Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Εγώ πάντως έχω δει 2 φορές να πήρανε τη γυναίκα μου και αλλη μια είχε πάει μόνη της στο σπίτι του τύπου. Και το να βλέπω ήταν ππλυ καβλωτικο και το να μην έχω δει και να μου τα περιγράφει όταν γυρισε σπίτι ηταν επίσης καβλωτικο. Και κωλο έδωσε και στη μούρη τα πήρε, δε με πείραξε καθόλου. Καμια φορά που τα συζητάμε με καβλωνει τόσο πολύ που τη ξεκωλιαζω δίχως αύριο!
την καυλα αυτη μπορουν να την καταλαβουν μονο οσοι την εχουν νιωσει! τρεμουν τα ποδια απο την καυλα )) . βεβαια για να ειναι επιτυχημενο το σκηνικο πρεπει να υπαρχει και το καταλληλο δεσιμο στο ζευγαρι ....

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Για να καταλάβω, μιλάτε για τις γυναίκες σας, που μεγαλώνουν ή έχουν μεγαλώσει τα παιδιά σας;

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Χαιρετίζω την παρέα
Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι bull όσο ευχαριστώ και φοβερό μπορεί να ακούγεται, θέλει οικειότητα πάνω από όλα
συμφωνω κι εγω. θελει την εκοικειωση του. μπορει απο το αγχος να βρεθεις εκτεθειμενος! Και θελει και λιγο να παιζεις σωστα το ρολο ωστε να το απολαμβανει το ζευγαρι! γιατι ειναι λιγο ιδιαιτερο παιχνιδι του μυαλου πρωτα απ ολα

taniko

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2021
Like
111
Πόντοι
0
συμφωνω κι εγω. θελει την εκοικειωση του. μπορει απο το αγχος να βρεθεις εκτεθειμενος! Και θελει και λιγο να παιζεις σωστα το ρολο ωστε να το απολαμβανει το ζευγαρι! γιατι ειναι λιγο ιδιαιτερο παιχνιδι του μυαλου πρωτα απ ολα
Έτσι....

Sepoliacpl

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Νοε 2018
Like
9.947
Πόντοι
1.041
Διαθέσιμη. Δεν θέλει δωράκια. Μόνο μαχιμα εργαλεία

Συνημμένα

• IMG_20201114_014733.jpg
    IMG_20201114_014733.jpg
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 230

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Σωστα τα λες τυπε..
Ξερω πρωην μου που εχει παντρευτει ενα τυπο και μενει κοντα μου.
Οταν τον βλεπω με την πρωην μου θυμαμαι τα ανωμαλιλικια που τις έκανα.
Τωρα κυρια η τυπισσα σωστη οικογενειαρχισσα,αλλα τη μου τα καταπινε,τη κωλο χωνι της ειχα κανει,τι στη μαπα τα εχει φαει,στη κωλαθρα,στα στηθη,τη μουνα της να την εχω ξεσκισει.
Χαχαχχαχαχα α αυτα ειναι τα ωραια
Ειναι πολυ ρομαντικο το σκηνικο τυπε μου
Ολες παντρευονται καποιο τελικα
Εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι γυναικες που τα εχουν κανει ολα...

Που υπηρξαν πολυ πουτανες στη ζωη τους γιατι κατεχουν τεχνικες που αλλες λιγοτερο εμπειρες δεν εχουν...

Ολες οι γυναικες ειναι οντα ασταθη και ανισσοροπα ανεξαρτητως χιλιομετρων
Ειδικα αυτες που το παιζουν δηθεν αθωες και μη μου απτου
Ας κανουν καλο σεξ τουλαχιστον να ομορφυνουν οι ζωες ολων μας...

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Διαθέσιμη. Δεν θέλει δωράκια. Μόνο μαχιμα εργαλεία
Μπαίνω.
30 χρόνων αθλητικός
Στείλε προσωπικό μήνυμα

@Cuckwannabe στείλε προσωπικό μήνυμα, η εδώ λεπτομέρειες αν ενδιαφέρεστε με την δικιά σου.

Και για τους δύο. Ούτε δωράκια ψήνω να δώσω ούτε να γαμησω/γαμηθω με άντρα.

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους.

Σε περίπτωση που κάποιο ζευγάρι ψάχνει για έναν τρίτο (είτε όλοι μαζί, είτε για μόνο με γυναίκα) ας μου στείλει pm.
Παλιά πήγαινα Nirvana αλλά μετά παντρεύτηκα και η γυναίκα μου ούτε το συζητα αλλά θα ήθελα να το ξανακανω
(btw πια είμαι 35 γιατί κάποιοι μπερδεύονται από το nickname)

George1997Athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2020
Like
33
Πόντοι
0
εγω βαζω επιτηδες τη γυναικα μου να μου λεει πως την πηδουσανε. οσο πιο προστυχη παρτουζα εκανε κ οσο πιο χοντροψωλοι ηταν οι γαμιαδες της τοσο πιο πολυ καβλωνω
Σωστός ο φίλος.

dedalos61

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
193
Πόντοι
0
Χωρίς να έχω ανάλογη εμπειρία, μου φαίνεται αδιανόητο να θέλει κάποιος να του πηδάνε την γυναίκα μπροστά στα μάτια του κι αυτός να την παίζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom