t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 343
- Πόντοι
- 21
Τύπε μου είσαι άπλας!
Αν σου περισσεύουν καλά κάνεις, αλλά να παίρνεις έργο. Μην τα σκορπάς τζάμπα.
Έδωσες 10κ. Υποχρέωσή τους είναι να σου δείξουν την λειτουργία.
Πάρε τους τηλέφωνο και ζήτα το επίμονα. Δεν νομίζω να αρνηθούν.
Στην χειρότερη ας πληρώσεις μια επίσκεψη.
Επίσκεψη από ειδικό όμως. Εκπαιδευμένο/πιστοποιημένο για το θέμα σου.
Το γράφω αυτό επειδή σε είδα χαλαρό να δέχεσαι την πρώτη (ακριβή) προσφορά από το bou.
Δεν ρώτησες ούτε αν κάνει αυτή τη δουλειά, ούτε τι εκπαίδευση έχει, ούτε τίποτε.
Μπορεί βέβαια ο συμπουρδελιάρης να είναι ειδικός και καλός μάστορας, αλλά αν σου ζητάει.. το μάνουαλ χλωμό το βλέπω.
Διάβασε εσύ καλά το μάνουαλ, έχε σαν γενικό κανόνα οτι όσο χαμηλότερη θερμοκρασία νερού κυκλοφορίας και χαμηλότερη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου βάζεις έχεις καλύτερη απόδοση, φώναξε και έναν επαγγελματία και θα είσαι τζετ.
Φίλε μου έχεις δίκιο!! Έχω διαβάσει manual και ψάξιμο στο Ίντερνετ αλλά δεν γίνεται δουλειά! Πρέπει να σου δείξει κάποιος που το γνωρίζει το θέμα!! Όσο για τον φίλο που προθυμοποιήθηκε ο καθένας ζητάει όσα θέλει και όσα του λείπουν από εκεί και πέρα ο κάθε ένας κάνει Τία επιλογές του!! Φυσικά και δεν θα τον πρω αλλά απάντησα έτσι γιατί βαριέμαι να κάθομαι να του εξηγώ! Έχω ήδη απευθύνθη σε εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο !!!! Και το θέμα δεν το άνοιξα για να βρω εγκατάστατη!! Για κουβέντα και γνώμες!!