Μονο σε μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια για λογους εχεμυθειας
Στείλε μουΜονο σε μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια για λογους εχεμυθειας
Μονο σε μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια για λογους εχεμυθειας
Στείλε μουΜονο σε μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια για λογους εχεμυθειας
Πόσα πμ έχεις φίλε???Θελω να γαμησουν τη συζυγο μου μπροστα μου....θελω να γινω cuckold στη γυναικα μου...οποιος ενδιαφερεται, ας μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια
Σου εύχομαι να στη γαμησουν όπως πρέπει κι εσύ εκεί να καμαρώνεις!!!!Δε θα προλαβαινω σε λιγο χαχαχα.....καλο ειναι αυτο γιατι θα ειναι η πρωτη cuckold εμπειρια
Αντε με το καλο να σου κανει και τον δευτερο…Τη λατρευω...ειναι και μανα του γιου μου
Γιατί όχι να γαμησουν εσένα και να βλέπει η γυναίκα σου....το έχεις σκεφτεί αυτό?Θελω να γαμησουν τη συζυγο μου μπροστα μου....θελω να γινω cuckold στη γυναικα μου...οποιος ενδιαφερεται, ας μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια
Αντε με το καλο να σου κανει και τον δευτερο…
Σωστο κι αυτο, αμα λυθει το οικονομικο τα υπολοιπα βρισκονται….Με τετοια οικονομικα προβληματα? Δυσκολο
Τυπε το bou είναι επιστημονικό σαη δεν γίνεται ποτέ χαβαλέςΚαλησπέρα σας,
τελικά έχει γαμήσει κάποιος την γυναίκα κάποιου άλλου ακόμα (γιατί όχι και με δωράκι), ή 42 σελίδες γίνεται χαβαλές;
Αν το ρωτας φιλοσοφικα σχεδον ολοι εχουν γαμησει τη γυναικα καποιου αλλου, τωρα για δωρακια δεν ξερω…Καλησπέρα σας,
τελικά έχει γαμήσει κάποιος την γυναίκα κάποιου άλλου ακόμα (γιατί όχι και με δωράκι), ή 42 σελίδες γίνεται χαβαλές;
Νομίζω φίλος ο " γνωστός " δεν είναι safe επιλογή. Καλύτερα " άγνωστος " οπότε δεν θα έχεις ενοχές.Εμείς με την κοπέλα μου συζητάμε για την πρώτη μας εμπειρία… δεν ξέρουμε αν πρέπει να το κάνουμε με κάποιον γνωστό ή να βρούμε κάποιον online
Ολα είναι σχετικά. Βασικά αυτό που "πρέπει" είναι αυτό που εσάς θα σας κάνει να νιώθετε περισσότερο άνετα.Εμείς με την κοπέλα μου συζητάμε για την πρώτη μας εμπειρία… δεν ξέρουμε αν πρέπει να το κάνουμε με κάποιον γνωστό ή να βρούμε κάποιον online
Δεν είναι safe από ποια άποψη;Νομίζω φίλος ο " γνωστός " δεν είναι safe επιλογή. Καλύτερα " άγνωστος " οπότε δεν θα έχεις ενοχές.
Αλλά θέλει ψάξιμο όμως !!!
Θα πονταρα στον χαβαλεΚαλησπέρα σας,
Με πρόλαβε στην απάντηση ο συναγωνιστής dreame22 !!Δεν είναι safe από ποια άποψη;
Το αν θα "ζητάει" ή οχι , δεν εχει να κανει με γνωστό....! Οπότε την προσοχή σας τι ψάχνετε κ σας ενδιαφέρει, αλλά κ το πως μπορεί αυτό να εξελιχθεί. Χρειάζεται πλήρη αντίληψη κ ωριμότητα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, καθώς επίσης κ ορθή διαχείριση.....Δεν είναι safe απο την άποψη ότι βάζεις στο σπίτι σου (και στην γυναικά σου, κυριολεκτικα) καποιον γνωστό ο οποίος πλέον θα γνωρίζει πολύ προσωπικά πραγματα για εσας, δεν θα μπορείς να αποκόψεις ευκολα αν το θελήσεις, καθώς γνωστός, και επίσης παντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να αναπτυχθεί κάτι περισσότερο μεταξύ γνωστού-συζύγου.
Το έχω δοκιμάσει και παρ' ότι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καυλα, μου είχε κακοφανει που τον ζητάει πλέον σταθερα.
To "σου" δεν χρειάζεται. Γινεται και κοιτώντας άλλες..Ας καταθέσω κι εγώ τη λειψή μου εμπειρία.
Αρχικά να πω ότι προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα αφύσικο στο σεξ, μάλιστα η φάση του cuckolding εξηγείται και επιστημονικά ως έναν βαθμό. Δηλαδή το ότι ένας τρίτος πηδάει τη γυναίκα σου, σε ερεθίζει διότι οργανισμός σου ψήνεται να την αφησεις εσύ έγκυο και όχι ο άλλος. Έτσι λοιπόν, αυτό που βλέπεις σου δημιουργεί ερωτική επιθυμία.
Καλησπέρακαλησπερα