Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
σωστός ο παίχτης και εγω που εχω κανει διάφορες φάσεις με ζευγάρια αυτό κατάλαβα οτι ολα γίνονται για το κέρατα σε εισαγωγικά γιατι στην ουσια δεν ειναι κερατας.κερατας ειναι αυτος που δεν το ξέρει για εμενα παντος
Και ο κερατάς που βλέπει, μπορεί να το κάνει για να ρίξει στάχτη στα μάτια της γυναίκας του...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Προσοχή , μήπως ο γαλαντόμος καταλήξει στην θέση της γυναίκας του.Δηλ. να τον οπισθογεμίζουν και να κάνει χάζι η γυναίκα! :grin:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Άμα φοράει και το νυφικό του....η στάχτη πάει σύννεφο....
Υπάρχουν και χειρότερα...

Προσοχή , μήπως ο γαλαντόμος καταλήξει στην θέση της γυναίκας του.Δηλ. να τον οπισθογεμίζουν και να κάνει χάζι η γυναίκα! :grin:
Ένα από τα χειρότερα...

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Υπάρχουν και χειρότερα...
Ένα από τα χειρότερα...
εμενα ενα απο τα χειρότερα που μου εχει τυχει ειναι να του γαμαω τη γυναικα και μολις χύνω να περνει το πούτσο μου αυτη και να τον βγάζειστο στόμα του να τα πίνει και να τον φτύνει με σφαλιαρες και να τον βριζει.

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
εμενα ενα απο τα χειρότερα που μου εχει τυχει ειναι να του γαμαω τη γυναικα και μολις χύνω να περνει το πούτσο μου αυτη και να τον βγάζειστο στόμα του να τα πίνει και να τον φτύνει με σφαλιαρες και να τον βριζει.

καλημέρα,

Σε εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών εργάζεσαι ?

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1

καλημέρα,

Σε εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών εργάζεσαι ?[/quote] Εγω σε καμια προφανώς.Φίλε μου βγες ψάξε και θα δεις αν λεμε αλήθεια απο το πληκτρολόγιο η τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα.Φιλικα στο λεω αν σου αρέσουν η παρτουζες και ψαχτεις θα κανεις παρτουζες αν σου αρεσει να εισαι με μια κοπέλα και να αραξεις θα το βρεις τζόγος σου αρεσει θα το βρεις σήκω απο εκει που καθεσε και θα με θυμηθείς

μiτσος

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ ρε φίλε τους τελευταίους μήνες πηγαίνω με ζευγάρια για τρίο αλλά κυρίως cuckold φάση. Είναι εύκολο να βρεις. Απλά θέλει, καλό σώμα και μεγάλη πουτσα...
Στο cuckold παιχνίδι όσο παράξενο και να ακούγεται καλύτερα από όλους περνάει ο κερατάς
σωστός ο παίχτης και εγω που εχω κανει διάφορες φάσεις με ζευγάρια αυτό κατάλαβα οτι ολα γίνονται για το κέρατα σε εισαγωγικά γιατι στην ουσια δεν ειναι κερατας.κερατας ειναι αυτος που δεν το ξέρει για εμενα παντος[/quote]
εχεις δικιο αυτος που γουσταρει να του γαμανε την γυναικα δεν ειναι κερατας, ξεφτιλας ειναι
μεγαλυτερη αξια εχουν οι πουστιδες απο αυτους

Melouris

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Θα γούσταρα φουλ μια φάση με ζευγάρι αλλά δυστυχώς έχω κλειστό κύκλο και άρα δεν μπορώ να βρεθώ με τέτοιους όμορφους ανθρώπους...

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Θα γούσταρα φουλ μια φάση με ζευγάρι αλλά δυστυχώς έχω κλειστό κύκλο και άρα δεν μπορώ να βρεθώ με τέτοιους όμορφους ανθρώπους...
Δεν της κανεις στον κύκλο σου αφτες τις δουλειές με αγνώστους γίνονται συνήθως.Ωραιους ανθρωπους δεν τους λες εχει πολλοι σαβούρα και ανωμαλια η δουλειά που μπορεί να σου ξενίσει λιγο.

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
Η πιο καλή περίπτωση είναι να γνωρίσεις ανθρώπους κυριλέ και σε συμπεριφορά και σε εμφάνιση (σχετικό βέβαια αυτό για τον καθένα) ....
δύσκολο μου φαίνεται, αλλά όχι αδύνατο ..

αν πρόκειται για σαβούρα γιατί να μπλέξεις ?

Summer Stone

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
7.970
Πόντοι
1.041
Καλημέρες

Συνημμένα

• 8866E1D7-626C-4CB6-A28C-B01D64006E1D.jpeg
    8866E1D7-626C-4CB6-A28C-B01D64006E1D.jpeg
    367,9 KB · Εμφανίσεις: 196

Xalandri_gymnismos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
Kαλημέρα στο Nirvana γίνεται παιχνίδι; 'Εχουμε καιρό να πάμε κι η Covid εποχή δημιουργεί θέματα στον χώρο των swingers. Διαφωτίστε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Kαλημέρα στο Nirvana γίνεται παιχνίδι; 'Εχουμε καιρό να πάμε κι η Covid εποχή δημιουργεί θέματα στον χώρο των swingers. Διαφωτίστε

Τύπε ο μαλάκας ιδιοκτήτης του νιρβάνα δεν θέλει να γράφονται οι φάσεις που παίζονται στο μαγαζί του στο φόρουμ.Εγώ κάποτε ήμουν θαμώνας κι έγραφα συχνά πυκνά τι παιζόταν στο κλαμπ,όμως ένα βράδι με πλησιάζει ο βλάκας ο μαγαζότορας και χωρίς να με ξέρει με ρωτάει αν είμαι ο κοστακης27 που γράφει στο φόρουμ.Του απαντάω ναι και αρχίζει να μου λέει την μαλακισμένη θεωρία του για το μαγαζί του και ότι δεν δέχεται αναφορές στο φόρουμ.Του απαντάω ότι λέει βλακείες και ν'αφήσει το φόρουμ και τα μέλη έξω από τις θεωρίες του και μου λέει ότι αν ξαναγράψω κριτική για το νιρβάνα δεν θα με αφήσει να ξαναμπώ. Φυσικά τον απαξίωσα και αποχώρησα μια και καλή από το κωλομάγαζό του,λέγοντάς του ότι δεν δέχομαι απειλές και εκβιασμούς. Αυτά τα λίγα για να υπενθυμίσω στους μύστες τι παίζει με αυτόν τον καραγκιόζη που έχει το μαγαζί,αν το έχει ακόμα γιατί με το στυλάκι που έχει τον κόβω να πηγαίνει σύντομα για φούντο.Εννοείται αν μάθω ότι πήρε κάποιος άλλος το μαγαζί θα επανέλθω γιατί γουστάρω την καλτίλα του.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.391
Πόντοι
456
με καβλώνει αφανταστα η ιδεα ν πηδιεται η γυναικα μου παρτουζα αλλα ενω καβλωνει κ αυτη πολυ δεν τολμάει να το κανει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.630
Πόντοι
12.756
με καβλώνει αφανταστα η ιδεα ν πηδιεται η γυναικα μου παρτουζα αλλα ενω καβλωνει κ αυτη πολυ δεν τολμάει να το κανει
κατι γινεται λαθος τοτε...πως γινεται να καυλωνει και να μην το κανει τελικα;

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.391
Πόντοι
456
αλλο η φαντασιωση κ αλλο η πραξη.
κ εγω καβλωνω στην ιδεα να την πηδανε μπροστα μου αλλα αν το δω Live δεν ξερεις τελικα πως θα νοιωσω

• Like
Αντιδράσεις: Boleyn

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.630
Πόντοι
12.756
αλλο η φαντασιωση κ αλλο η πραξη.
κ εγω καβλωνω στην ιδεα να την πηδανε μπροστα μου αλλα αν το δω Live δεν ξερεις τελικα πως θα νοιωσω
αυτο καλο ειναι να το ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου ομως γιατι αν γινει ποτε και στραβωσεις χαλαει και η σχεση μαν

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.391
Πόντοι
456
θα γουσταρω σιγουρα εγω, για την αναλυση της κουβεντας ειπα τα παραπανω

Stories

Νέο!

Stories