Έχετε μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα. Να τα βάλουμε σε μια σειρά.
Σοβαρή σχέση και αγάπη με ανταλλαγή συντρόφων κτλ δεν υφίσταται. Μη μπείτε στον κόπο να μας πείτε πόσο ανεπτυγμένα μυαλά έχετε. Όταν δουλεύεις, κοπιάζεις, αγαπάς, φροντίζεις, το κάνεις γιατί το άτομο αυτό είναι δι-κο σου. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και έλξη.
Τριο, κλαμπάκια με κακομοίρηδες, παρτουζα κτλ, είναι μόνο σε ζευγάρια που βαριούνται αφόρητα ο ένας τον άλλο. Δεν έχουν τίποτα να τους ενώνει πέρα από το σεξ, ή η κοπέλα έχει τόσα τραύματα που αν δεν ρουφήξει εκατό διαφορετικές ψωλές μέχρι το καλοκαίρι θα έχει επεισόδιο νευρικής κρίσης. Είναι σα να λέμε πουτανα. Πώς ερμηνεύεται η πουτανα; Η γυναίκα που πρέπει καθημερινά να παίρνει επιβεβαίωση από άντρες και να πείθει τον εαυτό της πως αυτό που κάνει είναι και νορμαλ αλλά και το εισιτήριο της προς την ανεξαρτησία.
Η σχέση με ανταλλαγή συντρόφων επομένως δεν είναι σχέση. Είστε δυο «φίλοι», ούτε καν φίλοι, που πηδιεστε και εξερευνείτε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ο καθένας την σεξουαλικότητα σας, αλλά σε κοινό μονοπάτι. Δηλαδή, θες να δοκιμάσεις τριο. Πού να βρεις δυο γυναίκες; Γιατί; Έχεις ήδη μια που την εμπιστεύεσαι, νιώθεις άνετα, άρα θες μόνο μια. Makes sense? Μέχρι την ώρα που θα είσαι εσυ και άλλοι πέντε και θα ξεκωλιαζετε την «σχέση» σου και ένας από αυτούς θα είμαι εγώ και μετά θα σας δω στο δρόμο και θα πω γεια. Δηλαδή, είναι τώρα σοβαρό αυτό;
Άλλο το να σεβαστείς την επιθυμία ενός άντρα και μιας γυναίκας που είναι μαζί να τολμήσουν τριο. Κομπλέ. Αλλά μη μου λες ότι αυτήν αύριο θα την παντρευτείς ή ότι είναι «δικιά» σου. Έχουμε χάσει το μπούσουλα...