Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τύπε χαίρομαι που σε ξαναβλεπω...γιδι,βοσκε,πλεμπα...οχι βεβαια!!!
Τύπε χαίρομαι που σε ξαναβλεπω...γιδι,βοσκε,πλεμπα...οχι βεβαια!!!
ΠΟΥΣΤΗ με Λοφίο
χορτιατη βρηκες να πεις? εκει και το καλοκαιρι καινε σομπες οταν κατω ξεφλουδιζεστε!ψεματα μου λενε οι συνάδελφοι που μενουν στο χωριο "χορτιατης" της θεσσαλονικης ότι ξοδευουν 2 χιλιαρικα για θερμανση κάθε χειμωνα, με ξυλοσομπες, πελλετ, πετρελαια??
ψεματα και άλλη φιλη που εμενε στο χωριο "λαγυνα"???
ξες από βορεια ελλαδα και θερμοκρασίες?
εχεις ζησεις σε ορεινο χωριο σε μονοκατοικια, να την μονώνεις από παντου αλλα τα παραθυρα κλειστα να είναι σαν παγωμενες πλακες?
Οχι τυπε δεν σου λενε ψεματα οταν εχουν να ζεστανουν ενα σπιτι 300 τετραγωνικα μερα νυχτα σε 30βαθμους ολο το χειμωνα, ο Δρυμος ειναι το χωριο μου και εχω σπιτι 100τμ εκει,ποτε δεν χρειαστηκε τοσα ουτε και το μισο σοι που μενει εκει,ουτε και εδω που ειμαι τωρα σε ενα χωριο στο τερμα του θεου που αυτην την στιγμη χιονιζει δεν χρειαστικε κανεις τοσαψεματα μου λενε οι συνάδελφοι που μενουν στο χωριο "χορτιατης" της θεσσαλονικης ότι ξοδευουν 2 χιλιαρικα για θερμανση κάθε χειμωνα, με ξυλοσομπες, πελλετ, πετρελαια??
ψεματα και άλλη φιλη που εμενε στο χωριο "λαγυνα"???
ξες από βορεια ελλαδα και θερμοκρασίες?
εχεις ζησεις σε ορεινο χωριο σε μονοκατοικια, να την μονώνεις από παντου αλλα τα παραθυρα κλειστα να είναι σαν παγωμενες πλακες?
Δηλαδη τυπε θες να μας πεις οτι τα νταικιν ειναι ΜΑΠΑ? επισης θες να μας πεις οτι χρειαζεται και πιστοποιηση η ηλεκτρολογικη εγκατασταση του σπιτιου με αλλα 150ε ?! για να μπει η αντλια στο σπιτι? μηπως χρειαζεται και η αποχετευση? :S τυπε τι ειναι το οργανο που εχεις για να πιστοποιησεις μια ηλεκτρολογικη εγκατασταση οικιας? για πες να γελασ..εχμμ να το συζητησουμε ...Αυτο θα κανω
Άστον να κάψει τον εγκέφαλο του daikin μόνος του ή να ξεπαγιαζει οταν η εξωτερική θ πεσει κάτω απο το μηδέν . Κόστος ανταλλακτικού 2.500 ευρω ...
τι να του πεις οτι θέλει έλεγχο κ πιστοποίηση η ΕΗΕ με οργανο HD384 κ να του χρεώσω αλλα 150 euros
Αυτός νομίζει οτι αγορασε πιεστικό κ ειναι ολα φθηνα
Πηγα Γερμανία , αμβουργο σε ενα γνωστό μου ο οποίος φώναξε ηλεκτρολόγο για να του κρεμάσει σε καινουριο σπιτι 4 πολυφώτα κ να του βαλει 2-3 ντουι κ εξωτερικές λαμπες κ του ζητησε ο γερμανος 1500 ευρω !!
Και ο αλλος ζητήσε 120 για ρύθμιση αντλίαΣ Θ κ του μπουρδελιαρη του φάνηκαν πολλα
Χαχαα
ΕλλαδαΡα !
Κλαιω με τον "ειδικο" που ζηταει 120 ευρω για επισκεψη και θελει να του στειλουν πρωτα το μανουαλ να διαβασει!!!
η μελέτη του μηχανικού δεν θα σε γλυτώσει απο βλάβες,η μελέτη του μηχανικού είναι καθαρά απόδοσης,τι αντλία θα βάλεις ,τι φαν κλπ,τεχνικός πάλι θα στην τοποθετήση.
Ρε πατε καλα ? τι του λετε του ανθρωπου οτι θα καψει τον εγκεφαλο και κοστιζει 2500 και γω δεν ξερω τι αλλο ...μηπως θα παρει και κανα κλαδι να το χωσει στον ανεμιστηρα να δει αν σταματα χειροκινητα ? θα το καψει δηλαδη πειραζοντας ρυθμισεις και κουμπια ? ακομα και αυτο να γινει εγγυηση δεν εχει το μηχανιμα ? θεωρειτε δηλαδη τον κατασκευαστη ηλιθιο ? μηπως τον θεωρειτε και μαλακα που αλλη δουλεια δεν ειχε να καθοταν και να εγραφε ολοκληρο βιβλιο με οδηγιες λες και δεν ειχε τιποτα αλλο να κανει ? ο αλλος τον θεωρει ψιλικατζη ενω εχει δωσει 10κ ...
σφυζουμε στους επαγγελματιες εδω μεσα ....
Ελα καραγκιοζη σου κατεβασα τη πρωτη σελιδα απο το μανιουαλ....
Περνα να πληρωθεις μαλακα....
Λοιπόν φίλε μου τα ακόλουθα:
1. Καλοδούλευτο το σύστημα και να χαρείς την ζέστη του.
2. Γενικά εξοικονομεί χρήμα. Γενικά. Ειδικά εξαρτάται.
3. Καλώς, κακώς δεν φώναξες μηχανικό για μελέτη τώρα δεν τον χρειάζεσαι. Χρειάζεσαι ένα εξειδικευμένο τεχνικό για να σου ρυθμίσει το μηχάνημα και να το συντηρεί κάθε χρόνο. Βρες ένα καλό, συνήθως είναι και ακριβός, και φρόντισε να έχεις μόνιμη επαφή μαζί του χωρίς να μπερδεύεις άλλους. Αν δεν ξέρεις μπορείς να ρωτήσεις την ίδια την DAIKIN αν συνεργάζεται με κάποιους ανεξάρτητους ώστε να σου προτείνει. Η ίδια δεν θα σου αποστείλει τεχνικό.
4. Τα 120 ευρώ που αναφέρει ένας κύριος παραπάνω, μπορεί να είναι και λίγα για την εργασία αυτή.
5. Από εδώ και πέρα, αφού την ρυθμίσεις και δουλέψει σωστά πρέπει να εξετάσεις τρεις ακόμη επιλογές για να βελτιστοποιήσεις το κέρδος σου. Η πρώτη επιλογή είναι η δυνατότητα για νυκτερινό ρευμα. Η δεύτερη επιλογή είναι η εξεύρεση του φθηνότερου πάροχου ηλεκτρικής ενέργειας. Η τρίτη επιλογή είναι, εάν το επιτρέπει ο χώρος σου, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.
Καλό χειμώνα να έχουμε όλοι μας.
Τυπε οτι και να παρεις στειλε τη πρωτη σελιδα του μανιουαλ στον Athens13 να στο ρυθμισει.....Έψαχνα για σχετικό νήμα, το πήρα από την αρχή και έκλασα στο γέλιο.
Τι προτείνετε, τύποι; DAIKIN?
Τρόποι χρηματοδότησης με κανά €500 το μήνα, υπάρχουν;