You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ASPIRE
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
αυτο εξαρταται απο το πως το διαχειριζεται η γυναικα!... αν την ωρα που την πηδανε οι αλλοι φωναζει και ουρλιαζει απο καβλα και μετα με εσενα κανει σαν να διαβαζει εφημεριδα φυσικα και θα σε κανει να αισθανθες ανικανος...εγω ειχα μια σχεση 9 χρονια και καναμε τριο με αντρες με εφτιαχνε να την βλεπω να μου την πηδανε αλλοι ομως πολλες φορες ενιωθα πικραμενος μετα και ανικανος στο τελος οποτε και η σχεση μας διαλυθηκε τελικα
ειναι ενα λεπτο θεμα με λεπτες ισορροπιες!
Αν έγιναν έτσι τα πράγματα, η σχέση ήταν ήδη διαλυμένη και δεν το ήξερες.εγω ειχα μια σχεση 9 χρονια και καναμε τριο με αντρες με εφτιαχνε να την βλεπω να μου την πηδανε αλλοι ομως πολλες φορες ενιωθα πικραμενος μετα και ανικανος στο τελος οποτε και η σχεση μας διαλυθηκε τελικα
εχεις καποιο δικιο σε αυτοΑν έγιναν έτσι τα πράγματα, η σχέση ήταν ήδη διαλυμένη και δεν το ήξερες.
κοιτα με εφτιαχνε η φαση καναμε και γυμνισμο στην θαλασσα εκει καναμε πολλεσ φασεις καπου σε καποια φαση χαλαστηκα ομως μετα και ηθελα να φυγωαυτο εξαρταται απο το πως το διαχειριζεται η γυναικα!... αν την ωρα που την πηδανε οι αλλοι φωναζει και ουρλιαζει απο καβλα και μετα με εσενα κανει σαν να διαβαζει εφημεριδα φυσικα και θα σε κανει να αισθανθες ανικανος...
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Για να χαλαστείς, μάλλον κάποιος από τους δύο σας είχε φύγει από τη σχέση. Και για να χαλαστείς εσύ, μαλλον η κοπέλα.κοιτα με εφτιαχνε η φαση καναμε και γυμνισμο στην θαλασσα εκει καναμε πολλεσ φασεις καπου σε καποια φαση χαλαστηκα ομως μετα και ηθελα να φυγω
ASPIRE
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
Κάτι έσπασε μέσα σου λοιπόν και δεν φταίει ούτε η κοπέλα ούτε η φάση … εσυ είχες ξενερώσει και απλά βγήκε στην επιφάνεια …κοιτα με εφτιαχνε η φαση καναμε και γυμνισμο στην θαλασσα εκει καναμε πολλεσ φασεις καπου σε καποια φαση χαλαστηκα ομως μετα και ηθελα να φυγω
μαλλον ναι παντως γενικα σαν φαση μου αρεσε θα το ξανακανα αν καποια στο μελλον ηθελε κατι τετοιο αλλα ολες με το που τους λες κατι τετοιο σε λενε ανωμαλο και την κανουνΚάτι έσπασε μέσα σου λοιπόν και δεν φταίει ούτε η κοπέλα ούτε η φάση … εσυ είχες ξενερώσει και απλά βγήκε στην επιφάνεια …
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Δεν αντιλαμβανονται το μεγαλειο μιας τετοιας εμπειριας...
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.988
- Πόντοι
- 201
Μα γιαυτο την κανεις την φαση αυτη, για καλυτερο διαφορετικο σεξ οπως θελεις πες τοαυτο εξαρταται απο το πως το διαχειριζεται η γυναικα!... αν την ωρα που την πηδανε οι αλλοι φωναζει και ουρλιαζει απο καβλα και μετα με εσενα κανει σαν να διαβαζει εφημεριδα φυσικα και θα σε κανει να αισθανθες ανικανος...
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Καμια αλλη ανωμαλία έχετε να γίνει νταραβέρι εδω να περνάει η ωρα?
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
"Γουστάρω να γαμάω το σκύλο μου...(γιατι οχι και με λιχουδια )
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Χμμμμ γούσταρεις να σε περνώ και ματι"Γουστάρω να γαμάω το σκύλο μου...(γιατι οχι και με λιχουδια )
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
. Ρε τη παλεύεις?? Τρολάρω εδώ τους ανωμαλουςΧμμμμ γούσταρεις να σε περνώ και ματι
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Χμμμμ σόρρυ δεν το έπιασα τον ντρολλλλλ. Ρε τη παλεύεις?? Τρολάρω εδώ τους ανωμαλους
Billdabill
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 283
- Πόντοι
- 20
Μετα απο 9 χρόνια τυπε? Δεν νομιζω να έπαιζε τοσο ρολο το τριο οσο ισως νομίζειςεγω ειχα μια σχεση 9 χρονια και καναμε τριο με αντρες με εφτιαχνε να την βλεπω να μου την πηδανε αλλοι ομως πολλες φορες ενιωθα πικραμενος μετα και ανικανος στο τελος οποτε και η σχεση μας διαλυθηκε τελικα
Ποια είναι αυτά τα προφίλ ;Το ελληνικό πορνό ειναι ξεκάθαρα για γέλια. Αντί καυλώσεις γελάς. Πιο καύλα είναι κάτι amateur βιντεάκια από ελληνικά ζευγάρια. Ειδικά στο πορν χαμπ είναι 2-3 προφιλ που κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Στειλε αν θες σε πμΤο ελληνικό πορνό ειναι ξεκάθαρα για γέλια. Αντί καυλώσεις γελάς. Πιο καύλα είναι κάτι amateur βιντεάκια από ελληνικά ζευγάρια. Ειδικά στο πορν χαμπ είναι 2-3 προφιλ που κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
παιδια ψηνεται κανεις να παρουμε εγω και αυτος τη γυναικα του?σε πμ αν θελετε στελνω φωτογραφιες
Στο kanesex ψάξε καλύτερα φίλε. Εδώ το πολύ να βρεις κάνα πουστρακι που θέλει να δει τον πουτσο σου.