You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 449K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.814
- Πόντοι
- 3.506
Θες να γαμάω εσένα και να βλέπει η γυναίκα μου;;;Αιγάλεω και γύρω περιοχή έχει κανένα ανρα που θέλει να του γαμαει την γινεκα του 23χρονος και να τον βλέπουν αν ναι ας στείλει μηνημα
Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Αμα θελετε να σας γαμησω τη γυναικα στειλτε πμ.
Summer Stone
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2020
- Like
- 7.970
- Πόντοι
- 1.041
Όνειρα γλυκά τύποι
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Σωστα τα λες τυπε..Να πω και κάτι αλλο ποσοι απο εσας είστε παντρεμένοι Και έχετε πάρει παρθένες...θα σας δυσαρεστήσει λιγο αυτο αλλά ετσι ειναι τα πραγματα και την δική σας Την Γυναίκα την έχει γονατίσει Κάποιος πρίν απο εσας Και στην μάπα τα έχει πάρει... και στα 4 την είχε κάποιος άλλος Ποιο πρίν Και τι με αυτο?Ευχαριστηθείτε το σεξ απλά και μην κολατε σε πρότυπα και ταμπού
Ξερω πρωην μου που εχει παντρευτει ενα τυπο και μενει κοντα μου.
Οταν τον βλεπω με την πρωην μου θυμαμαι τα ανωμαλιλικια που τις έκανα.
Τωρα κυρια η τυπισσα σωστη οικογενειαρχισσα,αλλα τη μου τα καταπινε,τη κωλο χωνι της ειχα κανει,τι στη μαπα τα εχει φαει,στη κωλαθρα,στα στηθη,τη μουνα της να την εχω ξεσκισει.
Χαχαχχαχαχα α αυτα ειναι τα ωραια
καλα τα λες!Να πω και κάτι αλλο ποσοι απο εσας είστε παντρεμένοι Και έχετε πάρει παρθένες...θα σας δυσαρεστήσει λιγο αυτο αλλά ετσι ειναι τα πραγματα και την δική σας Την Γυναίκα την έχει γονατίσει Κάποιος πρίν απο εσας Και στην μάπα τα έχει πάρει... και στα 4 την είχε κάποιος άλλος Ποιο πρίν Και τι με αυτο?Ευχαριστηθείτε το σεξ απλά και μην κολατε σε πρότυπα και ταμπού
Η αληθεια ειναι αυτη!
σωστοοςΚαλησπερα να πω και εγω την γνωμη μου.Για εμένα τουλάχιστον σαν ιδέα ειναι καυλα να σκέφτομαι την γυναικα μου να χτυπιέται Πάνω σε έναν ξένο πούτσο και να το ευχαριστιέται δεν το εχω κάνει αλλά νομίζω ότι το σεξ δεν έχει ορίζοντες και Πρέπει να το απολαμβάνεις.Καλύτερα να μετανιώσεις Για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.411
- Πόντοι
- 456
εγω βαζω επιτηδες τη γυναικα μου να μου λεει πως την πηδουσανε. οσο πιο προστυχη παρτουζα εκανε κ οσο πιο χοντροψωλοι ηταν οι γαμιαδες της τοσο πιο πολυ καβλωνω
submalegr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Το cuckolding σαν φετιχ ειναι ιδιαίτερα διαδεδομένο τελευταία. Είμαστε από τα ζευγάρια που μας αρέσει να το εξασκούμε και μας εξιτάρει και τους δύο. Προϋποθέτει ότι το ζευγάρι είναι πού καλά μεταξύ τους, συνηδητοποιημένοι για αυτό που κάνουν και έχουν συζητήσει τα όρια τους. Προσωπικά επειση η γυναίκα μου ειναι αρκετά χρόνια μικρότερη με εξιτάρει να πηδιέται με πιτσιρικάδες μπροστά μου, είτε σε swingers club όπου έχουμε κάνει αρκετές φάσεις είτε στις διακοπές μας... όρςξη να υπάρχει φαντασία και καλή χημεία, το σέξ δεν έχει όρια...
hoteros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2016
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Εχω Κάποιες εμπειρίες και ως μέλος του ζευγαριού και ως τρίτος. Σε αυτό το παιχνίδι προτιμω το ρολο του συζύγου. Πάντως για να είναι επιτυχημενη η συνεύρεση και ο τρίτος θα πρέπει να γουστάρει να του πηδανε και τη δικη του! Αντιλαμβανεται πληρως το ολο σκηνικό
theots81
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 946
- Πόντοι
- 86
Φίλε η γυναίκα σου θα το γούσταρε αυτό;; Πως την βλέπεις;;Καλησπερα να πω και εγω την γνωμη μου.Για εμένα τουλάχιστον σαν ιδέα ειναι καυλα να σκέφτομαι την γυναικα μου να χτυπιέται Πάνω σε έναν ξένο πούτσο και να το ευχαριστιέται δεν το εχω κάνει αλλά νομίζω ότι το σεξ δεν έχει ορίζοντες και Πρέπει να το απολαμβάνεις.Καλύτερα να μετανιώσεις Για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες
theots81
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 946
- Πόντοι
- 86
Ναι είναι όντως ωραία η φάση. Όσες φορές έχω παίξει ως bull (όχι πολλές) ήταν πολύ καύλα για όλους μας...Το cuckolding σαν φετιχ ειναι ιδιαίτερα διαδεδομένο τελευταία. Είμαστε από τα ζευγάρια που μας αρέσει να το εξασκούμε και μας εξιτάρει και τους δύο. Προϋποθέτει ότι το ζευγάρι είναι πού καλά μεταξύ τους, συνηδητοποιημένοι για αυτό που κάνουν και έχουν συζητήσει τα όρια τους. Προσωπικά επειση η γυναίκα μου ειναι αρκετά χρόνια μικρότερη με εξιτάρει να πηδιέται με πιτσιρικάδες μπροστά μου, είτε σε swingers club όπου έχουμε κάνει αρκετές φάσεις είτε στις διακοπές μας... όρςξη να υπάρχει φαντασία και καλή χημεία, το σέξ δεν έχει όρια...
Cuckwannabe
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2021
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κι εγώ με την γυναίκα μου σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε την εμπειρια αυτη.....εγω παντωσ το θελω σαν τρελοσ
Cuckwannabe
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2021
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Κ εννοειτε ειμαι ανοιχτοσ σε προτασεισ μιασ κ ελαχιστη εμπειρια εχουμε απλα σε λιγο παιχνιδι με αλλον...Καλησπέρα κι εγώ με την γυναίκα μου σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε την εμπειρια αυτη.....εγω παντωσ το θελω σαν τρελοσ
Billdabill
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 20
Η γυναίκα σου πως το σκέφτεται?Κ εννοειτε ειμαι ανοιχτοσ σε προτασεισ μιασ κ ελαχιστη εμπειρια εχουμε απλα σε λιγο παιχνιδι με αλλον...
Cuckwannabe
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2021
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Θετικαεχει τυχει να κανει λιγο παιχνιδι σε διακοπες κ με εναν αγνωστο κ με ενα φιλο μου αλλη στιγμηΗ γυναίκα σου πως το σκέφτεται?
Cuckwannabe
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2021
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
????
theots81
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 946
- Πόντοι
- 86
Στείλε πμ αν θες να τα πούμε...Κ εννοειτε ειμαι ανοιχτοσ σε προτασεισ μιασ κ ελαχιστη εμπειρια εχουμε απλα σε λιγο παιχνιδι με αλλον...
Cuckwannabe
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2021
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Δε μπορω να στειλω πμ φιλε μουΣτείλε πμ αν θες να τα πούμε...
hoteros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2016
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Αφου έχει γίνει το βημα ολα καλα θα πάνε. Προσεχε να μην είσαι πολυ πιεστικός. Για το ποτε και με ποιον δωσε την πρωτοβουλία στη γυναίκα σου.Κ εννοειτε ειμαι ανοιχτοσ σε προτασεισ μιασ κ ελαχιστη εμπειρια εχουμε απλα σε λιγο παιχνιδι με αλλον...