Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Αιγάλεω και γύρω περιοχή έχει κανένα ανρα που θέλει να του γαμαει την γινεκα του 23χρονος και να τον βλέπουν αν ναι ας στείλει μηνημα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.814
Πόντοι
3.506
Αιγάλεω και γύρω περιοχή έχει κανένα ανρα που θέλει να του γαμαει την γινεκα του 23χρονος και να τον βλέπουν αν ναι ας στείλει μηνημα
Θες να γαμάω εσένα και να βλέπει η γυναίκα μου;;;

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Αμα θελετε να σας γαμησω τη γυναικα στειλτε πμ. :confused: :confused: :confused:

Summer Stone

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
7.970
Πόντοι
1.041
Όνειρα γλυκά τύποι
3C55F73C-0B9B-42C7-9CB9-01E4115BCC09.jpeg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να πω και κάτι αλλο ποσοι απο εσας είστε παντρεμένοι Και έχετε πάρει παρθένες...θα σας δυσαρεστήσει λιγο αυτο αλλά ετσι ειναι τα πραγματα και την δική σας Την Γυναίκα την έχει γονατίσει Κάποιος πρίν απο εσας Και στην μάπα τα έχει πάρει... και στα 4 την είχε κάποιος άλλος Ποιο πρίν Και τι με αυτο?Ευχαριστηθείτε το σεξ απλά και μην κολατε σε πρότυπα και ταμπού
Σωστα τα λες τυπε..
Ξερω πρωην μου που εχει παντρευτει ενα τυπο και μενει κοντα μου.
Οταν τον βλεπω με την πρωην μου θυμαμαι τα ανωμαλιλικια που τις έκανα.
Τωρα κυρια η τυπισσα σωστη οικογενειαρχισσα,αλλα τη μου τα καταπινε,τη κωλο χωνι της ειχα κανει,τι στη μαπα τα εχει φαει,στη κωλαθρα,στα στηθη,τη μουνα της να την εχω ξεσκισει.
Χαχαχχαχαχα α αυτα ειναι τα ωραια

Ntiknik

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
81
Πόντοι
0
Να πω και κάτι αλλο ποσοι απο εσας είστε παντρεμένοι Και έχετε πάρει παρθένες...θα σας δυσαρεστήσει λιγο αυτο αλλά ετσι ειναι τα πραγματα και την δική σας Την Γυναίκα την έχει γονατίσει Κάποιος πρίν απο εσας Και στην μάπα τα έχει πάρει... και στα 4 την είχε κάποιος άλλος Ποιο πρίν Και τι με αυτο?Ευχαριστηθείτε το σεξ απλά και μην κολατε σε πρότυπα και ταμπού
καλα τα λες!
Η αληθεια ειναι αυτη!

Ntiknik

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
81
Πόντοι
0
Καλησπερα να πω και εγω την γνωμη μου.Για εμένα τουλάχιστον σαν ιδέα ειναι καυλα να σκέφτομαι την γυναικα μου να χτυπιέται Πάνω σε έναν ξένο πούτσο και να το ευχαριστιέται δεν το εχω κάνει αλλά νομίζω ότι το σεξ δεν έχει ορίζοντες και Πρέπει να το απολαμβάνεις.Καλύτερα να μετανιώσεις Για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες
σωστοος

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.411
Πόντοι
456
εγω βαζω επιτηδες τη γυναικα μου να μου λεει πως την πηδουσανε. οσο πιο προστυχη παρτουζα εκανε κ οσο πιο χοντροψωλοι ηταν οι γαμιαδες της τοσο πιο πολυ καβλωνω

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Το cuckolding σαν φετιχ ειναι ιδιαίτερα διαδεδομένο τελευταία. Είμαστε από τα ζευγάρια που μας αρέσει να το εξασκούμε και μας εξιτάρει και τους δύο. Προϋποθέτει ότι το ζευγάρι είναι πού καλά μεταξύ τους, συνηδητοποιημένοι για αυτό που κάνουν και έχουν συζητήσει τα όρια τους. Προσωπικά επειση η γυναίκα μου ειναι αρκετά χρόνια μικρότερη με εξιτάρει να πηδιέται με πιτσιρικάδες μπροστά μου, είτε σε swingers club όπου έχουμε κάνει αρκετές φάσεις είτε στις διακοπές μας... όρςξη να υπάρχει φαντασία και καλή χημεία, το σέξ δεν έχει όρια...

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Εχω Κάποιες εμπειρίες και ως μέλος του ζευγαριού και ως τρίτος. Σε αυτό το παιχνίδι προτιμω το ρολο του συζύγου. Πάντως για να είναι επιτυχημενη η συνεύρεση και ο τρίτος θα πρέπει να γουστάρει να του πηδανε και τη δικη του! Αντιλαμβανεται πληρως το ολο σκηνικό

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
946
Πόντοι
86
Καλησπερα να πω και εγω την γνωμη μου.Για εμένα τουλάχιστον σαν ιδέα ειναι καυλα να σκέφτομαι την γυναικα μου να χτυπιέται Πάνω σε έναν ξένο πούτσο και να το ευχαριστιέται δεν το εχω κάνει αλλά νομίζω ότι το σεξ δεν έχει ορίζοντες και Πρέπει να το απολαμβάνεις.Καλύτερα να μετανιώσεις Για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες
Φίλε η γυναίκα σου θα το γούσταρε αυτό;; Πως την βλέπεις;;

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
946
Πόντοι
86
Το cuckolding σαν φετιχ ειναι ιδιαίτερα διαδεδομένο τελευταία. Είμαστε από τα ζευγάρια που μας αρέσει να το εξασκούμε και μας εξιτάρει και τους δύο. Προϋποθέτει ότι το ζευγάρι είναι πού καλά μεταξύ τους, συνηδητοποιημένοι για αυτό που κάνουν και έχουν συζητήσει τα όρια τους. Προσωπικά επειση η γυναίκα μου ειναι αρκετά χρόνια μικρότερη με εξιτάρει να πηδιέται με πιτσιρικάδες μπροστά μου, είτε σε swingers club όπου έχουμε κάνει αρκετές φάσεις είτε στις διακοπές μας... όρςξη να υπάρχει φαντασία και καλή χημεία, το σέξ δεν έχει όρια...
Ναι είναι όντως ωραία η φάση. Όσες φορές έχω παίξει ως bull (όχι πολλές) ήταν πολύ καύλα για όλους μας...

Cuckwannabe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2021
Like
41
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι εγώ με την γυναίκα μου σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε την εμπειρια αυτη.....εγω παντωσ το θελω σαν τρελοσ
Κ εννοειτε ειμαι ανοιχτοσ σε προτασεισ μιασ κ ελαχιστη εμπειρια εχουμε απλα σε λιγο παιχνιδι με αλλον...

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Κ εννοειτε ειμαι ανοιχτοσ σε προτασεισ μιασ κ ελαχιστη εμπειρια εχουμε απλα σε λιγο παιχνιδι με αλλον...
Αφου έχει γίνει το βημα ολα καλα θα πάνε. Προσεχε να μην είσαι πολυ πιεστικός. Για το ποτε και με ποιον δωσε την πρωτοβουλία στη γυναίκα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom