stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Δε το είδα :-)
Θέλουν χρόνο να ωριμασουν αυτά τα πραγματα....Περιμένεις να σου απαντήσει 9 χρόνια μετά;
Έχεις φωτογραφίες της γυναίκας σου;Εγω την εδινα ανετα παντως σε αλλους
Ψάχνεστε ακόμη για την φάση;Ψαχνω φιλο με καλα προσόντα για περιποίησης της κοπέλας μου... Περιμενω μην..
την καυλα αυτη μπορουν να την καταλαβουν μονο οσοι την εχουν νιωσει! τρεμουν τα ποδια απο την καυλα )) . βεβαια για να ειναι επιτυχημενο το σκηνικο πρεπει να υπαρχει και το καταλληλο δεσιμο στο ζευγαρι ....Εγώ πάντως έχω δει 2 φορές να πήρανε τη γυναίκα μου και αλλη μια είχε πάει μόνη της στο σπίτι του τύπου. Και το να βλέπω ήταν ππλυ καβλωτικο και το να μην έχω δει και να μου τα περιγράφει όταν γυρισε σπίτι ηταν επίσης καβλωτικο. Και κωλο έδωσε και στη μούρη τα πήρε, δε με πείραξε καθόλου. Καμια φορά που τα συζητάμε με καβλωνει τόσο πολύ που τη ξεκωλιαζω δίχως αύριο!
κάτι έχασα. δεν ξέρω τι είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο
bull ειναι ο γαμιας της κυριας και cuckold ο συζυγοςκάτι έχασα. δεν ξέρω τι είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.
ε ο bull θέλω να είμαιbull ειναι ο γαμιας της κυριας και cuckold ο συζυγος
συμφωνω κι εγω. θελει την εκοικειωση του. μπορει απο το αγχος να βρεθεις εκτεθειμενος! Και θελει και λιγο να παιζεις σωστα το ρολο ωστε να το απολαμβανει το ζευγαρι! γιατι ειναι λιγο ιδιαιτερο παιχνιδι του μυαλου πρωτα απ ολαΧαιρετίζω την παρέα
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι bull όσο ευχαριστώ και φοβερό μπορεί να ακούγεται, θέλει οικειότητα πάνω από όλα
Έτσι....συμφωνω κι εγω. θελει την εκοικειωση του. μπορει απο το αγχος να βρεθεις εκτεθειμενος! Και θελει και λιγο να παιζεις σωστα το ρολο ωστε να το απολαμβανει το ζευγαρι! γιατι ειναι λιγο ιδιαιτερο παιχνιδι του μυαλου πρωτα απ ολα
Ειναι πολυ ρομαντικο το σκηνικο τυπε μουΣωστα τα λες τυπε..
Ξερω πρωην μου που εχει παντρευτει ενα τυπο και μενει κοντα μου.
Οταν τον βλεπω με την πρωην μου θυμαμαι τα ανωμαλιλικια που τις έκανα.
Τωρα κυρια η τυπισσα σωστη οικογενειαρχισσα,αλλα τη μου τα καταπινε,τη κωλο χωνι της ειχα κανει,τι στη μαπα τα εχει φαει,στη κωλαθρα,στα στηθη,τη μουνα της να την εχω ξεσκισει.
Χαχαχχαχαχα α αυτα ειναι τα ωραια
Μπράβο σας!Διαθέσιμη. Δεν θέλει δωράκια. Μόνο μαχιμα εργαλεία
Μπαίνω.Διαθέσιμη. Δεν θέλει δωράκια. Μόνο μαχιμα εργαλεία
Σωστός ο φίλος.εγω βαζω επιτηδες τη γυναικα μου να μου λεει πως την πηδουσανε. οσο πιο προστυχη παρτουζα εκανε κ οσο πιο χοντροψωλοι ηταν οι γαμιαδες της τοσο πιο πολυ καβλωνω