Ας καταθέσω κι εγώ τη λειψή μου εμπειρία.
Αρχικά να πω ότι προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα αφύσικο στο σεξ, μάλιστα η φάση του cuckolding εξηγείται και επιστημονικά ως έναν βαθμό. Δηλαδή το ότι ένας τρίτος πηδάει τη γυναίκα σου, σε ερεθίζει διότι οργανισμός σου ψήνεται να την αφησεις εσύ έγκυο και όχι ο άλλος. Έτσι λοιπόν, αυτό που βλέπεις σου δημιουργεί ερωτική επιθυμία.
Είχα μια σχέση, σοβαρή και όχι της πλάκας. Το σεξ μας ήταν διαστημικό και πολύ γρήγορα ανοιχτηκαμε ο ένας στον άλλο. Όταν θέλησα να τσεκαρω αν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι τέτοιο, έβαλα να δούμε σχετικές τσόντες, το ένα έφερε το άλλο και μετά από καιρό συζητήσαμε σοβαρά το ενδεχόμενο να το κάνουμε.
Υπήρχε ένα πρόβλημα. Η κυρία ήταν διάσημη (μη με ζαλισετε ποια ήταν και μη γαμησετε το θρεντ με εικασίες). Και ως τέτοια, το φοβήθηκε πάρα πολύ. Επομένως σκέφτηκα μια εναλλακτική οδό την οποία και πραγματοποιήσαμε.
Έκανε ένα fake προφίλ στο τιντερ και διάλεξε έναν επισκέπτη της Αθήνας, αλλοδαπό. Τουρίστα με λίγα λόγια. Τον έφερε σπίτι της, ηχογράφησε το σεξ τους, τον έδιωξε αμέσως μετά και με φώναξε. Πήγα, μου έβαλε να ακούσω την ηχογράφηση και μετά πηδηχτηκαμε κι εμείς και όπως φαντάζεστε, το σεξ ήταν από άλλον πλανήτη