ανδρας εχει εμφυτο τον εγωισμο μην του γαμανε τη γυναικα καιδεν μορεινα τον αποβαλει οικειοθελως με τιποτα...
Δε νομιζω να υπαρχει ανδρας που απολαμβανει να του πηδανε τη γυναικα μπροστα του.
Τώρα 60-55.Τοτε γύρω στα 40 η σύζυγοςΤο εχεις κάνει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ηλικίες είστε;
μαλλον δεν εχεις μαθει για τους cuckoldersΣυμφωνώ απόλυτα,μαζί σου,πολύ σωστά τα γράφεις.Ετσι είναι.