Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.176
Πόντοι
11.146
Αιγάλεω και γύρω περιοχή έχει κανένα ανρα που θέλει να του γαμαει την γινεκα του 23χρονος και να τον βλέπουν αν ναι ας στείλει μηνημα
...για πες "χορτοπιτα" να δω κατι!

Εγγρ.
12 Αυγ 2022
Like
57
Πόντοι
0
Παιδιά το έχουμε κάνει 2 φορές και είναι απόλαυση. Προσωπικά γουστάρω πολύ να την βλέπω να μου την πηδαει κάποιος σταθερός και εχεμυθος. Γουστάρω να βλέπω την καυλα της. Μέχρι εκεί. Οχι να έχω επαφή εγώ με τον άλλον άνδρα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
12 Αυγ 2022
Like
57
Πόντοι
0
Απλά δεν μπορείς να βρεις εύκολα κάποιον ο οποίος θα είναι εντάξει σαν άνθρωπος ώστε να προχωρήσουμε ομαλά και σωστά για μια σταθερή ερωτικη σχέση και λόγω του ότι είμαστε άπειροι σε αυτό σχετικά είναι δύσκολο

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Απλά δεν μπορείς να βρεις εύκολα κάποιον ο οποίος θα είναι εντάξει σαν άνθρωπος ώστε να προχωρήσουμε ομαλά και σωστά για μια σταθερή ερωτικη σχέση και λόγω του ότι είμαστε άπειροι σε αυτό σχετικά είναι δύσκολο
Αδερφέ αν ισχύουν αυτά που λες βρηκα αδερφή ψυχή
Είσαι εδώ ;

Sextoys

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2022
Like
71
Πόντοι
0
Παιδιά το έχουμε κάνει 2 φορές και είναι απόλαυση. Προσωπικά γουστάρω πολύ να την βλέπω να μου την πηδαει κάποιος σταθερός και εχεμυθος. Γουστάρω να βλέπω την καυλα της. Μέχρι εκεί. Οχι να έχω επαφή εγώ με τον άλλον άνδρα
Έχεις δίκιο.Το έζησα και εγώ μερικές φορές και μου άρεσε πολύ να την βλέπω να λιώνει στην αγκαλιά του εραστή.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Είναι τρελήη φάση που γίνεται με ανδρόγυνο, την ανοίγεις καλά μπαίνει αυτός και μετά και οι δύο
Το εχεις κάνει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις δίκιο.Το έζησα και εγώ μερικές φορές και μου άρεσε πολύ να την βλέπω να λιώνει στην αγκαλιά του εραστή.
Τι ηλικίες είστε;

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Δε νομιζω να υπαρχει ανδρας που απολαμβανει να του πηδανε τη γυναικα μπροστα του.
Αν καποιος συμφωνει σε κατι τετοιο ή θελει να πηδηξει τη γυναικα του γαμια ή δεν του σηκωνεται και προκειμενου η γυναικα του να γκομενιζει ανεξελεγκτα, ριχνει τον εγωισμο του και δεχεται να του τη γαμανε μπροστα του.

Το αντιθετο (γυναικα να γουσταρει να βλεπει τον ανδρα της να γαμαει καποια αλλη) ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα απο άποψη πρακτικη και ψυχολογιας. Η γυναικα, αν ποτέ ξεπεράσει την εμφυτη ζήλεια της, είναι πολυ πιο ανοιχτη στα παντα, μα στα παντα - ο ανδρας εχει εμφυτο τον εγωισμο μην του γαμανε τη γυναικα καιδεν μορεινα τον αποβαλει οικειοθελως με τιποτα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
  • Like
Αντιδράσεις: leon23

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.316
Πόντοι
1.056
Δε νομιζω να υπαρχει ανδρας που απολαμβανει να του πηδανε τη γυναικα μπροστα του.
Αν καποιος συμφωνει σε κατι τετοιο ή θελει να πηδηξει τη γυναικα του γαμια ή δεν του σηκωνεται και προκειμενου η γυναικα του να γκομενιζει ανεξελεγκτα, ριχνει τον εγωισμο του και δεχεται να του τη γαμανε μπροστα του.

Το αντιθετο (γυναικα να γουσταρει να βλεπει τον ανδρα της να γαμαει καποια αλλη) ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο θεμα απο άποψη πρακτικη και ψυχολογιας. Η γυναικα, αν ποτέ ξεπεράσει την εμφυτη ζήλεια της, είναι πολυ πιο ανοιχτη στα παντα, μα στα παντα - ο ανδρας εχει εμφυτο τον εγωισμο μην του γαμανε τη γυναικα καιδεν μορεινα τον αποβαλει οικειοθελως με τιποτα...

καλά μην παίρνεις και όρκο, δεν βλέπεις τι γράφουν εδώ τα παιδιά....του άλλου εκτός οτι δεν τον πειράζει που η αλλη γ@μιεται με άλλον, αλλά γουστάρει και να βλέπει κιόλας γιατί έτσι καυλώνει!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
οποιος αντρας θελει να δει τη γυναικα του να τη σκιζουν ας ερθει Σαββατο βραδυ Downtown

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Προτάσεις αποκλειστικά από καβλιάρηδες ,μόνους άνδρες, που θέλαν να γαμήσουν .
Μεγάλος ψωλόκαμπος αυτή η χώρα. Ολόκληρη .
Γυναίκα που να δηλώνει σε site ελάτε να με γαμήσετε λίγο δύσκολο, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη. Θα πάει να κάτσει σε ένα μπαρ μόνη της και θα κάνουν ουρά οι υποψήφιοι. Ακόμη πιο ξεκούραστη λύση, διαλέγει ένα φίλο από facebook - μήνυμα ,τέλος.

Εδώ βέβαια μιλάμε για ζευγάρια που μπορώ να πω ότι (για Αθήνα λέμε τώρα) δεν είναι και τόσο λίγα. Και τα swingers bars συνεχώς αυξάνουν το κοινό τους σε ζευγάρια.

Sweetgirl

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
615
Πόντοι
81

Συμφωνώ απόλυτα,μαζί σου,πολύ σωστά τα γράφεις.Ετσι είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom