athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.719
- Πόντοι
- 12.756
εσυποιος ειναι παλι αυτος ο καταραμενος ?
εσυποιος ειναι παλι αυτος ο καταραμενος ?
ειμαι Ορεισιβιος
ετσι μπραβο που το παραδεχεσαιειμαι Ορεισιβος
αφου γκουγκλαρα και δεν βγαζει τιποτα τι να πωετσι μπραβο που το παραδεχεσαι
Εχει βαλει ενα ι παραπανω ο νιπλης44 αλλά και πάλι στο βγάζει. Και με τη λάθος γραφή το βρίσκεις συχνά.αφου γκουγκλαρα και δεν βγαζει τιποτα τι να πω
1 στα 3 ζευγάρια υπό κατάλληλες συνθήκες δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν παιχνίδι και με άλλους μαζί και όχι κρυφά που κάνουν οι περισσότεροι. Κι όμως είναι αναπόφευκτο να κοιτάς γύρω σου, κάποια στιγμή όλοι θέλουν μια αλλαγή κάποιας μορφής. Διαλέγεις θα το κάνετε παρέα ή θες να έχει γκόμενους πίσω από την πλάτη σου; Γιατί από κέρατο γίνεται ο χαμός κοιτάτε γύρω σας τι συμβαίνει κι αφήστε την πριγκίπισσα και το πριγκιπόπουλο να ζουν στο παραμύθι.τι ωραια που τα λες...συμφωνω φιλε μου Ορεισιβιε
Σε επιπεδο ανταλλαγης; Αυτο εννοω, το απλο το εχω κανει με πολλες παραλλαγεςΝαι. Κατούρημα στόμα και σώμα, αυτή κατούρημα σιγά σιγά στο σώμα μου και στην πουτσα και μετά γαμησι στο καπάκι όπως είναι από πάνω σου γιατί είστε και οι δυο «υγροί» η πουτσα είναι μούσκεμα και μπαίνει ακόμα κι αν είναι στεγνή (αν και από την καυλα θα ειναι υγρή μολις μπεις). Μόνο αν το κάνεις μη τυχόν έχεις ανοιχτά παράθυρα και παίζει κουνούπι κοντά, την γαμησες. Σε φάγανε για πλακα (μάλλον λόγω της μυρωδιάς των ουρων). Επίσης και κωλο, για τους ίδιους λόγους. Άσε δε θα πω πιο πολλά, σ’ αφήνω να το ζήσεις. Απλά να ξες, φορτώσου καμία δεκαριά κουτιά κράνμπερι πριν για μερικές μέρες για ευνόητους λόγους.
εγώ το είχα ακούσει σαν "πάρε σύζυγο Σερρέα να γαμάει και η παρέα" από στόμα Σερρέας παντρεμένης που έκανε καμ-τσατ με τον άντρα της πίσω τηςγενικά το θέμα αυτό μου θύμισε την ατάκα: "παντρέψου να γαμήσουμε"
Εχω κανει golden σε συντροφους μου αρκετες φορες , το προτεινα και τους αρεσε , αλλα να ειναι παρον και τριτο αυομο δν εχει τυχει ακομαΕχει κανει ποτε κανενας μαζι με αλλον τυπα golden shower στις συντροφους τους πχ για να τις καθαρισουν απο τα χυσια; Το εχω δει σε τσοντες και αποτελει τρομερη καυλα. Αν ναι ή το εχει φαντασιωθει καποιος ας μιλησει.
Οταν η κοπελα σου τυπε ειναι υπερμουνο και καυλα στα ματια σου , τοτε ειναι κριμα απο τον θεο να μην την μοιραστειςη πικρη αληθεια ειναι πως αν βλεπεις πραγματικα ερωτικα και νοιαζεσαι για μια γυναικα δεν γουσταρεις να παει με αλλους.. απλα δεν γινετε
αν ομως ειναι μια σχεση φιλικη πασο.. μια χαρα θα περασουν ολοι, που και παλι τους φιλους τους προσεχουμε οποτε και παλι ειναι θεμα τεσπα..
το μονο μη υποκριτικο σεναριο ειναι να εχει χεσμενο ο ενας τον αλλο και απλα περνανε καλα, μη κατακριτέο σιγουρα
εμενα θα μου αρεσε να με κατουραει η γυναικα,στην αρχη στο σωμα και στο στομα χωρις να τα πινω,και στη συνεχεια και να τα πινωΕχω κανει golden σε συντροφους μου αρκετες φορες , το προτεινα και τους αρεσε , αλλα να ειναι παρον και τριτο αυομο δν εχει τυχει ακομα
Υπάρχουν πολλά ζευγάρια σαν εσάς. Αν ψαχτειτε λίγο κάτι θα βρείτεσε απαντηση καποιων σχολιων ειμαι 27 η κοπελα μου 23 φουλ εμφανισημοι και οι 2 θα ελεγα οτι ειναι σιγουρα 9 η κοπελα εγω με ωραιο μεγαλο εργαλειο και dom διαθεσεις αλλα μερικες φορες μου αρεσει να ειμαι εγω sub και να κανουμε cuckold roleplay,ειμαστε ακραια καλα μεταξυ μας πολυ ερωτευμενοι και δεν εχω θεμα να φανταζομαι οτι τη μοιραζομαι, διαχοριζουμε αλλο η αγαπη αλλο ο ερωτας αλλο το σεξ αλλο το πνευματικο αλλο το σαρκικο, νιωθω οτι το κανω πιο πολυ για μενα το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα ειναι τοσο ταμπου η εμεις δεν ειμαστε καλα δικτιωμενοι που δεν βρισκουμε με τιποτα να το δοκιμασουμε στα αληθεια.
Μα δε ψάχνουμε ζευγάρι , τύπο ψάχνουμεΥπάρχουν πολλά ζευγάρια σαν εσάς. Αν ψαχτειτε λίγο κάτι θα βρείτε
Το μόνο εύκολο.Μα δε ψάχνουμε ζευγάρι , τύπο ψάχνουμε