Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Δλδ ο τύπος είναι cuckold με απαιτήσεις;;;
Γτ μου έχει κάτσει ένα τέτοιο ζευγάρι το 18 και πήγα αρκετές φορές γτ ενώ ήταν γεματουλα η γυναίκα του έχει βυζάρες και γουσταρα φουλ.Μετα ωπος ο μύστης τράβαγε συνέχεια βιντεάκια και όχι μόνο δεν ήρθε η φίλη που μου υποσχέθηκε αλλά είχε απαιτήσεις του στυλ πήρα την ωπος θέλω εγώ και το κόψαμε.Μηπως μιλάμε για παρόμοια περίπτωση;;;;;;;;
Γτ πως αλλιώς να είναι εμφανίσιμοι,να τους έχει στείλει ποιος κόσμος και να μην έχει βρεθεί άκρη,εκτός αν κάτι δεν εξηγεί ο αδελφός καλά.Νεοι και εμφανίσιμοι και δεν;;;;
Ήρεμα απλά ρωτάω
Δεν ξέρω τι περίπτωση είναι. Εγώ μιλάω για την περίπτωση που είναι όπως τα λέει και απλά προτείνω να μπει λάου λάου στο παιχνίδι για να αποφύγει την περίπτωση που θα κάτσει μια απογοήτευση από την πρωτη φορά.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.665
Πόντοι
2.536
Μέχρι τον Μάη έκανα φάση με ζευγάρια, μετά εκανα σχέση, οποία ξερει τα καμόματά μου... Αν υπάρζει κανά ζευγάρι που κανει τετοιες φασεις και θελει σε πμ...

atheofovos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Εμενα μια φορα με "ψωνισε" ζευγαρι πολωνοι τουριστες που ειχαν παει κεντρο. Ηρθε η τυπισα πρωτη και μιλησε και μετα κι ο αντρας της. Οτι και καλα λεει δεν εχουμε ζηλιες μεταξυ μας και γουσταρουμε φαση. Ηπιαμε ποτακι και σκισαμε την τυπισα στο 360. Μιλαμε για ενα απο τα πιο δυνατα που εχω παρει.. απιστευτη η τυπισα..

Tigris73

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Like
25
Πόντοι
0
Είναι μεγάλη καύλα να είσαι ο τρίτος ανάμεσα στο ζευγάρι... όποιοι το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν την απόλυτη καύλα που νιώθεις αρκεί να έχει προηγηθεί συζήτηση και κουβέντα και γνωριμία έτσι ώστε να έχουν έρθει όλοι πιο κοντά και να έχουν κατανοήσει ο ένας του άλλου τα θέλω...το έχω βιώσει και ευχαρίστως ξαναέκανα τον bull..σε ζευγάρι.

Cuckwannabe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2021
Like
41
Πόντοι
0
Είναι μεγάλη καύλα να είσαι ο τρίτος ανάμεσα στο ζευγάρι... όποιοι το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν την απόλυτη καύλα που νιώθεις αρκεί να έχει προηγηθεί συζήτηση και κουβέντα και γνωριμία έτσι ώστε να έχουν έρθει όλοι πιο κοντά και να έχουν κατανοήσει ο ένας του άλλου τα θέλω...το έχω βιώσει και ευχαρίστως ξαναέκανα τον bull..σε ζευγάρι.
???

niksam

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
0
υπάρχει κάποιο ζευγάρι Σάμο που να γουστάρει εχέμυθα και όμορφα παιχνίδια ; ...

Cuckwannabe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2021
Like
41
Πόντοι
0
Το έχω κάνει παλιότερα με την κοπέλα φίλου μου χωρίς εγώ να το ξέρω. Ήταν συνεννοημένοι και βρεθήκαμε και οι τρεις και προέκυψε. Πολύ ωραία φάση, αργότερα έμαθα ότι ήταν στημένο. Δεν με χάλασε. Ξαναέγινε άλλη μία φορά.

Το έχω κάνει παλιότερα με την κοπέλα φίλου μου χωρίς εγώ να το ξέρω. Ήταν συνεννοημένοι και βρεθήκαμε και οι τρεις και προέκυψε. Πολύ ωραία φάση, αργότερα έμαθα ότι ήταν στημένο. Δεν με χάλασε. Ξαναέγινε άλλη μία φορά.
Τέλειο

axastos181

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
1
Οποιο ζευγαρι θελει ας επικοινωνησει

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.388
Πόντοι
2.836
πολυ ερωτευμενοι και δεν εχω θεμα να φανταζομαι οτι τη μοιραζομαι, διαχοριζουμε αλλο η αγαπη αλλο ο ερωτας αλλο το σεξ αλλο το πνευματικο αλλο το σαρκικο, νιωθω οτι το κανω πιο πολυ για μενα
Πώς μπορεί να είσαι ερωτευμένος και να την αγαπάς, αλλά να θέλεις να στην πηδάνε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom