Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BIMAN69

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
εγω ειχα μια σχεση 9 χρονια και καναμε τριο με αντρες με εφτιαχνε να την βλεπω να μου την πηδανε αλλοι ομως πολλες φορες ενιωθα πικραμενος μετα και ανικανος στο τελος οποτε και η σχεση μας διαλυθηκε τελικα

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
εγω ειχα μια σχεση 9 χρονια και καναμε τριο με αντρες με εφτιαχνε να την βλεπω να μου την πηδανε αλλοι ομως πολλες φορες ενιωθα πικραμενος μετα και ανικανος στο τελος οποτε και η σχεση μας διαλυθηκε τελικα
αυτο εξαρταται απο το πως το διαχειριζεται η γυναικα!... αν την ωρα που την πηδανε οι αλλοι φωναζει και ουρλιαζει απο καβλα και μετα με εσενα κανει σαν να διαβαζει εφημεριδα φυσικα και θα σε κανει να αισθανθες ανικανος...
ειναι ενα λεπτο θεμα με λεπτες ισορροπιες!

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Αν έγιναν έτσι τα πράγματα, η σχέση ήταν ήδη διαλυμένη και δεν το ήξερες.

BIMAN69

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
αυτο εξαρταται απο το πως το διαχειριζεται η γυναικα!... αν την ωρα που την πηδανε οι αλλοι φωναζει και ουρλιαζει απο καβλα και μετα με εσενα κανει σαν να διαβαζει εφημεριδα φυσικα και θα σε κανει να αισθανθες ανικανος...
κοιτα με εφτιαχνε η φαση καναμε και γυμνισμο στην θαλασσα εκει καναμε πολλεσ φασεις καπου σε καποια φαση χαλαστηκα ομως μετα και ηθελα να φυγω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
κοιτα με εφτιαχνε η φαση καναμε και γυμνισμο στην θαλασσα εκει καναμε πολλεσ φασεις καπου σε καποια φαση χαλαστηκα ομως μετα και ηθελα να φυγω
Για να χαλαστείς, μάλλον κάποιος από τους δύο σας είχε φύγει από τη σχέση. Και για να χαλαστείς εσύ, μαλλον η κοπέλα.

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Κάτι έσπασε μέσα σου λοιπόν και δεν φταίει ούτε η κοπέλα ούτε η φάση … εσυ είχες ξενερώσει και απλά βγήκε στην επιφάνεια …

BIMAN69

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Κάτι έσπασε μέσα σου λοιπόν και δεν φταίει ούτε η κοπέλα ούτε η φάση … εσυ είχες ξενερώσει και απλά βγήκε στην επιφάνεια …
μαλλον ναι παντως γενικα σαν φαση μου αρεσε θα το ξανακανα αν καποια στο μελλον ηθελε κατι τετοιο αλλα ολες με το που τους λες κατι τετοιο σε λενε ανωμαλο και την κανουν

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.344
Πόντοι
206
Δεν αντιλαμβανονται το μεγαλειο μιας τετοιας εμπειριας...

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.988
Πόντοι
201
Μα γιαυτο την κανεις την φαση αυτη, για καλυτερο διαφορετικο σεξ οπως θελεις πες το

Billdabill

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
283
Πόντοι
20
Μετα απο 9 χρόνια τυπε? Δεν νομιζω να έπαιζε τοσο ρολο το τριο οσο ισως νομίζεις

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.068
Πόντοι
3.415
Το ελληνικό πορνό ειναι ξεκάθαρα για γέλια. Αντί καυλώσεις γελάς. Πιο καύλα είναι κάτι amateur βιντεάκια από ελληνικά ζευγάρια. Ειδικά στο πορν χαμπ είναι 2-3 προφιλ που κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Ποια είναι αυτά τα προφίλ ;

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
Το ελληνικό πορνό ειναι ξεκάθαρα για γέλια. Αντί καυλώσεις γελάς. Πιο καύλα είναι κάτι amateur βιντεάκια από ελληνικά ζευγάρια. Ειδικά στο πορν χαμπ είναι 2-3 προφιλ που κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Στειλε αν θες σε πμ

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
παιδια ψηνεται κανεις να παρουμε εγω και αυτος τη γυναικα του?σε πμ αν θελετε στελνω φωτογραφιες

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
παιδια ψηνεται κανεις να παρουμε εγω και αυτος τη γυναικα του?σε πμ αν θελετε στελνω φωτογραφιες

Στο kanesex ψάξε καλύτερα φίλε. Εδώ το πολύ να βρεις κάνα πουστρακι που θέλει να δει τον πουτσο σου.

• Like
Αντιδράσεις: Klima

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom