Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepehands

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Μα δε ψάχνουμε ζευγάρι , τύπο ψάχνουμε
@athkid επειδη ειμαι καινουργιος στο site και δε μπορω ακόμα να στείλς pm, εαν ακόμα εμδιαφέρεστε στείλε μου εδώ και αναφέρουμε λεπτομέρειες και ερωτήσεις που σίγουρα θα έχετε. Σε ευχαριστώ.
Μα δε ψάχνουμε ζευγάρι , τύπο ψάχνουμε

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
220
Πόντοι
21
Πως το αντιμετώπισες; εννοώ π η γνώμη σου γι αυτό;
Επειδή υπήρχε χημεία... εμπιστοσύνη κλπ. Επειδή ήταν αυτός που μου έμαθε τα πάντα γύρω απο το κόμματι αυτό εν τέλη του έκανα την χάρη και τελικά οταν ο άλλος περνάει καλά μαθαίνεις να περνάς καλά κι εσύ.

hoteros

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2016
Like
170
Πόντοι
0
Επειδή υπήρχε χημεία... εμπιστοσύνη κλπ. Επειδή ήταν αυτός που μου έμαθε τα πάντα γύρω απο το κόμματι αυτό εν τέλη του έκανα την χάρη και τελικά οταν ο άλλος περνάει καλά μαθαίνεις να περνάς καλά κι εσύ.
Ή εμπιστοσύνη νομίζω είναι η ουσιαστικότερη λέξη νομίζω

TonyDOP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2018
Like
3.291
Πόντοι
441
Με τη κοπέλα μου είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Το να τη γαμάει άλλος και να βλέπω, δε ξέρω αν θα το έκανε. Το να κάνουμε παρτούζα με άλλον ή όταν πηδάει αυτός εγώ να της δίνω πίπα, ναι. Βέβαια, ενώ με εξιτάρει σαν φαντασίωση, στη πράξη δε ξέρω τι θα συνέβαινε. Επειδή έχουμε μία πολύ καλή σχέση, το έχουμε συζητήσει αρκετά. Σαν ιδέα την καυλώνει (όχι τόσο όσο εμένα), και ως ενδεχόμενο το έχει αφήσει λίγο ανοιχτό. Παρ' όλα αυτά, και μόνο στη σκέψη, από τότε που το συζητήσαμε, το γαμήσι μας έχει ανέβει 2-3 λέβελ πιο πάνω από πριν. Κρίνω λοιπόν πως η καινοτομία είναι αυτή που εξιτάρει σε αυτό το θέμα. Και όχι αποκλειστικά η πράξη η ίδια.

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
220
Πόντοι
21
Ενα τεράστιο κακό στις σχέσεις είναι τα πορνό βίντεο γιατι αυξάνουν τις απαιτήσεις και ουσιαστηκά πράγματα που γίνονται μόνο στις ταινίες που λέμε τα θέλουμε απο απλές καθημερινές κοπέλες και το αντίστροφο.
Τέλος πάντων .

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
Ενα τεράστιο κακό στις σχέσεις είναι τα πορνό βίντεο γιατι αυξάνουν τις απαιτήσεις και ουσιαστηκά πράγματα που γίνονται μόνο στις ταινίες που λέμε τα θέλουμε απο απλές καθημερινές κοπέλες και το αντίστροφο.
Τέλος πάντων .
Για τις ελληνικες τσοντες αυτο δεν ισχυει τοσο. Χειροτερες κι απο την πραγματικοτητα μερικες φορες.

TonyDOP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2018
Like
3.291
Πόντοι
441
Για τις ελληνικες τσοντες αυτο δεν ισχυει τοσο. Χειροτερες κι απο την πραγματικοτητα μερικες φορες.

Το ελληνικό πορνό ειναι ξεκάθαρα για γέλια. Αντί καυλώσεις γελάς. Πιο καύλα είναι κάτι amateur βιντεάκια από ελληνικά ζευγάρια. Ειδικά στο πορν χαμπ είναι 2-3 προφιλ που κάνουν πολύ καλή δουλειά.

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
220
Πόντοι
21
εγώ δε το πα για να πιασουμε ότι υπάρχει.... νομίζω είναι κατονοητό τι είπα :)

• Like
Αντιδράσεις: Sad10

petros_sketo

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
10.260
Πόντοι
1.336
Τέλος πάντων .
Σωστή!Δυστυχώς τα παιδιά που είναι στην εφηβία αυτή τη στιγμή νομίζουν ότι το σεξ είναι μόνο τράβηγμα μαλλιών,μπάτσες στα κωλομέρια,πρωκτικό και χύσιμο στη μούρη.Καλώς ή κακώς αυτά πλασάρουν στις τσόντες πλέον.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.835
Πόντοι
3.506
Σωστή!Δυστυχώς τα παιδιά που είναι στην εφηβία αυτή τη στιγμή νομίζουν ότι το σεξ είναι μόνο τράβηγμα μαλλιών,μπάτσες στα κωλομέρια,πρωκτικό και χύσιμο στη μούρη.Καλώς ή κακώς αυτά πλασάρουν στις τσόντες πλέον.
Και τότε πλασσάρονταν αυτά τύπε. Με λιγότερη βία, αλλά πλασσάρονταν. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις με τις προσλαμβάνουσες.

Καλός χύστης είναι αυτός που έχει ενσυναίσθηση πότε και με ποιά τον παίρνει να βγάλει γούστα, έτσι ώστε να κλιμακώνει το kink με τρόπο που να υπάρχει πάντα συναίνεση. Άμα είναι καφροατσούμπαλος, θα καταλήξει αργά ή γρήγορα είτε να τον παίζει σπίτι του, είτε μόνο με πληρωμένες, είτε πίσω απ΄τα σίδερα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Τέλος πάντων .
Έχεις δίκιο!!! Το έχω ξαναγράψει και αλλού οι τσόντες έχουν καταστρέψει κόσμο!!! Ακούς 15χρονα παιδιά να κάνουν παράπονα γιατί η δικιά τους δεν "τα παίρνει στη μάπα" και άλλα τέτοια!!!

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.520
Πόντοι
446
Έχω μια άποψη...ετοιμάζεις στην γυναίκα σου φαγητό εάν ξέρεις ...και σου λέει αγάπη μου πολύ ωραίο.πας σε ένα εστιατόριο για φαγητό και σου λέει αγάπη μου και αυτό το φαγητό ωραίο είναι....δεν σε αγαπάει...κάνε αναγωγή στο τρίο η στην τετράδα ....κάνεις καλό σεξ αλλά υπάρχουν και αλλού αλλά ωραία φαγητά που πρέπει να δοκιμάσει το ζευγάρι ...και τι έγινε εάν πάει με άλλων άντρα ...εάν αυτό καυλωνει το ζευγάρι ....τι σημαίνει δεν αγαπάει ο ένας των άλλων .....τότε εάν πας και φας άλλου φαγητό δεν αγαπάς την γυναίκα σου

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.520
Πόντοι
446
Εγώ τις έχω πει ότι εάν βρει γκόμενο να έρθω και εγώ ....να βλέπω τουλάχιστον...μην πάει χαμένο τα γαμιση... Χάχαχα

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.520
Πόντοι
446
Και για να συνεχίσω εάν ειμουν γυναίκα θα έλεγα στων άντρα μου να κάνουμε τρίο με άντρα αλλά με δωράκι ...να βγάλουμε και τίποτα...γιορτές έρχονται

PANAGIOTIS!

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2019
Like
97
Πόντοι
0
Έχω μια άποψη...ετοιμάζεις στην γυναίκα σου φαγητό εάν ξέρεις ...και σου λέει αγάπη μου πολύ ωραίο.πας σε ένα εστιατόριο για φαγητό και σου λέει αγάπη μου και αυτό το φαγητό ωραίο είναι....δεν σε αγαπάει...κάνε αναγωγή στο τρίο η στην τετράδα ....κάνεις καλό σεξ αλλά υπάρχουν και αλλού αλλά ωραία φαγητά που πρέπει να δοκιμάσει το ζευγάρι ...και τι έγινε εάν πάει με άλλων άντρα ...εάν αυτό καυλωνει το ζευγάρι ....τι σημαίνει δεν αγαπάει ο ένας των άλλων .....τότε εάν πας και φας άλλου φαγητό δεν αγαπάς την γυναίκα σου

έχεις ένα point, αλλά είναι λίγο απλουστευμένη η λογική του παραδείγματος ...

δεν αποφασίζεις εξίσου εύκολα να φας αλλού ένα ωραίο φαγητό όπως αποφασίζεις μαζί με την γυναίκα σου να πάει με άλλον άντρα ..

• Like
Αντιδράσεις: Klima

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.520
Πόντοι
446
Για εμένα καλά κάνουν και βλέπουν τσόντες .... ενημέρωση....ειμουν πριν 33 χρόνια 17χ είχα μια γκόμενα και κάναμε χαμουρεμα....εγώ τότε νόμιζα ότι βάζεις το δάχτυλο στο μουνι ...μέσα έξω και χύνει....οκ γίνεται υγρό αλλά από κλειτορίδα τίποτα δεν ξέραμε....και μια φορά όπως είμαστε γυμνοί και τριβομασταν την βλέπω να φωνάζει και να έχει σπασμούς και ποτάμι τα χύσια .....μετά εμαθα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

έχεις ένα point, αλλά είναι λίγο απλουστευμένη η λογική του παραδείγματος ...

δεν αποφασίζεις εξίσου εύκολα να φας αλλού ένα ωραίο φαγητό όπως αποφασίζεις μαζί με την γυναίκα σου να πάει με άλλον άντρα ..
Ναι απλό είναι το παράδειγμα....αλλά......

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.520
Πόντοι
446
Που εδώ εάν μπαίνεις και σε άλλες σελίδες ίσως ξέρουν τι φωτογραφία αναβαζω και τι άποψη έχω γενικά ....η το κάνω για να γίνει ντόρος στην σελίδα

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.520
Πόντοι
446
Πάντως σοβαρά τώρα οι ποιο πολύ γουστάρουν να γεμίσουν μαζί με άλλων την γυναίκα τους εάν είναι και ωραία σίγουρα....το θέμα είναι πόσοι το κανουν

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.822
Πόντοι
1.446
Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, μου είχαν πει γνωστοί μου, ότι υπήρχαν ειδικοί χώροι σε καταστήματα διασκέδασης των νοτίων προαστίων κυρίως, αλλά και των βορείων που ο κύριος πήγαινε την σύζυγό του να την γ@@@σει ο Πακιστανός, ενώ αυτός έπαιρνε μάτι (αν ήθελε πέρναγε ένα χέρι και αυτόν).

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.520
Πόντοι
446
Κάνεις παρτούζες με τη γυναίκα σου. Διαφωνώ αλλά αυτά είναι γούστα = καύλα σας.
Γουστάρεις να βλέπεις να σου πηδάνε τη γυναίκα. Διαφωνώ αλλά είπαμε αυτά είναι γούστα = καύλα σας.
Τα πιο πάνω και παίρνεις χρήμα? Καμία καύλα και κανένα γούστο στην πραγματικότητα = ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ
Τι να κάνουμε έχω γυναίκα νταβατζη μου παίρνει όλα τα λεφτά....και μιλάω σοβαρά τα ζευγάρια που παίρνουν λεφτά σίγουρα τα παίρνουν οι άντρες ....εγώ ρωτάω ...επειδή κάτι έχω ακούσει...μαθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom