Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Επειδη έχω δει την γυναίκα μου να γαμιεται και με άντρες και με γυναίκες επιβεβαιώνω ότι το να την παρακολουθώ να γαμιεται είναι συγκλονιστική εμπειρία για μένα.το

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Επειδη έχω δει την γυναίκα μου να γαμιεται και με άντρες και με γυναίκες επιβεβαιώνω ότι το να την παρακολουθώ να γαμιεται είναι συγκλονιστική εμπειρία για μένα.
Το ξέρω και είναι αδύνατο να μεταδώσει κανεις με λογια αυτο το συναίσθημα. Οπως είναι δυσκολο να προσφέρει κάνεις, ως τρίτος, αυτό που θέλει το ζευγάρι αν δεν κατανοεί πλήρως την κατάσταση. Αυτό είναι εξάλλου το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης. Η επιλογή του κατάλληλου γαμια ωστε ολοι να το απολαμβάνουν με τον
Χωρίς να έχω ανάλογη εμπειρία, μου φαίνεται αδιανόητο να θέλει κάποιος να του πηδάνε την γυναίκα μπροστά στα μάτια του κι αυτός να την παίζει...
ναι δεν ειναι κατανοητο απο τους περισσοτερους αλλα στο σεξ δεν υπαρχουν περιορισμοι και ολα επιτρεπονται οταν φυσικα όλοι οι συμμετεχοντες ειναι συμφωνοι και ενηλικοι! αυτο εγω θεωρω ως περιορισμο μονο. να ειναι ολοι ενηλικοι και να μην κανει κανεις τιποτα χωρις τη θεληση του. μετα......φαντασια και ορεξη να εχεις!!

taniko

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2021
Like
111
Πόντοι
0
Πήγαινα και των νιρβάνα (ποτέ με σχεση) μόνο με μια φίλη μου.
Και ούτε φυσικά έγινε τίποτα ποτέ
Χαχαχαχχα
Story of my life

krait

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
73
Πόντοι
0
Εγώ με τη δικιά μου έχουμε το άλλο: γουστάρουμε να γαμιόμαστε σε μέρη που μπορούν να μας δουν (αλλά εφόσων δεν μας ξέρουν δεν μας νοιάζει να βλέπουν). Για αυτό το βίτσιο τι μπορούμε να κάνουμε; :cheesy:
Ως προέκταση του απο πάνω, εγώ θα γούσταρα να γαμάω τη γυναίκα άλλου μπροστά του. Μάλλον έχω κάποιου είδους επιδειξιομανία ?

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
146
Πόντοι
1
Εγώ με τη δικιά μου έχουμε το άλλο: γουστάρουμε να γαμιόμαστε σε μέρη που μπορούν να μας δουν (αλλά εφόσων δεν μας ξέρουν δεν μας νοιάζει να βλέπουν). Για αυτό το βίτσιο τι μπορούμε να κάνουμε; :cheesy:
Ως προέκταση του απο πάνω, εγώ θα γούσταρα να γαμάω τη γυναίκα άλλου μπροστά του. Μάλλον έχω κάποιου είδους επιδειξιομανία ?

γώ με τη δικιά μου έχουμε το άλλο: γουστάρουμε να γαμιόμαστε σε μέρη που μπορούν να μας δουν (αλλά εφόσων δεν μας ξέρουν δεν μας νοιάζει να βλέπουν). Για αυτό το βίτσιο τι μπορούμε να κάνουμε; :cheesy:
Δοκίμασε σε παραλίες γυμνιστών ίσως το βρεις αυτό...

Theanswer3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Evδιαφερομαι εγώ
Είμαι καινούριο μελος

paco13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Like
36
Πόντοι
0
Ειμαστε ζευγαρι 43 ετων η γυναικα και 56 ετων ο αντρας και μας ενδιαφερει η φαση να εχουμε αρκετους ερωτικούς φιλους που θα περνανε καλα μαζι μου με την παρουσια η και χωρις την παρουσια του αντρα μου,παρακαλο μονο σοβαρες προτασεις τα ραντευου γινονται σε χοτελ
Καλησπέρα ενδιαφέρον φάση

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.915
Πόντοι
3.846
σε swingers bars όπως το 2+2 μπορείς να γαμάς και να σε παίρνουν μάτι

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
37.138
Πόντοι
6.186
  • Like
Αντιδράσεις: krait

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Σου δινω τσαμπα τη δικη μου γυναικα

Συνημμένα

• 0_414.jpg
    0_414.jpg
    267,8 KB · Εμφανίσεις: 182

Boleyn

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
452
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους.

Σε περίπτωση που κάποιο ζευγάρι ψάχνει για έναν τρίτο (είτε όλοι μαζί, είτε για μόνο με γυναίκα) ας μου στείλει pm.
Παλιά πήγαινα Nirvana αλλά μετά παντρεύτηκα και η γυναίκα μου ούτε το συζητα αλλά θα ήθελα να το ξανακανω
(btw πια είμαι 35 γιατί κάποιοι μπερδεύονται από το nickname)
Μεγάλη ήττα έφαγες εσύ από τη γυναίκα....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
μου εχει τυχει 2 φορες στα 20ς μου απο ιντερνετ ξενερωσα και δεν θα το ξαναεκανα ξανα..
η μια ηταν 6+ η αλλη 8αρι αλλα η ολη φαση μαλακια....χωρις να μπω σε λεπτομερειες..
να υπαρχει 3 ατομο και να κοιτα ειναι @@@@@

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.165
Πόντοι
201
Φίλε μου μιλάς για cuckold Φυσικά αν κατάλαβα σωστά. Είναι μια άποψη η οποία διαδόθηκε πολύ μέσω της πορνογραφίας στο internet. Υπάρχει και πολλοί το ευχαρισριούνται να το κάνουν. Είχα ένα συνάδελφο ο οποίος τα είχε με μια παντρεμένη εν γνώση του άντρα της και τη γαμούσε ποτέ παρέα με τον άντρα της ποτέ μόνος του και ποτέ μπροστά του σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Είναι θέμα απόψεων και αντιλήψεων.
Δεν είναι όμως τόσο συχνό φαινόμενο όσο φαίνεται στο διαδίκτυο.
Θα έλεγα ότι είναι σπάνιο. Εγώ προσωπικά δεν θα το δεχόμουν με τίποτα όχι μόνο με την γυναίκα μου, αλλά ούτε και με γκόμενα.
Διαβάζω ιστορίες σε γνωστό σάιτ ιστοριών και πολλοί γράφουν τέτοιες μαλακίες. Θεωρώ ότι όλα είναι αποκύημα της φαντασίας και μόνο, στην προσπάθειά τους να μιμηθούν ό,τι βλέπουν στις ταινίες.
Δεν ξέρω πόσοι από το παίχτες εδώ μέσα θα δέχονταν μια τέτοια φάση.
Άποψη μου., παιδιά.
Την καληνύχτα μου

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
πιστεύω πως αυτά τα συναντάς μοναχα σε πρωτόγονους ανθρώπους

Stories