ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
2 ΦΟΡΕΣ εγινε τυχαια και δεν ψαχτηκα να ξαναγινει, εγραψα αν σημερα η πριν 10 χρονια ειχα ιδια φαση θα την απεριπτα, απλα ισως η περιεργεια οδηγησε τοτε.Φίλε μου μιλάς για cuckold Φυσικά αν κατάλαβα σωστά. Είναι μια άποψη η οποία διαδόθηκε πολύ μέσω της πορνογραφίας στο internet. Υπάρχει και πολλοί το ευχαρισριούνται να το κάνουν. Είχα ένα συνάδελφο ο οποίος τα είχε με μια παντρεμένη εν γνώση του άντρα της και τη γαμούσε ποτέ παρέα με τον άντρα της ποτέ μόνος του και ποτέ μπροστά του σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Είναι θέμα απόψεων και αντιλήψεων.
Δεν είναι όμως τόσο συχνό φαινόμενο όσο φαίνεται στο διαδίκτυο.
Θα έλεγα ότι είναι σπάνιο. Εγώ προσωπικά δεν θα το δεχόμουν με τίποτα όχι μόνο με την γυναίκα μου, αλλά ούτε και με γκόμενα.
Διαβάζω ιστορίες σε γνωστό σάιτ ιστοριών και πολλοί γράφουν τέτοιες μαλακίες. Θεωρώ ότι όλα είναι αποκύημα της φαντασίας και μόνο, στην προσπάθειά τους να μιμηθούν ό,τι βλέπουν στις ταινίες.
Δεν ξέρω πόσοι από το παίχτες εδώ μέσα θα δέχονταν μια τέτοια φάση.
Άποψη μου., παιδιά.
Την καληνύχτα μου
δεν ειμαι συντηριτικος ουτε τιποτα αλλο, απλα το βρισκω μ@@@ να αποδειξω τι? και σιγα την εμπειρια.
αντιθετα αν ειχα εμπειρια με 3 γυναικες μαζι δεν θαχα την ιδια αποψη.
αλλα και παλι δεν θα ηθελα π.χ συνεχεια η γκομενα να φερνει 2 φιλες της.
η ζωη δεν ειναι τσοντα ουτε ειναι αναγκη να γινει αυτο το ξερω για αυτο δεν εχω απωθυμενα...
αν θα ημουν στην αλλη πλευρα δηλαδη να μου γαμανε την γυναικα η γκομενα και να κοιταω ---με τιποτα-