Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RageKid

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες ξέρει κανείς εαν μπορουμε να παμε σε κανενα κλαμπ με ζευγάρια ασυνόδευτοι κ να παιχτεί φαση?

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.411
Πόντοι
456
εχει κωλοπηδηξει κανεις αυτη την καριολα?

Συνημμένα

• kwlara.jpg
    kwlara.jpg
    316,2 KB · Εμφανίσεις: 196

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγώ πάντως νομίζω ότι αρκετοί από τους άντρες που τους αρέσει να βλέπουν την γυναίκα τους να πηδιέται με άλλον...έχουν higher expectations απο τον γαμιά της γυναίκας τους! :grin:

• Like
Αντιδράσεις: Audir8

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τυπε μπας και θελεις την ωρα που γαμανε την γυναικα σου να παρεις κι εσυ λιγο μεζε και μας το φερνεις απ εξω απ εξω,γιατι καιρο το λες.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.411
Πόντοι
456

Xalandri_gymnismos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Aν κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη σου τότε είναι άπιστη. Είναι κάτι πιο ακραίο από το swinging. Αν όλα είναι για χαβαλέ κατόπιν κουβέντας και υλοποίηση έξτρα hot φαντασίωσης μπορεί να είναι αποδεκτό. Τα όρια τα βάζει κάθε ζευγάρι ξεχωριστά. Λίγο λιγότερα από τα μισά ζευγάρια υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να ζήσουν κάποιας μορφής swinging αλλά το τρελό είναι ότι πάνω από το 3/4 γυναικών ή αντρών θα κερατώσουν δηλαδή κρυφά το σύντροφο τους σίγουρα μια φορά στη διάρκεια της σχέσης ή του γάμου. Αντιφατικό; Κανονικοί swingers που δεν παθαίνει κάτι η σχέση και ζουν κατά τα άλλα εντάξει τη σχέση είναι λιγότερο του 10% των συνολικών ζευγαριών

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Λογικο ρε φιλε. Δλδ θα εισαο οκ να την γαμανε μπροστα σου. Μπορει να εθελοτυφλεις ,ειδικα αν κι εσυ γαμας απο εσω κι απο κει, αλλα να στη γαμησουνε μπροστα σου, πρεπει να εισαι πολυ open mind

Xalandri_gymnismos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Aυτοί που το μπορούν να το κάνουν γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για όλα τα γούστα και για όλες τις ηδονές,είναι χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες. Είτε το κάνεις γιατί είναι ένα είδος φετίχ που έχεις ή το κάνεις γιατί έχεις οφέλη ή και για τα δύο μαζί. Γίνεται και κάποια ανταλλαγή,πας και με τη γκόμενα του άλλου. Ξαναλέω δεν είναι όλες οι ηδονές για όλους το σεξ είναι πολύπλοκο πράγμα>>

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.233
Πόντοι
201
Γνωστός μου είχε μπλέξει με μια τύπισσα που ο πρώην της, την έβγαζε έξω έπιανε γνωριμίες με άκυρους και την έβαζε να πηδιεται μαζι τους..
Του το έλεγε με παράπονο κλπ κλπ..
Μέτα από δύο μήνες τον έστειλε γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον πρώην..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.763
Πόντοι
2.306
Γνωστός μου είχε μπλέξει με μια τύπισσα που ο πρώην της, την έβγαζε έξω έπιανε γνωριμίες με άκυρους και την έβαζε να πηδιεται μαζι τους..
Του το έλεγε με παράπονο κλπ κλπ..
Μέτα από δύο μήνες τον έστειλε γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον πρώην..
H τυπισας την έριξε την διερευνητική με το παράπονο για τον πρώην και προφανώς είδε ότι δεν υπάρχει φως με τον φίλο σου....
στον κίνδυνο μη περαιτέρω εκπόρνευσης της, ψάχτηκε άμεσα για νέο νταβά....
οπως λένε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χουι....

kiko35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπερα να πω και εγω την γνωμη μου.Για εμένα τουλάχιστον σαν ιδέα ειναι καυλα να σκέφτομαι την γυναικα μου να χτυπιέται Πάνω σε έναν ξένο πούτσο και να το ευχαριστιέται δεν το εχω κάνει αλλά νομίζω ότι το σεξ δεν έχει ορίζοντες και Πρέπει να το απολαμβάνεις.Καλύτερα να μετανιώσεις Για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες

kiko35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Like
106
Πόντοι
0
Να πω και κάτι αλλο ποσοι απο εσας είστε παντρεμένοι Και έχετε πάρει παρθένες...θα σας δυσαρεστήσει λιγο αυτο αλλά ετσι ειναι τα πραγματα και την δική σας Την Γυναίκα την έχει γονατίσει Κάποιος πρίν απο εσας Και στην μάπα τα έχει πάρει... και στα 4 την είχε κάποιος άλλος Ποιο πρίν Και τι με αυτο?Ευχαριστηθείτε το σεξ απλά και μην κολατε σε πρότυπα και ταμπού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom