Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Φίλε μου μιλάς για cuckold Φυσικά αν κατάλαβα σωστά. Είναι μια άποψη η οποία διαδόθηκε πολύ μέσω της πορνογραφίας στο internet. Υπάρχει και πολλοί το ευχαρισριούνται να το κάνουν. Είχα ένα συνάδελφο ο οποίος τα είχε με μια παντρεμένη εν γνώση του άντρα της και τη γαμούσε ποτέ παρέα με τον άντρα της ποτέ μόνος του και ποτέ μπροστά του σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Είναι θέμα απόψεων και αντιλήψεων.
Δεν είναι όμως τόσο συχνό φαινόμενο όσο φαίνεται στο διαδίκτυο.
Θα έλεγα ότι είναι σπάνιο. Εγώ προσωπικά δεν θα το δεχόμουν με τίποτα όχι μόνο με την γυναίκα μου, αλλά ούτε και με γκόμενα.
Διαβάζω ιστορίες σε γνωστό σάιτ ιστοριών και πολλοί γράφουν τέτοιες μαλακίες. Θεωρώ ότι όλα είναι αποκύημα της φαντασίας και μόνο, στην προσπάθειά τους να μιμηθούν ό,τι βλέπουν στις ταινίες.
Δεν ξέρω πόσοι από το παίχτες εδώ μέσα θα δέχονταν μια τέτοια φάση.
Άποψη μου., παιδιά.
Την καληνύχτα μου
2 ΦΟΡΕΣ εγινε τυχαια και δεν ψαχτηκα να ξαναγινει, εγραψα αν σημερα η πριν 10 χρονια ειχα ιδια φαση θα την απεριπτα, απλα ισως η περιεργεια οδηγησε τοτε.
δεν ειμαι συντηριτικος ουτε τιποτα αλλο, απλα το βρισκω μ@@@ να αποδειξω τι? και σιγα την εμπειρια.
αντιθετα αν ειχα εμπειρια με 3 γυναικες μαζι δεν θαχα την ιδια αποψη.
αλλα και παλι δεν θα ηθελα π.χ συνεχεια η γκομενα να φερνει 2 φιλες της.
η ζωη δεν ειναι τσοντα ουτε ειναι αναγκη να γινει αυτο το ξερω για αυτο δεν εχω απωθυμενα...
αν θα ημουν στην αλλη πλευρα δηλαδη να μου γαμανε την γυναικα η γκομενα και να κοιταω ---με τιποτα-

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Φίλε μου μιλάς για cuckold Φυσικά αν κατάλαβα σωστά. Είναι μια άποψη η οποία διαδόθηκε πολύ μέσω της πορνογραφίας στο internet. Υπάρχει και πολλοί το ευχαρισριούνται να το κάνουν. Είχα ένα συνάδελφο ο οποίος τα είχε με μια παντρεμένη εν γνώση του άντρα της και τη γαμούσε ποτέ παρέα με τον άντρα της ποτέ μόνος του και ποτέ μπροστά του σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Είναι θέμα απόψεων και αντιλήψεων.
Θα έλεγα ότι είναι σπάνιο. Εγώ προσωπικά δεν θα το δεχόμουν με τίποτα όχι μόνο με την γυναίκα μου, αλλά ούτε και με γκόμενα.
Διαβάζω ιστορίες σε γνωστό σάιτ ιστοριών και πολλοί γράφουν τέτοιες μαλακίες. Θεωρώ ότι όλα είναι αποκύημα της φαντασίας και μόνο, στην προσπάθειά τους να μιμηθούν ό,τι βλέπουν στις ταινίες.
Άποψη μου., παιδιά.
Την καληνύχτα μου
Δε νομίζω ότι είναι καθόλου σπάνιο φίλε μου. Συχνό θα έλεγα. Αρκετά ζευγάρια ψάχνονται είτε για swinging είτε για cuckold.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Μερικές περιπτώσεις δεν κάνουν τον κανόνα. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες είναι κτητικοί και ανασφαλείς στο θέμα του έρωτα. Λίγοι είναι αυτοί και επιμένω. Αν πιάσετε φίλους σας και τους ρωτήσετε αν θα άντεχαν να βλέπουν να τους γαμάει κάποιος τη γυναίκα μπροστά τους, θα δείτε ότι η πλειοψηφία είναι το όχι. Όπως και οι γυναίκες αντίστοιχα. Μην ρωτάτε εδώ μέσα. Η ψυχολογία των μελών είναι άλλη. Ρωτήστε άσχετους και μετρήστε αποτέλεσμα

john1975bi

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
110
Πόντοι
0
2 ΦΟΡΕΣ εγινε τυχαια και δεν ψαχτηκα να ξαναγινει, εγραψα αν σημερα η πριν 10 χρονια ειχα ιδια φαση θα την απεριπτα, απλα ισως η περιεργεια οδηγησε τοτε.
δεν ειμαι συντηριτικος ουτε τιποτα αλλο, απλα το βρισκω μ@@@ να αποδειξω τι? και σιγα την εμπειρια.
αντιθετα αν ειχα εμπειρια με 3 γυναικες μαζι δεν θαχα την ιδια αποψη.
αλλα και παλι δεν θα ηθελα π.χ συνεχεια η γκομενα να φερνει 2 φιλες της.
η ζωη δεν ειναι τσοντα ουτε ειναι αναγκη να γινει αυτο το ξερω για αυτο δεν εχω απωθυμενα...
αν θα ημουν στην αλλη πλευρα δηλαδη να μου γαμανε την γυναικα η γκομενα και να κοιταω ---με τιποτα-
Σωστά μιλας φίλε.

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Μια επίσκεψη σε Swinger Clubs ή Sites και ... θα εκπλαγείς

Boleyn

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
452
Πόντοι
20
Εγώ πάντως έχω δει 2 φορές να πήρανε τη γυναίκα μου και αλλη μια είχε πάει μόνη της στο σπίτι του τύπου. Και το να βλέπω ήταν ππλυ καβλωτικο και το να μην έχω δει και να μου τα περιγράφει όταν γυρισε σπίτι ηταν επίσης καβλωτικο. Και κωλο έδωσε και στη μούρη τα πήρε, δε με πείραξε καθόλου. Καμια φορά που τα συζητάμε με καβλωνει τόσο πολύ που τη ξεκωλιαζω δίχως αύριο!
Το να πηγαίνει μόνη της δεν έχει πλάκα,το να την παίρνεις παρτούζα και να γουστάρει χωρίς να χαλάει η δική σας σχέση είναι ότι καλύτερο. Ποιος δε θέλει να έχει σαν την αγαπημένη του πουτανα,τη γυναίκα του...

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.308
Πόντοι
441
Το να πηγαίνει μόνη της δεν έχει πλάκα,το να την παίρνεις παρτούζα και να γουστάρει χωρίς να χαλάει η δική σας σχέση είναι ότι καλύτερο. Ποιος δε θέλει να έχει σαν την αγαπημένη του πουτανα,τη γυναίκα του...
Τα βίτσια του καθενός είναι μοναδικά. Εσένα σου αρέσει αυτό στον άλλο άλλο σε κάποιον άλλο κάτι άλλο και ου το καθεξής

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Έχω βρεθεί με ζευγάρια πολλές φορές.
Παίζω μόνο με τη γυναίκα παρουσία του άντρα της.
Πολλοί το κάνουν για την κάβλα, άλλοι για λεφτά, αλλά με τη σιγουριά οτι προστατεύεται απο τον άντρα της αν κάτι πάει στραβά.
Το γεγονός είναι οτι έχω πάρει κάποια κομμάτια, που υπο άλλες συνθήκες δεν θα ήταν διαθέσιμα.
Επίσης όταν ειναι παρόν ο άντρας τους, απελευθερώνονται περισσότερο γιατί αισθάνονται πιο ασφαλείς και οτι δεν τον κερατώνουν και μαζεύουν εμπειρίες οι οποίες πιθανότατα θα οδηγήσουν σε πιο παθιασμένο sex όταν γυρίσουν σπίτι τους.

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Αν υπάρχει έστω και ένας που θέλει να του καρφώσω την ψωλή μου στην δικία του εγώ κερνάω το τραπέζι και τα υπόλοιπα δικά του!!!!

Gamikos_Papatzis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Like
49
Πόντοι
0

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
παιδιά δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά επειδή το έχω σαν φαντασίωση είναι γαμάτο. και φυσικά πολύ διαδεδομένο.
πατάει ακριβώς στο αίσθημα της κτητικότητας και είναι κάτι που είναι φουλ απαγορευμένο με αποτέλεσμα να δηκιουργεί τρελή κάβλα.
ο λόγος που δεν έχω κάνει είναι επειδή είχα μόνο σοβαρές σχέσης και πιστεύω ότι αν πηγαίναμε σε swingers club, μετά θα χάλαγε η σχέση.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
όποιος θέλει είμαι διαθέσιμος,
προαπαιτούμενο η γυναίκα του να είναι μέχρι 40
με ωραίο πρόσωπο. Στο σώμα ας είναι μέτρια.
Απο μένα θα μείνει ευχαριστημένη η γυναίκα.
Δωράκια,αγαπούλες,σχέσεις εκτός σεξ αποκλείονται.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.328
Πόντοι
22.785
:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:
Άνοιξε.

Συνημμένα

• received_3086579561585422.jpeg
    received_3086579561585422.jpeg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 87

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Ανοιχτά όλα ακούω προτάσεις αν υπάρχει κανέναν νορμαλ ζευγάρι να περάσουμε όλοι παρέα όμορφα!!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
η πικρη αληθεια ειναι πως αν βλεπεις πραγματικα ερωτικα και νοιαζεσαι για μια γυναικα δεν γουσταρεις να παει με αλλους.. απλα δεν γινετε
αν ομως ειναι μια σχεση φιλικη πασο.. μια χαρα θα περασουν ολοι, που και παλι τους φιλους τους προσεχουμε οποτε και παλι ειναι θεμα τεσπα..

το μονο μη υποκριτικο σεναριο ειναι να εχει χεσμενο ο ενας τον αλλο και απλα περνανε καλα, μη κατακριτέο σιγουρα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
η πικρη αληθεια ειναι πως αν βλεπεις πραγματικα ερωτικα και νοιαζεσαι για μια γυναικα δεν γουσταρεις να παει με αλλους.. απλα δεν γινετε
αν ομως ειναι μια σχεση φιλικη πασο.. μια χαρα θα περασουν ολοι, που και παλι τους φιλους τους προσεχουμε οποτε και παλι ειναι θεμα τεσπα..
τι ωραια που τα λες...συμφωνω φιλε μου Ορεισιβιε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom