Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yanni02

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2022
Like
207
Πόντοι
20
Το ελληνικό πορνό ειναι ξεκάθαρα για γέλια. Αντί καυλώσεις γελάς. Πιο καύλα είναι κάτι amateur βιντεάκια από ελληνικά ζευγάρια. Ειδικά στο πορν χαμπ είναι 2-3 προφιλ που κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Έχουμε υλικό από τέτοια προφίλ; Δώσε κανένα link.
Μόνο σε ένα onlyfans ελληνικό ζευγάρι έχω γραφτεί εδώ και ένα μήνα, έχουν καύλα υλικό αλλά δεν έχω καταφέρει να βρώ κάτι αντίστοιχο σε δεύτερο ζευγάρι Ελλήνων

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
το καλυτερο σε amateur ειναι το zoig ,δεν εχει ομως πολλα Ελληνικα κι εχει περιορισμο,θελει να κανεις premium

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Σεναριο 1 : ερχετε η γυναικα στο σπιτι μια μερα και σου λεει μωρο μου αποφασισα να σου κανω ενα δωρο ,θες να παμε για τριο με τη φιλη μου που το χει ξανακανει και σε γουσταρει κιολας ?
(Αντρες : πω τη γαματη γυναικα ειναι αυτη και ετσι επρεπε να ειναι ολες ανοιχτομυαλες και απελευθερωμενες, να ανανεωνουν το γαμο τους και που θα βρουμε μια τετοια να μην εχει ταμπου....)
Σεναριο 2 : ερχετε ο αντρας σπιτι ,μωρο μου το σαββατο θα βγουμε με ενα φιλο απο τη δουλεια που σε εχει δει και σε γουσταρει πολυ και τα λεγαμε να παμε για ενα ποτο κι οτι προκυψει .....
(Αντρες : Ενταξει ο τυπος ειναι νταβατζης)
Παρεπιπτόντως ολοι οι αντρες θελουν να γαμησουν τις ωραιες φιλες της γυναικας τους και όλες τις γυναικες των αντρων συναδελφων της γυναικας τους,ενω αμα η γυναικα τους θα θελε να γαμηθει στη θεωρια με ενα φιλο τους ειναι πουτανα.

Woodstock

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2022
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα, καινούριο μέλος αλλά καιρό επισκέπτης..τα φώτα σας οι έμπειροι! ξέρει κανείς που να ψαξω ζευγάρι για cuckold+threesome? Έστω και με πληρωμή αρκει να είναι αληθινό ζευγάρι. Στο SDC δεν απαντάνε και στο kanesex πολύ fake και συλλέκτες φωτό, μόνο ένα βρήκα εκεί που βρεθήκαμε 3 φορές (με λεφτά που ευτυχως όμως δεν τα κλαίω) αλλά θέλω να δοκιμάσω και τίποτα άλλο.

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.344
Πόντοι
206
Σε ποιο ζευγαρι αναφερεσαι?Εχει αγγελια?

ZefyrosGym

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2022
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα, καινούριο μέλος αλλά καιρό επισκέπτης..τα φώτα σας οι έμπειροι! ξέρει κανείς που να ψαξω ζευγάρι για cuckold+threesome? Έστω και με πληρωμή αρκει να είναι αληθινό ζευγάρι. Στο SDC δεν απαντάνε και στο kanesex πολύ fake και συλλέκτες φωτό, μόνο ένα βρήκα εκεί που βρεθήκαμε 3 φορές (με λεφτά που ευτυχως όμως δεν τα κλαίω) αλλά θέλω να δοκιμάσω και τίποτα άλλο.
Δεν μπορώ να σου στείλε pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μπορώ να σου στείλε pm

Woodstock

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2022
Like
7
Πόντοι
0

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
ειναι εφικτη μια σχεση swinging?
Νομίζω είναι αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται κάποια χαρακτηριστικά των σχέσεων, όπως εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, σεβασμό.... να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό και σε μεγαλύτερο βάθος απ ότι σε μια "συμβατική" σχεση

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.778
Πόντοι
11.956
Νομίζω είναι αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται κάποια χαρακτηριστικά των σχέσεων, όπως εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, σεβασμό.... να είναι σε μεγαλύτερο βαθμό και σε μεγαλύτερο βάθος απ ότι σε μια "συμβατική" σχεση
Μιλάς από εμπειρία

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.778
Πόντοι
11.956
Όχι όταν είναι σοβαρή και υπάρχει συναίσθημα. Είναι ότι πιο άρρωστο.

Θα γίνει όταν έχεις σχέση με πουτάνα, είτε είναι βίζιτα είτε όχι αλλά συνήθως βίζιτα.

Εσυ θα πιστεύεις ότι το θέλει για σένα γιατί αυτό θα σου πει. Θα σου δείξει ότι νιώθει άσχημα που αυτή κάνει ραντεβού ενώ εσυ της είσαι πιστός. Θα κλαίει, θα φοβάται μη σε χάσει.

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι η ίδια θέλει να γαμηθει ελεύθερα με περισσότερους από έναν (εσένα δλδ) και χρησιμοποιεί το swinging ως μέσο για να το καταφέρει. Μετά το πρώτο τρίο σας με φίλη της, θα σου σκάσει το «έλα να κάνουμε τρίο με έναν», όταν λέμε «έναν» εννοούμε μια ολόκληρη λίστα που ήδη έχει στο μυαλό της από πελάτες.

Αν αγαπάς, φύγε. Αν την έχεις απλά για να περνάς την ώρα σου, κάντο. Σύντομα θα περάσετε σε παρτούζες. Μετά θα βάλει τις παρτουζες στο σέρβις. Στο τέλος θα καταλάβεις ότι είναι μια μαλακια και μισή και θα το σπάσεις μαζί της.

Άκου.. κάτι ξέρω. Τα πέρασα.
Και ποιο το κακό σε όλα αυτά και ο Αντρέας πάει με παραπάνω γυναίκες εκτός από αυτήν .....;σε που σε ξεκουράζουν και οι άλλοι!!!!!!

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
548
Πόντοι
21

Θα γίνει όταν έχεις σχέση με πουτάνα, είτε είναι βίζιτα είτε όχι αλλά συνήθως βίζιτα.

Εσυ θα πιστεύεις ότι το θέλει για σένα γιατί αυτό θα σου πει. Θα σου δείξει ότι νιώθει άσχημα που αυτή κάνει ραντεβού ενώ εσυ της είσαι πιστός. Θα κλαίει, θα φοβάται μη σε χάσει.

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι η ίδια θέλει να γαμηθει ελεύθερα με περισσότερους από έναν (εσένα δλδ) και χρησιμοποιεί το swinging ως μέσο για να το καταφέρει. Μετά το πρώτο τρίο σας με φίλη της, θα σου σκάσει το «έλα να κάνουμε τρίο με έναν», όταν λέμε «έναν» εννοούμε μια ολόκληρη λίστα που ήδη έχει στο μυαλό της από πελάτες.

Αν αγαπάς, φύγε. Αν την έχεις απλά για να περνάς την ώρα σου, κάντο. Σύντομα θα περάσετε σε παρτούζες. Μετά θα βάλει τις παρτουζες στο σέρβις. Στο τέλος θα καταλάβεις ότι είναι μια μαλακια και μισή και θα το σπάσεις μαζί της.

Δηλαδή ήσουν σε μια τέτοια σχέση και τελικά χωρίσατε? Είχες αισθήματα για εκείνη και μετά από αυτό σταμάτησες να την βλέπεις συναισθηματικά?

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.315
Πόντοι
4.656

Διαφωνώ κάθετα τύπε

Επειδή τα πέρασες ΕΣΥ και φυσικά η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή το ''κάτι ξέρω'' ισχύει μόνο για σένα, για την δική σου συγκεκριμένη περίπτωση.........δεν σημαίνει ότι αυτά που περιγράφεις ισχύουν για όλους, κάθε περίπτωση είναι μοναδική, άλλοι άνθρωποι, άλλες ηλικίες, άλλες σχέσεις, άλλοι χαρακτήρες, άλλες παραστάσεις.....δεν υπάρχουν κανόνες, υπάρχουν όρια.

Μπορείς να πεις την άποψή σου σύμφωνα με την εμπειρία που είχες, όπως και έκανες, αλλά όχι να πεις στον άλλο ''αν έτσι κάνε εκείνο, αν όχι κάνε αλλιώς''......εσύ λες τι θα του συμβεί και στο μέλλον αν το κάνει, ''τρίο-παρτούζες-σέρβις'' επειδή δυστυχώς έτυχε σε σένα δεν θα τύχει σε όλους, ούτε είναι ο κανόνας.

Δε γνωρίζω τη ηλικίας είσαι και τη εμπειρίες έχεις και δεν με αφορά να μάθω κιόλας, εγώ πάντως ''Δεν ξέρω'' μαθαίνω κάθε μέρα.

Ευχαριστώ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Τυπε τι κουταμαρες γράφεις; Τι σχέση έχει η σεξεργατρια κοπέλλα με το swinging;
Tι λιστα με πελάτες, τι παρτούζες και σερβις, τι ξέρεις και τι πέρασες; Όλα τα παλαβά εδω μέσα τα
διαβάζουμε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άστο, δεν είναι για σένα αυτά.

Ναι, σωστά. Για κανεναν μας δεν είναι. Για σένα είναι που μας έχεις φλομώσει στην παπαρολογία, ενώ κάνει μπαμ ότι είσαι μυρωδιάς.

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.315
Πόντοι
4.656

Διαφωνώ κάθετα τύπε

Επειδή τα πέρασες ΕΣΥ και φυσικά η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή το ''κάτι ξέρω'' ισχύει μόνο για σένα, για την δική σου συγκεκριμένη περίπτωση.........δεν σημαίνει ότι αυτά που περιγράφεις ισχύουν για όλους, κάθε περίπτωση είναι μοναδική, άλλοι άνθρωποι, άλλες ηλικίες, άλλες σχέσεις, άλλοι χαρακτήρες, άλλες παραστάσεις.....δεν υπάρχουν κανόνες, υπάρχουν όρια.

Μπορείς να πεις την άποψή σου σύμφωνα με την εμπειρία που είχες, όπως και έκανες, αλλά όχι να πεις στον άλλο ''αν έτσι κάνε εκείνο, αν όχι κάνε αλλιώς''......εσύ λες τι θα του συμβεί και στο μέλλον αν το κάνει, ''τρίο-παρτούζες-σέρβις'' επειδή δυστυχώς έτυχε σε σένα δεν θα τύχει σε όλους, ούτε είναι ο κανόνας.

Δε γνωρίζω τη ηλικίας είσαι και τη εμπειρίες έχεις και δεν με αφορά να μάθω κιόλας, εγώ πάντως ''Δεν ξέρω'' μαθαίνω κάθε μέρα.

Ευχαριστώ.

Φίλε μου, λέω: όταν είσαι σε μια σοβαρή σχέση που θυσιάζεις, προσφέρεις, αγαπάς, κάνεις πλάνα για παιδί, οικογένεια και ζωή μαζί, δεν χωράνε τέτοια. Αν είσαι σε μια τέτοια σχέση και η άλλη σου πει για swinging, παρτουζα κλπ, παίζουν τα εξής. Ή είναι σεξεργάτρια και αισθάνεται άσχημα, ή φοβάται ότι θα σε χάσει, ή ότι θα της τα φορέσεις ή δεν σε σέβεται. Σε μια σοβαρή σχέση όπως περιέγραψα, είσαι ο δικός της, είναι η δικιά σου.

Αν είσαι σε μια βαρετή σχέση, ή χωρίς σεβασμό πλέον, ή απλώς σε μια καθαρά φιλική ερωτική σχέση, τότε ναι. Υπάρχει εμπιστοσύνη, θέληση για πειραματισμό, μπορείς να κάνεις πράγματα με τρίτους. Πρόσφατα φίλος μου με κάλεσε σπίτι του και πήραμε τρίο την κοπέλα του. Με παρακαλούσε να το κάνω γιατί η σχέση τους ήταν βα-ρε-τη. Επίσης ζευγάρια από Ανατολικά που ξέρω που παίρνουν συχνά κοπέλα για τρίο είναι και τα δυο άεργοι κοκάκηδες. Όταν όμως έχεις δουλειά, ωριμότητα, σχέδια, δεν βαριέσαι. Δεν χρειάζεσαι καν να μπεις στην διαδικασία του bdsm ή περίεργων φετίχ.

Πιστεύω στα όρια. Όρια σημαίνει κριτική σκέψη, ωριμότητα. Ο άνθρωπος χωρίς όρια για μένα είναι αυτός που συνεχώς νιώθει ότι του λείπει κάτι και δεν ξέρει τι είναι και πώς να το βρει.

Από την απάντησή σου στα γραφόμενά μου ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom