Διαγραμμένο μέλος 220604
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2022
- Like
- 466
- Πόντοι
- 20
Πάλι λάθος τα λες. Εσύ μιλας για γκομενα, πόσο μεν επαγγελματία ενώ εγω αλλα και κανα δυο αλλου αναφερθήκαμε σε ζευγάρι με υγιή σχέση μεταξύ του . Δηλαδή ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζι , ζευγάρια παντρεμένα με οικογένεια κ παιδιά, ζευγάρια που μεταξύ τους γαμιουνται κανονικότατα, ζευγάρια που όμως.....από κοινού ζουν οχι σε ουτοπία αλλα με βάση την πραγματική ειλικρίνεια εμπιστεύονται ο ένας στον άλλο φαντασιώσεις κ επιθυμίες τις οποίες απο κοινού κάνουν πραγματικότητα....μιλάω δηλαδή κ αναφέρομαι σε ζευγάρια πλήρως συνειδητοποιημένα και απενοχοποιημενα απο τον στερεότυπο καθωσπρεπισμό, που δεν αποδέχονται την σεξουαλική ΚΑΙ ΜΟΝΟ μονογαμια...και; ζευγάρια που πίστεψε με ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΉ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ο ένας να "παίξει" εστω κατά φαντασία πίσω από την πλάτη του άλλου.Μην κάνεις παράθεση όταν το έχω ζήσει ενώ εσυ όχι. Θες να πικαρεις, το σέβομαι, αλλά σε σταματώ εδώ.
Ανενημέρωτος.
Δεν σε κατέκρινα για το τι αρέσκεσαι σε ανταλλαγή συντρόφων και να σου γαμάνε τη γυναίκα / φίλη σου. Σου είπα μόνο ότι ουδεμία ομοιότητα έχει με την πραγματική, ανιδιοτελή αγάπη και σεβασμό μιας υγιούς σχέσης μεταξύ δυο ατόμων μιας ηλικίας που δεν κουβαλάνε τραύματα παλαιών πρώην ούτε εφηβικά μυαλά.
Εσυ κάνεις focus στο πώς νιώθεις και με βγάζεις λάθος. Θα σου πω το εξής, όταν το έζησα με πρόσφατη σχέση μου ως σενάριο και το αρνήθηκα κατηγορηματικά ως ότου χωρίσαμε. Ήταν ένα μικρό διάστημα που είχα χάσει κάθε σεβασμό και εμπιστοσύνη προς εκείνη και αυτή μαζί μου. Το σεξ είχε μετατραπεί σε κάτι που έδινε άγχος μαζί με καυλα. Δεν μπορούσε να τελειώσει πλέον με σπασμους κτλ. Τότε θυμάμαι, όταν φυτεύτηκε η ιδεα στο κεφάλι μου. Ότι την γαμάνε καλύτερα οι πελάτες της (εφόσον είχε ξαναρχίσει να δουλεύει), ότι θα μου την φάει άλλος, ότι δεν είμαι αρκετός, ότι ότι ότι. Μόνο τότε, σαν ύστατη προσπάθεια να «διορθώσω» τα πράγματα, είχα ως «φαντασίωση» να μου την γαμάνε πέντε. Πηγαζε από το υποσευνειδητο μου για το «πώς να ευχαριστήσω πλέον αυτήν την κοπέλα». Με πιάνεις; Ελπίζω.
Η γυναίκα που μπαίνει σε τέτοια τρυπάκια το κάνει για τον λόγο που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Επιπλέον, το κάνει γιατί έχει τραύματα. Βαριά τραύματα, από νεαρή ηλικία, από πρώην κέρατο, ίσως από ενδοοικογενειακή βία. Έχει πειστεί ότι όλοι οι άντρες θα κερατωσουν στο τέλος. Και ότι όλες οι γυναίκες (η ίδια δηλαδή) θα σπάσει και θα κερατώσει, ως απόρροια του κακού άντρα (καθώς κανένας άντρας δεν είναι τέλειος άρα θα υποπέσει σε σφάλμα που θα είναι η αφορμή της). Για αυτόν τον λόγο, σου λέει ότι καλύτερα να πηδάς άλλες εν γνώση μου και ταυτόχρονα να πηδιεμαι και εγώ εν γνώση σου, ώστε έτσι να διατηρήσουμε μια «υγιή» σχέση για πάντα. Και μπορούμε να το βαφτίσουμε ως παιχνίδι, βίτσιο, κτλ. Μεν απλά λόγια: μονογαμία ισον αδύνατον, άρα, ελεγχόμενη ανταλλαγή συντρόφων ισον ελεγχόμενη και διατηρήσιμη μόνιμη σχέση (βλ. και παλιό τραύμα).
Όλως παραδόξως και τυχαίως, τα δυο ζευγάρια που γνωρίζω σε αυτό το φετίχ είναι και τα δυο άεργοι που πίνουν κόκα, το ένα συγκεκριμένα από Χαλκιδική. Τι εννοώ;
Τρεξε στο προηγούμενο ποστ και διάβασε περί του δίνω, θυσιάζω, στοχεύω κτλ. Δεν το κάνεις για πρόσωπο το οποίο μοιράζεσαι.
Εσυ ως cuckold, που λογικά θα έχεις μπει και στο τρυπακι του ξεφτιλισματος (δηλαδή, να σου γαμάνε τη γυναίκα μπροστά σου, ίσως και να κάνεις στοματικό και να έχεις και συ ρόλο γυναίκας μπροστά στη γυναίκα σου, πολλοί αυτό το κάνουν με τρανς κοπέλες), δηλώνεις αδύναμο αρσενικό. Ως αδύναμο αρσενικό μπορεί να έχεις την γυναίκα δίπλα σου αλλά να είσαι σίγουρος ότι γίνεται μόνο γιατί πας με τα νερά ΤΗΣ. Δηλαδή είσαι ο «τέλειος» άντρας για την ίδια, είναι μαζί σου, ΕΠΕΙΔΗ μπορείς να ανεχθείς και μάλιστα να συμμετέχεις σε μια τέτοια πραγματικότητα που οφελεί ΤΗΝ ΙΔΙΑ. Για την ίδια αυτό μεταφράζεται ανοιχτά ως «έχουμε τρομερή χημεία και επικοινωνία, είναι τόσο δύσκολο να βρεις τέτοιον άντρα» (βλ. παλιό τραύμα). Επομένως με μαθηματική ακρίβεια δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού και κατά συνέπεια κανένα μέλλον. Δεν θα μπορούσε ποτέ μια τέτοια κατάσταση να φιλοξενήσει παιδιά, στοργή, δυο δουλειές και μαζί όλες τις κακουχίες της καθημερινής ζωής.
Αυτά από μένα, φιλικά πάντα.
Καλο απόγευμα.